Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kadın dogumcuma danıstım hıc bır sorun yok hamıle kalmana engel deıl sadece gec hamıle kalırsın demıstı ama ıste guvenemıyor ınsan saol cnm
Canım bixim komşu teyze anlatmıştı rahimi tersti dr sen nasıl hamile kalıyonndemil ama kadın şıp diyo kalıyodu enson bağlattı kendini

Ben Tahmin etmiştim vosvosum belirtilerin çok belliydi:) hayırlı olsun insaallah rabbim sağlıkla tamamına erdirsin:) sağlıklı hayırlı gebelik geçirip kucağına almayı nasip etsin rabbim:) çok sevindim

Son düzenleyen: Moderatör:
VosVos35 abla belirtilerin neydi? Benim de alt tarafda hafif hafif sızı oluyor. Bir de göğüs ucum hassaslastı

Evet cnm 21. Hün yapılması gerekiyor
Ay bir sorum daha var canm senide fazla yormuş olmam inşallah şimdi bu bardağın içine idrar koyulup yapılan ve üzerine direk idrar yapılan testler ayrı ama ben üzerin e idrar olanı direk bardaga koydum fark edermi

Hayırlı uğurlu olsun daha b
Ca

Çok teşekkür ederim gülüm son anda Ekim annelerine yetiştim şükürler olsun. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)

VosVos35 abla belirtilerin neydi? Benim de alt tarafda hafif hafif sızı oluyor. Bir de göğüs ucum hassaslastı
Başta çok gaz sancısı çektim gülüm. Daha sonra altta dediğin tatlı sızı başladı. Ama en belirgin olan yine bulantı, yanma ve baş dönmesi. Acaba mı dedirten ise dünkü kulak uğultusu oldu. Şöyle bir kendimi dinlememe neden oldu. Her zaman adet öncesi lekem olurdu, bu yüzden de 3-4 gün önce olan kahverengi ve pembe lekeleri ciddiye almadım ama yerleşme kanaması çıktı :) benim ikinci olacağı için (inşallah) göğüslerde hassasiyet az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…