Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz nezamandır bebek beklıyosunuz canım ilk bebişlernızmı olcak elemm27 _Joey_
ben daha yeni başladım sayılır çalışmaya. benim henüz tedavi edemediğim orta derece vajinusmusum var, yani p. tamamen girmiyor, o nedenle şansım biraz düşük olabilir. ilk çocuk olacak mucize olur da Allah kısmet ederse :)

kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede

En az %60-%100 arası normal ki bu durumda gayet normal artisin canimmm❤❤
Hakkini helal et ben 2 gunde diye sanmistim bissürüü sey yazdim
Allah saglikla hep iyi haberlerini nasip etsin.Ilk ve son sikintiniz bu olmus olsun bunuda saglikla atlatmis olun insllah❤

Oooo bebis geliyoor :))))
Gozunaydiiinnn ❤

Bugun netlesecek insaAllah canim

Ayyy ne kadar güzel bi haber hemen al yarın sabah hemen yap bat kaçtı senin.bu belirtiler varken daha ne olsun.garip belirtiler hangileri birde onlara göz atalimz
Kulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)

Bu gidişle eczanenin yolunu bulamam acayip dönüyor başım :) telefon açar sipariş veririm, akşama getirirler artık
O kadar mi basin donuyor ki ! Allah Allah ... benimde namazda biraz hafif boyle kafam bulanır gibi oldu aksam ama yorgunluktan diye aldirmadim... eeee o zaman yarin sabaha kaldi... .senin kulagina su kacmis olmasin ugultu ve basdonmesi orta kulakta yapar biraz ....umarim bebektendir yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…