Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı sabahlar diyeyim bende :)
Malesef migrenim tuttu,uyumamak neyse de bi güzellik yapsa geçse keşke iyiydi

Offf çok kötü Allah kolaylık versin canım rahatlarsın inşallah. Varsa lavanta yağı ile masaj yap rahatlatıyor baya

Kulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)

Kız vosvos bende hemen girdim baktım test yaptın mı diye. Orda olsam bi koşu test alır gelirdim. Hiç mi halin yok kuzum evde de kalmamış mı, artık bizde peynir ekmek gibi maşallah :)

günaydın kızlar ayın 14 de kontrolde 3 tane sağda yumurtam vardı ikigün sonrası sağlı sollu ağrım oldu ama akıntım hiç olmadı yumurta gibi akıntı yani. hafta sonu hiç gram ağrım olmadı bugun yine solda hafif ağrım var ama benım solda yumurtam yoktu.bu ay olmuşmudur bişeyler akıntı şartmı lütfen dua edin banada hamiş anneler.

YENİ BAT 20 MART

Kız vosvos bende hemen girdim baktım test yaptın mı diye. Orda olsam bi koşu test alır gelirdim. Hiç mi halin yok kuzum evde de kalmamış mı, artık bizde peynir ekmek gibi maşallah :)
Sabah çok fenaydı şimdi daha iyiyim gülüm. Hava bozuk, oğlanla çıkmam lazım, bisikletle gidip gelene kadar uyuyup kalıyor. Kucağıma almama gerekiyor, hiç halim yok. Evdeki testleri gecen ay bitirdim ne yazık ki

Penir ekmek gibi cok iyi ya

Alemsin yaaaa napti ki acaba adamcagiz farkinda bile olmadigi
Dün pazardı hava da güzeldi. Dışarı çıkalım dedim. Aldı beni annesi gile bıraktı. Yeğenlerini aldı dışarı gezmeye götürdü. Nasıl zoruma gitti ya. Ne zaman çıkalım desem bir bahanesi oluyor

Bilirim cok sinir bozucu durum haklisin ..ama bunlar onlara gore cok normal davranislar ve bir turlude kabullenmezler hatalarini canim.

Bilirim cok sinir bozucu durum haklisin ..ama bunlar onlara gore cok normal davranislar ve bir turlude kabullenmezler hatalarini canim.
Yeğenlerine aşırı düşkün. Kıskanıyor değilim çocukları. Ama kendimi değersiz hissettiriyor bazen. Beni de alsaydın ne vardı sanki

Yeğenlerine aşırı düşkün. Kıskanıyor değilim çocukları. Ama kendimi değersiz hissettiriyor bazen. Beni de alsaydın ne vardı sanki
Cok haklisin .... ama onlarin düşünce tarzi bizimkinden cok farkli... takilma o kadar kendini yipratirsin sadece

Kızlar aranızda kimyasal gebelikten sonraki süreç hakkında bilgi verebilecek var mı? Yani kanama nasıl ve kaç gün sürdü? Bi sonraki ader dönemi düzeni bozuldu mu tekrar ne zaman hamile kaldı? Bu arada bi kaç deneyimimi oaylaşmak istiyorum ateş takibiyle ovülasyon takip eden arkadaşlar çok fazla ciddiye almayın benim geçen ay ateşim adet olduğum halde bile düşmemişti bu ay ateşim düştü ama hamileymişim mesela bir de belirtiler adet belirtileriyle hep aynı ayırt edici tek şey adet gününün geçmesi bir de insanın içinde farklı bir his oluo o his en güçlü belirti bence 2 kez hamile kaldım kucağıma almak nasip olmasada o his bana adetim gelmeden geldi ikisindede o yüzden Rabbime tevekkül edip dua edin hepinize Rabbim sağlıklı güzel huylu hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallahhh ❤❤❤

Kulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)
le le le sakinee var bence vaarr hadi hayırlısı =)
Dun sabah test yaptim ama cok hafifti cizgi sonradan da koyulasmamisti.karar veremedim 1 gun daha beklesem mi ?
canımm senin düzenliydi adetleri sanıyorum?? şu an gecikti mi? batı geçtiysen direkt test yap derimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…