- 14 Ocak 2013
- 1.467
- 1.362
- 333
Sağ tarafta bebiş olur mu? Sağ tarafımda arada bir şey hissediyorum da
Sık idrara çıkmak normal,adet ağrısı gibi ağrılar normal,gaz çıkarmak normalKızlar sanki durmadan tuvaletim geliyormuş gibi bir baskı hissediyorum kasıklarımda bu normal mi? Yani afedersiniz durmadan çişim geliyor sanki
Birde çok gazım var, ondan da kaynaklanabilir mi? Ağrım yok çok şükür de, bir basınç hissi var sabahtan beri, sanki biri kasıklarıma bastırıyor
Umarım normaldir yoksa ne yapacağımı bilmiyorum
İki günde bir ilişki olsun kuzum,ayaklarını tam belini tam havaya dik :) 5 dakika kal öylekızlar ya 9 gün oldu 9 gündür ovülasyon testi hep aynı heppp. hiç çizgi kalınlaşmıyoriki kez ilişki oldu ama belki de doğru zamanda yapamadık. adetime 12 gün kaldı. inşallah test yanlıştır
Hafif sızı gibi oluyor arada. Göğüs uçlarım da çok hassaslaştı. 10 gün önce 3gun süren şeffaf uzun akıntım oldu. Ardından 2 gün göğüs ucum acıdı geçti. 2 gün önce de lavaboda yoğun sümüksü bir akıntı geldi. Ertesi gün tekrar geldi az bir miktar ve şimdi göğüs ucum acımaya devam ediyor. Acaba tekrar mı yumurtladımtabikide olur canım ya sağda ya solda oluyo zaten. bu ay sağdan yumurtladıysan sağa yerleşmiştir. ne taraftan yumurtlarsan o tarafa yerleşiyor. karıncalanma kaşıntı gibi yada ufak batmalar gibimi?eğer öyleyse büyük ihtimal inş. hamilesindir
aynen 15 dakika duruyorum kuzum garanti olsun :))İki günde bir ilişki olsun kuzum,ayaklarını tam belini tam havaya dik :) 5 dakika kal öyle
Sık idrara çıkmak normal,adet ağrısı gibi ağrılar normal,gaz çıkarmak normalkanama ve lekelenme dışında korkmana gerek yok tatlım
:)))))))aynen 15 dakika duruyorum kuzum garanti olsun :))
allah razı olsun inşaalah mükafatlandırır. benide benim durumumda olanlarıda. aldattığına eminim çünkü sakin ve tekrar tekrar okumak için watsap yazışmalarının fotoğrafını çekiyorum. ve hiç sesimi çıkarmıyorum elime fırsat geçtikce okuyorum. eğer bi kelime etsem anlar ve hiç okuyamam. sadece ara ara beni aldatıyomusun? mutlumusun? sana yetiyomuyum gibi şeyler söylüyorum. ve öyle yeminler ediyoki eğer gözümle görmüş olmasam kendimden utanıcam. ölmüş annesinin işinin geleceğinin benim üzerime bile yemin ediyo. gözümde o kadar küçülüyoki bi an boşver bu adamdan hayır yok diyorum ama durup düşünüyorum gitcek bi kapımda yok çalışmıyorumda. bu saatten sonra ayrılsam ne olcak. allah başkasını göstermesin ama diyelimki oldu tekrar evlendim. bu sefer benim gibi çocuğu olmayan kadını kim ister? hakkını helal et çok uzun yazdım ama insan paylaşmak istiyor. kısacası allah kimseyi böyle bi sınavla sınamasın.
Hahah bende tuvalete girip girip acaba kabız oldummu diye kontrol ediyorum,kafalara gelBiraz kabız gibiyim şu an ama 10 gün önce ishal de oldum durduk yere. Bu ay belirti yağmuru vardı bende. Ne sorsan çıkar yani :))))
Bende de oluyor canım sürekli de idrara cıkıyorum.İdrara çıkmaktan çok durmadan idrara çıkma hissi korkutuyor beni. Bu baskı hisleri gerilmeler falan normal yani korkulacak birşey yok dimi?
Birde sabah ilk idrarımı yaptığımda müthiş bir kasık ağrısı hissediyorum. Sanki 24 saat idrarımı tutmuşum da sonunda salıvermişim gibisende de oluyor mu bu tür ağrılar canım?
Amin Allah razı olsun canım darısı başına-başınıza olsun.
Eşinin problemi mi var? Bak ben hamile kaldığım ay eşimin tahlillerinin temiz olmasına rağmen saf keçi boynuzu pekmezi yedirmiştim düzenli olmamakla beraber günde 1 kaşık.Sende ceviz fındık fıstık pekmez fındız ezmesi daya adamcaaza gitsin:))
Bu arada sende dikkat et beslenmene özellikle kan değerlerini dikkate al derim.Ben tüm takviyelerimi yaptım kan, d vitamini ve propolis kullandım.Hemen peşine hamile kaldım.Tabi bunlar birer vesile ama tedir bizden diyoruz işte.
Hayırlısı ile tezzzzz vakit Rabbim senide müjdelesin inşallah.
aynen 15 dakika duruyorum kuzum garanti olsun :))
Adetime 5 gün kaldı bu sabah test yaptım NEGATİF çok üzüldüm.
Son iki gebeliğimde de 5-6 gün önce Pozitif belli olmuştu hemen...
Kürtaj olalı hamile kalamıyorum oysaki daha önce ilk denemelerde hamile kalmıştım korkuyorum
bence adet günü gecikirse hemen gene yap cnm, belli olmaz, belki daha yerleşme olmamıştırAdetime 5 gün kaldı bu sabah test yaptım NEGATİF çok üzüldüm.
Son iki gebeliğimde de 5-6 gün önce Pozitif belli olmuştu hemen...
Kürtaj olalı hamile kalamıyorum oysaki daha önce ilk denemelerde hamile kalmıştım korkuyorum
Hahah bende tuvalete girip girip acaba kabız oldummu diye kontrol ediyorum,kafalara gel
çok teşekkürederim. beni resmen rahatlattın. Allah seninde benimde herkesin gönlündeki hasreti dindirsin inşallah. bu arada gerçekten çok sabırlıyımdırHelal olsun canım benim. Çok iyi anlıyorum seni dilediğin gibi yaz rahatla. Ama sende nasıl bir sabır var yemin ederim bravo. Ben 2 sn dayanamaz suratına vururdum. Peki neden ? Ç, çocuğunuzun olmaması sebep olamaz çünkü bir evliliği ayakta tutan çocuk değil sevgi, saygı ve sadakattir. Belki senden kaynaklı bir sebepten değildir çocuk sahibi olmamanız, neden kendini suçluyorsun ? Kendini asla eksik görme ! Kendini eksik görmesi ve suçlu hissetmesi gereken biri varsa o da eşindir. Herşeye rağmen kendisinden çocuk isteyen, aşkından bile bile gözünü kör eden birine bunu yaptığı için başını yastığa rahat koyuyorsa seninde için daha rahat olsun canımBelkide Allahın bir bildiği vardır şerden hayır çıkar. Senin üzüldüğün şey belki ileride “iyiki” diyeceğin şeydir. Dilerim Allah bir yoluna koyar hakkında hayırlısı olur. Yeterki üzülme ne olur kimse ne senden ne de gözyaşlarından değerli değil.
Yok annem yok,kabız bile olamıyorumEh bu durumda inşallah kabızsındır diyelim bari
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı 1 ay kepenkleri indirdikyoksa adama hergün sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yediriyordum valla tam sipoşları coşturdum derken ilaç başladı şimdi inzivaya çekildiler tabi, iş başa düşecek gene o propolisten kesin alacağım önümüzdeki ay. Günde bir kaşık mı yedin kuzum sen ? Abartmıyım düz duvara tırmanırım artık ofiste :)))
Güzel dileklerin ve duaların içinde binlerce kere teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Ah ben sabaha kadar yatıyorum gene olmuyor. Nazlı bebeler isterse her türlü bulur valla yolunu ayakta yatakta farketmez :)
Bence korkacak birşey yok canım, kürtaj olup hamile kalan çoook kişi var sen kuruntu yapma hemensonuç görmek istiyorsun tabiki ama vardır zamanı bekle bakalım sabret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?