Ablası sırasını savdı Allah'ın izniyle, şimdi kardeşlerim için duacıyım. Hepimiz boncuklu listede olucaz inşallah yaza kadar :)Aayyyyyy cok sukur dedim ilk baktigimdaaa cok sukur yaa masallah cok cok sevindim cok duygulandim masallah ya
Evet canım oğluşum var 3.5 yaşında.. inşallah rabbim hayırlısını versin ama gönlümde kız var tabii :) senin de oğlun vardı galiba?Senin ilk cocuk erkekmi kuzum bu da kiz olur insallah
Bi dahaki aya bende deneyeyimBen akşam yemekten yarım saat sonra yapıyorum, arada 2-3 saat oluyor sanırım
Teşekkür ederim kuzum dualarla kavuştuk Allah'ın izniyle... Halam umreye gitti ve çok dua etti... Sanırım rabbim duydu dualarımızı :)Yaaa süpeeeerBebişine kardeş geliyooooor:)
Şu çift çizgiler yeminle gözlerimin içini güldürüyor ya:)
Çok sevindim maşallah diyelim.Hayırlı olsun inşallah
Yok gülüm daha siftah yok:))keşke olsa Allah söylemiştir insallahEvet canım oğluşum var 3.5 yaşında.. inşallah rabbim hayırlısını versin ama gönlümde kız var tabii :) senin de oğlun vardı galiba?
Allah bağışlasın bu arada hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canmEvet canım oğluşum var 3.5 yaşında.. inşallah rabbim hayırlısını versin ama gönlümde kız var tabii :) senin de oğlun vardı galiba?
Hamilelerin içine doğarmış :) inşallah tez zamanda siftahı yaparsın gülümYok gülüm daha siftah yok:))keşke olsa Allah söylemiştir insallah
Çok belirgin belirtiler maaşallah. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsunn :)Başta çok gaz sancısı çektim gülüm. Daha sonra altta dediğin tatlı sızı başladı. Ama en belirgin olan yine bulantı, yanma ve baş dönmesi. Acaba mı dedirten ise dünkü kulak uğultusu oldu. Şöyle bir kendimi dinlememe neden oldu. Her zaman adet öncesi lekem olurdu, bu yüzden de 3-4 gün önce olan kahverengi ve pembe lekeleri ciddiye almadım ama yerleşme kanaması çıktı :) benim ikinci olacağı için (inşallah) göğüslerde hassasiyet az
Ablası sırasını savdı Allah'ın izniyle, şimdi kardeşlerim için duacıyım. Hepimiz boncuklu listede olucaz inşallah yaza kadar :)
Aminnn cumlemize nasip olsun insaallah canım benimmÇok teşekkür ederim gülüm son anda Ekim annelerine yetiştim şükürler olsun. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)
Ayy inşalalh cnn benin duandada unutmazsan çok sevinirimHamilelerin içine doğarmış :) inşallah tez zamanda siftahı yaparsın gülüm
Amiiin kuzum en kısa zamanda boncuklu listeye transfer olmanız için dua ediyorumÇok belirgin belirtiler maaşallah. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsunn :)
Kan sonucunu alıp öyle mi girsem listeye acaba :) bakiim yarın hava müsaitse gidip kan vereyim bari sağlık ocağınacok duygulandım insallah ablacim. seymaka hala girmemiş siteye guzel seyler olunca kizimiz hep giremiyor o gun cok sevindim yaa
E artık bi imza köy sende ama kuzucum :) ben kendimi zor zaptediyorum inan ki :)Aminnn cumlemize nasip olsun insaallah canım benimm
AminnnAmiiin kuzum en kısa zamanda boncuklu listeye transfer olmanız için dua ediyorum
Herkesin var bir vakti zamanı işte seninki de bu zamanmış çok şükür:) doktora ne zaman gideceksin? Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm.Ay çok heyecanlı yaaTeşekkür ederim kuzum dualarla kavuştuk Allah'ın izniyle... Halam umreye gitti ve çok dua etti... Sanırım rabbim duydu dualarımızı :)
Senin kuzucuk nasıl? Sağlığın yerinde mi?
Aa ben onu unutmuşum canimm :)) ama nasıl konuluyor bi arastiriyim :) sen de koy bekleme bile :)E artık bi imza köy sende ama kuzucum :) ben kendimi zor zaptediyorum inan ki :)
Sağlıklı huzurlu bir bebek olsun da, birincide cinsiyet çok fark etmiyor :) ben de yarın kan vermeye gidebilirim. Eşim eve gelsin de planlama yaparız :)Herkesin var bir vakti zamanı işte seninki de bu zamanmış çok şükür:) doktora ne zaman gideceksin? Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm.Ay çok heyecanlı yaa
Biz iyiyiz çok şükür cinsiyet bile belli oldu ama biliyorsun ki yanılma payı var bu haftalarda kesin değil.
Rabbim nasip ederse inşallah oğluşum olucaaak
1 mm pipişi göründü teyzesi
Allahımmm o kendini gosterdi miHerkesin var bir vakti zamanı işte seninki de bu zamanmış çok şükür:) doktora ne zaman gideceksin? Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm.Ay çok heyecanlı yaa
Biz iyiyiz çok şükür cinsiyet bile belli oldu ama biliyorsun ki yanılma payı var bu haftalarda kesin değil.
Rabbim nasip ederse inşallah oğluşum olucaaak
1 mm pipişi göründü teyzesi
allahımmm bu ne güzel bir haber vosvoscuğummCanlarım güzellerimbiumutsa , Simayinannesi , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?