Hic kullanmadim denemedim canimAklına kötüyü getirme. Öyle bir durum olursa da Allah korusun. Yine soğan suyu ve testere dişli aslan pençesi faydalı oluyormuş
yaaaa inanmıyorum çok sevindim çok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanlarım güzellerim@biumutsa , Simayinannesi , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
aynen öyle çok geçmiş olsun canım rabbim inşallah sanada hayırlı bir evlat nasip etsin burdaki bütün herkese inşallahherkesin bir sınavı var işte bizimde sınavımız bu inşallah layığıyla kazanırz
Ayyy canimmmmmmmmmm çok mutlu oldum:))) gözün aydinCanlarım güzellerim@biumutsa , Simayinannesi , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Vaaaaaaay harika tatlim yaaaa cok sevindimCanlarım güzellerim@biumutsa , Simayinannesi , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
Yok canım olmazşimdi bir sorun olmaz değil mi 4 gündür içiyordum yumurtlama akıntısı geldi cuma günü korktum artık
yumurtlama tahminimce ayın 16sı oldu bende 17sinde civanperçemini bir kere içtim. hayıt hapını 4 defa içtim cuma günü başladımAmin canım inşallah. Bu arada civanperçemini yumurtlamaya kadar içtiysen bişi olmaz.
teşekkür ederim canımYok canım olmaz
Yine olur elbette daha yaşım da geç sayılmaz 28 yaşındayım ama o korku oldu ya içimde bi kere bunu nasıl yeneceğim onu bilmiyorum yine olursa çünkü hiç belirti vermiyor ki anlaşılmıyor, hatta öğretmenim ama kadın doğumcunun asistanı falan mı olsam gidip hastaneye başvuru yapıcam en azından hergun bebeği görürüm nasıl iyi mi dşye baktırırım diyorumTeşekkür ederim kuzum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de geçen yaz düşük yaptım, merak etme vücut normale dönünce yine olacak Allah'ın izniyle
Hayirlis olsunnn canım çok sevindimCanlarım güzellerim@biumutsa , Simayinannesi , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
Teşekkürler canım darısı başınıza inşallah :)Rabbim devamını getirsin inşallah sağlıkla çokkk güzel bir heyecan Allahım tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. Tebrik ederim ❤
Çok teşekkür ederim kuzucum, bayrağı devrediyorum :) hepinizin güzel haberini tek tek alıcam inşallah.. umut ve dua oldukça sıkıntı yok demektir.. rabbim dizi dizi yollasın bebişleri inşallah :)Aman allahım şuan o kadar mutlu oldumki,bana öyle bir umut heyacan kattınki anlatamam sana...
Rabbim tamamına erdirsin sapasağlam,sağlıkla huzurla inşllah,inan uzun zamandır aldığım en güzel haber
Harika yaaaa çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam etsinnnnCanlarım güzellerim@biumutsa , Simayinannesi , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
İnşallah bulmuşuzdur kızı gülüm... Ama önce sağlıklı olsun.. acelem yok, bi ara sağlık ocağına uğrayıp kan veririm. Allaha emanet bebiş :)Yuppppiiiiiiigeliyorrr kızımızzz
Çok sevindim canım. Süper bir haber oldu. Saglikla gelsin miniğin
Eşin gelince hemen acile gidin.
Vallahi ya. Bir ton para gittiKiz ben daha test falan yapmam zaten yazik verilen paralara
Hic kullanmadim denemedim canim
Saglıkli sihhatli hayirli olsun canim.İnşallah bulmuşuzdur kızı gülüm... Ama önce sağlıklı olsun.. acelem yok, bi ara sağlık ocağına uğrayıp kan veririm. Allaha emanet bebiş :)
kadın dogumcuma danıstım hıc bır sorun yok hamıle kalmana engel deıl sadece gec hamıle kalırsın demıstı ama ıste guvenemıyor ınsan saol cnmCanım benim abim in eşi nin de öyle bir durumu varmış ama hamile kaldı doğum sırasında Dr yengeme sen nasıl hamile kaldin rahmin ters demiş kısmetse varsa oluyor benim pek bilgim yok ama istersen kadın dogumcuya bir danış gerci Dr lara da güven olmuyor birinin ak dediğine diğeri kara diyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?