- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aminnn :)amiiiiiiin inşallah canım sanada nasip olsun
Canım bixim komşu teyze anlatmıştı rahimi tersti dr sen nasıl hamile kalıyonndemil ama kadın şıp diyo kalıyodu enson bağlattı kendinikadın dogumcuma danıstım hıc bır sorun yok hamıle kalmana engel deıl sadece gec hamıle kalırsın demıstı ama ıste guvenemıyor ınsan saol cnm
Ben Tahmin etmiştim vosvosum belirtilerin çok belliydi:) hayırlı olsun insaallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin:) sağlıklı hayırlı gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim:) çok sevindimCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Evet cnm 21. Hün yapılması gerekiyorGünü önemlimi kuzum bu test icin
Hayırlı olsun canımmCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Test kullanmadım canım. İki ay kullandım gününü tespit ettim. Bu ay da ovulasyondan 5 gün önce ve 2 gün önce ilişki oldu. Hepi topu :)amiiiiiiiiiin canımkaç kere ilişki oldu canım bide ovulasyon testi mi kullandın
tuttu mu tutuyor işte :)) Allahım herşeyin hayırlısını versin senşnde gönlüne göre versinTest kullanmadım canım. İki ay kullandım gününü tespit ettim. Bu ay da ovulasyondan 5 gün önce ve 2 gün önce ilişki oldu. Hepi topu :)
Elbette öyle hersey kismet canimÖnce senden iyi haber bekledim olmadı.. nasipte varsa olur..
Ay bir sorum daha var canm senide fazla yormuş olmam inşallah şimdi bu bardağın içine idrar koyulup yapılan ve üzerine direk idrar yapılan testler ayrı ama ben üzerin e idrar olanı direk bardaga koydum fark edermiEvet cnm 21. Hün yapılması gerekiyor
Hadi ya ilk defa duydum. Peki ilişkiden hemen önce mi içilmesi gerekiyoTeşekkürler canım darısı başınıza inşallah :)
Türk kahvesi spermleri canlandırıp hızlandırıyor canım
Aayyyyyy cok sukur dedim ilk baktigimdaaa cok sukur yaa masallah cok cok sevindim cok duygulandim masallah yaCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
Hayırlı uğurlu olsun daha bTeşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)
Ekstra olarak halam umreye gitti ve orda benim için bol bol dua etti. Galiba en etkili bu oldu... Allah'a şükürler olsun...
CaCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
Ben Tahmin etmiştim vosvosum belirtilerin çok belliydi:) hayırlı olsun insaallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin:) sağlıklı hayırlı gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim:) çok sevindim
Çok teşekkür ederim gülüm son anda Ekim annelerine yetiştim şükürler olsun. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)Ben Tahmin etmiştim vosvosum belirtilerin çok belliydi:) hayırlı olsun insaallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin:) sağlıklı hayırlı gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim:) çok sevindim
Senin ilk cocuk erkekmi kuzum vuda kiz olur insallahÇok teşekkür ederim gülüm son anda Ekim annelerine yetiştim şükürler olsun. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Başta çok gaz sancısı çektim gülüm. Daha sonra altta dediğin tatlı sızı başladı. Ama en belirgin olan yine bulantı, yanma ve baş dönmesi. Acaba mı dedirten ise dünkü kulak uğultusu oldu. Şöyle bir kendimi dinlememe neden oldu. Her zaman adet öncesi lekem olurdu, bu yüzden de 3-4 gün önce olan kahverengi ve pembe lekeleri ciddiye almadım ama yerleşme kanaması çıktı :) benim ikinci olacağı için (inşallah) göğüslerde hassasiyet azVosVos35 abla belirtilerin neydi? Benim de alt tarafda hafif hafif sızı oluyor. Bir de göğüs ucum hassaslastı
Yaaa süpeeeerCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
Teşekkürler canım yetiştim Ekim annelerine çok şükür :)VosVos35 hayırlı olsunnn kuzuumm
Ben akşam yemekten yarım saat sonra yapıyorum, arada 2-3 saat oluyor sanırımHadi ya ilk defa duydum. Peki ilişkiden hemen önce mi içilmesi gerekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?