Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de rahim dönük ama bu sorun olmadığını biliyorum ama malesef 1 senedir hala olmadı olması ıcın neler yapmalıyım bıldıgın bılgı varsa paylasırmısın benımle
eskilere göre bir sorun bu canım ebe bana rahmin ters olursa zor gebe kalırsın dedi ben ebeye gittim düzelttirdim istersen sende bir ebeye ters olduğunu söyleme bir baksın ne dicek

haklısın canım ebe düzelttim dedi ama artık Allah’a kaldı işimiz rabbim inşallah nasip eder bu ay ..
Rabbim her şeyin hayırlısını bilendir herşeyin hayırlısını verendir. Ben 3.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır bu serüvenin içindeyim bi çok kadın doğumcudan aktardan filan fazla bilgim var diyebilirim. 1 kez kürtaj oldum bi de sezeryan gibi açık miyom ameliyatı oldum dev bi miyom aldırdım. Bu ay da kimyasal gebelik yaşadım. İlerleyen zamanlarda ne yaşarız bilemem ama çokca dua çokca sabır başka yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut canım. ❤

Aman allahım şuan o kadar mutlu oldumki,bana öyle bir umut heyacan kattınki anlatamam sana...
Rabbim tamamına erdirsin sapasağlam,sağlıkla huzurla inşllah,inan uzun zamandır aldığım en güzel haber

aynen öyle çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsin burdaki bütün herkese inşallahherkesin bir sınavı var işte bizimde sınavımız bu inşallah layığıyla kazanırz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…