İşallah canim sagolasınInşallah sıkıntı olcak bisey değildir içini ferah tut zaten kıstas bile erir çabucak ilaçla geri üzülme sen
Evet canı m adetin ilk gununden itibaren sayiyorsuncanım peki 12. gün veya 15. gün falan diyoruz ya, o adetin ilk gününden itibaren mi?
ben daha yeni başladım sayılır çalışmaya. benim henüz tedavi edemediğim orta derece vajinusmusum var, yani p. tamamen girmiyor, o nedenle şansım biraz düşük olabilir. ilk çocuk olacak mucize olur da Allah kısmet ederse :)
teşekkürler canım :)Evet canı m adetin ilk gununden itibaren sayiyorsun
kızlar sonuç çıktı cuma günü değer 2493 dünkü değer 2967 idi bugün yani az önce 4028 çıkmış.düşme olmamış kızlar sevinmeye korkuyorum ama yinede
Bugun netlesecek insaAllah canimEn az %60-%100 arası normal ki bu durumda gayet normal artisin canimmm❤❤
Hakkini helal et ben 2 gunde diye sanmistim bissürüü sey yazdim
Allah saglikla hep iyi haberlerini nasip etsin.Ilk ve son sikintiniz bu olmus olsun bunuda saglikla atlatmis olun insllah❤
Oooo bebis geliyoor :))))
Gozunaydiiinnn ❤
Adama da küstüm şimdi. Tutmaz artıkCanım hayırlısı olsun ümidini hiç bir zaman kesme nasip sadece zamanı var demek ki inş 2.defa yumurtlamadır :)
Kulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)Ayyy ne kadar güzel bi haber hemen al yarın sabah hemen yap bat kaçtı senin.bu belirtiler varken daha ne olsun.garip belirtiler hangileri birde onlara göz atalimz
TovbeeeeAdama da küstüm şimdi. Tutmaz artık
Sen bugun test yapacaksin yuppi hadi insaAllah yaaKulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)
Bu gidişle eczanenin yolunu bulamam acayip dönüyor başım :) telefon açar sipariş veririm, akşama getirirler artıkSen bugun test yapacaksin yuppi hadi insaAllah yaa
O kadar mi basin donuyor ki ! Allah Allah ... benimde namazda biraz hafif boyle kafam bulanır gibi oldu aksam ama yorgunluktan diye aldirmadim... eeee o zaman yarin sabaha kaldi...Bu gidişle eczanenin yolunu bulamam acayip dönüyor başım :) telefon açar sipariş veririm, akşama getirirler artık
Evet cnm geçen ay erken yumurtlama oldu bu sy geç benim mesela dr gittiğim için biliyorum sen yapmaya devam etTelefondaki takvim yarini gösteriyo ama henü bi kırmızılık yok gec yumurtluyorum demkki ondan olmuyordu bakalım şu ovulasyonls anlicaz Artık
21 . Gün progestan testi yaptır cnm yumurta oluşup oluşmadığı ne kadar kaliteli olduğu oradan anlaşılıyorYok cnm geçen ay başladım teste geçen ayda girmedim işte bide bugün yaptim
Neeee akşam mıBu gidişle eczanenin yolunu bulamam acayip dönüyor başım :) telefon açar sipariş veririm, akşama getirirler artık
Normal cnm herkesde olmayabiliyor bulantıKızlar 5+3 üm mide bulantısı yok hala normal mi ? İnsan olmasa korkuyor olsa da ah midem deriz .
Aynen canım devam edıorum ama ayni anda yine ilişkiyede devamEvet cnm geçen ay erken yumurtlama oldu bu sy geç benim mesela dr gittiğim için biliyorum sen yapmaya devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?