Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaaa inanmıyorum çok sevindim çok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu ay yaptıklarını bizede anlat
Teşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)
Ekstra olarak halam umreye gitti ve orda benim için bol bol dua etti. Galiba en etkili bu oldu... Allah'a şükürler olsun...

Oyle deme be ...
Hic belli olmaz valla .... senin bebisin olsun kendimden cok isterim valla
Canımsın ya. Allah hepimize nasip etsin hep negatif çıkıyor bende. Hayatımda ilk defa gördüm 2 testte çizgi. Onlar da yanlış çıktı. Böyle oldukça umudum kalmıyor

Canım kahve kısmını anlamadm

Canm bende geçen ay bi dünya test yaptim:) Bu ay tık yokk hiç merak etmiyom tabi belirti de yok halbuki geçen ay çok şey vardı allahım yaaaa
Ben de bu yüzden yapmak istemiyorum test azcık belirti var gibi ama test yapasım yok umudum olmadığı için. Sanırım tekrar yumurtladım ben. Akıntım oldu böyle fazla ve sümüksü sonra göğüs uçlarım acımaya başladı. Bakalım sonuç ne olursa :))

amiiiiiiiiiin canım kaç kere ilişki oldu canım bide ovulasyon testi mi kullandın

Teşekkürler canım darısı başınıza inşallah :)
Ablacimmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnn cookkkk sevindim cok dua etmistim sana cok sevindim inan rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı değerler nasip etsin ayyy çok guzel yaaaaaa cok mutluyum bunu duyduguma... N nalyecetemtahin ve seni dörtgöz le bekliyordum ve ikinizide cok sevindim şimdi sıra diğer tummmmm arkadaşlarda insallahhhbh

Olabilir canım hayırlısı ile olur umarmmn

Aynen gülüm çok gençsin mutlaka yeniden olacaktır. Bak ben 39 yaşındayım mesela.. kürtajda rahim yenilendiği için tekrar hamile kalma ihtimali yükseliyor. İnşallah olacak sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…