Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben dün vosvosumun neler yaptığını ekran görüntüsü almıştım paylaşıyorum

Ayrıca bende ilk 2,5 sene korundum şimdi köpekler gibi pişmanım

Bence hiç pişman olma zaten o bebiş geleceği zamanı biliyor. Ben evlendiğimden beri korunmuyorum hiçbir problemim de yok eşimin de aynı ama tutturamıyoruz bir türlü. Diyorlar ya en önemlisi psikoloji diye takmamak diye ama yok elde değil ki işte

O fal programları bana ya şuan hamilesin yada önümüzdeki ay hamile kalacaksın diye diye 1 seneyi buldu. Acaba hamileyim de bebeğim karnımın içinde memnun dışarı mı çıkmak istemiyor :)
İnsan okuyunca mutlu oluyor işte fala inanma falsız kalma :)

Teşekkür ederim bal kardeşim benim
Darısı en kısa zamanda sana ve diğer bekleyen anniş adaylarına.. hepinizin güzel haberini alcam inşallah

Aa hadi ya bende ilk defa çıktı. Aynen ya o mutluluk bile yetebiliyor bazen bide gerçek olsa düşünemiyorum bile yaşayacağım duyguyu

Al benden de okadar, bugün git bence artıkın vosvosum VosVos35
İyi güzel diyorsun da canımın içi tek değilim ki.. bu fırlama oğluşu napcaz? Hava bozuk.. ben kan verirken muhtemelen dışarı fırlayacak.. hiç olmazsa hava güzel olsaydı. Daha çok yeni diye kimseye söylemedim. Geçen sefer söyledik, sonra tek tek düşük oldu diye açıklama yaptık, hoş olmadı..
Yani uzun lafın kısası, çocukla bugün zor...

Tek değişiklik, taze fındık kavurup yemek oldu. Onun dışında birkaç aydır arı sütü bal polen propolis karışımından yedim ama pek düzenli değil. Ha bir de unutmadan, halam umrede benim için dua etti, kabul oldu çok şükür

Esin iki yildir baska kadinlarla gorusuyr ve sen o adamdan cocuk yapmak icin hala kendini mi yipratiyosun

Aynen ben de merak ediyorum gülüm ama oğlumla birlikte gitmem gerekiyor. Hava soğuk ve kapalı. Beklemedeyim şimdilik. Bulantı ve baş dönmesi oluyor arada. Cesaret edemedim çıkmaya
anladım canım, haklısın o zaman en yakın müsait zamanda baktırırsın.
aslında ilaç kullanmayı vs gerektiren, yani çok erken tespit edilmesi gereken durumlar haricinde, testler için batın geçişini beklemek lazım. kan vs için de çok da acele etmek anlamsız sanki. sonuçta nasip işi, ha kanama vs ekstra durumlar olur o ayrı..
allahım seni ve bebişini esirgesin gerçekten umut oldun bana

Teşekkür ederim ben de troid hastasiyim ve çok dikkat etmeye çalışıyorum bir kac gun once normaldi bir anda yükselmiş ilacımı kullandığım halde ... demekki hormonlar yükseldi bir an

Yoksa yoksaaaa güzel haberler mi geliyor

Aynen haklısın canım, şu an bir sıkıntı da yok çok şükür. Kan uyuşmazlığı ignemi de vuruldum yazın. O yüzden biraz rahatım ama sürekli kendimi dinliyorum, ne olur ne olmaz. Sağlık ocağı da yakın, bir durum olursa atlar giderim.
Sen de bulacaksın bebişi sakın kafana takma. Unutmayın ki bu iki taraflı bir mesele, eşleri de takviye etmek gerekir ki sipocanlar güçlenip içerde hayatta kalabilsinler :)

Aaa bu nisan için mi dedi çocuğu. Uygulamadan değildir herhalde dimi. Gerçek kişi mi baktı

Hahahhaha çocuğun geleceğiyle oynamıyım ya yine tutsun da bu seferlik isim olayını pas geçelim
Yok bi kadın baktı geçen eylül ayıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…