Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
İşte bu yaaa supeeerrrr
İçim rahatladı valla. Bebegin sana sımsıkı tutunmuş canim
Kaç saattir siteyi acamıyordum. Cok merak ettim durumunu.Programı indirdim artik.
Hıç yorma kendini. Prensesler gibi keyig yap

Vosvosuuuummmmm !!! Nasıl heyecanlandım okurken varya Allahım inşallah bebişe alamettir bu belirtiler inşallah inşallah inşallah. Çok heyecanlandım yemin ederim yarın olsun bir an önce yaa. Başka belirtin var mı ? İlk gebeliğinde böyle olmuşmuydu ?

Aynen kuzum bu ay relax ayı oldu, normal şekilde nasıl olsa kırmızılar gelecek diye bekleyeceğim. İnşallah Mart ayında bu ara vermenin hakkını da veririm :)))

Canım ben düşk yaptıgım bebeğime hamileyken aynen bu yaşadıklarını yaişamıştım inşallah hamilesindir ve sağlıkla bebegini kucaklarsın

Canım sende inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, kucağına sağlıkla almak nasip olur bebişini. Sipoşlar yumoşla buluşmuştur inşallah güzel haberlerle gelirsin.

kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede

Canım okadar sevindimmi değerine Allah daha da arttırsın inşallah. Dün yazdıklarını okuduktan sonra dayanamadım eşimle paylaştım. Çok üzüldüm çünkü dayanamadım. Eşimle beraber dua ettik sana “ Allah hayırlısını nasip etsin inşallah kötü birşey olmaz “ diye şimdi sen böyle yazında inan duygulandım Rabbim seni ve bebişini korusun inşallah daha da böyle endişe etme hamileliğinde su gibi geçsin yaa

Catlatma ignesi kullanan arkideslerim aranizda ayni zamanda ovu. Testide yapan var miii yapilsa bi ise yararmi yaniii

Bence yapma kuzum zaten iğneden 24-36 saat sonra çatlıcak doktorda mikmik günü vermiştir zaten talimatlara uy yeterli

Yavrum hsg böyle yan etki yapmazki, şahsen hiç duymadım ve bende yaşamadım bu belirtileri. İnşallah hamişlik belirtisidir. Ama neden hsg çekilen ay hamiş olunmuyor onu anlamadım ? Hani ilk 3 ay çok etkili oluyor diyorlardıı

Kızlar merhana normalde bugün bat günüm ama bugünden beri kendimi iyi hissedemiyorum bugün mide bulantım çok oldu ve sol kasığımda adet oluyomuşum gibi ağrı hissettim biraz yattım ve sonra kendime gelebildim eşimle dışarıya yemek yemeye çıktık ve yemeği yediğim anda bi mide bulantısı geldi yemeğimi tam bitiremedim eve geldim beyaz akıntıyla birlikte tırnağımın ucu kadar çok çok açık bir kahverengi leke geldi acaba adet mi olucam canım sıkıldı şimdi

Yavrum hsg böyle yan etki yapmazki, şahsen hiç duymadım ve bende yaşamadım bu belirtileri. İnşallah hamişlik belirtisidir. Ama neden hsg çekilen ay hamiş olunmuyor onu anlamadım ? Hani ilk 3 ay çok etkili oluyor diyorlardıı [/QUOTE]
Geçenlerde biri oyle yazdı ilk ay o ilac sebebiyle gebelik olmuyor aman ümitlenme dedi seymaka

Off valla belim koptu temizlikten Nasıl olsa risk yok diyip evi hoppacık kaldırdım indirdim. Bu arada geçmişi de okudum ohhh görev başarıyla tamamlandı

Ne güzel şeyler yazmışsınız yaa yemin ederim çok sevindim okur okumaz VosVos35 Moon1224 N nalyecetemtahin inşallah haftaya sayenizde güzel başlayacağız kızlaaar

Sorma kuzum evi afedersin bok götürüyor derlerya herşey gözüme bakıyor.ama doktora gidip sözlerini duyana kadar kalkmicam. Benimkisi keyifmi işkencemi bilmiyorum.oglanda tutturdu sen niye yatıyorsun şuraya gidelim buraya gidelim diye bilmiyor daha.ailelerde bilmiyor. Çok yakın arkadaşım 2 kişi birde eşim biliyor.baskada bilen yok.bilipte beni strese sokmasinlar

Sorma kuzum evi afedersin bok götürüyor derlerya herşey gözüme bakıyor.ama doktora gidip sözlerini duyana kadar kalkmicam. Benimkisi keyifmi işkencemi bilmiyorum.oglanda tutturdu sen niye yatıyorsun şuraya gidelim buraya gidelim diye bilmiyor daha.ailelerde bilmiyor. Çok yakın arkadaşım 2 kişi birde eşim biliyor.baskada bilen yok.bilipte beni strese sokmasinlar

Bence hiç iş yapmaaaaa boşverr keyfini yaşa

Allah sizlerden razı olsun sizin gibi insanlar hep var olsun gerçekten hakkınız çok benim üzerind e. Çok şükür canım doktora gidene kadar dikkat edicem .Bakalım o süreç için ne dicek.yarinki betayida vereyim kendisiyle goruscem. Çok sağol.ALlah sana güzel mi güzel evlatlar nasip etsin.seninki sorunsuz acı göstermesin kuzum

Birak gotursun bos ver. Gelip gecici seyler. Hersey halledilir bir sekilde. Senin yaninda biri kalsa cok iyi olur ama canim. Sadece wc icin kalksan yemegin bile önune gelse ne iyi olur.

Hadi bakalım hayirlisiyla

Canım benim inssss bu arada VosVos35 Moon1224 neler oluyor.kendi derdime düştüm okuyamadimda .catlayik giderin (bu bizim oralara özgü bir söz)

Birak gotursun bos ver. Gelip gecici seyler. Hersey halledilir bir sekilde. Senin yaninda biri kalsa cok iyi olur ama canim. Sadece wc icin kalksan yemegin bile önune gelse ne iyi olur.
En azından 2 3 hafta geçsin canım.mecbur kalmazsam soylemicem. Hepsi dir dir arkadaşlar yardim ediyo elinden geldiğince.ama anlicaklar diye kırk takla atıyorum.

En azından 2 3 hafta geçsin canım.mecbur kalmazsam soylemicem. Hepsi dir dir arkadaşlar yardim ediyo elinden geldiğince.ama anlicaklar diye kırk takla atıyorum.
Ayy kuzum benim. Haklisin ne kadar ez kisi bilirse o kadar rahat olursun. Arkadaslarin iyi baksin o zaman sana sagolsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…