Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar selamlar. bende ilk defa femera kullanıyorum bu ay 3.günüm 21 şubatta kontrolüm var yumurta olmuşmu, büyümüşmü diye. daha önce klomen kullandım 11 kez hiç işe yaramadı daha doğrusu 11 ide kiste dönüştü, bide kistle uğraştırdı. bakalım bu ne olcak. bu arada ben ilaçsız yumurtluyorum adetlerim düzenli ama yumurtalarım yaşım gereği kalitesizleşmiş. aslında 30 yaşımdan beri uğraşıyorum yani 5 yıldır yaşım 35 yani erken menapoz olabilirmişim annem 39 yaşında girmiş anneannemde 38. maalesef genetik. benim 30 da başladı kalitesiz yumurta be bide yetmezmiş gibi rahim duvarı inceliği var. bana da dua edin. Allah yüzümüze baksın. eşim 2 yıldır başka kadınlarla görüşüyor, yüzüme bakmıyo ve nerdeyse ihtiyaç dışında benimle konuşmuyor. hatta şakayla karışık ‘kuma getirim o doğursun senden hayır yok’ diyo. her şakada bi ciddiyet var. Artık gücüm kalmadı, Allaha sığındım ama çok yoruldum.

Son düzenleme:
Çok üzüldüm ( Allah tez vakitte yüzünü güldürsün Allah kocanıda Hidayet etsin ne diyim ya ((

Kuzum sen belirti olarak kabızlık yaşadın mı??
Ben her ay bata yakın ishal oluyorum ve ordan anlıyorum regl olacagimi,bugün yine oldum malesef ishal.yani kırmızılar yakindir...
Hamilelik belirtisi olarak ishal olanda yok sanırım,sende durum nasil

Çok üzüldüm ( Allah tez vakitte yüzünü güldürsün Allah kocanıda Hidayet etsin ne diyim ya ((
Allah razı olsun canım. çocukluğumdan hep çok çocuğum olsun isterdim ama artık bi taneye de razıyım. Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin, bu çok ağır bi sınav.Allah düşmanıma yaşatmasın.

Kızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.

seymaka Yüksek oranda belli canım paşam olucak nasipse:)
Sen nasılsın,ne durumdasın?

Ayyy yerim o paşanın minnak nohutunuuu :))) sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı olsun inşallah canım. Maşallah belli olmuş bile zaman geçiyor işte. Bende durumlar aynı sabırla bekliyorum kuzum, bu ay eşimden dolayı ümitli değilim sonra kaldığım yerden devam inşallah

Rabbim sana ve diğer tüm arkadaşlarımıza nasip etsin bol bol dua ediyorum sizin içinde cok içtensin

Allah bin kere razı olsun kuzum, duaların kabul olsun inşallah. Bende dualarımda hamişleri unutmuyorum; sağlıkla geçsin inşallah diyorum. Sağol güzel niyetlerin sözlerin için beybimm seviyorum seni :)

Tabiki kuzum öncelik sağlıklı olması, azcık nazlı olduğuna göre kızdır bu kesin haydi hayırlısı inşallah valla eve geldim hemen eşimle paylaştım “ vosvosum hamileymiş “ dedim “vosvos kim diyor “ dedim bizim toprak gözü aydın dedi Maşşallah benim toprağıma yaa

Desenize aynı zamanlarda doğum yapmak var Allah nasip ederse :) benim kk sitesindeki tahmini 27 si nette ki hesaba göre 25 i. Artık ne zaman olacak gorecegiz:)
Benimde bu siteye göre 24 ekim başka bir internet hesaplayicisi 25 ekim ebemizde 27 ekim dedi artık nasip ... ne guzel tüm guzel günleri beraber paylaşırız insallah bize daha cookkkk katılan cikar

Rabbim gonlundekini nasip etsin insallah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…