Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
madamsurgun27 Canim nasil oldun merak ettiimm?❤
Çok sukur bugün daha iyiyim ilaçlar sayesinde yinede dinleniyorum iyice geçsin diye ... sağlık ocağına da idar tam kan hormon falan kan tahlilleri verdim yarın çıkacak insallah ... ilgin için cok teşekkür ederimm:) bu arada sen kaç haftalık hamilesin sen8n durumlar nasıl

Sana nasil iyi gelecekse oyle yapman guzel canım. Aynen bende beklemeye gectim . belirtin r mi ne zaman test yapamayi dusunuyorsun :)
Hiç belirti yok bu ay canım. Bugün sabah acaba yapsam mı test dedim sonra vazgeçtim günümü beklemeye karar verdim. Bat günü gelmezse o zaman yaparım canım. Senin var mı belirti?

Battan önce olan genelde yerleşme kanaması işareti canım. Şu an bir şey yok, beyaz akıntı sadece.. lekeler benim kabusum zaten. Oğlumda da oldu, geçen yaz düşük yaptığımda da.. teyakkuzdayım
Tatlım dikkat et yine de bende kanama oldu iğne ve ilaç alıyorum, istirahat önerdi dr,kalp atışını duyduk artık sağlıkla gelmesi için dua ediyorum:) rabbim tüm isteyenlere versin

Cnm kontrolleri yap yinede aksatma Allah herseyi güzelce yastsn inşaAllah
Aminn insaallah cok saol canım. Cuma gideceğim doktora ya da perS günü. Cuma tam 5 haftalik olacak insaallah tabi. O.zaman kese de görünür diye düşünerek biraz erteledim açıkçası. InşaAllah sorun olmaz.

Iyi akşamlar kızlar adet olmaya li 22 gün oldu test yaptık tekrar negatif rüyamda hamile olduğumu görüyorum. Sürekli karnimda bebegin ayağını bile hissettim tepikliyor psikolojim iyice bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…