Ben dün vosvosumun neler yaptığını ekran görüntüsü almıştım paylaşıyorum
Ayrıca bende ilk 2,5 sene korundum şimdi köpekler gibi pişmanım
Aynen ben de merak ediyorum gülüm ama oğlumla birlikte gitmem gerekiyor. Hava soğuk ve kapalı. Beklemedeyim şimdilik. Bulantı ve baş dönmesi oluyor arada. Cesaret edemedim çıkmaya
Ayni ayni yuzum bide ellefimin iciBir sıcak bir soğuk hasta oldum galiba ben deyüzüm yanıyor
O fal programları bana ya şuan hamilesin yada önümüzdeki ay hamile kalacaksın diye diye 1 seneyi buldu. Acaba hamileyim de bebeğim karnımın içinde memnun dışarı mı çıkmak istemiyor :)Herkese günaydın kızlaar
Benimde falcı bacı yakında bebiş haberi alıcan dedivalla öyle bir beklenti içindeyimki bacı deyince bile inanıp sevinesim geliyor
Al benden de okadar, bugün git bence artıkın vosvosumVosVos35
Teşekkür ederim bal kardeşim benimAaaaaaaaaaaaaa gozlerm dolduuuuu gorunceeeeeeeeeee Allahimmmmmm sukurler olsnnn kendime olms gibi sevindim yeminle oyyyyy Ablammmmmmm cunyirrr geliyooooorrrrrraablamm Rabbm sag salim kucagina almayida nasip etsn insallahhhh ck sevindmmm tamamina ersin insallahh
O fal programları bana ya şuan hamilesin yada önümüzdeki ay hamile kalacaksın diye diye 1 seneyi buldu. Acaba hamileyim de bebeğim karnımın içinde memnun dışarı mı çıkmak istemiyor :)
İnsan okuyunca mutlu oluyor işte fala inanma falsız kalma :)
İyi güzel diyorsun da canımın içi tek değilim ki.. bu fırlama oğluşu napcaz? Hava bozuk.. ben kan verirken muhtemelen dışarı fırlayacak.. hiç olmazsa hava güzel olsaydı. Daha çok yeni diye kimseye söylemedim. Geçen sefer söyledik, sonra tek tek düşük oldu diye açıklama yaptık, hoş olmadı..
Tek değişiklik, taze fındık kavurup yemek oldu. Onun dışında birkaç aydır arı sütü bal polen propolis karışımından yedim ama pek düzenli değil. Ha bir de unutmadan, halam umrede benim için dua etti, kabul oldu çok şükürYa ben de 3.5 sene kullandım doğum kontrol hapı, ama benimki gerçekten doğum kontrol amaçlı. Çok rahat gelmişti ilaçla, şimdi süürnüyorum.
Bu ay neleri değişik yaptın, bir anlatır mısın? :)
Esin iki yildir baska kadinlarla gorusuyr ve sen o adamdan cocuk yapmak icin hala kendini mi yipratiyosunkızlar selamlar. bende ilk defa femera kullanıyorum bu ay 3.günüm 21 şubatta kontrolüm var yumurta olmuşmu, büyümüşmü diye. daha önce klomen kullandım 11 kez hiç işe yaramadı daha doğrusu 11 ide kiste dönüştü, bide kistle uğraştırdı. bakalım bu ne olcak. bu arada ben ilaçsız yumurtluyorum adetlerim düzenli ama yumurtalarım yaşım gereği kalitesizleşmiş. aslında 30 yaşımdan beri uğraşıyorum yani 5 yıldır yaşım 35yani erken menapoz olabilirmişim annem 39 yaşında girmiş anneannemde 38. maalesef genetik. benim 30 da başladı kalitesiz yumurta be bide yetmezmiş gibi rahim duvarı inceliği var. bana da dua edin. Allah yüzümüze baksın. eşim 2 yıldır başka kadınlarla görüşüyor, yüzüme bakmıyo ve nerdeyse ihtiyaç dışında benimle konuşmuyor. hatta şakayla karışık ‘kuma getirim o doğursun senden hayır yok’ diyo. her şakada bi ciddiyet var. Artık gücüm kalmadı, Allaha sığındım ama çok yoruldum.
anladım canım, haklısın o zaman en yakın müsait zamanda baktırırsın.Aynen ben de merak ediyorum gülüm ama oğlumla birlikte gitmem gerekiyor. Hava soğuk ve kapalı. Beklemedeyim şimdilik. Bulantı ve baş dönmesi oluyor arada. Cesaret edemedim çıkmaya
Teşekkür ederim ben de troid hastasiyim ve çok dikkat etmeye çalışıyorum bir kac gun once normaldi bir anda yükselmiş ilacımı kullandığım halde ... demekki hormonlar yükseldi bir anbebişimm batını kontrol ettim 6 gün kalmış =) hadi hayırlısı =)
canım gebelikte sık tuvalete çıkmak normaldir diye biliyorum, değişen anatomik yapı nedeniyle
tatlım değerlerden pek anlamam ama güzel görünüyor, tsh a gelince gebelik öncesi ve sonrası 2.5 ve altında olması hedeflenir. Bebek annenin tiroidini kullandığı için, gelişiminde herhangi bir problem yaşamamak ve olası tehlikeleri bertaraf etmek için aylık tiroid kontrolü yaptırmanı öneririm. Not: Hashimoto olduğum için dr un yorumlarını aktardım.
tatlım çok çok geçmiş olsun. inşallah geçici bir süreçtir ve bundan sonrası sorunsuz geçer.. dualarımız seninle.
canım sen de mi gecikenlerdensin?
kızlar bu arada bugün 35. günüm =( en son 3 gün önce idrar testi yapmıştım, negatifti. normalde döngülerim 28-35 arası. iki gün sonra kan verip, çıkan sonuca göre muayene olacağım bakalım..
Allahım aynı benim eşimin konusmalariValla fala inanma falsız da kalma demişler ya işte herşeyde bir umut arıyoruz :) eşimde saolsunbu ay beni gazlıyor hissediyorum bu ay oldu diye bakalım işte zamanda geçmiyor ki
Allahım aynı benim eşimin konusmalari
kızlar ya iki gündür cildim ışıl ışıl, zaten kötü değildir ama mesela 10 gün önce sivilcelenmiştim biraz, şimdi de ışıl ışıl.
Az önce de başım döndü ayyy bilemiyorum heyecanlandım.
Aynen haklısın canım, şu an bir sıkıntı da yok çok şükür. Kan uyuşmazlığı ignemi de vuruldum yazın. O yüzden biraz rahatım ama sürekli kendimi dinliyorum, ne olur ne olmaz. Sağlık ocağı da yakın, bir durum olursa atlar giderim.anladım canım, haklısın o zaman en yakın müsait zamanda baktırırsın.
aslında ilaç kullanmayı vs gerektiren, yani çok erken tespit edilmesi gereken durumlar haricinde, testler için batın geçişini beklemek lazım. kan vs için de çok da acele etmek anlamsız sanki. sonuçta nasip işi, ha kanama vs ekstra durumlar olur o ayrı..
allahım seni ve bebişini esirgesingerçekten umut oldun bana
Yok bi kadın baktı geçen eylül ayıydıAaa bu nisan için mi dedi çocuğu. Uygulamadan değildir herhalde dimi. Gerçek kişi mi baktı
Hahahhaha çocuğun geleceğiyle oynamıyım ya yine tutsun da bu seferlik isim olayını pas geçelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?