- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Çok sukur bugün daha iyiyim ilaçlar sayesinde yinede dinleniyorum iyice geçsin diye ... sağlık ocağına da idar tam kan hormon falan kan tahlilleri verdim yarın çıkacak insallah ... ilgin için cok teşekkür ederimm:) bu arada sen kaç haftalık hamilesin sen8n durumlar nasılmadamsurgun27 Canim nasil oldun merak ettiimm?❤
Sağol canım Allah razı olsun:) İnan hep aklımdasınAllahımmm o kendini gosterdi misaglikla dogsun insallah canim.
Hadi hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına alırsın inşallahCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Teşekkürler canım darısı başına inşallah :)Hadi hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına alırsın inşallah))
Olmuşmu değişiklik kaydedildi dedi ama göremedim ben profilde bisey :)Kişisel bilgiler sayfanda aşağı inerken görebilirsin gebelik takvimi alanını. Oraya tahmini doğum tarihini girip en altta değişiklikleri kaydet dediğin zaman oluyor
Hiç belirti yok bu ay canım. Bugün sabah acaba yapsam mı test dedim sonra vazgeçtim günümü beklemeye karar verdim. Bat günü gelmezse o zaman yaparım canım. Senin var mı belirti?Sana nasil iyi gelecekse oyle yapman guzel canım. Aynen bende beklemeye gectim . belirtin r mi ne zaman test yapamayi dusunuyorsun :)
Ayyy inş cnm olur ya öle yaptk daha yeni evliyiz iste istiyoruz bakalm:)Var canım. Hatta burdan da bir arkadaş o şekilde kaldığını söylemişti. Bir ihtimal olunuyor demekki
Tatlım dikkat et yine de bende kanama oldu iğne ve ilaç alıyorum, istirahat önerdi dr,kalp atışını duyduk artık sağlıkla gelmesi için dua ediyorum:) rabbim tüm isteyenlere versinBattan önce olan genelde yerleşme kanaması işareti canım. Şu an bir şey yok, beyaz akıntı sadece.. lekeler benim kabusum zaten. Oğlumda da oldu, geçen yaz düşük yaptığımda da.. teyakkuzdayım
Ben de öyle tahmin ediyordum ama burdan tekrar hesapladim 27 ekim oldu. Başka bi yerde hesapladıgimda 25 ekimdi:)Senin sat ne zamandı gülüm? Bat'a bakarak benden 5 gün ilerdesin, 25 Ekim olabilir tahmini doğum tarihi
Aminn insaallah cok saol canım. Cuma gideceğim doktora ya da perS günü. Cuma tam 5 haftalik olacak insaallah tabi. O.zaman kese de görünür diye düşünerek biraz erteledim açıkçası. InşaAllah sorun olmaz.Cnm kontrolleri yap yinede aksatma Allah herseyi güzelce yastsn inşaAllah
Benimde sağlık odağındaki ebe söyledi 27 ekimBen de öyle tahmin ediyordum ama burdan tekrar hesapladim 27 ekim oldu. Başka bi yerde hesapladıgimda 25 ekimdi:)
Desenize aynı zamanlarda doğum yapmak var Allah nasip ederse :) benim kk sitesindeki tahmini 27 si nette ki hesaba göre 25 i. Artık ne zaman olacak gorecegiz:)Benimde sağlık odağındaki ebe söyledi 27 ekim
ALLAHHHHHHH HAMİLEMİSİNNNN AYYY ÇOK SEVİNDİM AYYYYYCanlarım güzellerimbiumutsa , @Efe2014 , @nalyecetemtahin , P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
İnşlhhh rüyaların gerçekleşir cnmmm benimIyi akşamlar kızlar adet olmaya li 22 gün oldu test yaptık tekrar negatif rüyamda hamile olduğumu görüyorum. Sürekli karnimda bebegin ayağını bile hissettim tepikliyor psikolojim iyice bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?