Kuzum dikkat et yerinden kalkma bende de kanama oldu acil gittik yine iğne ilaç verdi wc dışında kalkmıyorum,zor bir süreç pozitif olmak lazım dua etmek lazım sağlıkla gelsin bebişlerimiz.her aklın bebişte oluyor pahalı olmasa eve ultrason cihazı alacam:)Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.
Hormonlar birden tavan yapmış demek,ilacını düzenli kullanNormalde levotiron 100mg kullanıyorum ama 2 3 gunde nasil artmış ya
Bende de aynı durum aşağı yerleşmişÇocuk aşağıda olduğu için canım birde çocukta bi bozukluk oluşabilirmiş.belli bi sebebi yok .Kese güzel büyüyor ama bir bozukluk varsa kalbibatmaya bilir dedi.yataktan hiç kalkmicaksin dedi.tamam kalmıyorum ama kanama da durmuyor.zor canım ama Allah yukarda ben ümidi kestim çünkü dermanim bile kalmadı canim
Inş canım hiç başıma gelmeyen şeyler geldi evlendimden beri.ne bitmez sınavım varmış. Gerçekten seymacim Allah kimseye vermesin. Hani beni yanlış anlama ama böyle olmasindan olmaması daha hayırlıdır be kuzum lütfen yanlış anlama.gec olsun güç olmasın.Allahtan hayırlısını isteyelim canimAh yaa Allahım inşallah bebeğin seni bırakmaz. Umarım atlatılacak şeylerdir bu sınavı geçersin canım. Belirsizlik çok zor Allah sabır versin sıhhat versin hakkında hayırlısı inşallah.
Kanaman yokmuş canım sakın ayağa kalkma emiBende de aynı durum aşağı yerleşmiş
İdrar yollarında enfeksiyon çıktı 1 ay kepenkleri indirdikyoksa adama hergün sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yediriyordum valla tam sipoşları coşturdum derken ilaç başladı şimdi inzivaya çekildiler tabi, iş başa düşecek gene o propolisten kesin alacağım önümüzdeki ay. Günde bir kaşık mı yedin kuzum sen ? Abartmıyım düz duvara tırmanırım artık ofiste :)))
Enfeksiyon=benonun yüzünden hamile kalamayacağımı sanıyordum neredeyse ilk adet olmamla birlikte geldi sağolsun.Şimdi yine var bir kaç gün önce tahlilde çıktı.Su ile yaşıyorum wc de ikamet ediyorum resmen.3,5 lt su iç en doğal şifası çaresi bu.
Pekmezi ben yemedim eşim yedi canım günde 1 kaşık.
Propolisi diyorsan eğer onu suya damlatılandan kullanıyorum.Al mutlaka
Güzel dileklerin ve duaların içinde binlerce kere teşekkür ederim canım Allah razı olsun.
Ah ben sabaha kadar yatıyorum gene olmuyor. Nazlı bebeler isterse her türlü bulur valla yolunu ayakta yatakta farketmez :)
Bence korkacak birşey yok canım, kürtaj olup hamile kalan çoook kişi var sen kuruntu yapma hemensonuç görmek istiyorsun tabiki ama vardır zamanı bekle bakalım sabret
TeşekkürlerHormonlar birden tavan yapmış demek,ilacını düzenli kullan
Canım inan yatakta sağımda soluma döndüm anda her yerim batıyor benim.esim altıma yorgan serdi koltuğa çarşaf serdi hasta bezi taktım.doktor değerlerin iyi ama çocuk kalp atışlarını duymadan veya duyamassak o zamana kadar müdahale edemem dedi.pregestan iğne yatak bu sekildeyim .bu çocuk yukarı zor çıkar dedi banaKuzum dikkat et yerinden kalkma bende de kanama oldu acil gittik yine iğne ilaç verdi wc dışında kalkmıyorum,zor bir süreç pozitif olmak lazım dua etmek lazım sağlıkla gelsin bebişlerimiz.her aklın bebişte oluyor pahalı olmasa eve ultrason cihazı alacam:)
Inş canım hiç başıma gelmeyen şeyler geldi evlendimden beri.ne bitmez sınavım varmış. Gerçekten seymacim Allah kimseye vermesin. Hani beni yanlış anlama ama böyle olmasindan olmaması daha hayırlıdır be kuzum lütfen yanlış anlama.gec olsun güç olmasın.Allahtan hayırlısını isteyelim canim
Tam nerde yerleşmiş bebek usg resmî var mı,bende de aşağı yerleşmiş dedi çünkü dikkat etmek gerekiyorCanım inan yatakta sağımda soluma döndüm anda her yerim batıyor benim.esim altıma yorgan serdi koltuğa çarşaf serdi hasta bezi taktım.doktor değerlerin iyi ama çocuk kalp atışlarını duymadan veya duyamassak o zamana kadar müdahale edemem dedi.pregestan iğne yatak bu sekildeyim .bu çocuk yukarı zor çıkar dedi bana
Ay şimdi okudum çok üzüldüm Allah'a sığın sen canm o yari yolda koymaz düşünsene çocuğun olunca ya seni ayirrisa yavrundan bence hakkında hayırlısı olsun hiç üzülme senin elinde değil sonuçla eşinize Allah ıslah eder insallahkızlar selamlar. bende ilk defa femera kullanıyorum bu ay 3.günüm 21 şubatta kontrolüm var yumurta olmuşmu, büyümüşmü diye. daha önce klomen kullandım 11 kez hiç işe yaramadı daha doğrusu 11 ide kiste dönüştü, bide kistle uğraştırdı. bakalım bu ne olcak. bu arada ben ilaçsız yumurtluyorum adetlerim düzenli ama yumurtalarım yaşım gereği kalitesizleşmiş. aslında 30 yaşımdan beri uğraşıyorum yani 5 yıldır yaşım 35yani erken menapoz olabilirmişim annem 39 yaşında girmiş anneannemde 38. maalesef genetik. benim 30 da başladı kalitesiz yumurta be bide yetmezmiş gibi rahim duvarı inceliği var. bana da dua edin. Allah yüzümüze baksın. eşim 2 yıldır başka kadınlarla görüşüyor, yüzüme bakmıyo ve nerdeyse ihtiyaç dışında benimle konuşmuyor. hatta şakayla karışık ‘kuma getirim o doğursun senden hayır yok’ diyo. her şakada bi ciddiyet var. Artık gücüm kalmadı, Allaha sığındım ama çok yoruldum.
ya napiyor sana? ben daha yeni ogrendim de...O zıkım bende de var maalesef
Sadece adet düzensizliği yapıyorya napiyor sana? ben daha yeni ogrendim de...
Ümit kesme canım mucizelerede inanıyoruz dünyaya gelisrlerimiz hepsi Allahın mucizesi değilmi o seni bırakmaz içini ferahlat sen görecek omru varsa büyüsün gelsin yoksada nasip zatenÇocuk aşağıda olduğu için canım birde çocukta bi bozukluk oluşabilirmiş.belli bi sebebi yok .Kese güzel büyüyor ama bir bozukluk varsa kalbibatmaya bilir dedi.yataktan hiç kalkmicaksin dedi.tamam kalmıyorum ama kanama da durmuyor.zor canım ama Allah yukarda ben ümidi kestim çünkü dermanim bile kalmadı canim
Kalbim duracak sandim yazinin sonunu getiremeden.Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.
Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.
Rabbim sen büyüksün yardimcin olsun kuzum ya en kisa zamanda hersey yoluna girer insallah derdi veren dermanini da verecektirÇocuk aşağıda olduğu için canım birde çocukta bi bozukluk oluşabilirmiş.belli bi sebebi yok .Kese güzel büyüyor ama bir bozukluk varsa kalbibatmaya bilir dedi.yataktan hiç kalkmicaksin dedi.tamam kalmıyorum ama kanama da durmuyor.zor canım ama Allah yukarda ben ümidi kestim çünkü dermanim bile kalmadı canim
bir de kilo vs de yapiyormus.Sadece adet düzensizliği yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?