Aynen musait olursan git ablacim guzel sonucunu al insallah :)Kan sonucunu alıp öyle mi girsem listeye acaba :) bakiim yarın hava müsaitse gidip kan vereyim bari sağlık ocağına
Masallah ne cabuk gecti zaman hayirli evlat olsun canım sağlı kla buyusun :)Herkesin var bir vakti zamanı işte seninki de bu zamanmış çok şükür:) doktora ne zaman gideceksin? Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm.Ay çok heyecanlı yaa
Biz iyiyiz çok şükür cinsiyet bile belli oldu ama biliyorsun ki yanılma payı var bu haftalarda kesin değil.
Rabbim nasip ederse inşallah oğluşum olucaaak
1 mm pipişi göründü teyzesi
Ay çok şık oldu bu imza :)) maşallahAa ben onu unutmuşum canimm :)) ama nasıl konuluyor bi arastiriyim :) sen de koy bekleme bile :)
Amiiin kuzum çok teşekkür ederim darısı başına inşallah :)allahımmm bu ne güzel bir haber vosvoscuğummben sana le le sakine demiştim ama dimi
hayırlısıyla gelsin inşallah güzel mi güzel, annesi gibi aklı başında bir kız
Ay bizde hamile olsakta şu meraklardan ovu testlerinden bi kurtulsak:)inşallah bu ay sendeki sıra ben bidaki aya kaldimSizce benim şuan hamile olma ihtimalim var mı yoksa yeni mı yumurtladım bu belirti ileAy bitsin tedavi olacam diyorum ama pat bir belirti oluveriyor
Oldu mu ben göremedim :)) ama arıyorum şu an :)) çok teşekkür ederim vosvosum sen de yapınca güzel goruncek:) insaallah burdaki bütün arkadaslarimiza da nasip olur. Şimdi onları bekliyoruz insaallah :)Ay çok şık oldu bu imza :)) maşallah
MaşaAllah cnmmmm bnmmm Rabbim kucagna almayı nasip etsnCanlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Cnm hamilemsn Hayrlı olsn degerin kaç çıktıOldu mu ben göremedim :)) ama arıyorum şu an :)) çok teşekkür ederim vosvosum sen de yapınca güzel goruncek:) insaallah burdaki bütün arkadaslarimiza da nasip olur. Şimdi onları bekliyoruz insaallah :)
Amiiin gülüm darısı sizlere tez zamanda sağlıkla inşallahhhMaşaAllah cnmmmm bnmmm Rabbim kucagna almayı nasip etsn
Hahahha aynen :)))saglıkla kucağımıza alırız inşallah :)Teşekkürler canım yetiştim Ekim annelerine çok şükür :)
Aminnnn cnmmm bi toparlanaym yeni tohumlar ekcez inşAlllah degerin kaç cnmAmiiin gülüm darısı sizlere tez zamanda sağlıkla inşallahhh
Gayet güzel olmuş canım, sayfayı kapatıp tekrar girince kendi mesajlarına bak, imza orda :)Oldu mu ben göremedim :)) ama arıyorum şu an :)) çok teşekkür ederim vosvosum sen de yapınca güzel goruncek:) insaallah burdaki bütün arkadaslarimiza da nasip olur. Şimdi onları bekliyoruz insaallah :)
Yarın gidicem kan vermeye canım. Testte çıktı şimdilik ama ben kendimi hamile hissediyorum iki gündür :)Aminnnn cnmmm bi toparlanaym yeni tohumlar ekcez inşAlllah degerin kaç cnm
Kocişine söledn mi birde belrtn neydiYarın gidicem kan vermeye canım. Testte çıktı şimdilik ama ben kendimi hamile hissediyorum iki gündür :)
Ya dün mu önceki gün mü ne akıntı oldu yoğun sümüksü. Göğüs uçlarım acıyor . Daha 10 gün önce falan şeffaf uzayan akıntım olmuştu. Yumurtlama dedim. Bu nr bilemedimAy bizde hamile olsakta şu meraklardan ovu testlerinden bi kurtulsak:)inşallah bu ay sendeki sıra ben bidaki aya kaldim
Sen adet oldun demi bittiYa dün mu önceki gün mü ne akıntı oldu yoğun sümüksü. Göğüs uçlarım acıyor . Daha 10 gün önce falan şeffaf uzayan akıntım olmuştu. Yumurtlama dedim. Bu nr bilemedim
Fark etmez cnm çok tutmadıktan sonra sorun olmuyorAy bir sorum daha var canm senide fazla yormuş olmam inşallah şimdi bu bardağın içine idrar koyulup yapılan ve üzerine direk idrar yapılan testler ayrı ama ben üzerin e idrar olanı direk bardaga koydum fark edermi
YooooSen adet oldun demi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?