Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken olur cnm çıkmaya bilir bende çatlatma iğnesi vuruldum bu ay 6 günüm
bana doktor vermedi çatlatma vala sinir oldum hep ağırdan alıyor herşeyi 3 aydır gidiyoruz tahlil falan istemedi amh pregestr vs vs ben burdan duydum merakımdan yaptırcam bi adetin 3 günü tahlil istedi

Ben çatlatma iğnesi vuruldum büyün belirtiler var bu yüzden belirtilere bakmıyorum

Valla belirtilere baksakta bakmasakta günü beklemekten başka yapacak bişey yok.

bende arıyorum vala daha 10 gün var ama bugun biraz sarı akıntım var sağımda arada agrıyo solu hiç demiyorum o hep ağrıyor :) bu ay inşallah

Benim akıntım yumurtlamadan beri az az oluyor. Bide özellikle sağ kasığım ben burdayım diyor ağrıma konusunda. Ya artık bi teknoloji çıksın hemen bilelim gebeliği

bana doktor vermedi çatlatma vala sinir oldum hep ağırdan alıyor herşeyi 3 aydır gidiyoruz tahlil falan istemedi amh pregestr vs vs ben burdan duydum merakımdan yaptırcam bi adetin 3 günü tahlil istedi
Benim 2 ayım cnm iğne vuruldum 5 gün bu ay menogon o bitti 1 tane oluşmuş dedi mm söylemedi ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum bakalım işe yaramışmı

Herkese günaydın kızlaar

Bugün fal baktırdım faladdine elimde bir kağıt varmış ve bu kağıt hanemize güneş gibi doğacakmış önümüzdeki ayın ilk haftası olacakmış o da. Bat tarihimde 1mart ay hadi inşallah

Benimde falcı bacı yakında bebiş haberi alıcan dedi valla öyle bir beklenti içindeyimki bacı deyince bile inanıp sevinesim geliyor

VosVos35 canımm ne zaman kan vereceksin, değerini inanılmaz merak ediyorumm

Al benden de okadar, bugün git bence artıkın vosvosum VosVos35

Kozlar ben cumartesi dr a gittim kistim yok acaba soğan kürümü etkileri ama 5 gün olmuştu kullanalı. Öyle akıntımda. Yok bir hafta kaldı kürğn bitmesine

Ya nelere bel bağlar olduk ama işte ufacık bir umut parçası bile bize yetiyor. Valla bu ay gebelik olursa faladdini bulup alnından öpücem

Benim 2 ayım cnm iğne vuruldum 5 gün bu ay menogon o bitti 1 tane oluşmuş dedi mm söylemedi ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum bakalım işe yaramışmı
İNŞALLAH OLUR BENİM SAĞDA 3 TANE OLMUŞTU KLOMEN VARDİ BEN İLAVE ADAÇAYI İÇTIM 1 HAFTA, ARADA BAL TARÇIN ÇÖREK OTU 2 KERE YAPTIM KEŞKE 5-6 KERE YAPSAYDIN DAHA ETKİLİ OLURDU

Kızlar fala inanmam ama bi kere biri tesadüfen bakmıştı nisan gibi bebeğin olcak demişti adın m ve u haffleri olan bi dr yardım etçekmdemişti yeni tanıştığım dr un adındada bu harfler var:) gerçi ben onfaldan sonra tövbe ettim ilk ve sondundiye çünkü uykumda karabasan çökmüştü bana

Ya ben de 3.5 sene kullandım doğum kontrol hapı, ama benimki gerçekten doğum kontrol amaçlı. Çok rahat gelmişti ilaçla, şimdi süürnüyorum.

Teşekkür ederim gülüm :) yakaladık minnoşu, sağlıklı bir gebelik olur inşallah

Bu ay neleri değişik yaptın, bir anlatır mısın? :)

Aaa bu nisan için mi dedi çocuğu. Uygulamadan değildir herhalde dimi. Gerçek kişi mi baktı

Çocuğunun adına faladdin koy bence tutturursa insan inanmasada görünce hoşuna gidiyor işte

Hahahhaha çocuğun geleceğiyle oynamıyım ya yine tutsun da bu seferlik isim olayını pas geçelim

Ben dün vosvosumun neler yaptığını ekran görüntüsü almıştım paylaşıyorum

Ayrıca bende ilk 2,5 sene korundum şimdi köpekler gibi pişmanım

Eklentiler

• F5CAC1F1-0ECD-4DF3-8AB9-AFD34546A148.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 66
Aaa bu nisan için mi dedi çocuğu. Uygulamadan değildir herhalde dimi. Gerçek kişi mi baktı

Hahahhaha çocuğun geleceğiyle oynamıyım ya yine tutsun da bu seferlik isim olayını pas geçelim

Yok ism olayı işin şakası yoksa benimde kızım olursa bacı koymam lazım ismine

Oyyy masallahh ya iki gun giremedim siteye ne kdr mutlu ettiniz beni yaa dr.da umutsuz sekilde sira beklerken suan icime sevinc doldurdunuz yaa saglikla kucaginiza alin insallah kuzucuklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…