Ne zaman acele etsem tek çizgiyi görüp oturdum yerime.. hiç acelem yok :) varsa yerindedir o :)Neeee akşam mıhayatta sabredemezdim benn
BENİM KIRMIZILAR GELDI CANIM 3.GÜNÜM BUGUNNaptin sesin cikmadi ama ?
Sessiz takipçilerdenim1 1melegimolsun canim nerelerdesin göremiyorum senii?
Kendinin haberi bile yokTovbeeeenoldu ki ..al iste bak :)
Hayırlı sabahlar diyeyim bende :)
Malesef migrenim tuttu,uyumamak neyse de bi güzellik yapsa geçse keşke iyiydi
Kulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)
MESAJLARI YENİ OKUYA BİLDİM GİTTİN Mİ DOKTORA HADİ İNŞALLAHH VARDIR BEBİŞİNBugun netlesecek insaAllah canim
YENİ BAT 20 MARTOfff çok kötü Allah kolaylık versin canım rahatlarsın inşallah. Varsa lavanta yağı ile masaj yap rahatlatıyor baya
Kız vosvos bende hemen girdim baktım test yaptın mı diye. Orda olsam bi koşu test alır gelirdim. Hiç mi halin yok kuzumevde de kalmamış mı, artık bizde peynir ekmek gibi maşallah :)
Sabah çok fenaydı şimdi daha iyiyim gülüm. Hava bozuk, oğlanla çıkmam lazım, bisikletle gidip gelene kadar uyuyup kalıyor. Kucağıma almama gerekiyor, hiç halim yok. Evdeki testleri gecen ay bitirdim ne yazık kiKız vosvos bende hemen girdim baktım test yaptın mı diye. Orda olsam bi koşu test alır gelirdim. Hiç mi halin yok kuzumevde de kalmamış mı, artık bizde peynir ekmek gibi maşallah :)
Ben hastalanmadim daha brklesemmi acaba gitsem mi kan vermeye bilemedim ..BENİM KIRMIZILAR GELDI CANIM 3.GÜNÜM BUGUN
Dun sabah test yaptim ama cok hafifti cizgi sonradan da koyulasmamisti.karar veremedim 1 gun daha beklesem mi ?MESAJLARI YENİ OKUYA BİLDİM GİTTİN Mİ DOKTORA HADİ İNŞALLAHH VARDIR BEBİŞİN
Alemsin yaaaa napti ki acaba adamcagiz farkinda bile olmadigiKendinin haberi bile yokama çok gıcık aldım yani sinirimi bozdu
Penir ekmek gibi cok iyi yaOfff çok kötü Allah kolaylık versin canım rahatlarsın inşallah. Varsa lavanta yağı ile masaj yap rahatlatıyor baya
Kız vosvos bende hemen girdim baktım test yaptın mı diye. Orda olsam bi koşu test alır gelirdim. Hiç mi halin yok kuzumevde de kalmamış mı, artık bizde peynir ekmek gibi maşallah :)
Dün pazardı hava da güzeldi. Dışarı çıkalım dedim. Aldı beni annesi gile bıraktı. Yeğenlerini aldı dışarı gezmeye götürdü. Nasıl zoruma gitti ya. Ne zaman çıkalım desem bir bahanesi oluyorAlemsin yaaaa napti ki acaba adamcagiz farkinda bile olmadigi
Bilirim cok sinir bozucu durum haklisin ..ama bunlar onlara gore cok normal davranislar ve bir turlude kabullenmezler hatalarini canim.Dün pazardı hava da güzeldi. Dışarı çıkalım dedim. Aldı beni annesi gile bıraktı. Yeğenlerini aldı dışarı gezmeye götürdü. Nasıl zoruma gitti ya. Ne zaman çıkalım desem bir bahanesi oluyor
Yeğenlerine aşırı düşkün. Kıskanıyor değilim çocukları. Ama kendimi değersiz hissettiriyor bazen. Beni de alsaydın ne vardı sankiBilirim cok sinir bozucu durum haklisin ..ama bunlar onlara gore cok normal davranislar ve bir turlude kabullenmezler hatalarini canim.
Cok haklisin .... ama onlarin düşünce tarzi bizimkinden cok farkli... takilma o kadar kendini yipratirsin sadeceYeğenlerine aşırı düşkün. Kıskanıyor değilim çocukları. Ama kendimi değersiz hissettiriyor bazen. Beni de alsaydın ne vardı sanki
le le le sakineeKulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)
canımm senin düzenliydi adetleri sanıyorum?? şu an gecikti mi? batı geçtiysen direkt test yap derimm.Dun sabah test yaptim ama cok hafifti cizgi sonradan da koyulasmamisti.karar veremedim 1 gun daha beklesem mi ?
BENCE GİT KAN VER CANIMDun sabah test yaptim ama cok hafifti cizgi sonradan da koyulasmamisti.karar veremedim 1 gun daha beklesem mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?