Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim kuzum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Ben de geçen yaz düşük yaptım, merak etme vücut normale dönünce yine olacak Allah'ın izniyle
Yine olur elbette daha yaşım da geç sayılmaz 28 yaşındayım ama o korku oldu ya içimde bi kere bunu nasıl yeneceğim onu bilmiyorum yine olursa çünkü hiç belirti vermiyor ki anlaşılmıyor, hatta öğretmenim ama kadın doğumcunun asistanı falan mı olsam gidip hastaneye başvuru yapıcam en azından hergun bebeği görürüm nasıl iyi mi dşye baktırırım diyorum Mart ayında bi regl olayım sonra korunmayacağım zaten kürtajdan sonra zor olabiliyormuş

Aman allahım şuan o kadar mutlu oldumki,bana öyle bir umut heyacan kattınki anlatamam sana...
Rabbim tamamına erdirsin sapasağlam,sağlıkla huzurla inşllah,inan uzun zamandır aldığım en güzel haber
Çok teşekkür ederim kuzucum, bayrağı devrediyorum :) hepinizin güzel haberini tek tek alıcam inşallah.. umut ve dua oldukça sıkıntı yok demektir.. rabbim dizi dizi yollasın bebişleri inşallah :)

kadın dogumcuma danıstım hıc bır sorun yok hamıle kalmana engel deıl sadece gec hamıle kalırsın demıstı ama ıste guvenemıyor ınsan saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…