Oyu yapmışsın canmOyle evet...aslinda bugun gitmeyecektim bir iki gun daha bekleyeyim demistim ama yolumun ustu idi girdim bende
Aynen oyleeeeee0.01 cikip yukselen degerler varmis bakalim nasip tatlim yaabakceeez görciiiiiiz :)
Bence de söyleme. Umutlanıp hüsrana uğramak çok zor oluyor. Inşallah vardır da bebişin mükemmel bir sürpriz yaparsın eşine :)Simdi ben bizimkine hastalandim dicem birkac gun de oyle kendimi dinlenmeye alayim.simdi anlarsa adet olmadigimi dun sordu yarin dedim cunkueger o zamanda da olmazsam 1 hafta sonra tekrar veririm bakim onda da cikmazsa nedenine bakariz simdi hastalanmadim desem adam umit edecek.. zaten benden cok istiyor aşırı eger bu bir haftada olursam bari hicdegilse uzulmez .once varı umud etmek sonra olmamasi durumunda A AsyaaAyazz
Kaç gün geçtiben de idrar yaptım negatif çıktı, hala gelen giden yok ama.. bakalım.
Hayır canım ya iciyorsan korunacaksin yada adetin 2. Günü filan başla yumurtlamaya kadar devam et.bende içmiyim artık o zaman benimde aklıma takıldı iyiki sormuşum kaynanam iç iç diyip duruyorda
Canım benim abim in eşi nin de öyle bir durumu varmış ama hamile kaldı doğum sırasında Dr yengeme sen nasıl hamile kaldin rahmin ters demiş kısmetse varsa oluyor benim pek bilgim yok ama istersen kadın dogumcuya bir danış gerci Dr lara da güven olmuyor birinin ak dediğine diğeri kara diyor amaBenim de rahim dönük ama bu sorun olmadığını biliyorum ama malesef 1 senedir hala olmadı olması ıcın neler yapmalıyım bıldıgın bılgı varsa paylasırmısın benımle
39 totalde işte.Kaç gün geçti
1.20 den zor gerci canim yaaa o surpriz :)Bence de söyleme. Umutlanıp hüsrana uğramak çok zor oluyor. Inşallah vardır da bebişin mükemmel bir sürpriz yaparsın eşine :)
Kac gunde bir regl goruyoorsunki39 totalde işte.
Hııı. Doktora gittin mi39 totalde işte.
Evet yaa uzulur...zaten az cok biliyorsundur benden cok bebegi o istiyor Allah biliyor ya ..mesela ben uzulmedim su anda sadece neden olmadim ki acaba diye kafama takildi madem yok...ama mesela ona soyleseydim ve negatif ciksaydi o cok uzulurdu :)Bence de söyleme. Umutlanıp hüsrana uğramak çok zor oluyor. Inşallah vardır da bebişin mükemmel bir sürpriz yaparsın eşine :)
1.20 den zor gerci canim yaaa o surpriz :)
Umarım yükselir değerEvet yaa uzulur...zaten az cok biliyorsundur benden cok bebegi o istiyor Allah biliyor ya ..mesela ben uzulmedim su anda sadece neden olmadim ki acaba diye kafama takildi madem yok...ama mesela ona soyleseydim ve negatif ciksaydi o cok uzulurdu :)
Zaman gosterecek.... acaba menepoza mi giriyom ki kafama bu takildi simdi tribe girmeye neden mi yok bendeBu işler hiç belli olmuyor :)
Kızlar bu ebe bana bitkisel şeyler vermişti adetin geçene kadar iç dedi mesala arasında civanperçemi var hayıt hapı var bide kavonozda karışım var adet geçene kadar içsem bunlar düşük yaptırmaz mı kafama çok takıldı
Aklına kötüyü getirme. Öyle bir durum olursa da Allah korusun. Yine soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi faydalı oluyormuşZaman gosterecek.... acaba menepoza mi giriyom ki kafama bu takildi simdi tribe girmeye neden mi yok bende
Bien 1 senedir canim
Günü önemlimi kuzum bu test icin21 . Gün progestan testi yaptır cnm yumurta oluşup oluşmadığı ne kadar kaliteli olduğu oradan anlaşılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?