- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
Kızlar adet bittiği gün ilişkiye girip hamilr kalan var mı
Adetim düzensiz cnm o yüzdn diyrm acaba olabilir mi?Canım o kaç günde bir adet olduğuna bağlı 28 günde oluyosan imkansız en azından 15-20 günde bir adet olursan ancak olabilirsin ama tabi yinede Allahın işi belli olmaz
Tebrik ederim canm baya belli çıkmış testte darısı bize inş:)Canlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , N nalyecetemtahin , P u d i n g
,seymaka , sezson , @Sosyaljo U Umithepvar , @Yukakita , Zeynebim1212 , whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Yaa maşallah çok güzel çok belli, hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşaallahCanlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo U Umithepvar , @Yukakita , Zeynebim1212 , whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Ya şükürler olsun sonunda olduuu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallahCanlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo U Umithepvar , @Yukakita , Zeynebim1212 , whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Amiiin gülüm inşallah en kısa zamanda nasip olur sağlıklı bir bebiş :)Tebrik ederim canm baya belli çıkmış testte darısı bize inş:)
Teşekkürler balım rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda inşalllahhh... Ben umutluyum senden.. olacak gör bakY
Ya şükürler olsun sonunda olduuu. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
eskilere göre bir sorun bu canım ebe bana rahmin ters olursa zor gebe kalırsın dedi ben ebeye gittim düzelttirdim istersen sende bir ebeye ters olduğunu söyleme bir baksın ne dicekBenim de rahim dönük ama bu sorun olmadığını biliyorum ama malesef 1 senedir hala olmadı olması ıcın neler yapmalıyım bıldıgın bılgı varsa paylasırmısın benımle
Teşekkür ederim kuzum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de geçen yaz düşük yaptım, merak etme vücut normale dönünce yine olacak Allah'ın izniyleYaa maşallah çok güzel çok belli, hayırlı olsun sağlıkla doğsun inşaallah
Amin abla inşallahTeşekkürler balım rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda inşalllahhh... Ben umutluyum senden.. olacak gör bak
şimdi bir sorun olmaz değil mi 4 gündür içiyordum yumurtlama akıntısı geldi cuma günü korktum artıkHayır canım ya iciyorsan korunacaksin yada adetin 2. Günü filan başla yumurtlamaya kadar devam et.
evet daha yeni okudum iyiki bugün bıraktımCanım yanlış yönlerdikmek gibi olmasın ama civanperçemi benim bildiğim adet söktürücüdür
Rabbim her şeyin hayırlısını bilendir herşeyin hayırlısını verendir. Ben 3.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır bu serüvenin içindeyim bi çok kadın doğumcudan aktardan filan fazla bilgim var diyebilirim. 1 kez kürtaj oldum bi de sezeryan gibi açık miyom ameliyatı oldum dev bi miyom aldırdım. Bu ay da kimyasal gebelik yaşadım. İlerleyen zamanlarda ne yaşarız bilemem ama çokca dua çokca sabır başka yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut canım. ❤haklısın canım ebe düzelttim dedi ama artık Allah’a kaldı işimiz rabbim inşallah nasip eder bu ay ..
Rabbim devamını getirsin inşallah sağlıkla çokkk güzel bir heyecan Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. Tebrik ederim ❤Canlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
Aman allahım şuan o kadar mutlu oldumki,bana öyle bir umut heyacan kattınki anlatamam sana...Canlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
YuppppiiiiiiiCanlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
aynen öyle çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsin burdaki bütün herkese inşallahRabbim her şeyin hayırlısını bilendir herşeyin hayırlısını verendir. Ben 3.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır bu serüvenin içindeyim bi çok kadın doğumcudan aktardan filan fazla bilgim var diyebilirim. 1 kez kürtaj oldum bi de sezeryan gibi açık miyom ameliyatı oldum dev bi miyom aldırdım. Bu ay da kimyasal gebelik yaşadım. İlerleyen zamanlarda ne yaşarız bilemem ama çokca dua çokca sabır başka yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut canım. ❤
Kiz ben daha test falan yapmam zaten yazik verilen paralaraUmarım yükselir değerbu testler de ne bozuk çıktı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?