Hasanedeyim :)))Dün pazardı hava da güzeldi. Dışarı çıkalım dedim. Aldı beni annesi gile bıraktı. Yeğenlerini aldı dışarı gezmeye götürdü. Nasıl zoruma gitti ya. Ne zaman çıkalım desem bir bahanesi oluyor
Hastanedeyim simdi canim sira bekliyorumBENCE GİT KAN VER CANIM
HADI HAYIRLISI INSALLAHHH CANIM HEYCAN NE DURUMDAHastanedeyim simdi canim sira bekliyorum
Hayırlı haberini alırız inşallah kuzumHastanedeyim simdi canim sira bekliyorum
FenaaaaHADI HAYIRLISI INSALLAHHH CANIM HEYCAN NE DURUMDA
Haydi kuzum haftanın açılışını yap :)) takipçiniz :))Hastanedeyim simdi canim sira bekliyorum
Ben geçen ay kimyasal gebelik gecirdim kanamam yoğun oldu 5 gün sürdü bakalım bu ay ne zaman olacak bende bilmiyorum canımKızlar aranızda kimyasal gebelikten sonraki süreç hakkında bilgi verebilecek var mı? Yani kanama nasıl ve kaç gün sürdü? Bi sonraki ader dönemi düzeni bozuldu mu tekrar ne zaman hamile kaldı? Bu arada bi kaç deneyimimi oaylaşmak istiyorum ateş takibiyle ovülasyon takip eden arkadaşlar çok fazla ciddiye almayın benim geçen ay ateşim adet olduğum halde bile düşmemişti bu ay ateşim düştü ama hamileymişim mesela bir de belirtiler adet belirtileriyle hep aynı ayırt edici tek şey adet gününün geçmesi bir de insanın içinde farklı bir his oluo o his en güçlü belirti bence 2 kez hamile kaldım kucağıma almak nasip olmasada o his bana adetim gelmeden geldi ikisindede o yüzden Rabbime tevekkül edip dua edin hepinize Rabbim sağlıklı güzel huylu hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallahhh ❤❤❤
Oturduğum yerde başım dönüyor :) mide yanması ve bulantı da yokluyor sık sık. Bebek yoksa ciddi bir sorun vardır. Bu kadar baş dönmesi olmaz normal insandale le le sakineevar bence vaarr hadi hayırlısı =)
Kulak şu kaçtığı için uğultu yapabilir ama bulantı ve yanma ne olacak? Hepsi birlikte bastırıyor. Kahvaltıda yediklerim midemi yakmaz normalde. Ama iki saattir yanıyor midem.O kadar mi basin donuyor ki ! Allah Allah ... benimde namazda biraz hafif boyle kafam bulanır gibi oldu aksam ama yorgunluktan diye aldirmadim... eeee o zaman yarin sabaha kaldi....senin kulagina su kacmis olmasin ugultu ve basdonmesi orta kulakta yapar biraz ....umarim bebektendir yaa
InsaAllah bebistendir canim o zamanKulak şu kaçtığı için uğultu yapabilir ama bulantı ve yanma ne olacak? Hepsi birlikte bastırıyor. Kahvaltıda yediklerim midemi yakmaz normalde. Ama iki saattir yanıyor midem.
Kanı verdin mi?
Simdi verdim ciktim.dun yaz gibi olan hava bugun zemheri gibi :)Oturduğum yerde başım dönüyor :) mide yanması ve bulantı da yokluyor sık sık. Bebek yoksa ciddi bir sorun vardır. Bu kadar baş dönmesi olmaz normal insanda
Hadi bakalım hayırlısı :)Ha
Hasanedeyim :)))
Yani yapacak bir şey yok :)Cok haklisin .... ama onlarin düşünce tarzi bizimkinden cok farkli... takilma o kadar kendini yipratirsin sadece
AynenYani yapacak bir şey yok :)
cnm sonuç ne zaman cıkacak bellı mı?
Benim bugün 4. Gün ama azaldı kanamam bakalım diğer ay nasıl olacakBen geçen ay kimyasal gebelik gecirdim kanamam yoğun oldu 5 gün sürdü bakalım bu ay ne zaman olacak bende bilmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?