Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hayıt hapını bende içtim. Hatta ilk hamile kaldığımda içinde civanperçemi hayıt otu olan bi kapsül bi de çörekotu yağı içmiştim ama Rabbim neyi nasip ederse o olur

Vajin="_Joey_, post: 54908951, member: 672416"]ben daha yeni başladım sayılır çalışmaya. benim henüz tedavi edemediğim orta derece vajinusmusum var, yani p. tamamen girmiyor, o nedenle şansım biraz düşük olabilir. ilk çocuk olacak mucize olur da Allah kısmet ederse :)[/QUOTE]
Vajinismusu mutlaka asmalısın o konuda da aklında sorun işareti kalmaz hem.. ben sana istediğin konuda yardımcı olabilirim bende yeneli evliliğinin 2 yılı dolmasına az kaldı 5 ay önce yendim ve şimdi sukur hamileyim ... sende başarabilirsin hic zor degil ben her zaman yanındayım bu konuda cok çektim seni cok iyi anlarım ve destek olmak isterim sana

Hayıt hapını bende içtim. Hatta ilk hamile kaldığımda içinde civanperçemi hayıt otu olan bi kapsül bi de çörekotu yağı içmiştim ama Rabbim neyi nasip ederse o olur
ben rahmim ters diye gittim ebeye bunları da verdi bende adet düzensizliği falan yok bu ay içmeyim olmazsa öbür ay içerim

ben rahmim ters diye gittim ebeye bunları da verdi bende adet düzensizliği falan yok bu ay içmeyim olmazsa öbür ay içerim
benimde adetlerim düzenli hormon testlerimde sıkıntı yok sadece lh fshtan çok azcık yüksek bir de 8 ay önce miyom ameliyatı oldm. Saba rahmin ters diye tek bi dr sölediyse bi kaç dra daha görün derim bir ton dra gittim biri pco dedi diğeri pco yok rahim ters dedi diğeri hiç bir şeyin yok dedi. Zaten rahmin ters olması bi problem değil ilişkide farklı pozisyonlar denerseniz daha faydalı olur netten araştır istersen. O haplar bildiğim kadarıyla hormonlara iyi gelio rahimin şekline bi etkisi olacağını sanmam bi yan etkisi yok istediğin zaman kullan canım

haklısın canım ebe düzelttim dedi ama artık Allah’a kaldı işimiz rabbim inşallah nasip eder bu ay ..

Benim de rahim dönük ama bu sorun olmadığını biliyorum ama malesef 1 senedir hala olmadı olması ıcın neler yapmalıyım bıldıgın bılgı varsa paylasırmısın benımle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…