Kızlar bu ebe bana bitkisel şeyler vermişti adetin geçene kadar iç dedi mesala arasında civanperçemi var hayıt hapı var bide kavonozda karışım var adet geçene kadar içsem bunlar düşük yaptırmaz mı kafama çok takıldı
O zaman bence icmemelisin çünkü bebiş eğer tutunursa düşük olabilir ben mesela bu kürleri yumurtlama dönemine kadar kullanicam bırakıcam sonra ne olur ne olmazyanlış oldu canım zaten şuan yumurtlama dönemindeyim yani günün geçene kadar iç dedi
Malesef hamilelik yok canım benim de 1 18 çıkmıştı ertesi gün regl oldum.1.20 cikti sonuc ???? Kizlaar
Nasip hersey :)Malesef hamilelik yok canım benim de 1 18 çıkmıştı ertesi gün regl oldum.
Hayırlısı olsun canm sıkma canınıNasip hersey :)
5in altı negatif
bende içmiyim artık o zaman benimde aklıma takıldı iyiki sormuşum kaynanam iç iç diyip duruyordaO zaman bence icmemelisin çünkü bebiş eğer tutunursa düşük olabilir ben mesela bu kürleri yumurtlama dönemine kadar kullanicam bırakıcam sonra ne olur ne olmaz
ben rahmim ters diye gittim ebeye bunları da verdi bende adet düzensizliği falan yok bu ay içmeyim olmazsa öbür ay içerimHayıt hapını bende içtim. Hatta ilk hamile kaldığımda içinde civanperçemi hayıt otu olan bi kapsül bi de çörekotu yağı içmiştim ama Rabbim neyi nasip ederse o olur
Biliyorum canim... :)5in altı negatif
Ben kullandim canim hamile kalmadan 2 3 ay onceMrb. Arkadaşlar aranızda Meryem ana eli otunu bilen kullanan var mi bilgi verirseniz çok sevinirim
Hayirlisi ..belirtim yok ki zaten sadece 2 gun gecikme var baska herhengi bir belirti yokHayırlısı olsun canm sıkma canınıbenimde geçen ay böyle oldu bir dünya belirti falan ama sonuç negatif bakalım bu ay nolcak
Bi bekle bakalım belki ilerleyen günlerde bise çıkar canmHayirlisi ..belirtim yok ki zaten sadece 2 gun gecikme var baska herhengi bir belirti yok
benimde adetlerim düzenli hormon testlerimde sıkıntı yok sadece lh fshtan çok azcık yüksek bir de 8 ay önce miyom ameliyatı oldm. Saba rahmin ters diye tek bi dr sölediyse bi kaç dra daha görün derim bir ton dra gittim biri pco dedi diğeri pco yok rahim ters dedi diğeri hiç bir şeyin yok dedi. Zaten rahmin ters olması bi problem değil ilişkide farklı pozisyonlar denerseniz daha faydalı olur netten araştır istersen. O haplar bildiğim kadarıyla hormonlara iyi gelio rahimin şekline bi etkisi olacağını sanmam bi yan etkisi yok istediğin zaman kullan canımben rahmim ters diye gittim ebeye bunları da verdi bende adet düzensizliği falan yok bu ay içmeyim olmazsa öbür ay içerim
haklısın canım ebe düzelttim dedi ama artık Allah’a kaldı işimiz rabbim inşallah nasip eder bu ay ..benimde adetlerim düzenli hormon testlerimde sıkıntı yok sadece lh fshtan çok azcık yüksek bir de 8 ay önce miyom ameliyatı oldm. Saba rahmin ters diye tek bi dr sölediyse bi kaç dra daha görün derim bir ton dra gittim biri pco dedi diğeri pco yok rahim ters dedi diğeri hiç bir şeyin yok dedi. Zaten rahmin ters olması bi problem değil ilişkide farklı pozisyonlar denerseniz daha faydalı olur netten araştır istersen. O haplar bildiğim kadarıyla hormonlara iyi gelio rahimin şekline bi etkisi olacağını sanmam bi yan etkisi yok istediğin zaman kullan canım
Oyle evet...aslinda bugun gitmeyecektim bir iki gun daha bekleyeyim demistim ama yolumun ustu idi girdim bendeBi bekle bakalım belki ilerleyen günlerde bise çıkar canm
Adet olmazsan eğer tekrar baktırırsın inşallah yükselirB
Biliyorum canim... :)
Benim de rahim dönük ama bu sorun olmadığını biliyorum ama malesef 1 senedir hala olmadı olması ıcın neler yapmalıyım bıldıgın bılgı varsa paylasırmısın benımleben rahmim ters diye gittim ebeye bunları da verdi bende adet düzensizliği falan yok bu ay içmeyim olmazsa öbür ay içerim
0.01 cikip yukselen degerler varmis bakalim nasip tatlim yaaAdet olmazsan eğer tekrar baktırırsın inşallah yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?