- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
İşte bu yaaa supeeerrrrkızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Insallah ya umutlanmak istemiyorum ama icimden bir ses hamilesin diyor cok güçlü bir his varHsg den sonra genellikle gebe kalma olasılığı artıyor hadi inşallah
Kızlar çok acayip şeyler oluyor. Bat'a 1 kala beyaz akıntı tam gaz devam ediyor. Dakka başı geldi mi diye kontrole gidiyorum.
Sabah kalktığımda bulantı yaşadım.
Kalktığımdan beri de kulağımda uğultu ve yankılanma oluyor. Herhangi bir ağrı yok, sadece dolgunluk ve uğultu. Araştırdım hamileliğin başında olurmuş. Anlattığı gibi burun tıkanıklığı da eşlik ediyor...
Karnımın ağrısı regl işareti ama diğerleri daha baskın sanki
Canısi insallah en guzel sekilde olsun. Sende bi nevi dinlenmeye gectin diyelim kafani dağıt . takınca biliyorsun kotu oluyoruz toparlanana kadar ya prolaktin zipliyor yada hormonlar dengesiz lesiyor sen gelecek aya super baslicaksin insallah
Canım ben düşk yaptıgım bebeğime hamileyken aynen bu yaşadıklarını yaişamıştım inşallah hamilesindir ve sağlıkla bebegini kucaklarsın
kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Catlatma ignesi kullanan arkideslerim aranizda ayni zamanda ovu. Testide yapan var miii yapilsa bi ise yararmi yaniii
Iyi gecelerr kizlar hatirlayanlar olur 6 şubatta hsg çekildim son 2 gündür kasiklarimda agrim var ama sanki boyle biri sıkıp bırakıyor gibi bel agrimda var birde gogus uclarim bembeyaz oldu nokta nokta etrafida eger yanlış hatırlamıyorsam eski halini giderek kahverengi oluyor birde genişliyor hsg cekilen ay gebelik olmuyor diye biliyorum ama acaba bunlar belirti olabilir mi bebis bekleyen anneler bu göğüs belirtilerinin gebelikle alakasi olabilir mi acabaki yoksa hsg etkisi mi bir fikir verir misiniz
Oo kesin sonuc yanii hadi insallahYaptim ama hayalet gibiydi ne var diyebilirim ne yok yarin ki kan testi belirleyecek
Sorma kuzum evi afedersin bok götürüyor derlerya herşey gözüme bakıyor.ama doktora gidip sözlerini duyana kadar kalkmicam. Benimkisi keyifmi işkencemi bilmiyorum.oglanda tutturdu sen niye yatıyorsun şuraya gidelim buraya gidelim diye bilmiyor daha.ailelerde bilmiyor. Çok yakın arkadaşım 2 kişi birde eşim biliyor.baskada bilen yok.bilipte beni strese sokmasinlarİşte bu yaaa supeeerrrr
İçim rahatladı valla. Bebegin sana sımsıkı tutunmuş canim
Kaç saattir siteyi acamıyordum. Cok merak ettim durumunu.Programı indirdim artik.
Hıç yorma kendini. Prensesler gibi keyig yap
Anladım canim insan varsa ciksin yoksa regl olayim diyor haliyle stres oluyorsun :/Bilmiyorum ki canım çok stresli bir durum gerçekten.
BAT'tan 5 gün sonra kan vermiştim aslında olsa çıkardı...
Sorma kuzum evi afedersin bok götürüyor derlerya herşey gözüme bakıyor.ama doktora gidip sözlerini duyana kadar kalkmicam. Benimkisi keyifmi işkencemi bilmiyorum.oglanda tutturdu sen niye yatıyorsun şuraya gidelim buraya gidelim diye bilmiyor daha.ailelerde bilmiyor. Çok yakın arkadaşım 2 kişi birde eşim biliyor.baskada bilen yok.bilipte beni strese sokmasinlarİşte bu yaaa supeeerrrr
İçim rahatladı valla. Bebegin sana sımsıkı tutunmuş canim
Kaç saattir siteyi acamıyordum. Cok merak ettim durumunu.Programı indirdim artik.
Hıç yorma kendini. Prensesler gibi keyig yap
Bence hiç iş yapmaaaaa boşverr keyfini yaşaSorma kuzum evi afedersin bok götürüyor derlerya herşey gözüme bakıyor.ama doktora gidip sözlerini duyana kadar kalkmicam. Benimkisi keyifmi işkencemi bilmiyorum.oglanda tutturdu sen niye yatıyorsun şuraya gidelim buraya gidelim diye bilmiyor daha.ailelerde bilmiyor. Çok yakın arkadaşım 2 kişi birde eşim biliyor.baskada bilen yok.bilipte beni strese sokmasinlar
Canım ben deneyeyim dedim çok koyu çıktı iğnenin hcg etkisi olduğu için hep koyu çıkarCatlatma ignesi kullanan arkideslerim aranizda ayni zamanda ovu. Testide yapan var miii yapilsa bi ise yararmi yaniii
Allah sizlerden razı olsun sizin gibi insanlar hep var olsun gerçekten hakkınız çok benim üzerind e. Çok şükür canım doktora gidene kadar dikkat edicem .Bakalım o süreç için ne dicek.yarinki betayida vereyim kendisiyle goruscem. Çok sağol.ALlah sana güzel mi güzel evlatlar nasip etsin.seninki sorunsuz acı göstermesin kuzumVosvosuuuummmmm !!! Nasıl heyecanlandım okurken varya Allahım inşallah bebişe alamettir bu belirtiler inşallah inşallah inşallah. Çok heyecanlandım yemin ederim yarın olsun bir an önce yaa. Başka belirtin var mı ? İlk gebeliğinde böyle olmuşmuydu ?
Aynen kuzum bu ay relax ayı oldu, normal şekilde nasıl olsa kırmızılar gelecek diye bekleyeceğim. İnşallah Mart ayında bu ara vermenin hakkını da veririm :)))
Canım sende inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, kucağına sağlıkla almak nasip olur bebişini. Sipoşlar yumoşla buluşmuştur inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Canım okadar sevindimmi değerine Allah daha da arttırsın inşallah. Dün yazdıklarını okuduktan sonra dayanamadım eşimle paylaştım. Çok üzüldüm çünkü dayanamadım. Eşimle beraber dua ettik sana “ Allah hayırlısını nasip etsin inşallah kötü birşey olmaz “ diye şimdi sen böyle yazında inan duygulandım Rabbim seni ve bebişini korusun inşallah daha da böyle endişe etme hamileliğinde su gibi geçsin yaa
Bence yapma kuzum zaten iğneden 24-36 saat sonra çatlıcak doktorda mikmik günü vermiştir zaten talimatlara uy yeterli
Yavrum hsg böyle yan etki yapmazki, şahsen hiç duymadım ve bende yaşamadım bu belirtileri. İnşallah hamişlik belirtisidir. Ama neden hsg çekilen ay hamiş olunmuyor onu anlamadım ? Hani ilk 3 ay çok etkili oluyor diyorlardıı
Birak gotursun bos ver. Gelip gecici seyler. Hersey halledilir bir sekilde. Senin yaninda biri kalsa cok iyi olur ama canim. Sadece wc icin kalksan yemegin bile önune gelse ne iyi olur.Sorma kuzum evi afedersin bok götürüyor derlerya herşey gözüme bakıyor.ama doktora gidip sözlerini duyana kadar kalkmicam. Benimkisi keyifmi işkencemi bilmiyorum.oglanda tutturdu sen niye yatıyorsun şuraya gidelim buraya gidelim diye bilmiyor daha.ailelerde bilmiyor. Çok yakın arkadaşım 2 kişi birde eşim biliyor.baskada bilen yok.bilipte beni strese sokmasinlar
Hadi bakalımOff valla belim koptu temizliktenNasıl olsa risk yok diyip evi hoppacık kaldırdım indirdim. Bu arada geçmişi de okudum ohhh görev başarıyla tamamlandı
Ne güzel şeyler yazmışsınız yaa yemin ederim çok sevindim okur okumazVosVos35 Moon1224 N nalyecetemtahin inşallah haftaya sayenizde güzel başlayacağız kızlaaar
Canım benim inssss bu aradaOff valla belim koptu temizliktenNasıl olsa risk yok diyip evi hoppacık kaldırdım indirdim. Bu arada geçmişi de okudum ohhh görev başarıyla tamamlandı
Ne güzel şeyler yazmışsınız yaa yemin ederim çok sevindim okur okumazVosVos35 Moon1224 N nalyecetemtahin inşallah haftaya sayenizde güzel başlayacağız kızlaaar
En azından 2 3 hafta geçsin canım.mecbur kalmazsam soylemicem. Hepsi dir dir arkadaşlar yardim ediyo elinden geldiğince.ama anlicaklar diye kırk takla atıyorum.Birak gotursun bos ver. Gelip gecici seyler. Hersey halledilir bir sekilde. Senin yaninda biri kalsa cok iyi olur ama canim. Sadece wc icin kalksan yemegin bile önune gelse ne iyi olur.
Elimden geldiğince dayanabildigim kadar aynen bende yatıcam.doktor biraz işini görebilirsin derse sadece en başta yemek yapicamBence hiç iş yapmaaaaa boşverr keyfini yaşa
Ayy kuzum benim. Haklisin ne kadar ez kisi bilirse o kadar rahat olursun. Arkadaslarin iyi baksin o zaman sanaEn azından 2 3 hafta geçsin canım.mecbur kalmazsam soylemicem. Hepsi dir dir arkadaşlar yardim ediyo elinden geldiğince.ama anlicaklar diye kırk takla atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?