- 21 Kasım 2016
- 3.680
- 5.251
- 158
Offf çok kötü Allah kolaylık versin canım rahatlarsın inşallah. Varsa lavanta yağı ile masaj yap rahatlatıyor baya
Kız vosvos bende hemen girdim baktım test yaptın mı diye. Orda olsam bi koşu test alır gelirdim. Hiç mi halin yok kuzumevde de kalmamış mı, artık bizde peynir ekmek gibi maşallah :)
Adetin geçene kadar bebiş filan olmadığı için düşük olma ihtimali yok canım hatta yumurtlamaya kadar bile yokKızlar bu ebe bana bitkisel şeyler vermişti adetin geçene kadar iç dedi mesala arasında civanperçemi var hayıt hapı var bide kavonozda karışım var adet geçene kadar içsem bunlar düşük yaptırmaz mı kafama çok takıldı
Sanırım bugün tam günü aynı olunca veya diğeri daha koyu olunca yumurtlama gerçekleşir bugün ve bı kaç günü değerlendir derim.Kızlar merhaba dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi aynı renk çıktı bugün T çizgisi daha koyu hangi günleri değerlendirmem gerek bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederimSanırım bugün tam günü aynı olunca veya diğeri daha koyu olunca yumurtlama gerçekleşir bugün ve bı kaç günü değerlendir derim.
Sana nasil iyi gelecekse oyle yapman guzel canım. Aynen bende beklemeye gectim . belirtin r mi ne zaman test yapamayi dusunuyorsun :)Sessiz takipçilerdenimbiraz uzak kalayım dedim canım çok kafaya takıyorum pek girmedim siteye. Bekliyorum bakalım. Sen nasılsın?
Gecmis olsun canımmmKoku beni daha kötü yapıyor :) Migren ilaci icemeyecegim icinde bugunde hafif hafif katlanacam mecburen :)
Sagol canim...
Simdi baktim henuz cikmamis bos cikiyor tahlilin karsisicnm sonuç ne zaman cıkacak bellı mı?
Hadi insallah cikar yaa :) cok heyecanliSimdi baktim henuz cikmamis bos cikiyor tahlilin karsisi
Valla dün akşamdan bu yana bende merak ettim sonucunu:) tesadüfen girdim buraya okumaya başlarken denk geldin.hadi hayırlısı olsun inşallahSimdi baktim henuz cikmamis bos cikiyor tahlilin karsisi
yanlış oldu canım zaten şuan yumurtlama dönemindeyim yani günün geçene kadar iç dediAdetin geçene kadar bebiş filan olmadığı için düşük olma ihtimali yok canım hatta yumurtlamaya kadar bile yok
Amin tesekkurler sagol cnm :)Valla dün akşamdan bu yana bende merak ettim sonucunu:) tesadüfen girdim buraya okumaya başlarken denk geldin.hadi hayırlısı olsun inşallah
Cooooooooook fazla hemde ben bu kadar heyecan yapacagimi sanmiyordumHadi insallah cikar yaa :) cok heyecanli
Hayirlis canim hala cikmamis bekliyorumHayırlı haberini alırız inşallah kuzum
Canim bende ocakta gecirdim kimyasal gebelik bu ay dengem.bozulmadi gecikme olmadi yine gününde oldum ama mesela kimyasaldaki adetim 10 gün kadar surmüstü bu ay adetim 2 gun yogun akinti oldu 3.gun bildigin bitti gibi oldu niye bende anlamadimKızlar aranızda kimyasal gebelikten sonraki süreç hakkında bilgi verebilecek var mı? Yani kanama nasıl ve kaç gün sürdü? Bi sonraki ader dönemi düzeni bozuldu mu tekrar ne zaman hamile kaldı? Bu arada bi kaç deneyimimi oaylaşmak istiyorum ateş takibiyle ovülasyon takip eden arkadaşlar çok fazla ciddiye almayın benim geçen ay ateşim adet olduğum halde bile düşmemişti bu ay ateşim düştü ama hamileymişim mesela bir de belirtiler adet belirtileriyle hep aynı ayırt edici tek şey adet gününün geçmesi bir de insanın içinde farklı bir his oluo o his en güçlü belirti bence 2 kez hamile kaldım kucağıma almak nasip olmasada o his bana adetim gelmeden geldi ikisindede o yüzden Rabbime tevekkül edip dua edin hepinize Rabbim sağlıklı güzel huylu hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallahhh ❤❤❤
Ablaaaa ndn yapmadin yaaaa merkla seni bekliydk test aksm gese bile aksm yaomazsin simdi senn sabahi beklersin hihHaydi kuzum haftanın açılışını yap :)) takipçiniz :))
Yani yok demek dogru olan sanirim degrr 5 in alti1.20 cikti sonuc ???? Kizlaar
Canim bende ocakta gecirdim kimyasal gebelik bu ay dengem.bozulmadi gecikme olmadi yine gününde oldum ama mesela kimyasaldaki adetim 10 gün kadar surmüstü bu ay adetim 2 gun yogun akinti oldu 3.gun bildigin bitti gibi oldu niye bende anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?