Yok o hamile sıradakileri yazıyom :))))
Çok üzüldümkızlar selamlar. bende ilk defa femera kullanıyorum bu ay 3.günüm 21 şubatta kontrolüm var yumurta olmuşmu, büyümüşmü diye. daha önce klomen kullandım 11 kez hiç işe yaramadı daha doğrusu 11 ide kiste dönüştü, bide kistle uğraştırdı. bakalım bu ne olcak. bu arada ben ilaçsız yumurtluyorum adetlerim düzenli ama yumurtalarım yaşım gereği kalitesizleşmiş. aslında 30 yaşımdan beri uğraşıyorum yani 5 yıldır uaş 35yani erken menapoz olabilirmişim annem 39 yaşında hiröiş anneannemde 38 yani maalesef genetik. benim 30 da başladı kalitesiz yumurta be bide yetmezmiş gibi tahim duvarı inceliği var. bana da dua edin. Allah yüzümüze baksın. eşim 2 yıldır başka kadınlarla götüşüyor, yüzüme bakmıyo ve netdeyse ihtiyaç dışunda benimle konuşmuyo.
Allah razı olsun canım. çocukluğumdan hep çok çocuğum olsun isterdim ama artık bi taneye de razıyım. Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin, bu çok ağır bi sınav.Allah düşmanıma yaşatmasın.Çok üzüldüm( Allah tez vakitte yüzünü güldürsün Allah kocanıda Hidayet etsin ne diyim ya ((
Bence dr git burddan öneri alma derim:)Kızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.
Kuzum sen belirti olarak kabızlık yaşadın mı??
Ben her ay bata yakın ishal oluyorum ve ordan anlıyorum regl olacagimi,bugün yine oldum malesef ishal.yani kırmızılar yakindir...
Hamilelik belirtisi olarak ishal olanda yok sanırım,sende durum nasil
Soğan suyu çıkmıyo canım hemen sokturuyorKızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.
Sıradaki tanıdığım hamiş adaylarıseymaka A AsyaaAyazz @P u d i n g BİR kaç kişi daha vardı Nalan ve biumus öyle bişeydi isimlerini unuttum ya unuttum :))
Ay inşallah biz de ard arda verelim hamiş oldugumuzuuu :)Sıradaki tanıdığım hamiş adaylarıseymaka A AsyaaAyazz @P u d i n g BİR kaç kişi daha vardı Nalan ve biumus öyle bişeydi isimlerini unuttum ya unuttum :))
Ayyy inş cnm olur ya öle yaptk daha yeni evliyiz iste istiyoruz bakalm:)
Rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bol bol dua ediyorum sizin içindecok içtensin
Bekleyelim bakalım belkide utangaç bebiştir :)H
Hayir canim olmadi erken gelir gec gelmezdi bilmem vardir bunda da bi hayr !?
seymaka ben tek olarak propolis almadım, ballı karışım aldım canım. Eğriçayır marka.
İlişki hesabı yapa yapa gittik hep, bakalım 2 gün önce kestik, inşallah kız olur.. ama öncelikle sağlıklı olsun minnoş :)
Söktürücü alıp ilaç deposuna döneceğime doğal yolları denerim canım.Bence dr git burddan öneri alma derim:)
Soğan bu işe de mi yarıyormuş?Soğan suyu çıkmıyo canım hemen sokturuyor
Benimde bu siteye göre 24 ekim başka bir internet hesaplayicisi 25 ekim ebemizde 27 ekim dedi artık nasip ... ne guzel tüm guzel günleri beraber paylaşırız insallah bize daha cookkkk katılan cikarDesenize aynı zamanlarda doğum yapmak var Allah nasip ederse :) benim kk sitesindeki tahmini 27 si nette ki hesaba göre 25 i. Artık ne zaman olacak gorecegiz:)
Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah yardımcın olsunAllah razı olsun canım. çocukluğumdan hep çok çocuğum olsun isterdim ama artık bi taneye de razıyım. Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin, bu çok ağır bi sınav.Allah düşmanıma yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?