Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah kuzum. Merakla bekliyorum haberini hayırlısı olaun güzel haberlerle inşallah yaa

Canım hayırlısı olsun ümidini hiç bir zaman kesme nasip sadece zamanı var demek ki inş 2.defa yumurtlamadır :)

Kızlar yaa şimdi adetim dün bitti gibi ne zaman ovulasyon testi yapayım ben hiç ovulasyonda dahi çift çizgi gormedim

Kızlar yaa şimdi adetim dün bitti gibi ne zaman ovulasyon testi yapayım ben hiç ovulasyonda dahi çift çizgi gormedim

Adetinin 10. Günü başlayabilirsin canım ama ne olur ne olmaz dersen yarın başla belki erken yumurtlarsın

Kızlar merhana normalde bugün bat günüm ama bugünden beri kendimi iyi hissedemiyorum bugün mide bulantım çok oldu ve sol kasığımda adet oluyomuşum gibi ağrı hissettim biraz yattım ve sonra kendime gelebildim eşimle dışarıya yemek yemeye çıktık ve yemeği yediğim anda bi mide bulantısı geldi yemeğimi tam bitiremedim eve geldim beyaz akıntıyla birlikte az ve çok çok açık bir kahverengi leke geldi acaba adet mi olucam canım sıkıldı şimdi

Kizlar iyi geceler bayadir yazamiyordumm iyimisiniz Adetim 20 gün geçti kızlar doktor gıtmıstım klomen kıst yapmıs baska doktor degıstırdım oda hafta sonu gırdı araya sonuc alamadım ult orasonla baktı yarın gıdecem ama işllsh muzice olur sızcede bu kisttmi ?resim atcam size bu doktor hıcbıse demedı adetın neden gecıkmıs anlayalım dedı kan verdım

Leken hayra olsun canim test yaptin mi

Gecmis olsun canim peki ne zaman adet goreceksin sordun muu

Bunlar hamişlik belirtisi gibi geldi bana sankiii. Yarında kırmızılar gelmezse bence diğer gün test yapmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…