Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sizce benim şuan hamile olma ihtimalim var mı yoksa yeni mı yumurtladım bu belirti ile Ay bitsin tedavi olacam diyorum ama pat bir belirti oluveriyor
Sonunda gelip seni zorla doktora goturecez. Belirtiler insallah gebeliktendir ama lutfen sira al hem tahlil yaparken hcg de bakilir hamile oldugunu orda ogrenirsin olmaz mi ?

Kusura bakma bitanem sırayla okuyup cevap yazmaya çalışırken atlamışım. Çok teşekkür ederim Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen de koy artık imzana gebelik takvimini :)
Bu arada boğazın nasıl oldu, düzelme vardır inşallah?

Sonunda gelip seni zorla doktora goturecez. Belirtiler insallah gebeliktendir ama lutfen sira al hem tahlil yaparken hcg de bakilir hamile oldugunu orda ogrenirsin olmaz mi ?
Ama yumurtlama belirtisi yaşadım 10 gün önce uzun şeffaf akıntı. Göğüs ağrısı. Ya tuttuysa diye cesaret edemiyorum doktoru. Söktürücü veriyor çünkü. Dün ya da önceki gün de büyük sümüksü akıntım oldu. Şimdi yine göğüs uçlarım acıyor. Hiçbir şey olmasa ay sonu gidecektim de. Bilemedim şimdi. Soğan suyunu da bıraktım o akıntıdan sonra ne olur ne olmaz diye

Cok tesekkur ederim. Darisi sizlere insaallah. Evet kuzum 13 şubatta 171 çıktı. 15 şubatta 431 di. Bat 14 Şubatti. Doktor sağlıklı gelişme var diyince bi daha vermedim.
Senin sat ne zamandı gülüm? Bat'a bakarak benden 5 gün ilerdesin, 25 Ekim olabilir tahmini doğum tarihi

Vosvosuuuuummm inanmıyorum yaaa tüylerim diken diken oldu yemin ederim çok tuhaf oldum ve ağlıyorum dayanamadım. Çok çok çoook sevindim tarif edemiyorum yaa Allah güzel değerler göstersin sımsıkı tutunsun güzel kızımız :)) off bu süper yaaa

cok duygulandım insallah ablacim. seymaka hala girmemiş siteye guzel seyler olunca kizimiz hep giremiyor o gun cok sevindim yaa

Anam anam anam yemin ederim ben bakmıyım buraya daha iyi geliyor nasıl oldum görünce varya halimi görmen lazım.

Bugün kabul günüm resmen Pazartesilerden nefret ediyorummm ama bugün ayrı bir güzel :) darısı başımıza beybi valla bizden başka bir iki kişi kaldık üzülsemmi sevinsemmi halimize bilemedim

Anladim canım sen bilirsin :) ben sadece Allah korusun bi problem varsa geciktirme diye diyorum git git diye yoksa sen vucudunu daha iyi taniyorsun haliyle

Teşekkür ederim canım kardeşim benim <3 hadi hep birlikte benim peşimden gelin bakalım.. en kısa zamanda üst listeye transfer olalım cümbür cemaat.. ağlamak yok.. enişteye macun aldınız mı?

Canisi gozum seni aradi dedim bacim berde beraber sevincten aglayalim ablamiza bende aynen ya cok mutlu oldum bide diyor bugun kalsın dedim poff biz catladik diye de cok sukur cikti .
Darisi bize en guzel sekilde senin haberini de alalim sana da vosvos ablama dedigim gibi cift cizgiyi patlat da costur buralari en kisa zamanda diyorum insallah yaa

Allah sonuna kadar sana bu mutlulugu yasatsn inşaAllah

Anladim canım sen bilirsin :) ben sadece Allah korusun bi problem varsa geciktirme diye diyorum git git diye yoksa sen vucudunu daha iyi taniyorsun haliyle
Vallaha çok değişik. Ilk defa ya. Arada kasık sizi da oluyor :)

Cok tesekkur ederim. Darisi sizlere insaallah. Evet kuzum 13 şubatta 171 çıktı. 15 şubatta 431 di. Bat 14 Şubatti. Doktor sağlıklı gelişme var diyince bi daha vermedim.
Cnm kontrolleri yap yinede aksatma Allah herseyi güzelce yastsn inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…