Canım şu an kulak çınlaması hariç karnımda batmalar ve su gibi akıntı var. Test alamadım, yarın alıcam inşallah. Az önce yine bulantı yokladı. Oğlumda bu kadar erken olmadı. Zaten progestan içip paso uyuyordum ve totalde iki istifra ile bitirdim gebeliği. Bu sefer biraz daha farklı. İnşallah gebeliktendir :)
Gttin mi cnmInş canım o zaman ben düşmeyi görmezsem umut var değerlerde akşam üzeri 5den sonra gidicez
Canım hayırlısı olsun ümidini hiç bir zaman kesme nasip sadece zamanı var demek ki inş 2.defa yumurtlamadır :)Hadi ya. Geçen haftaki akıntım neydi acaba ya. O tam yumurtlama belirtisiydi. Uzun şeffaf akıntı oldu 3 gün ara sıra gördüm. Çok olmadı. O bitti göğüs ucum 2 gün çok acıdı. Sonra geçti. Bu sabah da bu akıntı oldu. Ay ikisi de yumurtlama olsunn. Ikisi de tutmuş olsa keşke :) ama sonuç her zamanki gibi elde var 0 olacak ama olsun. Hayalî bile muhteşem
Çok sağol cnm şimdiden yormaya başladı bebiş:))Ay inş bu erkenden öğrenisin gibi çok çabuk geçer bütün sorunların canım.dualarim seninle
Telefondaki takvim yarini gösteriyo ama henü bi kırmızılık yok gec yumurtluyorum demkki ondan olmuyordu bakalım şu ovulasyonls anlicaz Artıkmahidevran61 canım 16 .günü çatlatma iğnesi yaptı bana dr 17-18-19 günlerde çatlar dedi geç koyulaşabilir yani ovilasyon testi
Bende basladım. Cnm ben adet bitimınden sonra basladım hala yapiyorım 13.gundeyimKızlar yaa şimdi adetim dün bitti gibi ne zaman ovulasyon testi yapayım ben hiç ovulasyonda dahi çift çizgi gormedim
Bende görüyorum da hep ince tam kırmizi çizgi yokKızlar yaa şimdi adetim dün bitti gibi ne zaman ovulasyon testi yapayım ben hiç ovulasyonda dahi çift çizgi gormedim
Kızlar yaa şimdi adetim dün bitti gibi ne zaman ovulasyon testi yapayım ben hiç ovulasyonda dahi çift çizgi gormedim
Şimdi bugün bi tane yaptım cnn ama boştu çizgi müziği yoktu:)Adetinin 10. Günü başlayabilirsin canım ama ne olur ne olmaz dersen yarın başla belki erken yumurtlarsın
Ben yumurtlamiyomuyum acaba insanlı hiç görmedim hatta silik bile yokBende görüyorum da hep ince tam kırmizi çizgi yok
Allah allahh daha once 1 ay boyunca yaptım miBen yumurtlamiyomuyum acaba insanlı hiç görmedim hatta silik bile yok
Yok cnm geçen ay başladım teste geçen ayda girmedim işte bide bugün yaptimAllah allahh daha once 1 ay boyunca yaptım mi
Leken hayra olsun canim test yaptin miKızlar merhana normalde bugün bat günüm ama bugünden beri kendimi iyi hissedemiyorum bugün mide bulantım çok oldu ve sol kasığımda adet oluyomuşum gibi ağrı hissettim biraz yattım ve sonra kendime gelebildim eşimle dışarıya yemek yemeye çıktık ve yemeği yediğim anda bi mide bulantısı geldi yemeğimi tam bitiremedim eve geldim beyaz akıntıyla birlikte az ve çok çok açık bir kahverengi leke geldi acaba adet mi olucam canım sıkıldı şimdi
Gecmis olsun canim peki ne zaman adet goreceksin sordun muuKizlar iyi geceler bayadir yazamiyordumm iyimisinizAdetim 20 gün geçti kızlar doktor gıtmıstım klomen kıst yapmıs baska doktor degıstırdım oda hafta sonu gırdı araya sonuc alamadım ult orasonla baktı yarın gıdecem ama işllsh muzice olur sızcede bu kisttmi ?resim atcam size bu doktor hıcbıse demedı adetın neden gecıkmıs anlayalım dedı kan verdım
Şimdi bugün bi tane yaptım cnn ama boştu çizgi müziği yoktu:)
Kızlar merhana normalde bugün bat günüm ama bugünden beri kendimi iyi hissedemiyorum bugün mide bulantım çok oldu ve sol kasığımda adet oluyomuşum gibi ağrı hissettim biraz yattım ve sonra kendime gelebildim eşimle dışarıya yemek yemeye çıktık ve yemeği yediğim anda bi mide bulantısı geldi yemeğimi tam bitiremedim eve geldim beyaz akıntıyla birlikte az ve çok çok açık bir kahverengi leke geldi acaba adet mi olucam canım sıkıldı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?