Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah kuzucum benim söyleyecek söz bulamıyorum... İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz.. Allah'tan hayırlısı.. öncelik senin sağlığın..

Teşekkür ederim fındık kurdum :) darısı başınıza inşallah :)

Regli düzenli olsa çok kafama takmam da. En büyük sorun o işte. Yıllardır doğum kontrol hapı kullanıp adet oldum. Hormonlarım hep normal çıktı. Normal çıkınca da stresten adet olamıyorsun okul stresidir dediler hep. O zamanın acısını şimdi çekiyorum işte. O zaman tedavimi düzgün yapsalardı şuan belki de çoktan hamile kalmıştım

Canım çok geçmiş olsun. InşaAllah bebek tutunur bugünleri atlatirsiniz.

Allahım sana şifasını versin allahtan ümit kesilmez canım bol bol dua et ve hiç kalkma afedersin ama gerekirse tuvalete kalkma lazımlığa yap. Ayaklarının altına iki üç yastık koy . Progestan iç zaten ipnede oluyrmssn .crione jel vermişti dr bana düşük yapacgm zamn ondan varsa kullan .

Büyük konuşmayayım ama benim ona ihtiyacım varken benim yanımda değil başka kadınların yanında olacaksa ona çocuk doğurmak için uğraşmam defolsun gitsin kimden yapıyorsa yapsın

Sağ tarafta bebiş olur mu? Sağ tarafımda arada bir şey hissediyorum da
Benim oğlum da soldaydı yumurta nerede gelişmişse orası ağrıyor
test yap artıkkkk

Benim halamın eşi halamın çocuğu olmuyor diye 2 yi getirmiş ondanda olmamış meğer adam kısırmış o öldü gitti 2 kuma kardeş gibi yaşadılar senelercee

Sağol canım. Ama jel vermedi.igne ve hap verdi.Allahin takdiri be kuzum. Ben dün o kanamaya göre gitti kese falan kalmadı demistim ama yine ortaymış.doktor bile ümidi kesmişti. Allahım ol derse olcak kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…