Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Simdi ben bizimkine hastalandim dicem birkac gun de oyle kendimi dinlenmeye alayim.simdi anlarsa adet olmadigimi dun sordu yarin dedim cunku eger o zamanda da olmazsam 1 hafta sonra tekrar veririm bakim onda da cikmazsa nedenine bakariz simdi hastalanmadim desem adam umit edecek.. zaten benden cok istiyor aşırı eger bu bir haftada olursam bari hicdegilse uzulmez .once varı umud etmek sonra olmamasi durumunda A AsyaaAyazz

Bence de söyleme. Umutlanıp hüsrana uğramak çok zor oluyor. Inşallah vardır da bebişin mükemmel bir sürpriz yaparsın eşine :)

Adet olacakken hafif sızı olur ya ara ara ondan oluyor. Bir de göğüs ucum yine hassaslastı

Benim de rahim dönük ama bu sorun olmadığını biliyorum ama malesef 1 senedir hala olmadı olması ıcın neler yapmalıyım bıldıgın bılgı varsa paylasırmısın benımle
Canım benim abim in eşi nin de öyle bir durumu varmış ama hamile kaldı doğum sırasında Dr yengeme sen nasıl hamile kaldin rahmin ters demiş kısmetse varsa oluyor benim pek bilgim yok ama istersen kadın dogumcuya bir danış gerci Dr lara da güven olmuyor birinin ak dediğine diğeri kara diyor ama

Bence de söyleme. Umutlanıp hüsrana uğramak çok zor oluyor. Inşallah vardır da bebişin mükemmel bir sürpriz yaparsın eşine :)
Evet yaa uzulur...zaten az cok biliyorsundur benden cok bebegi o istiyor Allah biliyor ya ..mesela ben uzulmedim su anda sadece neden olmadim ki acaba diye kafama takildi madem yok...ama mesela ona soyleseydim ve negatif ciksaydi o cok uzulurdu :)

Evet yaa uzulur...zaten az cok biliyorsundur benden cok bebegi o istiyor Allah biliyor ya ..mesela ben uzulmedim su anda sadece neden olmadim ki acaba diye kafama takildi madem yok...ama mesela ona soyleseydim ve negatif ciksaydi o cok uzulurdu :)
Umarım yükselir değer bu testler de ne bozuk çıktı ya

Canım yanlış yönlerdikmek gibi olmasın ama civanperçemi benim bildiğim adet söktürücüdür

Zaman gosterecek.... acaba menepoza mi giriyom ki kafama bu takildi simdi tribe girmeye neden mi yok bende
Aklına kötüyü getirme. Öyle bir durum olursa da Allah korusun. Yine soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi faydalı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…