Dosya yukleme çalistim hata diyo yok sormadım canim yarın gıdecem bakalım adet sokturucumu vercek ne versekse yırmı gun oldu olmazdı bole normaldeGecmis olsun canim peki ne zaman adet goreceksin sordun muu
bende de hata diyo canım, resmi biraz kesersen yüklüyo, boyut yüzünden olabilir.Dosya yukleme çalistim hata diyo yok sormadım canim yarın gıdecem bakalım adet sokturucumu vercek ne versekse yırmı gun oldu olmazdı bole normalde
Leken hayra olsun canim test yaptin mi
Sagol canim deneyım bibende de hata diyo canım, resmi biraz kesersen yüklüyo, boyut yüzünden olabilir.
Bunlar hamişlik belirtisi gibi geldi bana sankiii. Yarında kırmızılar gelmezse bence diğer gün test yapmalısın
Bugünden itibaren 10.gun demi canım öyle saymam lazımmı ay bi beceremedim yaSen 10.gün başla canım ozaman sabah akşam aynı saatte yap
Bian bakınca bebiş sandim kiz
Nur topu gobı kıst canım klomen yaptı baska doktra gıtım bişe demedı kıst oldu dedım baktı işte bunu verdı neden adet olmuyon anlayalım dedı varda yk da demedı aklım karıstı adetımde yırmı gun gectıBian bakınca bebiş sandim kiz
Demek ki yolunda gitmeyen biseyler var canım sende üstüne düş baktir neden mis nie diyeDosya yukleme çalistim hata diyo yok sormadım canim yarın gıdecem bakalım adet sokturucumu vercek ne versekse yırmı gun oldu olmazdı bole normalde
Yap tabiki canım elinde test varsa insallah cikar :)Yok yapmadım daha sabah yapsammı diyorum ama bilemiyorum yinede
Inşallah sıkıntı olcak bisey değildir içini ferah tut zaten kıstas bile erir çabucak ilaçla geri üzülme senNur topu gobı kıst canım klomen yaptı baska doktra gıtım bişe demedı kıst oldu dedım baktı işte bunu verdı neden adet olmuyon anlayalım dedı varda yk da demedı aklım karıstı adetımde yırmı gun gectı
canım peki 12. gün veya 15. gün falan diyoruz ya, o adetin ilk gününden itibaren mi?Kizlar ovulasyon testlerinizi adet dongunuze gore başlamanizda fayda var diger türlü neden silik diyoruz :) testleri her gun yapin gün atlayarak yapmayin. Sıvı alimina dikkat edin yumurtlama günü olsa bile fazla su icince idrarda az çıkıyor. 12. Gun 10. Gun koyulasma olmasi icin dongunuzun cok kisa olmasi lazim 24 26 gunde bir
Iyi geceler seviliyorsunuz
üzülme canım çoğu kadında kist çıkabiliyor zaman zaman. Ama keşke dediğin gibi bebek olsa :)Nur topu gobı kıst canım klomen yaptı baska doktra gıtım bişe demedı kıst oldu dedım baktı işte bunu verdı neden adet olmuyon anlayalım dedı varda yk da demedı aklım karıstı adetımde yırmı gun gectı
Yap tabiki canım elinde test varsa insallah cikar :)
Bugünden itibaren 10.gun demi canım öyle saymam lazımmı ay bi beceremedim ya
Keske canimm keske hepımızin olsaüzülme canım çoğu kadında kist çıkabiliyor zaman zaman. Ama keşke dediğin gibi bebek olsa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?