Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım benimmmmmmmmmmmmmm nasıl mutlu oldummm nasıl sevindimm ayyy Allah’a bin şükür... ne güzel geldi bu akşam akşam... Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh hayırlı evlat olsunn hamileliğin güzel geçsin Ayyy süper

Ya reglim gecikti; bugundu normalde; zaten 39 gunde bir oluyorum duzensizligim var bugun 39 gun bitmisti.

Bugun idrar testi yaptim cikmadi Bilmiyorum henuz, hala umutlanmali miyim onu da bilmiyorum.

Belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptırdın mı? Valla kırmızılar gelmedikçe umudumuzu yitirmiyoruz. Bikaç gün daha bekle istersen test için yada bhcg ye baktır canım. Umarım hamilesindir

Bat larımız aynıymış dikkatimi çekti. Faladdin bomba ya

Valla fala inanma falsız da kalma demişler ya işte herşeyde bir umut arıyoruz :) eşimde saolsunbu ay beni gazlıyor hissediyorum bu ay oldu diye bakalım işte zamanda geçmiyor ki

Belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptırdın mı? Valla kırmızılar gelmedikçe umudumuzu yitirmiyoruz. Bikaç gün daha bekle istersen test için yada bhcg ye baktır canım. Umarım hamilesindir
ya aslinda gecen hafta carsamba gunu sumuk sumuk bir seyler geldi benden ilk defa 5 gun gecti ama daha kanda belli olur mu?

Allah razı olsun canim gercekten

Canım dünde bugün de değerler iyi artmış ama kanamam çok. Kese çatıda yani çok yakin kanama alanim çokmus haftaya bi aksilik olmassa bir daha gidicez .bu kadar kanamaya göre bu çocuk tutunursa mucize.
Tutnr inşaAllah Rabbim mucizelri verndr sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…