- 11 Ağustos 2017
- 1.249
- 876
- 73
Duygularımız daima karşılıklı senin sevincini de en kısa zamanda paylasicaz burda eminim duamdasinAllah bin kere razı olsun kuzum, duaların kabul olsun inşallah. Bende dualarımda hamişleri unutmuyorum; sağlıkla geçsin inşallah diyorum. Sağol güzel niyetlerin sözlerin için beybimm seviyorum seni :)
Çok teşekkür ederim gülüm hepiniz için dua ediyorum inşallah boncukları takacaksınız en kısa zamanda :)
Amin cnmm dualarım seninle çok üzüldüm ya Allah herşeyin hayırlısını bilirAllah razı olsun canım. çocukluğumdan hep çok çocuğum olsun isterdim ama artık bi taneye de razıyım. Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin, bu çok ağır bi sınav.Allah düşmanıma yaşatmasın.
Hiç çocuğu olmayıp eşine bağlı olan bir sürü insan var allah hidayet versin gerçekten rabbim ona 2 yi alsa bile nasip etmez böyle şaka mı olurAllah razı olsun canım. çocukluğumdan hep çok çocuğum olsun isterdim ama artık bi taneye de razıyım. Allahım banada isteyen herkesede nasip etsin, bu çok ağır bi sınav.Allah düşmanıma yaşatmasın.
Allah razı olsun canım benim :) hadi sen kızçeyi doğur, arkandan biz de gelelim.. halay başı sen ol :))) ama fazla zıplama, minnak rahatsız olmasın :)))VosVos35 vallahi biliyordum dün gece rüyanı gördüm:))))) şimdi evin içinde oynuyorum tey teyyy Allah sağ Salim kucağına Almayı nasip etsin inşlhhhhhhhhh darısı herkesin başına
Allah razı olsun canım benim :) hadi sen kızçeyi doğur, arkandan biz de gelelim.. halay başı sen ol :))) ama fazla zıplama, minnak rahatsız olmasın :)))
Biraz kabız gibiyim şu an ama 10 gün önce ishal de oldum durduk yere. Bu ay belirti yağmuru vardı bende. Ne sorsan çıkar yani :))))
haklısın canım ama yapcak bileyim yok yaş 35 ayrıl diyolar ayrılsam ne olcak? kaldıki Allah şahidim eşimi herşeye rağmen seviyorum. sanki çocuğumuz olsa herşey düzelecek. en büyük korkumda görüştüğü kadınlardan birinin hamile kalması bi gün eve gelip ‘baba oluyorum’ diyecek gibi geliyo o an Allahtan canımı al yarabbim o günleri görmiyim diyorum. çünkü konuştuğu kadınlar hep boşanmış onunlarahat rahat görüşen kadınlar. telefonunu karıştırdığım için biliyorum.Hiç çocuğu olmayıp eşine bağlı olan bir sürü insan var allah hidayet versin gerçekten rabbim ona 2 yi alsa bile nasip etmez böyle şaka mı olur
Ayağımızı sürtüyoruzdur inşallah kızlarda izimizde oluurr❤
Amiinn canım❤
Merhaba kızlar bende meleğini bekkeyenlerdenim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda inşallah
Çok sukur bugün daha iyiyim ilaçlar sayesinde yinede dinleniyorum iyice geçsin diye ... sağlık ocağına da idar tam kan hormon falan kan tahlilleri verdim yarın çıkacak insallah ... ilgin için cok teşekkür ederimm:) bu arada sen kaç haftalık hamilesin sen8n durumlar nasıl
Tatlım dikkat et yine de bende kanama oldu iğne ve ilaç alıyorum, istirahat önerdi dr,kalp atışını duyduk artık sağlıkla gelmesi için dua ediyorum:) rabbim tüm isteyenlere versin
Iyi akşamlar kızlar adet olmaya li 22 gün oldu test yaptık tekrar negatif rüyamda hamile olduğumu görüyorum. Sürekli karnimda bebegin ayağını bile hissettim tepikliyor psikolojim iyice bozuldu
kızlar selamlar. bende ilk defa femera kullanıyorum bu ay 3.günüm 21 şubatta kontrolüm var yumurta olmuşmu, büyümüşmü diye. daha önce klomen kullandım 11 kez hiç işe yaramadı daha doğrusu 11 ide kiste dönüştü, bide kistle uğraştırdı. bakalım bu ne olcak. bu arada ben ilaçsız yumurtluyorum adetlerim düzenli ama yumurtalarım yaşım gereği kalitesizleşmiş. aslında 30 yaşımdan beri uğraşıyorum yani 5 yıldır yaşım 35yani erken menapoz olabilirmişim annem 39 yaşında girmiş anneannemde 38. maalesef genetik. benim 30 da başladı kalitesiz yumurta be bide yetmezmiş gibi rahim duvarı inceliği var. bana da dua edin. Allah yüzümüze baksın. eşim 2 yıldır başka kadınlarla görüşüyor, yüzüme bakmıyo ve nerdeyse ihtiyaç dışında benimle konuşmuyor. hatta şakayla karışık ‘kuma getirim o doğursun senden hayır yok’ diyo. her şakada bi ciddiyet var. Artık gücüm kalmadı, Allaha sığındım ama çok yoruldum.
Kuzum sen belirti olarak kabızlık yaşadın mı??
Ben her ay bata yakın ishal oluyorum ve ordan anlıyorum regl olacagimi,bugün yine oldum malesef ishal.yani kırmızılar yakindir...
Hamilelik belirtisi olarak ishal olanda yok sanırım,sende durum nasil
Kızlar 9 gündür âdet olamadım.
Doğal âdet söktürücü olarak ne önerirsiniz? Biri maydanoz suyu önerdi ama bilmiyorum ilk kez yapacağım.
Duygularımız daima karşılıklı senin sevincini de en kısa zamanda paylasicaz burda eminim duamdasin
:))))))Bekleyelim bakalım belkide utangaç bebiştir :)
haklısın canım ama yapcak bileyim yok yaş 35 ayrıl diyolar ayrılsam ne olcak? kaldıki Allah şahidim eşimi herşeye rağmen seviyorum. sanki çocuğumuz olsa herşey düzelecek. en büyük korkumda görüştüğü kadınlardan birinin hamile kalması bi gün eve gelip ‘baba oluyorum’ diyecek gibi geliyo o an Allahtan canımı al yarabbim o günleri görmiyim diyorum. çünkü konuştuğu kadınlar hep boşanmış onunlarahat rahat görüşen kadınlar. telefonunu karıştırdığım için biliyorum.
Aminn insaallah kuzum. Dua ediyorum burdaki arkadaşlarıma :) insaallah rabbim isteyen herkese hayirisiyla sağlıkla nasip eder :)Benimde bu siteye göre 24 ekim başka bir internet hesaplayicisi 25 ekim ebemizde 27 ekim dedi artık nasip ... ne guzel tüm guzel günleri beraber paylaşırız insallah bize daha cookkkk katılan cikar
Amin Allah razı olsun canım darısı başına-başınıza olsun.Ayyy yerim o paşanın minnak nohutunuuu :))) sağlıklı eli yüzü düzgün hayırlı olsun inşallah canım. Maşallah belli olmuş bile zaman geçiyor işte. Bende durumlar aynı sabırla bekliyorum kuzum, bu ay eşimden dolayı ümitli değilim sonra kaldığım yerden devam inşallah
Emin degilim valla :) teşekkürler.Ayyy inşallah o ayaklar sürtülmüştür kuzum bizde gelelim artık peşinizden yahu :)
İnşallah meleğin hayırlı zamanda bekletmeden gelir canım. Bat söle istersen ekliyim senide listeye
İnşallah süper çıkacak o sonuçlar
Allah korusun canım sen istirahat et, gerekmedikçe ayaklanma, stres yapma birşeye ilk zamanlar oluyor heralde böyle çoğu kişide duyuyorum dikkat edersen hiiçbişicik olmaz Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.
Kıyamam sana bi tanem inşallah bebişinin karnında olacağı zamanda olacak ama sen bukadar takma ne olur. İnsanın elinde değil ama bir uğraş bul kendine, bu şekilde devam etmen ve kendini üzmen Allah korusun hormonlarını da alt üst eder. Relax ol ki bebişte gelsinayrıca doktora neden gitmedin ya da gittin mi ? Hamile olmadığına eminsen civanperçemi içebilirsin sökülürsün en azından canım
Emin misin ki başka kadınlarla görüştüğüne ? Evlat sahibi olmayı kim istemezki Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana, zamanı gelmiştir inşallah ama önemli olan evindeki sadakat ve huzur. O olmadıktan sonra çocuk sesi mutlu edebilecek mi seni ? İnşallah sen yalnış anlıyorsundur canım benim, yazdıklarına üzüldüm doğrusu umarım yoluna girer Allah hayırlısını nasip etsin.
Valla canım bence herkesin belirtisi kendinehiç belli olmuyor o işler baksana vosvosumun kulakları bile çınladı :)))
Canım hamile olmadığına eminsen kesinlikle civanperçemi
Amin kuzum benim sende benim duamdasın, güzel sonuçlarla gel inşallah. Su gibi akacak gebeliğin bi bakmışsın bebiş kucakta :)
Ayy okudukça delireceğimm !!!! Bu yaşananlarda senin payına düşen ölmek mi yani ? Allah seni mükafatlandırsın inşallah ama doğru yerde ve zamanda
Bende bata yakın yapayim diyorum canim testi bakalim hayirlisi olsun :)Hiç belirti yok bu ay canım. Bugün sabah acaba yapsam mı test dedim sonra vazgeçtim günümü beklemeye karar verdim. Bat günü gelmezse o zaman yaparım canım. Senin var mı belirti?
Amin amin insallahAminn insaallah kuzum. Dua ediyorum burdaki arkadaşlarıma :) insaallah rabbim isteyen herkese hayirisiyla sağlıkla nasip eder :)
Allah icine ferahlik nasip etsin insaAllah tez vakitte kucagini doldursun arkadasim..bu ne bicim saka cok incitici..Rabbim esinede hidayet nasip etsin ...kızlar selamlar. bende ilk defa femera kullanıyorum bu ay 3.günüm 21 şubatta kontrolüm var yumurta olmuşmu, büyümüşmü diye. daha önce klomen kullandım 11 kez hiç işe yaramadı daha doğrusu 11 ide kiste dönüştü, bide kistle uğraştırdı. bakalım bu ne olcak. bu arada ben ilaçsız yumurtluyorum adetlerim düzenli ama yumurtalarım yaşım gereği kalitesizleşmiş. aslında 30 yaşımdan beri uğraşıyorum yani 5 yıldır yaşım 35yani erken menapoz olabilirmişim annem 39 yaşında girmiş anneannemde 38. maalesef genetik. benim 30 da başladı kalitesiz yumurta be bide yetmezmiş gibi rahim duvarı inceliği var. bana da dua edin. Allah yüzümüze baksın. eşim 2 yıldır başka kadınlarla görüşüyor, yüzüme bakmıyo ve nerdeyse ihtiyaç dışında benimle konuşmuyor. hatta şakayla karışık ‘kuma getirim o doğursun senden hayır yok’ diyo. her şakada bi ciddiyet var. Artık gücüm kalmadı, Allaha sığındım ama çok yoruldum.
Amin amin aminAy inşallah biz de ard arda verelim hamiş oldugumuzuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?