Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah ne cabuk gecti zaman hayirli evlat olsun canım sağlı kla buyusun :)

Sizce benim şuan hamile olma ihtimalim var mı yoksa yeni mı yumurtladım bu belirti ile Ay bitsin tedavi olacam diyorum ama pat bir belirti oluveriyor

Sizce benim şuan hamile olma ihtimalim var mı yoksa yeni mı yumurtladım bu belirti ile Ay bitsin tedavi olacam diyorum ama pat bir belirti oluveriyor
Ay bizde hamile olsakta şu meraklardan ovu testlerinden bi kurtulsak:)inşallah bu ay sendeki sıra ben bidaki aya kaldim

Ay çok şık oldu bu imza :)) maşallah
Oldu mu ben göremedim :)) ama arıyorum şu an :)) çok teşekkür ederim vosvosum sen de yapınca güzel goruncek:) insaallah burdaki bütün arkadaslarimiza da nasip olur. Şimdi onları bekliyoruz insaallah :)

Oldu mu ben göremedim :)) ama arıyorum şu an :)) çok teşekkür ederim vosvosum sen de yapınca güzel goruncek:) insaallah burdaki bütün arkadaslarimiza da nasip olur. Şimdi onları bekliyoruz insaallah :)
Cnm hamilemsn Hayrlı olsn degerin kaç çıktı

Gayet güzel olmuş canım, sayfayı kapatıp tekrar girince kendi mesajlarına bak, imza orda :)

Ay bizde hamile olsakta şu meraklardan ovu testlerinden bi kurtulsak:)inşallah bu ay sendeki sıra ben bidaki aya kaldim
Ya dün mu önceki gün mü ne akıntı oldu yoğun sümüksü. Göğüs uçlarım acıyor . Daha 10 gün önce falan şeffaf uzayan akıntım olmuştu. Yumurtlama dedim. Bu nr bilemedim

Ay bir sorum daha var canm senide fazla yormuş olmam inşallah şimdi bu bardağın içine idrar koyulup yapılan ve üzerine direk idrar yapılan testler ayrı ama ben üzerin e idrar olanı direk bardaga koydum fark edermi
Fark etmez cnm çok tutmadıktan sonra sorun olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…