Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah bin kere razı olsun kuzum, duaların kabul olsun inşallah. Bende dualarımda hamişleri unutmuyorum; sağlıkla geçsin inşallah diyorum. Sağol güzel niyetlerin sözlerin için beybimm seviyorum seni :)
Duygularımız daima karşılıklı senin sevincini de en kısa zamanda paylasicaz burda eminim duamdasin

Amin cnmm dualarım seninle çok üzüldüm ya Allah herşeyin hayırlısını bilir

Hiç çocuğu olmayıp eşine bağlı olan bir sürü insan var allah hidayet versin gerçekten rabbim ona 2 yi alsa bile nasip etmez böyle şaka mı olur

VosVos35 vallahi biliyordum dün gece rüyanı gördüm:))))) şimdi evin içinde oynuyorum tey teyyy Allah sağ Salim kucağına Almayı nasip etsin inşlhhhhhhhhh darısı herkesin başına
Allah razı olsun canım benim :) hadi sen kızçeyi doğur, arkandan biz de gelelim.. halay başı sen ol :))) ama fazla zıplama, minnak rahatsız olmasın :)))

Hiç çocuğu olmayıp eşine bağlı olan bir sürü insan var allah hidayet versin gerçekten rabbim ona 2 yi alsa bile nasip etmez böyle şaka mı olur
haklısın canım ama yapcak bileyim yok yaş 35 ayrıl diyolar ayrılsam ne olcak? kaldıki Allah şahidim eşimi herşeye rağmen seviyorum. sanki çocuğumuz olsa herşey düzelecek. en büyük korkumda görüştüğü kadınlardan birinin hamile kalması bi gün eve gelip ‘baba oluyorum’ diyecek gibi geliyo o an Allahtan canımı al yarabbim o günleri görmiyim diyorum. çünkü konuştuğu kadınlar hep boşanmış onunlarahat rahat görüşen kadınlar. telefonunu karıştırdığım için biliyorum.

Ayağımızı sürtüyoruzdur inşallah kızlarda izimizde oluurr❤
Amiinn canım❤

Ayyy inşallah o ayaklar sürtülmüştür kuzum bizde gelelim artık peşinizden yahu :)

Merhaba kızlar bende meleğini bekkeyenlerdenim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda inşallah

İnşallah meleğin hayırlı zamanda bekletmeden gelir canım. Bat söle istersen ekliyim senide listeye

İnşallah süper çıkacak o sonuçlar

Tatlım dikkat et yine de bende kanama oldu iğne ve ilaç alıyorum, istirahat önerdi dr,kalp atışını duyduk artık sağlıkla gelmesi için dua ediyorum:) rabbim tüm isteyenlere versin

Allah korusun canım sen istirahat et, gerekmedikçe ayaklanma, stres yapma birşeye ilk zamanlar oluyor heralde böyle çoğu kişide duyuyorum dikkat edersen hiiçbişicik olmaz Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.

Iyi akşamlar kızlar adet olmaya li 22 gün oldu test yaptık tekrar negatif rüyamda hamile olduğumu görüyorum. Sürekli karnimda bebegin ayağını bile hissettim tepikliyor psikolojim iyice bozuldu

Kıyamam sana bi tanem inşallah bebişinin karnında olacağı zamanda olacak ama sen bukadar takma ne olur. İnsanın elinde değil ama bir uğraş bul kendine, bu şekilde devam etmen ve kendini üzmen Allah korusun hormonlarını da alt üst eder. Relax ol ki bebişte gelsin ayrıca doktora neden gitmedin ya da gittin mi ? Hamile olmadığına eminsen civanperçemi içebilirsin sökülürsün en azından canım

Emin misin ki başka kadınlarla görüştüğüne ? Evlat sahibi olmayı kim istemezki Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana, zamanı gelmiştir inşallah ama önemli olan evindeki sadakat ve huzur. O olmadıktan sonra çocuk sesi mutlu edebilecek mi seni ? İnşallah sen yalnış anlıyorsundur canım benim, yazdıklarına üzüldüm doğrusu umarım yoluna girer Allah hayırlısını nasip etsin.

Valla canım bence herkesin belirtisi kendine hiç belli olmuyor o işler baksana vosvosumun kulakları bile çınladı :)))

Kızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.

Canım hamile olmadığına eminsen kesinlikle civanperçemi

Duygularımız daima karşılıklı senin sevincini de en kısa zamanda paylasicaz burda eminim duamdasin

Amin kuzum benim sende benim duamdasın, güzel sonuçlarla gel inşallah. Su gibi akacak gebeliğin bi bakmışsın bebiş kucakta :)

Ayy okudukça delireceğimm !!!! Bu yaşananlarda senin payına düşen ölmek mi yani ? Allah seni mükafatlandırsın inşallah ama doğru yerde ve zamanda

Benimde bu siteye göre 24 ekim başka bir internet hesaplayicisi 25 ekim ebemizde 27 ekim dedi artık nasip ... ne guzel tüm guzel günleri beraber paylaşırız insallah bize daha cookkkk katılan cikar
Aminn insaallah kuzum. Dua ediyorum burdaki arkadaşlarıma :) insaallah rabbim isteyen herkese hayirisiyla sağlıkla nasip eder :)

Amin Allah razı olsun canım darısı başına-başınıza olsun.
Eşinin problemi mi var? Bak ben hamile kaldığım ay eşimin tahlillerinin temiz olmasına rağmen saf keçi boynuzu pekmezi yedirmiştim düzenli olmamakla beraber günde 1 kaşık.Sende ceviz fındık fıstık pekmez fındız ezmesi daya adamcaaza gitsin:))
Bu arada sende dikkat et beslenmene özellikle kan değerlerini dikkate al derim.Ben tüm takviyelerimi yaptım kan, d vitamini ve propolis kullandım.Hemen peşine hamile kaldım.Tabi bunlar birer vesile ama tedir bizden diyoruz işte.
Hayırlısı ile tezzzzz vakit Rabbim senide müjdelesin inşallah.

Emin degilim valla :) teşekkürler.

Ayy okudukça delireceğimm !!!! Bu yaşananlarda senin payına düşen ölmek mi yani ? Allah seni mükafatlandırsın inşallah ama doğru yerde ve zamanda

allah razı olsun inşaalah mükafatlandırır. benide benim durumumda olanlarıda. aldattığına eminim çünkü sakin ve tekrar tekrar okumak için watsap yazışmalarının fotoğrafını çekiyorum. ve hiç sesimi çıkarmıyorum elime fırsat geçtikce okuyorum. eğer bi kelime etsem anlar ve hiç okuyamam. sadece ara ara beni aldatıyomusun? mutlumusun? sana yetiyomuyum gibi şeyler söylüyorum. ve öyle yeminler ediyoki eğer gözümle görmüş olmasam kendimden utanıcam. ölmüş annesinin işinin geleceğinin benim üzerime bile yemin ediyo. gözümde o kadar küçülüyoki bi an boşver bu adamdan hayır yok diyorum ama durup düşünüyorum gitcek bi kapımda yok çalışmıyorumda. bu saatten sonra ayrılsam ne olcak. allah başkasını göstermesin ama diyelimki oldu tekrar evlendim. bu sefer benim gibi çocuğu olmayan kadını kim ister? hakkını helal et çok uzun yazdım ama insan paylaşmak istiyor. kısacası allah kimseyi böyle bi sınavla sınamasın.

Son düzenleme:
Hiç belirti yok bu ay canım. Bugün sabah acaba yapsam mı test dedim sonra vazgeçtim günümü beklemeye karar verdim. Bat günü gelmezse o zaman yaparım canım. Senin var mı belirti?
Bende bata yakın yapayim diyorum canim testi bakalim hayirlisi olsun :)

Allah icine ferahlik nasip etsin insaAllah tez vakitte kucagini doldursun arkadasim..bu ne bicim saka cok incitici..Rabbim esinede hidayet nasip etsin ...

Sağ tarafta bebiş olur mu? Sağ tarafımda arada bir şey hissediyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…