Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım çok teşekkür ediyorum AllahimA isteyen herkese özellikle buradaki herkese biran önce sagliksabebekler nasip etsin

Bendede tam tersi arada silik kahve geliyo ama ağrı hiç yok.sadece yatmaktan belim ağrıyor biraz.ins kanama durduna göre ağrılarında geçer.senin değerlerin nasıl çıkmıştı yazarmisin
adetime 8 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı aynı akşam kan tahlili yaptım 60 çıktı, 2 gün sonra 140 çıktı , 2 hafta sonra da kese göründü

Canım bat ı nı söyle ekliyim hemen

Allah senden de razı olsun kuzum iyiki varsın varsın sende ! Allah kalbinin güzelliği gibi güzellikler çıkarsın karşına merak etme herşey çok çok daha iyi olacak.

Canım çok teşekkür ediyorum AllahimA isteyen herkese özellikle buradaki herkese biran önce sagliksabebekler nasip etsin

Aminnn canım benim. En önemlisi sağlıklı olması, Allah geciktiriyorsa mutlaka güzelleştiriyordur

Amin tatlım
Bence de ben inanıyorum buradaki herkes gün gün arka arkaya hamiş haberlerini sitenize vericez

Canım şu an kulak çınlaması hariç karnımda batmalar ve su gibi akıntı var. Test alamadım, yarın alıcam inşallah. Az önce yine bulantı yokladı. Oğlumda bu kadar erken olmadı. Zaten progestan içip paso uyuyordum ve totalde iki istifra ile bitirdim gebeliği. Bu sefer biraz daha farklı. İnşallah gebeliktendir :)

Ah ahh ben rahat olmaya çalıştıkça esim israrla yok mu bisey diye soruyo adam diyo geçen ay kaç defa test yaptin bu ay neden yapmiyorsun

Canım benim inssss bu arada VosVos35 Moon1224 neler oluyor.kendi derdime düştüm okuyamadimda .catlayik giderin (bu bizim oralara özgü bir söz)
Belirti avcısı oldum gülüm :) garip garip belirtiler buluyorum kendimde. En sağlamı yine bulantı ve hafif baş dönmesi. Yarın test almaya gidicem bakalım ne var ne yok :)

Şurda ağız tadıyla iki baş dönmesi yaşıyorum, bir de telefon zorluk çıkarmasa... Çok zor yazıyorum, ekran donup kalıyor.. yatma vakti gelmiş. İyi geceler kızçelerim...

Belirti avcısı oldum gülüm :) garip garip belirtiler buluyorum kendimde. En sağlamı yine bulantı ve hafif baş dönmesi. Yarın test almaya gidicem bakalım ne var ne yok :)
Ayyy ne kadar güzel bi haber hemen al yarın sabah hemen yap bat kaçtı senin.bu belirtiler varken daha ne olsun.garip belirtiler hangileri birde onlara göz atalimz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…