Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim seninle ilk buraya girdiğimde yazışmalardan neler yasasını merakla bekledini biliyordum.hamile kaldığını öğrendinde çok ama çok sevindim .tekrardan ALLAH kucağına aldırsın canim

Kulağımda uğultu, burun tıkanıklığı, diş eti hassasiyeti değişik olanlar :) onun dışında mide yanması, bulantı ve baş dönmesi. Yataktan kalktım dönüyor dünya :)
Burundaki tikanilliligi bende yaşamıştım. Hep kanlı geliyodu afedersin. Bak belirtiler boşa değilmiş be kuzum inş kucağına alırsın canım benim

Canım benim seninle ilk buraya girdiğimde yazışmalardan neler yasasını merakla bekledini biliyordum.hamile kaldığını öğrendinde çok ama çok sevindim .tekrardan ALLAH kucağına aldırsın canim
Çok teşekkür ederim sen daha zor şeyler yasamissin ve bir çok kişiye özellikle bana göre cok güçlüsün pozitifsin ve hiç bir zaman pes etmemişsin... takdir ediyorum seni ... Rabbim seninde kucağına aldır sin bu bebisinide insallah...

çok teşekkürederim. beni resmen rahatlattın. Allah seninde benimde herkesin gönlündeki hasreti dindirsin inşallah. bu arada gerçekten çok sabırlıyımdır

İnşallah kuzum benim, Allah düşmanımı bile evlatla sınamasın inşallah nazlı bebelerimiz gelecek gör bak sen stresi ve “ olmayacak “ları hayatından çıkar ve arkana yaslan. Herşeyden önce eşinle bu durumları çözmeni temenni ederim. Ya hiç bakma konuşulanlara ve siğneye çek yada herşyi bir bir masaya yatır ve onun masum olmadığını seninde saf olmadığını ona göster. Karşısında güçlü dur asla “benim yüzümden” modunda dolaşma. Asıl suçlu olanın kendini suçlu hissetmesine izin ver bu yükü kendin çekme.

Allah eşine merhamet, yuvana huzur versin inşallah. Huzurlu yuvanada bebiş tabikii :))) Rabbim isterse yaşının bahanesi olmaz her türlü evladın olur sen yaşı maşı düşünme 35 nedir Allahaşkına

çok teşekkürederim. beni resmen rahatlattın. Allah seninde benimde herkesin gönlündeki hasreti dindirsin inşallah. bu arada gerçekten çok sabırlıyımdır
Canim hayat hikayen cok etkileddi gozlerim doldu.bir an senin yerine koydum kendimi,bu kadar sevdiğim adamı nasıl bırakırım diye düşündüm çıkamadım işin içinden...allah yar ve yardimcin olsun sen ona sığın kocanida allaha havale et,mutlaka buldurur bir çıkış yolu
Peki ilişki yasayabiliyormusunuz cocuknicin bile olsa

Yok annem yok,kabız bile olamıyorum

E belki bebiş kabız yapmayan cinstendir Alhalh sende bir boncuk aramadığın kaldı yahuu bekle bakalım herkeste olan şey sende olacak mı bakalım. Belirtisiz hamişlerden olmak en güzeli ohh mis rahatt :))

Ama kürtaj olalı 6 ay oldu... 3 ay korunduk

Tamam canım anca toparlıyorsundur belki dur bakalım Allah bir yoluna koymuştur. Hemen olmasını mı istersen yoksa vaktinde sağlıklı olmasını mı ? Hamile kalabiliyosun en azından kuzum gene kalırsın sen hiç stres yapıp kendine engel koyma

Bende her türlü ağrı oluyor dayanıyorum kuzum için:) kanamda oldu ,sonra lekelenme tek hücreli odada yaşıyor gibiyim wc dışında ayaga kalkmıyorum :) korkulacak bişey yok idrarda baskı hissi olur,sık idrara çıkma falan:)

Kese 3-4 gün sonra görülür kuzum, tsh biraz yükselmiş doktora göster grrekirse ilaç başlanır

Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.

Ah yaa Allahım inşallah bebeğin seni bırakmaz. Umarım atlatılacak şeylerdir bu sınavı geçersin canım. Belirsizlik çok zor Allah sabır versin sıhhat versin hakkında hayırlısı inşallah.

Canımmm neler olmus boyle e neden kanama oluyormus pekii
Çocuk aşağıda olduğu için canım birde çocukta bi bozukluk oluşabilirmiş.belli bi sebebi yok .Kese güzel büyüyor ama bir bozukluk varsa kalbibatmaya bilir dedi.yataktan hiç kalkmicaksin dedi.tamam kalmıyorum ama kanama da durmuyor.zor canım ama Allah yukarda ben ümidi kestim çünkü dermanim bile kalmadı canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…