- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 38
Senin kanamam durumu kuzum sen ne durumdasinBence hiç iş yapmaaaaa boşverr keyfini yaşa
Kanama durdu ama ağrılarım devam ediyor kuzumSenin kanamam durumu kuzum sen ne durumdasin
Bendede tam tersi arada silik kahve geliyo ama ağrı hiç yok.sadece yatmaktan belim ağrıyor biraz.ins kanama durduna göre ağrılarında geçer.senin değerlerin nasıl çıkmıştı yazarmisinKanama durdu ama ağrılarım devam ediyor kuzum
Canım çok teşekkür ediyorum AllahimA isteyen herkese özellikle buradaki herkese biran önce sagliksabebekler nasip etsinVosvosuuuummmmm !!! Nasıl heyecanlandım okurken varya Allahım inşallah bebişe alamettir bu belirtiler inşallah inşallah inşallah. Çok heyecanlandım yemin ederim yarın olsun bir an önce yaa. Başka belirtin var mı ? İlk gebeliğinde böyle olmuşmuydu ?
Aynen kuzum bu ay relax ayı oldu, normal şekilde nasıl olsa kırmızılar gelecek diye bekleyeceğim. İnşallah Mart ayında bu ara vermenin hakkını da veririm :)))
Canım sende inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, kucağına sağlıkla almak nasip olur bebişini. Sipoşlar yumoşla buluşmuştur inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Canım okadar sevindimmi değerine Allah daha da arttırsın inşallah. Dün yazdıklarını okuduktan sonra dayanamadım eşimle paylaştım. Çok üzüldüm çünkü dayanamadım. Eşimle beraber dua ettik sana “ Allah hayırlısını nasip etsin inşallah kötü birşey olmaz “ diye şimdi sen böyle yazında inan duygulandım Rabbim seni ve bebişini korusun inşallah daha da böyle endişe etme hamileliğinde su gibi geçsin yaa
Bence yapma kuzum zaten iğneden 24-36 saat sonra çatlıcak doktorda mikmik günü vermiştir zaten talimatlara uy yeterli
Yavrum hsg böyle yan etki yapmazki, şahsen hiç duymadım ve bende yaşamadım bu belirtileri. İnşallah hamişlik belirtisidir. Ama neden hsg çekilen ay hamiş olunmuyor onu anlamadım ? Hani ilk 3 ay çok etkili oluyor diyorlardıı
adetime 8 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı aynı akşam kan tahlili yaptım 60 çıktı, 2 gün sonra 140 çıktı , 2 hafta sonra da kese göründüBendede tam tersi arada silik kahve geliyo ama ağrı hiç yok.sadece yatmaktan belim ağrıyor biraz.ins kanama durduna göre ağrılarında geçer.senin değerlerin nasıl çıkmıştı yazarmisin
Allah sizlerden razı olsun sizin gibi insanlar hep var olsun gerçekten hakkınız çok benim üzerind e. Çok şükür canım doktora gidene kadar dikkat edicem .Bakalım o süreç için ne dicek.yarinki betayida vereyim kendisiyle goruscem. Çok sağol.ALlah sana güzel mi güzel evlatlar nasip etsin.seninki sorunsuz acı göstermesin kuzum
Canım çok teşekkür ediyorum AllahimA isteyen herkese özellikle buradaki herkese biran önce sagliksabebekler nasip etsin
Aynen öyle canım.Anladım canim insan varsa ciksin yoksa regl olayim diyor haliyle stres oluyorsun :/
Bence de ben inanıyorum buradaki herkes gün gün arka arkaya hamiş haberlerini sitenize vericezCanım bat ı nı söyle ekliyim hemen
Allah senden de razı olsun kuzum iyiki varsın varsın sende ! Allah kalbinin güzelliği gibi güzellikler çıkarsın karşına merak etme herşey çok çok daha iyi olacak.
Aminnn canım benim. En önemlisi sağlıklı olması, Allah geciktiriyorsa mutlaka güzelleştiriyordur
Ay inş bu erkenden öğrenisin gibi çok çabuk geçer bütün sorunların canım.dualarim seninleadetime 8 gün kala idrarda baktım pozitif çıktı aynı akşam kan tahlili yaptım 60 çıktı, 2 gün sonra 140 çıktı , 2 hafta sonra da kese göründü
Amin canimmAynen öyle canım.
Beklemeye devam bakalım. Hayrolsun.
Canım şu an kulak çınlaması hariç karnımda batmalar ve su gibi akıntı var. Test alamadım, yarın alıcam inşallah. Az önce yine bulantı yokladı. Oğlumda bu kadar erken olmadı. Zaten progestan içip paso uyuyordum ve totalde iki istifra ile bitirdim gebeliği. Bu sefer biraz daha farklı. İnşallah gebeliktendir :)Vosvosuuuummmmm !!! Nasıl heyecanlandım okurken varya Allahım inşallah bebişe alamettir bu belirtiler inşallah inşallah inşallah. Çok heyecanlandım yemin ederim yarın olsun bir an önce yaa. Başka belirtin var mı ? İlk gebeliğinde böyle olmuşmuydu ?
Aynen kuzum bu ay relax ayı oldu, normal şekilde nasıl olsa kırmızılar gelecek diye bekleyeceğim. İnşallah Mart ayında bu ara vermenin hakkını da veririm :)))
Canım sende inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın, kucağına sağlıkla almak nasip olur bebişini. Sipoşlar yumoşla buluşmuştur inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Canım okadar sevindimmi değerine Allah daha da arttırsın inşallah. Dün yazdıklarını okuduktan sonra dayanamadım eşimle paylaştım. Çok üzüldüm çünkü dayanamadım. Eşimle beraber dua ettik sana “ Allah hayırlısını nasip etsin inşallah kötü birşey olmaz “ diye şimdi sen böyle yazında inan duygulandım Rabbim seni ve bebişini korusun inşallah daha da böyle endişe etme hamileliğinde su gibi geçsin yaa
Bence yapma kuzum zaten iğneden 24-36 saat sonra çatlıcak doktorda mikmik günü vermiştir zaten talimatlara uy yeterli
Yavrum hsg böyle yan etki yapmazki, şahsen hiç duymadım ve bende yaşamadım bu belirtileri. İnşallah hamişlik belirtisidir. Ama neden hsg çekilen ay hamiş olunmuyor onu anlamadım ? Hani ilk 3 ay çok etkili oluyor diyorlardıı
Belirti avcısı oldum gülüm :) garip garip belirtiler buluyorum kendimde. En sağlamı yine bulantı ve hafif baş dönmesi. Yarın test almaya gidicem bakalım ne var ne yok :)
Ayyy ne kadar güzel bi haber hemen al yarın sabah hemen yap bat kaçtı senin.bu belirtiler varken daha ne olsun.garip belirtiler hangileri birde onlara göz atalimzBelirti avcısı oldum gülüm :) garip garip belirtiler buluyorum kendimde. En sağlamı yine bulantı ve hafif baş dönmesi. Yarın test almaya gidicem bakalım ne var ne yok :)
Ay hadi hayırlısı kuzum ay çok ama çok sevindim inş çıkar.biciriklar ilk belirtiyi verir teste inssHenuz bieseu yok neler oldugunu yarin testlere soracaz canim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?