- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 38
Canım benim ne güzel mutluluktur bu tebrik ederim çok çok sevindim.basbaya pozitif.ALlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benimCanlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , N nalyecetemtahin , @P u d i n g ,
seymaka , sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Canım benim seninle ilk buraya girdiğimde yazışmalardan neler yasasını merakla bekledini biliyordum.hamile kaldığını öğrendinde çok ama çok sevindim .tekrardan ALLAH kucağına aldırsın canimAblacimmm hayırlı uğurlu olsunnnnnnn cookkkk sevindim cok dua etmistim sana cok sevindim inan rabbim sağlıklı gebelik sağlıklı değerler nasip etsin ayyy çok guzel yaaaaaa cok mutluyum bunu duyduguma... N nalyecetemtahin ve seni dörtgöz le bekliyordum ve ikinizide cok sevindim şimdi sıra diğer tummmmm arkadaşlarda insallahhhbh
Burundaki tikanilliligi bende yaşamıştım. Hep kanlı geliyodu afedersin. Bak belirtiler boşa değilmiş be kuzum inş kucağına alırsın canım benimKulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)
Aha sensin hamiş listemdeki kişi adını hatırlayamamıştım:))Amin amin amin
Çok teşekkür ederim sen daha zor şeyler yasamissin ve bir çok kişiye özellikle bana göre cok güçlüsün pozitifsin ve hiç bir zaman pes etmemişsin... takdir ediyorum seni ... Rabbim seninde kucağına aldır sin bu bebisinide insallah...Canım benim seninle ilk buraya girdiğimde yazışmalardan neler yasasını merakla bekledini biliyordum.hamile kaldığını öğrendinde çok ama çok sevindim .tekrardan ALLAH kucağına aldırsın canim
çok teşekkürederim. beni resmen rahatlattın. Allah seninde benimde herkesin gönlündeki hasreti dindirsin inşallah. bu arada gerçekten çok sabırlıyımdır
Canim hayat hikayen cok etkileddi gozlerim doldu.bir an senin yerine koydum kendimi,bu kadar sevdiğim adamı nasıl bırakırım diye düşündüm çıkamadım işin içinden...allah yar ve yardimcin olsun sen ona sığın kocanida allaha havale et,mutlaka buldurur bir çıkış yoluçok teşekkürederim. beni resmen rahatlattın. Allah seninde benimde herkesin gönlündeki hasreti dindirsin inşallah. bu arada gerçekten çok sabırlıyımdır
Yok annem yok,kabız bile olamıyorum
Ama kürtaj olalı 6 ay oldu... 3 ay korunduk
Bende her türlü ağrı oluyor dayanıyorum kuzum için:) kanamda oldu ,sonra lekelenme tek hücreli odada yaşıyor gibiyim wc dışında ayaga kalkmıyorum :) korkulacak bişey yok idrarda baskı hissi olur,sık idrara çıkma falan:)İdrara çıkmaktan çok durmadan idrara çıkma hissi korkutuyor beni. Bu baskı hisleri gerilmeler falan normal yani korkulacak birşey yok dimi?
Birde sabah ilk idrarımı yaptığımda müthiş bir kasık ağrısı hissediyorum. Sanki 24 saat idrarımı tutmuşum da sonunda salıvermişim gibisende de oluyor mu bu tür ağrılar canım?
Kese 3-4 gün sonra görülür kuzum, tsh biraz yükselmiş doktora göster grrekirse ilaç başlanırKızlar sizi bu sorularla surekli skmıyorum insallah şimdi kan değerlerim carsamba 543 perşembe 857 ve aradan geçen 4 gün üzerine 3702 çıkmış ve tsh 4 gun once 2 iken simdi 3.37 olmus sizce iyimi bunlar şimdi kese görebilirmiyim
Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.En az %60-%100 arası normal ki bu durumda gayet normal artisin canimmm❤❤
Hakkini helal et ben 2 gunde diye sanmistim bissürüü sey yazdim
Allah saglikla hep iyi haberlerini nasip etsin.Ilk ve son sikintiniz bu olmus olsun bunuda saglikla atlatmis olun insllah❤
Oooo bebis geliyoor :))))
Gozunaydiiinnn ❤
Canım dünde bugün de değerler iyi artmış ama kanamam çok. Kese çatıda yani çok yakin kanama alanim çokmus haftaya bi aksilik olmassa bir daha gidicez .bu kadar kanamaya göre bu çocuk tutunursa mucize.Gttin mi cnm
Inş canım ama inan hiç umudum yokÇok teşekkür ederim sen daha zor şeyler yasamissin ve bir çok kişiye özellikle bana göre cok güçlüsün pozitifsin ve hiç bir zaman pes etmemişsin... takdir ediyorum seni ... Rabbim seninde kucağına aldır sin bu bebisinide insallah...
Canımmm neler olmus boyle e neden kanama oluyormus pekiiInş canım ama inan hiç umudum yok
Rabbim yar ve yardımcın olsun insallahhhbh insallahhhbh çok dua edicem ediyorum sanaInş canım ama inan hiç umudum yok
Normalde levotiron 100mg kullanıyorum ama 2 3 gunde nasil artmış yaKese 3-4 gün sonra görülür kuzum, tsh biraz yükselmiş doktora göster grrekirse ilaç başlanır
Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.
Çocuk aşağıda olduğu için canım birde çocukta bi bozukluk oluşabilirmiş.belli bi sebebi yok .Kese güzel büyüyor ama bir bozukluk varsa kalbibatmaya bilir dedi.yataktan hiç kalkmicaksin dedi.tamam kalmıyorum ama kanama da durmuyor.zor canım ama Allah yukarda ben ümidi kestim çünkü dermanim bile kalmadı canimCanımmm neler olmus boyle e neden kanama oluyormus pekii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?