- 21 Kasım 2017
- 980
- 1.501
- 33
- 32
Sıradaki tanıdığım hamiş adaylarıseymaka A AsyaaAyazz P u d i n g BİR kaç kişi daha vardı Nalan ve biumus öyle bişeydi isimlerini unuttum ya unuttum :))
Teşekkür ederim gülüm benim :) bu hafta da açılış bana nasip oldu çok şükür. Sen nasılsın?Canım benim ne güzel mutluluktur bu tebrik ederim çok çok sevindim.basbaya pozitif.ALlah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Ah kuzucum benimÇocuk aşağıda olduğu için canım birde çocukta bi bozukluk oluşabilirmiş.belli bi sebebi yok .Kese güzel büyüyor ama bir bozukluk varsa kalbibatmaya bilir dedi.yataktan hiç kalkmicaksin dedi.tamam kalmıyorum ama kanama da durmuyor.zor canım ama Allah yukarda ben ümidi kestim çünkü dermanim bile kalmadı canim
Teşekkür ederim fındık kurdum :) darısı başınıza inşallah :)Canım benimmmmmmmmmmmmmm nasıl mutlu oldummm nasıl sevindimm ayyy Allah’a bin şükür... ne güzel geldi bu akşam akşam...Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahhh hayırlı evlat olsunn hamileliğin güzel geçsin Ayyy süper
Teşekkür ederim fındık kurdum :) darısı başınıza inşallah :)
Aha sensin hamiş listemdeki kişi adını hatırlayamamıştım:))
:)))))))))An itibariyle burnum tıkandı. Hasta da değilim halbuki . Bu da olur mu belirti
Sanırım grip olacam. Çok halsizim. Burnum tıkandı. Ayağa bir kalktım kalbim hızlı hızlı atmaya başladıHahhahaha
:)))))))))
Regli düzenli olsa çok kafama takmam da. En büyük sorun o işte. Yıllardır doğum kontrol hapı kullanıp adet oldum. Hormonlarım hep normal çıktı. Normal çıkınca da stresten adet olamıyorsun okul stresidir dediler hep. O zamanın acısını şimdi çekiyorum işte. O zaman tedavimi düzgün yapsalardı şuan belki de çoktan hamile kalmıştımbir de kilo vs de yapiyormus.
Ben de gecen hafta bir sivilcelendim filan simdi gecti; 1.5 kilo filan almis gorunuyorum tartida ama baya sisman hissediyorum. Bugun yine test yaptim; yine negatif cikti idrarda; gercekten moralim bozuluyor. Bari reglim duzenli olsa
Bende de oluyor canım sürekli de idrara cıkıyorum.
Bu arada sen krseyi gördün mü ?
Al bendende o kadar valla bu sabah atesim var sanki biraz hic halim yok hava carpti beni 2 gundur sokaklardaSanırım grip olacam. Çok halsizim. Burnum tıkandı. Ayağa bir kalktım kalbim hızlı hızlı atmaya başladı
Canım çok geçmiş olsun. InşaAllah bebek tutunur bugünleri atlatirsiniz.Pek iyi haberlerim yok kuzum benim dün gece saat 10 gibi çeşme gibi kanamam oldu pelteler pihtilar berbattım gitti çocuk dedim.randevuyu aldık gittik doktor kanamayla atmışsın karından görünmüyor dedi.bendede hiç durmadan geliyordu zaten.beta isteyelim kafadan bir şey demeyelim dedi.beta cumartesiye göre bir buçuk kat artmış.vajinadan baktı kese 7.8 mm.gayet iyi ama kese çatıda kanama alanın çok dedi.pregestan kullanıyorum haftalık iğne verdi ama bende hala kanama durmuyor .yattığım halde. Hayırlısı be kuzum.diyorum ki Allahım işine karışımıyım ama ya al ya ver diyorum.gercekten sınavım çok muş bu hayatta.haftaya bi daha gidecez bi aksilik olmassa.
Yok canım bende gördüm çok şükür kalp atsı için gdcgm inşEvet canım gördüm sen daha göremedin mi?
Allahım sana şifasını versin allahtan ümit kesilmez canım bol bol dua et ve hiç kalkma afedersin ama gerekirse tuvalete kalkma lazımlığa yap. Ayaklarının altına iki üç yastık koy . Progestan iç zaten ipnede oluyrmssn .crione jel vermişti dr bana düşük yapacgm zamn ondan varsa kullan .Canım inan yatakta sağımda soluma döndüm anda her yerim batıyor benim.esim altıma yorgan serdi koltuğa çarşaf serdi hasta bezi taktım.doktor değerlerin iyi ama çocuk kalp atışlarını duymadan veya duyamassak o zamana kadar müdahale edemem dedi.pregestan iğne yatak bu sekildeyim .bu çocuk yukarı zor çıkar dedi bana
Canlarım güzellerim@biumutsa , @Efe2014 , N nalyecetemtahin , P u d i n g ,
seymaka , @sezson , @Sosyaljo @Umithepvar , @Yukakita , @Zeynebim1212 , @whiterabbit88 ve heyecandan unuttuğum kim varsa... Testi yaptım nihayet Eki Görüntüle 2113132
Büyük konuşmayayım ama benim ona ihtiyacım varken benim yanımda değil başka kadınların yanında olacaksa ona çocuk doğurmak için uğraşmam defolsun gitsin kimden yapıyorsa yapsınhaklısın canım ama yapcak bileyim yok yaş 35 ayrıl diyolar ayrılsam ne olcak? kaldıki Allah şahidim eşimi herşeye rağmen seviyorum. sanki çocuğumuz olsa herşey düzelecek. en büyük korkumda görüştüğü kadınlardan birinin hamile kalması bi gün eve gelip ‘baba oluyorum’ diyecek gibi geliyo o an Allahtan canımı al yarabbim o günleri görmiyim diyorum. çünkü konuştuğu kadınlar hep boşanmış onunlarahat rahat görüşen kadınlar. telefonunu karıştırdığım için biliyorum.
Benim oğlum da soldaydı yumurta nerede gelişmişse orası ağrıyorSağ tarafta bebiş olur mu? Sağ tarafımda arada bir şey hissediyorum da
test yap artıkkkkHafif sızı gibi oluyor arada. Göğüs uçlarım da çok hassaslaştı. 10 gün önce 3gun süren şeffaf uzun akıntım oldu. Ardından 2 gün göğüs ucum acıdı geçti. 2 gün önce de lavaboda yoğun sümüksü bir akıntı geldi. Ertesi gün tekrar geldi az bir miktar ve şimdi göğüs ucum acımaya devam ediyor. Acaba tekrar mı yumurtladım
Benim halamın eşi halamın çocuğu olmuyor diye 2 yi getirmiş ondanda olmamış meğer adam kısırmış o öldü gitti 2 kuma kardeş gibi yaşadılar senelerceeHelal olsun canım benim. Çok iyi anlıyorum seni dilediğin gibi yaz rahatla. Ama sende nasıl bir sabır var yemin ederim bravo. Ben 2 sn dayanamaz suratına vururdum. Peki neden ? Ç, çocuğunuzun olmaması sebep olamaz çünkü bir evliliği ayakta tutan çocuk değil sevgi, saygı ve sadakattir. Belki senden kaynaklı bir sebepten değildir çocuk sahibi olmamanız, neden kendini suçluyorsun ? Kendini asla eksik görme ! Kendini eksik görmesi ve suçlu hissetmesi gereken biri varsa o da eşindir. Herşeye rağmen kendisinden çocuk isteyen, aşkından bile bile gözünü kör eden birine bunu yaptığı için başını yastığa rahat koyuyorsa seninde için daha rahat olsun canımBelkide Allahın bir bildiği vardır şerden hayır çıkar. Senin üzüldüğün şey belki ileride “iyiki” diyeceğin şeydir. Dilerim Allah bir yoluna koyar hakkında hayırlısı olur. Yeterki üzülme ne olur kimse ne senden ne de gözyaşlarından değerli değil.
Sağol canım. Ama jel vermedi.igne ve hap verdi.Allahin takdiri be kuzum. Ben dün o kanamaya göre gitti kese falan kalmadı demistim ama yine ortaymış.doktor bile ümidi kesmişti. Allahım ol derse olcak kuzum.Allahım sana şifasını versin allahtan ümit kesilmez canım bol bol dua et ve hiç kalkma afedersin ama gerekirse tuvalete kalkma lazımlığa yap. Ayaklarının altına iki üç yastık koy . Progestan iç zaten ipnede oluyrmssn .crione jel vermişti dr bana düşük yapacgm zamn ondan varsa kullan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?