Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa süpeeeer Bebişine kardeş geliyooooor:)
Şu çift çizgiler yeminle gözlerimin içini güldürüyor ya:)
Çok sevindim maşallah diyelim.Hayırlı olsun inşallah
Teşekkür ederim kuzum dualarla kavuştuk Allah'ın izniyle... Halam umreye gitti ve çok dua etti... Sanırım rabbim duydu dualarımızı :)
Senin kuzucuk nasıl? Sağlığın yerinde mi?

Evet canım oğluşum var 3.5 yaşında.. inşallah rabbim hayırlısını versin ama gönlümde kız var tabii :) senin de oğlun vardı galiba?
Allah bağışlasın bu arada hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canm

Çok belirgin belirtiler maaşallah. Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah. Darısı da bizlere olsunn :)

Teşekkür ederim kuzum dualarla kavuştuk Allah'ın izniyle... Halam umreye gitti ve çok dua etti... Sanırım rabbim duydu dualarımızı :)
Senin kuzucuk nasıl? Sağlığın yerinde mi?
Herkesin var bir vakti zamanı işte seninki de bu zamanmış çok şükür:) doktora ne zaman gideceksin? Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm.Ay çok heyecanlı yaa
Biz iyiyiz çok şükür cinsiyet bile belli oldu ama biliyorsun ki yanılma payı var bu haftalarda kesin değil.
Rabbim nasip ederse inşallah oğluşum olucaaak
1 mm pipişi göründü teyzesi

Sağlıklı huzurlu bir bebek olsun da, birincide cinsiyet çok fark etmiyor :) ben de yarın kan vermeye gidebilirim. Eşim eve gelsin de planlama yaparız :)

Allahımmm o kendini gosterdi mi saglikla dogsun insallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…