Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar merhaba bende bısey sormak ıstıyorum ozellıkle buyuklerıme tecrubelılere düşükten snra adetlerım degıstı benım az gelıyor bugun 3.gunum mesela gelmıo bıle ılk gun tek bı ped degıstırdım ıkıncı gunde aynı bugunde aynı bu bı hastalık belırtısımıdır kadın dogumcum sıkıntı yok dıo sureklı ama ıcım rahat deıl baska bı yere mı gıtsem dıe kndıme soruyorum sureklı yardımcı olabılecek bırı vardır ınsallah aranızda.

Koku beni daha kötü yapıyor :) Migren ilaci icemeyecegim icinde bugunde hafif hafif katlanacam mecburen :)
Sagol canim...

VosVos35 Bende cok erken demistim ama yanma ve bulanti hissi ilk haftada cok olmustu canim.Dis etimde 2 yerde sanki problemli gb şişti biri gecip digeri oldu.
Guzel haberlerini bekliyorummm❤❤insallah sıkı sıkı tutunuyordur minişş

Kızlar merhaba dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi aynı renk çıktı bugün T çizgisi daha koyu hangi günleri değerlendirmem gerek bilgisi olan var mı?

Eklentiler

• 5403F79F-1164-4C86-82B9-25DDF95BB660.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 52
Adetin geçene kadar bebiş filan olmadığı için düşük olma ihtimali yok canım hatta yumurtlamaya kadar bile yok

Kızlar merhaba dün ovulasyon testi yaptım iki çizgi aynı renk çıktı bugün T çizgisi daha koyu hangi günleri değerlendirmem gerek bilgisi olan var mı?
Sanırım bugün tam günü aynı olunca veya diğeri daha koyu olunca yumurtlama gerçekleşir bugün ve bı kaç günü değerlendir derim.

Sessiz takipçilerdenim biraz uzak kalayım dedim canım çok kafaya takıyorum pek girmedim siteye. Bekliyorum bakalım. Sen nasılsın?
Sana nasil iyi gelecekse oyle yapman guzel canım. Aynen bende beklemeye gectim . belirtin r mi ne zaman test yapamayi dusunuyorsun :)

Canim bende ocakta gecirdim kimyasal gebelik bu ay dengem.bozulmadi gecikme olmadi yine gününde oldum ama mesela kimyasaldaki adetim 10 gün kadar surmüstü bu ay adetim 2 gun yogun akinti oldu 3.gun bildigin bitti gibi oldu niye bende anlamadim

Ben bi kere şöyle bişey duymuştum adet şekli değiştiğinde vücut kendini hamileliğe hazırlıyo demektir. Benim 2 hamileliğimde de bir önceki adetim çok az oldu ve sonunca kahve çamur gibi lekeyle bitti ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. Allahım 3.sünü kucağıma almayı nasip etsin bugün yarın biter kanamam sonra çalışmalara tam gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…