Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum dikkat et yerinden kalkma bende de kanama oldu acil gittik yine iğne ilaç verdi wc dışında kalkmıyorum,zor bir süreç pozitif olmak lazım dua etmek lazım sağlıkla gelsin bebişlerimiz.her aklın bebişte oluyor pahalı olmasa eve ultrason cihazı alacam:)

Bende de aynı durum aşağı yerleşmiş

Ah yaa Allahım inşallah bebeğin seni bırakmaz. Umarım atlatılacak şeylerdir bu sınavı geçersin canım. Belirsizlik çok zor Allah sabır versin sıhhat versin hakkında hayırlısı inşallah.
Inş canım hiç başıma gelmeyen şeyler geldi evlendimden beri.ne bitmez sınavım varmış. Gerçekten seymacim Allah kimseye vermesin. Hani beni yanlış anlama ama böyle olmasindan olmaması daha hayırlıdır be kuzum lütfen yanlış anlama.gec olsun güç olmasın.Allahtan hayırlısını isteyelim canim

Canım inan yatakta sağımda soluma döndüm anda her yerim batıyor benim.esim altıma yorgan serdi koltuğa çarşaf serdi hasta bezi taktım.doktor değerlerin iyi ama çocuk kalp atışlarını duymadan veya duyamassak o zamana kadar müdahale edemem dedi.pregestan iğne yatak bu sekildeyim .bu çocuk yukarı zor çıkar dedi bana

Aynen öyle kuzum çok haklısın doğru sölüyosun, Allah önce sağlıklısını nasip etsin. Seninde inşallah hayra çıkar hiç ummadığın şekilde mucizen olur. Olayları olumlu görmeye bak, “başıma hep olumsuz şeyler geliyor” dersen sürekli çekersin ve öyle yaşarsın Allah korusun güzellikler olsun hep hayatında canım benim.

Bir sonraki kontrolünde inşallah müjdelerle gel duam seninle

Tam nerde yerleşmiş bebek usg resmî var mı,bende de aşağı yerleşmiş dedi çünkü dikkat etmek gerekiyor

Evet kuzum bende eşime veriyorum pekmezi ama şimdi ilaç kullandığı için yedirmedim hiç boşuna. Ah o enfeksiyonlar özellikle kadınlar çok hassas Allah beterinden korusun. Zoraki günde 2 lt ancak içiyorum suyu, onda da daha koridorda başlıyorum pantolonumun düğmesini açmaya koşturkoştur gidyorum ama en sağlısı su kuzum daha ötesi yok dediğin gibi

Ay şimdi okudum çok üzüldüm Allah'a sığın sen canm o yari yolda koymaz düşünsene çocuğun olunca ya seni ayirrisa yavrundan bence hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme senin elinde değil sonuçla eşinize Allah ıslah eder insallah

Ümit kesme canım mucizelerede inanıyoruz dünyaya gelisrlerimiz hepsi Allahın mucizesi değilmi o seni bırakmaz içini ferahlat sen görecek omru varsa büyüsün gelsin yoksada nasip zaten

Kalbim duracak sandim yazinin sonunu getiremeden.
Rabbim hayirlisini versin canim. Allah'tan ümit kesilmez. Dualarim seninle. Iyi dusunelim ki iyi olsun. Umudunu kaybetme lutfen❤

Allah yardımcın olsun canım umarım güzel haberlerini duyarız

Rabbim sen büyüksün yardimcin olsun kuzum ya en kisa zamanda hersey yoluna girer insallah derdi veren dermanini da verecektir

Sadece adet düzensizliği yapıyor
bir de kilo vs de yapiyormus.

Ben de gecen hafta bir sivilcelendim filan simdi gecti; 1.5 kilo filan almis gorunuyorum tartida ama baya sisman hissediyorum. Bugun yine test yaptim; yine negatif cikti idrarda; gercekten moralim bozuluyor. Bari reglim duzenli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…