TemeeeemDenersin :)
Yap sende bi kere belki vardir yaaaaHamiş haberi aldıkça benim de test yapasım geliyor
yaaaaaaaaaa cok sevındım hadı gozun aydın cnm benım sag salım kucagına alırsın ınsaalllahhhh yupppııııııııCanlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , N nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Hiç sanmiyorummmmmYap sende bi kere belki vardir yaaaa
ebeyi nerden bulacağım pekı ben hıc anlamameskilere göre bir sorun bu canım ebe bana rahmin ters olursa zor gebe kalırsın dedi ben ebeye gittim düzelttirdim istersen sende bir ebeye ters olduğunu söyleme bir baksın ne dicek
Oyle deme be ...Hiç sanmiyorummmmm
Canm bende geçen ay bi dünya test yaptim:) Bu ay tık yokk hiç merak etmiyomHiç sanmiyorummmmm
Teşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)yaaaa inanmıyorum çok sevindim çok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinbu ay yaptıklarını bizede anlat
Canımsın ya. Allah hepimize nasip etsinOyle deme be ...
Hic belli olmaz valla .... senin bebisin olsun kendimden cok isterim valla
hangi şehirdesin canımebeyi nerden bulacağım pekı ben hıc anlamam
Canım kahve kısmını anlamadmTeşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)
Ekstra olarak halam umreye gitti ve orda benim için bol bol dua etti. Galiba en etkili bu oldu... Allah'a şükürler olsun...
istanbul avrupa yakasındahangi şehirdesin canım
Çok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah tez zamanda :)Ayyy canimmmmmmmmmm çok mutlu oldum:))) gözün aydin
Insallahhh hayırlısı ile tatlişkommÇok teşekkür ederim canım darısı başınıza inşallah tez zamanda :)
Ben de bu yüzden yapmak istemiyorum testCanm bende geçen ay bi dünya test yaptim:) Bu ay tık yokk hiç merak etmiyomtabi belirti de yok halbuki geçen ay çok şey vardı allahım yaaaa
amiiiiiiiiiin canımTeşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)
Ekstra olarak halam umreye gitti ve orda benim için bol bol dua etti. Galiba en etkili bu oldu... Allah'a şükürler olsun...
Ablacimmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnn cookkkk sevindim cok dua etmistim sana cok sevindim inan rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı değerler nasip etsin ayyy çok guzel yaaaaaa cok mutluyum bunu duyduguma... N nalyecetemtahin ve seni dörtgöz le bekliyordum ve ikinizide cok sevindim şimdi sıra diğer tummmmm arkadaşlarda insallahhhbhTeşekkürler canım darısı başınıza inşallah :)
Olabilir canım hayırlısı ile olur umarmmnBen de bu yüzden yapmak istemiyorum testazcık belirti var gibi ama test yapasım yok umudum olmadığı için. Sanırım tekrar yumurtladım ben. Akıntım oldu böyle fazla ve sümüksü sonra göğüs uçlarım acımaya başladı. Bakalım sonuç ne olursa :))
Aynen gülüm çok gençsin mutlaka yeniden olacaktır. Bak ben 39 yaşındayım mesela.. kürtajda rahim yenilendiği için tekrar hamile kalma ihtimali yükseliyor. İnşallah olacak sıkma canınıYine olur elbette daha yaşım da geç sayılmaz 28 yaşındayım ama o korku oldu ya içimde bi kere bunu nasıl yeneceğim onu bilmiyorum yine olursa çünkü hiç belirti vermiyor ki anlaşılmıyor, hatta öğretmenim ama kadın doğumcunun asistanı falan mı olsam gidip hastaneye başvuru yapıcam en azından hergun bebeği görürüm nasıl iyi mi dşye baktırırım diyorumMart ayında bi regl olayım sonra korunmayacağım zaten kürtajdan sonra zor olabiliyormuş
Aminnn inşallahhhhOlabilir canım hayırlısı ile olur umarmmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?