Sonunda gelip seni zorla doktora goturecez. Belirtiler insallah gebeliktendir ama lutfen sira al hem tahlil yaparken hcg de bakilir hamile oldugunu orda ogrenirsin olmaz mi ?Sizce benim şuan hamile olma ihtimalim var mı yoksa yeni mı yumurtladım bu belirti ileAy bitsin tedavi olacam diyorum ama pat bir belirti oluveriyor
Evet canım testi mesaj attım :) iki gündür baş dönmesi ve bulantı yaşıyorum. Önceden de çok fazla gaz sancısı çektim. Bir ara diş etlerim ağrıdı. Bir de 3-4 gün önce kahverengi ve pembe lekelerim oldu çok azKocişine söledn mi birde belrtn neydi
Cok tesekkur ederim. Darisi sizlere insaallah. Evet kuzum 13 şubatta 171 çıktı. 15 şubatta 431 di. Bat 14 Şubatti. Doktor sağlıklı gelişme var diyince bi daha vermedim.Cnm hamilemsn Hayrlı olsn degerin kaç çıktı
Kusura bakma bitanem sırayla okuyup cevap yazmaya çalışırken atlamışım. Çok teşekkür ederim Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen de koy artık imzana gebelik takvimini :)Ablacimmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnn cookkkk sevindim cok dua etmistim sana cok sevindim inan rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı değerler nasip etsin ayyy çok guzel yaaaaaa cok mutluyum bunu duyduguma... @nalyecetemtahin ve seni dörtgöz le bekliyordum ve ikinizide cok sevindim şimdi sıra diğer tummmmm arkadaşlarda insallahhhbh
Ama yumurtlama belirtisi yaşadım 10 gün önce uzun şeffaf akıntı. Göğüs ağrısı. Ya tuttuysa diye cesaret edemiyorum doktoru. Söktürücü veriyor çünkü. Dün ya da önceki gün de büyük sümüksü akıntım oldu. Şimdi yine göğüs uçlarım acıyor. Hiçbir şey olmasa ay sonu gidecektim de. Bilemedim şimdi. Soğan suyunu da bıraktım o akıntıdan sonra ne olur ne olmaz diyeSonunda gelip seni zorla doktora goturecez. Belirtiler insallah gebeliktendir ama lutfen sira al hem tahlil yaparken hcg de bakilir hamile oldugunu orda ogrenirsin olmaz mi ?
Senin sat ne zamandı gülüm? Bat'a bakarak benden 5 gün ilerdesin, 25 Ekim olabilir tahmini doğum tarihiCok tesekkur ederim. Darisi sizlere insaallah. Evet kuzum 13 şubatta 171 çıktı. 15 şubatta 431 di. Bat 14 Şubatti. Doktor sağlıklı gelişme var diyince bi daha vermedim.
Canlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
cok duygulandım insallah ablacim. seymaka hala girmemiş siteye guzel seyler olunca kizimiz hep giremiyor o gun cok sevindim yaa
Anladim canım sen bilirsin :) ben sadece Allah korusun bi problem varsa geciktirme diye diyorum git git diye yoksa sen vucudunu daha iyi taniyorsun haliyleAma yumurtlama belirtisi yaşadım 10 gün önce uzun şeffaf akıntı. Göğüs ağrısı. Ya tuttuysa diye cesaret edemiyorum doktoru. Söktürücü veriyor çünkü. Dün ya da önceki gün de büyük sümüksü akıntım oldu. Şimdi yine göğüs uçlarım acıyor. Hiçbir şey olmasa ay sonu gidecektim de. Bilemedim şimdi. Soğan suyunu da bıraktım o akıntıdan sonra ne olur ne olmaz diye
Canlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Teşekkür ederim canım kardeşim benim <3 hadi hep birlikte benim peşimden gelin bakalım.. en kısa zamanda üst listeye transfer olalım cümbür cemaat.. ağlamak yok.. enişteye macun aldınız mı?Vosvosuuuuummm inanmıyorum yaaa tüylerim diken diken oldu yemin ederim çok tuhaf oldum ve ağlıyorum dayanamadım. Çok çok çoook sevindim tarif edemiyorum yaa Allah güzel değerler göstersin sımsıkı tutunsun güzel kızımız :)) off bu süper yaaa
Canisi gozum seni aradi dedim bacim berde beraber sevincten aglayalim ablamiza bende aynen ya cok mutlu oldum bide diyor bugun kalsın dedim poff biz catladik diye de cok sukur cikti .Anam anam anam yemin ederim ben bakmıyım buraya daha iyi geliyornasıl oldum görünce varya halimi görmen lazım.
Bugün kabul günüm resmen Pazartesilerden nefret ediyorummm ama bugün ayrı bir güzel :) darısı başımıza beybi valla bizden başka bir iki kişi kaldık üzülsemmi sevinsemmi halimize bilemedim
Allah sonuna kadar sana bu mutlulugu yasatsn inşaAllahEvet canım testi mesaj attım :) iki gündür baş dönmesi ve bulantı yaşıyorum. Önceden de çok fazla gaz sancısı çektim. Bir ara diş etlerim ağrıdı. Bir de 3-4 gün önce kahverengi ve pembe lekelerim oldu çok az
Teşekkürler canım benim izindeyim inşallah :) Allah kuzularımızı bize bağışlasın inşallah
Ayyyyyy,çok sevindiimmmm❤
Gözünaydın canımm,Allah tamamına erdirsin inşallah gönlüne göre de prensesin geliyor olsuuunnn
Ne guzel haber oldu bu ❤
Nasil da yakismis imzaTeşekkür ederim canım kardeşim benim <3 hadi hep birlikte benim peşimden gelin bakalım.. en kısa zamanda üst listeye transfer olalım cümbür cemaat.. ağlamak yok.. enişteye macun aldınız mı?
Ayağımızı sürtüyoruzdur inşallah kızlarda izimizde oluurr❤Teşekkürler canım benim izindeyim inşallah :) Allah kuzularımızı bize bağışlasın inşallah
Vallaha çok değişik. Ilk defa ya. Arada kasık sizi da oluyor :)Anladim canım sen bilirsin :) ben sadece Allah korusun bi problem varsa geciktirme diye diyorum git git diye yoksa sen vucudunu daha iyi taniyorsun haliyle
Cnm kontrolleri yap yinede aksatma Allah herseyi güzelce yastsn inşaAllahCok tesekkur ederim. Darisi sizlere insaallah. Evet kuzum 13 şubatta 171 çıktı. 15 şubatta 431 di. Bat 14 Şubatti. Doktor sağlıklı gelişme var diyince bi daha vermedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?