İnşallah tez vakitte iyi haberler versin hepimize.ben perşembe günu progesteron amh için kan vercem gitmişken beta hcg baktırım diyorum erken mi olurİnş güzel haberler veririz birbirimize
Benimde 1 mart
Erken olur cnm çıkmaya bilir bende çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 6 günümİnşallah tez vakitte iyi haberler versin hepimize.ben perşembe günu progesteron amh için kan vercem gitmişken beta hcg baktırım diyorum erken mi olur
Ben çatlatma iğnesi vuruldum büyün belirtiler varHadi inşallah hep beraber güzel haberlerle geliriz @lapland. Valla şimdiden belirti aramaya başladım bile
bende arıyorum vala daha 10 gün var ama bugun biraz sarı akıntım var sağımda arada agrıyoHadi inşallah hep beraber güzel haberlerle geliriz @lapland. Valla şimdiden belirti aramaya başladım bile
bana doktor vermedi çatlatma vala sinir oldum hep ağırdan alıyor herşeyi 3 aydır gidiyoruz tahlil falan istemedi amh pregestr vs vs ben burdan duydum merakımdan yaptırcam bi adetin 3 günü tahlil istediErken olur cnm çıkmaya bilir bende çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 6 günüm
Ben çatlatma iğnesi vuruldum büyün belirtiler varbu yüzden belirtilere bakmıyorum
bende arıyorum vala daha 10 gün var ama bugun biraz sarı akıntım var sağımda arada agrıyosolu hiç demiyorum o hep ağrıyor :) bu ay inşallah
Benim 2 ayım cnm iğne vuruldum 5 gün bu ay menogon o bitti 1 tane oluşmuş dedi mm söylemedi ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum bakalım işe yaramışmıbana doktor vermedi çatlatma vala sinir oldum hep ağırdan alıyor herşeyi 3 aydır gidiyoruz tahlil falan istemedi amh pregestr vs vs ben burdan duydum merakımdan yaptırcam bi adetin 3 günü tahlil istedi
Bugün fal baktırdım faladdine elimde bir kağıt varmış ve bu kağıt hanemize güneş gibi doğacakmış önümüzdeki ayın ilk haftası olacakmış o da. Bat tarihimde 1mart ay hadi inşallah
Herkese günaydın kızlaar
Benimde falcı bacı yakında bebiş haberi alıcan dedivalla öyle bir beklenti içindeyimki bacı deyince bile inanıp sevinesim geliyor
Al benden de okadar, bugün git bence artıkın vosvosumVosVos35
İNŞALLAH OLUR BENİM SAĞDA 3 TANE OLMUŞTU KLOMEN VARDİ BEN İLAVE ADAÇAYI İÇTIM 1 HAFTA, ARADA BAL TARÇIN ÇÖREK OTU 2 KERE YAPTIM KEŞKE 5-6 KERE YAPSAYDIN DAHA ETKİLİ OLURDUBenim 2 ayım cnm iğne vuruldum 5 gün bu ay menogon o bitti 1 tane oluşmuş dedi mm söylemedi ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum bakalım işe yaramışmı
Ya nelere bel bağlar olduk ama işte ufacık bir umut parçası bile bize yetiyor. Valla bu ay gebelik olursa faladdini bulup alnından öpücem
Regli düzenli olsa çok kafama takmam da. En büyük sorun o işte. Yıllardır doğum kontrol hapı kullanıp adet oldum. Hormonlarım hep normal çıktı. Normal çıkınca da stresten adet olamıyorsun okul stresidir dediler hep. O zamanın acısını şimdi çekiyorum işte. O zaman tedavimi düzgün yapsalardı şuan belki de çoktan hamile kalmıştım
Teşekkür ederim gülüm :) yakaladık minnoşu, sağlıklı bir gebelik olur inşallah
Paylaşırım canım inşaallah, reglim bitince gidicem :)
Kızlar fala inanmam ama bi kere biri tesadüfen bakmıştı nisan gibi bebeğin olcak demişti adın m ve u haffleri olan bi dr yardım etçekmdemişti yeni tanıştığım dr un adındada bu harfler var:) gerçi ben onfaldan sonra tövbe ettim ilk ve sondundiye çünkü uykumda karabasan çökmüştü bana
Çocuğunun adına faladdin koy bence tutturursainsan inanmasada görünce hoşuna gidiyor işte
Ya ben de 3.5 sene kullandım doğum kontrol hapı, ama benimki gerçekten doğum kontrol amaçlı. Çok rahat gelmişti ilaçla, şimdi süürnüyorum.
Bu ay neleri değişik yaptın, bir anlatır mısın? :)
Aaa bu nisan için mi dedi çocuğu. Uygulamadan değildir herhalde dimi. Gerçek kişi mi baktı
Hahahhaha çocuğun geleceğiyle oynamıyım ya yine tutsun da bu seferlik isim olayını pas geçelim
Oyyy masallahh ya iki gun giremedim siteye ne kdr mutlu ettiniz beni yaa dr.da umutsuz sekilde sira beklerken suan icime sevinc doldurdunuz yaa saglikla kucaginiza alin insallah kuzucuklarrrHerkesin var bir vakti zamanı işte seninki de bu zamanmış çok şükür:) doktora ne zaman gideceksin? Ben 4. Haftada keseyi görmüştüm.Ay çok heyecanlı yaa
Biz iyiyiz çok şükür cinsiyet bile belli oldu ama biliyorsun ki yanılma payı var bu haftalarda kesin değil.
Rabbim nasip ederse inşallah oğluşum olucaaak
1 mm pipişi göründü teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?