Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bata yakın yapayim diyorum canim testi bakalim hayirlisi olsun :)
bebişimm batını kontrol ettim 6 gün kalmış =) hadi hayırlısı =)
canım gebelikte sık tuvalete çıkmak normaldir diye biliyorum, değişen anatomik yapı nedeniyle
tatlım değerlerden pek anlamam ama güzel görünüyor, tsh a gelince gebelik öncesi ve sonrası 2.5 ve altında olması hedeflenir. Bebek annenin tiroidini kullandığı için, gelişiminde herhangi bir problem yaşamamak ve olası tehlikeleri bertaraf etmek için aylık tiroid kontrolü yaptırmanı öneririm. Not: Hashimoto olduğum için dr un yorumlarını aktardım.
tatlım çok çok geçmiş olsun. inşallah geçici bir süreçtir ve bundan sonrası sorunsuz geçer.. dualarımız seninle.
Biz rötar yaptık
canım sen de mi gecikenlerdensin?

kızlar bu arada bugün 35. günüm =( en son 3 gün önce idrar testi yapmıştım, negatifti. normalde döngülerim 28-35 arası. iki gün sonra kan verip, çıkan sonuca göre muayene olacağım bakalım..

Sağol canım. Ama jel vermedi.igne ve hap verdi.Allahin takdiri be kuzum. Ben dün o kanamaya göre gitti kese falan kalmadı demistim ama yine ortaymış.doktor bile ümidi kesmişti. Allahım ol derse olcak kuzum.
Canım mesajlarını okudum çok üzüldüm inşallah bebeğin sana tutunur sağ sağlim gelir dualarım seninle

Sağol canım. Ama jel vermedi.igne ve hap verdi.Allahin takdiri be kuzum. Ben dün o kanamaya göre gitti kese falan kalmadı demistim ama yine ortaymış.doktor bile ümidi kesmişti. Allahım ol derse olcak kuzum.
Canımm hakkında hayırlısı olsun .. rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin en önemlisi bu

Benim halamın eşi halamın çocuğu olmuyor diye 2 yi getirmiş ondanda olmamış meğer adam kısırmış o öldü gitti 2 kuma kardeş gibi yaşadılar senelercee

Çünkü erkeklik gururuna yedirememiştir doktora gitmeyi. Çocuk olmuyorsa kesin kadın yüzündendir demiştir. Zaten bu süreçte sorun erkekte de olsa kadın kendini daha çok yıpratıyor çabalıyor üzüldüm açıkçası. Ama iki kumanın anlaşarak yoluna devam etmesi de şaşırtıcı. İki kadın adamın saçma gururu ve inadı yüzünden evlatsız kalmış yani

Aaaaaaaaaaaaaa gozlerm dolduuuuu gorunceeeeeeeeeee Allahimmmmmm sukurler olsnnn kendime olms gibi sevindim yeminle oyyyyy Ablammmmmmm cunyirrr geliyooooorrrrrr aablamm Rabbm sag salim kucagina almayida nasip etsn insallahhhh ck sevindmmm tamamina ersin insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…