Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nihayet sabah 9dan beri bakmadığım sayfalara şöööyle bir döndüm, atlamış olduğumda vardır mutlaka af ola artık.

Si

Simdi verdim ciktim.dun yaz gibi olan hava bugun zemheri gibi :)

Yani yok demek dogru olan sanirim degrr 5 in alti

Bende kan verdin mi diye soracaktım canım vermişsnde bu değer nedir anlamadım valla, hem belirtin var hem gecikme oldu hayrolsun inşallah. Yükselecek belkide değerin hiç gecikmen oldu mu şimdiye kadar ?

Kızlar adet bittiği gün ilişkiye girip hamilr kalan var mı

Var canım. Hatta burdan da bir arkadaş o şekilde kaldığını söylemişti. Bir ihtimal olunuyor demekki.

Allah sana tez vakit sağlıkla gebe kalmayı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, tekrarı olmasın bunların inşallah.

peki bu progesteron ve amh aynı mı ayrı ayrı testler mi

Ayrı ayrı testler canım. Proges. Yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor 21. Gün, amh her daim yaptırabilirsn yumurta rezervine bakıyorlar.

Bunların hepsini deniciiim. Allah halanın da seninde dualarını kabul etti kuzum ya çok şükür gerisi sağlıklı olsun inşallah. Bu arada hangi marka propolis almıştın ?

Canım bixim komşu teyze anlatmıştı rahimi tersti dr sen nasıl hamile kalıyonndemil ama kadın şıp diyo kalıyodu enson bağlattı kendini

Canım ters rahimin gebe kalmaya engel durumu yok şaşılacak bir durum değil yani

Test kullanmadım canım. İki ay kullandım gününü tespit ettim. Bu ay da ovulasyondan 5 gün önce ve 2 gün önce ilişki oldu. Hepi topu :)

Hımmm ozaman yani şimdiiii prenses mi gelecek bu durumdaaa :)

Yaaa süpeeeer Bebişine kardeş geliyooooor:)
Şu çift çizgiler yeminle gözlerimin içini güldürüyor ya:)
Çok sevindim maşallah diyelim.Hayırlı olsun inşallah

Canımm sen nasılsın nasıl geçiyor hamişlik ? Cinsiyet daha belli olmamıştır değil mi ? Maşallah imzanda bebiş belirgin görünüyor.

Kan sonucunu alıp öyle mi girsem listeye acaba :) bakiim yarın hava müsaitse gidip kan vereyim bari sağlık ocağına

Yok yok ben ekliciim şimdi seni listeye beybimm bekleyemem kan falan :)

Teşekkür ederim canım kardeşim benim <3 hadi hep birlikte benim peşimden gelin bakalım.. en kısa zamanda üst listeye transfer olalım cümbür cemaat.. ağlamak yok.. enişteye macun aldınız mı?

Aaaminnn inşallah ayağın bize de değer kuzum, macunu önümüzdeki ay alabilcez ilaç anca bitecek pek işe yaramaz şimdi hatta doktora sordum korunalım mı diye, enfeksiyon varken zaten hamile kalamazsın dedi bekliyoruz bakalım.

Ben bugün kafamı kldıramadım valla aklımda burdaydı ama çişe bile zor gittim çok iyi oldu bugün ya yemin ederim kendime geldim. Amin kuzum benim Allah razı olsun dua eden dillerine sağlık, sende benim duamdasın bizim gibi bekleyen herkes öyle. İnşallah bizee boncuklanıcaz :)

Hayırlı uğurlu oolsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin ben sana dün söylemiştim önce sen ver sonra biz verelim müjdeli haberi diye senin hamile haberin bize umut ve sevinç oldu hamilelerin duası kabul olur dua et bize de tatlım

H
Hayir canim olmadi erken gelir gec gelmezdi bilmem vardir bunda da bi hayr !?

seymaka ben tek olarak propolis almadım, ballı karışım aldım canım. Eğriçayır marka.
İlişki hesabı yapa yapa gittik hep, bakalım 2 gün önce kestik, inşallah kız olur.. ama öncelikle sağlıklı olsun minnoş :)

Ben o imza işini anlayamadım beceremedim ekim annesi olucaz birlikte çok mutlu oldum bu acıdan da.... boğazım bugün daha iyi vücudumda sukur antibiyotik ve parol beni iyileştirdi sukur :)

Rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bol bol dua ediyorum sizin içinde cok içtensin

İnşallah peşi sıra gelir gebe haberleri canım.. alttakiler yukarı çıksın artık, boncuklu listeye :))

Ben o imza işini anlayamadım beceremedim ekim annesi olucaz birlikte çok mutlu oldum bu acıdan da.... boğazım bugün daha iyi vücudumda sukur antibiyotik ve parol beni iyileştirdi sukur :)
Kişisel bilgiler sayfanda aşağı inerken görebilirsin gebelik takvimi alanını. Oraya tahmini doğum tarihini girip en altta değişiklikleri kaydet dediğin zaman oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…