- 18 Ocak 2017
- 1.916
- 1.299
- 83
aslında annene veya kayınvalidene sorsan eskiler iyi bilir benim kayınvalidem buldu bende adanadayım adanada olsan yardımcı olurdumistanbul avrupa yakasında
Baslangicida ayni dedigin gibi çamur gibi oldu.insallah canim Allah kicagimiza almayi.nasip.etsin bidaha uzülmeyelimBen bi kere şöyle bişey duymuştum adet şekli değiştiğinde vücut kendini hamileliğe hazırlıyo demektir. Benim 2 hamileliğimde de bir önceki adetim çok az oldu ve sonunca kahve çamur gibi lekeyle bitti ertesi ay hamile olduğumu öğrendim. Allahım 3.sünü kucağıma almayı nasip etsin bugün yarın biter kanamam sonra çalışmalara tam gaz devam
Ne için yardımcı oluyorsun canım. Ben de Adanadayım da belki benim de işime yarayan bir şeydir :))aslında annene veya kayınvalidene sorsan eskiler iyi bilir benim kayınvalidem buldu bende adanadayım adanada olsan yardımcı olurdum
annem bilmez ama kayınvaldemin de durumumuzdan haberi yok ben braz kendım arastırayım en ıysıı cok tesekkur ederim sana.aslında annene veya kayınvalidene sorsan eskiler iyi bilir benim kayınvalidem buldu bende adanadayım adanada olsan yardımcı olurdum
ebe bulma konusunda canım Adana da çoktur böyle şeyler :)))Ne için yardımcı oluyorsun canım. Ben de Adanadayım da belki benim de işime yarayan bir şeydir :))
Hııebe bulma konusunda canım Adana da çoktur böyle şeyler :)))
rica ederim canım çevrene falan sor istersen böyle şeyleri genelde yaşlılar biliyorannem bilmez ama kayınvaldemin de durumumuzdan haberi yok ben braz kendım arastırayım en ıysıı cok tesekkur ederim sana.
tm arastırcam ama rahım nasıl donduruyor anlamadım zararlı bısey mıdır acabarica ederim canım çevrene falan sor istersen böyle şeyleri genelde yaşlılar biliyor
ooo senin yanı başındaymış bilseydim teyzene giderdimHııbenim teyzem de ebe hemşire
Önce senden iyi haber bekledim olmadı.. nasipte varsa olur..Va
Vaaaaaaay harika tatlim yaaaa cok sevindim
sadece üstten elleye elleye yapıyor canım hiç acı duymuyorsuntm arastırcam ama rahım nasıl donduruyor anlamadım zararlı bısey mıdır acaba
Yenişehir hastanesinde şuanooo senin yanı başındaymış bilseydim teyzene giderdim
peki döndüğüne emin misin düzgün şeklinesadece üstten elleye elleye yapıyor canım hiç acı duymuyorsun
çok şükür ki hallettik canım benim gittiğim fevzipaşa da bir yerdeYenişehir hastanesinde şuan
öyle söyledi ama o kadar rahatladım ki sonra bence düzeldipeki döndüğüne emin misin düzgün şekline
Teşekkürler canım benim, Allah evlatlarımızı sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahHarika yaaaa çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam etsinnnn
Hmm. Iyi bakalım. Inşallah bebiş de gelir :)çok şükür ki hallettik canım benim gittiğim fevzipaşa da bir yerde
amiiiiiiin inşallah canım sanada nasip olsunHmm. Iyi bakalım. Inşallah bebiş de gelir :)
Çok sevindim tebrikler canımCanlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Teşekkürler canım darısı başınıza inşallah :)yaaaaaaaaaa cok sevındım hadı gozun aydın cnm benım sag salım kucagına alırsın ınsaalllahhhh yupppıııııııı
Türk kahvesi spermleri canlandırıp hızlandırıyor canımCanım kahve kısmını anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?