39 2 aydır.K
Kac gunde bir regl goruyoorsunki
Bende bekleyelim bakalim 3 gun sonra tekrar veirrim olmazsm eger ama nasil uyku cokuyor anlatamam misafirlikte uyudum az evvel yaklasik 40 dakika
Yarın gidicemHııı. Doktora gittin mi
Hadi bakalım inşallah kötü bir şey çıkmazYarın gidicem
ya zaten polikistik over çıktı işte, geçen hafta gitmiştim.Hadi bakalım inşallah kötü bir şey çıkmaz
Ya tebrikler :)Teşekkürler canım benim izindeyim inşallah :) Allah kuzularımızı bize bağışlasın inşallah
Kaçındaydı bat acaba senin?Gayet güzel olmuş canım, sayfayı kapatıp tekrar girince kendi mesajlarına bak, imza orda :)
O zıkım bende de var maalesefya zaten polikistik over çıktı işte, geçen hafta gitmiştim.
kanda test yaptırcam bir de daha da geç yumurtlamış olabilirim bu ay
Si
Simdi verdim ciktim.dun yaz gibi olan hava bugun zemheri gibi :)
Yani yok demek dogru olan sanirim degrr 5 in alti
Kızlar adet bittiği gün ilişkiye girip hamilr kalan var mı
Rabbim her şeyin hayırlısını bilendir herşeyin hayırlısını verendir. Ben 3.5 yıllık evliyim 2.5 yıldır bu serüvenin içindeyim bi çok kadın doğumcudan aktardan filan fazla bilgim var diyebilirim. 1 kez kürtaj oldum bi de sezeryan gibi açık miyom ameliyatı oldum dev bi miyom aldırdım. Bu ay da kimyasal gebelik yaşadım. İlerleyen zamanlarda ne yaşarız bilemem ama çokca dua çokca sabır başka yapacak bir şey yok gönlünü ferah tut canım. ❤
peki bu progesteron ve amh aynı mı ayrı ayrı testler mi
Teşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)
Ekstra olarak halam umreye gitti ve orda benim için bol bol dua etti. Galiba en etkili bu oldu... Allah'a şükürler olsun...
Canım bixim komşu teyze anlatmıştı rahimi tersti dr sen nasıl hamile kalıyonndemil ama kadın şıp diyo kalıyodu enson bağlattı kendini
Test kullanmadım canım. İki ay kullandım gününü tespit ettim. Bu ay da ovulasyondan 5 gün önce ve 2 gün önce ilişki oldu. Hepi topu :)
Yaaa süpeeeerBebişine kardeş geliyooooor:)
Şu çift çizgiler yeminle gözlerimin içini güldürüyor ya:)
Çok sevindim maşallah diyelim.Hayırlı olsun inşallah
Kan sonucunu alıp öyle mi girsem listeye acaba :) bakiim yarın hava müsaitse gidip kan vereyim bari sağlık ocağına
Teşekkür ederim canım kardeşim benim <3 hadi hep birlikte benim peşimden gelin bakalım.. en kısa zamanda üst listeye transfer olalım cümbür cemaat.. ağlamak yok.. enişteye macun aldınız mı?
Canisi gozum seni aradi dedim bacim berde beraber sevincten aglayalim ablamiza bende aynen ya cok mutlu oldum bide diyor bugun kalsın dedim poff biz catladik diye de cok sukur cikti .
Darisi bize en guzel sekilde senin haberini de alalim sana da vosvos ablama dedigim gibi cift cizgiyi patlat da costur buralari en kisa zamanda diyorum insallah yaa
Hayırlı uğurlu oolsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben sana dün söylemiştim önce sen ver sonra biz verelim müjdeli haberi diye senin hamile haberin bize umut ve sevinç oldu hamilelerin duası kabul olur dua et bize de tatlımTeşekkür ederim canım benim darısı en kısa zamanda sizlere.. Aklıma geldikçe bir çay kaşığı arı sütü bal polen yedim ama çok düzenli sayılmaz. Eşim düzenli olarak okkalı Türk kahvesi içer, ilişki öncesi yine içti. Ayrıca ilişkiden 12 saat önce bir avuç fındık kavurup yedik. Adetim bitince bir iki gün testere dişli aslan pençesi içmiştim ama onu saymaya gerek var mı bilmem :)
Ekstra olarak halam umreye gitti ve orda benim için bol bol dua etti. Galiba en etkili bu oldu... Allah'a şükürler olsun...
Hayir canim olmadi erken gelir gec gelmezdi bilmem vardir bunda da bi hayr !?Nihayet sabah 9dan beri bakmadığım sayfalara şöööyle bir döndüm, atlamış olduğumda vardır mutlaka af ola artık.
Bende kan verdin mi diye soracaktım canım vermişsnde bu değer nedir anlamadım valla, hem belirtin var hem gecikme oldu hayrolsun inşallah. Yükselecek belkide değerin hiç gecikmen oldu mu şimdiye kadar ?
Var canım. Hatta burdan da bir arkadaş o şekilde kaldığını söylemişti. Bir ihtimal olunuyor demekki.
Allah sana tez vakit sağlıkla gebe kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tekrarı olmasın bunların inşallah.
Ayrı ayrı testler canım. Proges. Yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor 21. Gün, amh her daim yaptırabilirsn yumurta rezervine bakıyorlar.
Bunların hepsini deniciiim. Allah halanın da seninde dualarını kabul etti kuzum ya çok şükür gerisi sağlıklı olsun inşallah. Bu arada hangi marka propolis almıştın ?
Canım ters rahimin gebe kalmaya engel durumu yok şaşılacak bir durum değil yani
Hımmm ozaman yani şimdiiii prenses mi gelecek bu durumdaaa :)
Canımm sen nasılsın nasıl geçiyor hamişlik ? Cinsiyet daha belli olmamıştır değil mi ? Maşallah imzanda bebiş belirgin görünüyor.
Yok yok ben ekliciim şimdi seni listeye beybimm bekleyemem kan falan :)
Aaaminnn inşallah ayağın bize de değer kuzum, macunu önümüzdeki ay alabilcez ilaç anca bitecek pek işe yaramaz şimdihatta doktora sordum korunalım mı diye, enfeksiyon varken zaten hamile kalamazsın dedi bekliyoruz bakalım.
Ben bugün kafamı kldıramadım valla aklımda burdaydı ama çişe bile zor gittimçok iyi oldu bugün ya yemin ederim kendime geldim. Amin kuzum benim Allah razı olsun dua eden dillerine sağlık, sende benim duamdasın bizim gibi bekleyen herkes öyle. İnşallah bizee boncuklanıcaz :)
Ben o imza işini anlayamadım beceremedimKusura bakma bitanem sırayla okuyup cevap yazmaya çalışırken atlamışım. Çok teşekkür ederim Allah bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sen de koy artık imzana gebelik takvimini :)
Bu arada boğazın nasıl oldu, düzelme vardır inşallah?
Battan önce olan genelde yerleşme kanaması işareti canım. Şu an bir şey yok, beyaz akıntı sadece.. lekeler benim kabusum zaten. Oğlumda da oldu, geçen yaz düşük yaptığımda da.. teyakkuzdayımVosVos35 dikkat et kuzum lekelenme olmuşsa
Rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bol bol dua ediyorum sizin içindeAnam anam anam yemin ederim ben bakmıyım buraya daha iyi geliyornasıl oldum görünce varya halimi görmen lazım.
Bugün kabul günüm resmen Pazartesilerden nefret ediyorummm ama bugün ayrı bir güzel :) darısı başımıza beybi valla bizden başka bir iki kişi kaldık üzülsemmi sevinsemmi halimize bilemedim
İnşallah peşi sıra gelir gebe haberleri canım.. alttakiler yukarı çıksın artık, boncuklu listeye :))Hayırlı uğurlu oolsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben sana dün söylemiştim önce sen ver sonra biz verelim müjdeli haberi diye senin hamile haberin bize umut ve sevinç oldu hamilelerin duası kabul olur dua et bize de tatlım
Kişisel bilgiler sayfanda aşağı inerken görebilirsin gebelik takvimi alanını. Oraya tahmini doğum tarihini girip en altta değişiklikleri kaydet dediğin zaman oluyorBen o imza işini anlayamadım beceremedimekim annesi olucaz birlikte çok mutlu oldum bu acıdan da.... boğazım bugün daha iyi vücudumda sukur antibiyotik ve parol beni iyileştirdi sukur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?