- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Canlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Bana da 4 ay once subat ayi demisti :))Bugün fal baktırdım faladdine elimde bir kağıt varmış ve bu kağıt hanemize güneş gibi doğacakmış önümüzdeki ayın ilk haftası olacakmış o da. Bat tarihimde 1mart ay hadi inşallah
Bana da 4 ay once subat ayi demisti :))
Ya reglim gecikti; bugundu normalde; zaten 39 gunde bir oluyorum duzensizligim var bugun 39 gun bitmisti.Ee nedir durumlar peki? Var mı gelişme
Bat larımız aynıymış dikkatimi çekti. Faladdin bomba yaBugün fal baktırdım faladdine elimde bir kağıt varmış ve bu kağıt hanemize güneş gibi doğacakmış önümüzdeki ayın ilk haftası olacakmış o da. Bat tarihimde 1mart ay hadi inşallah
Ya reglim gecikti; bugundu normalde; zaten 39 gunde bir oluyorum duzensizligim var bugun 39 gun bitmisti.
Bugun idrar testi yaptim cikmadiBilmiyorum henuz, hala umutlanmali miyim onu da bilmiyorum.
Bat larımız aynıymış dikkatimi çekti. Faladdin bomba ya
Inş canım insRabbim sen büyüksün yardimcin olsun kuzum ya en kisa zamanda hersey yoluna girer insallah derdi veren dermanini da verecektir
Sağol canım beklemekten başka çarem yokKalbim duracak sandim yazinin sonunu getiremeden.
Rabbim hayirlisini versin canim. Allah'tan ümit kesilmez. Dualarim seninle. Iyi dusunelim ki iyi olsun. Umudunu kaybetme lutfen❤
ya aslinda gecen hafta carsamba gunu sumuk sumuk bir seyler geldi benden ilk defa 5 gun gecti ama daha kanda belli olur mu?Belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptırdın mı? Valla kırmızılar gelmedikçe umudumuzu yitirmiyoruz. Bikaç gün daha bekle istersen test için yada bhcg ye baktır canım. Umarım hamilesindir
Inş canım rabbim kimseye yasatmasinAllah yardımcın olsun canım umarım güzel haberlerini duyarız
benimki de hep hissediyor, her ayValla fala inanma falsız da kalma demişler ya işte herşeyde bir umut arıyoruz :) eşimde saolsunbu ay beni gazlıyor hissediyorum bu ay oldu diye bakalım işte zamanda geçmiyor ki
Aynen canim sagolÜmit kesme canım mucizelerede inanıyoruz dünyaya gelisrlerimiz hepsi Allahın mucizesi değilmi o seni bırakmaz içini ferahlat sen görecek omru varsa büyüsün gelsin yoksada nasip zaten
Sol kasıkta canım yarın unutmazsam atayım şimdi çantaların içind eTam nerde yerleşmiş bebek usg resmî var mı,bende de aşağı yerleşmiş dedi çünkü dikkat etmek gerekiyor
Allah razı olsun canim gercektenAynen öyle kuzum çok haklısın doğru sölüyosun, Allah önce sağlıklısını nasip etsin. Seninde inşallah hayra çıkar hiç ummadığın şekilde mucizen olur. Olayları olumlu görmeye bak, “başıma hep olumsuz şeyler geliyor” dersen sürekli çekersin ve öyle yaşarsın Allah korusun güzellikler olsun hep hayatında canım benim.
Bir sonraki kontrolünde inşallah müjdelerle gel duam seninle
Tutnr inşaAllah Rabbim mucizelri verndr sen merak etmeCanım dünde bugün de değerler iyi artmış ama kanamam çok. Kese çatıda yani çok yakin kanama alanim çokmus haftaya bi aksilik olmassa bir daha gidicez .bu kadar kanamaya göre bu çocuk tutunursa mucize.
benimki de hep hissediyor, her ay
aynenHahahh valla adamlarda bizle dalga geçmeye başladılarayy inşallah bu ay tutar da sonra ben onla dalga geçerim. Senden iyi haberler bekyorum bakalım faladdin doğru mu söylemiş
ay gecmis olsun ya; hayirlisi olsun insallahAllah razı olsun canim gercekten
Benimki de oyle sol alt kısımda vay yaramazlar :)Sol kasıkta canım yarın unutmazsam atayım şimdi çantaların içind e
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?