Oyy❤Sağlıkla sıkı sıkı tutunuyordur inşallah canım..Hiç belli olmazz..
Baska doktorlada gorustun mu hic?
Evet iki doktor arası gelip gidiyorum biri kadın biri erkek.ikiside aynı fikirde bekliycez diyo
Bir miniş daha geliyoorr ❤ :)))
Gozunaydiinnn!
insaAllah sevinemiyorumki kan testtinde pozitif goryim öyle.burda bazı kızların pozitif olsa bile negatif ,negatif olsa bile pozitif moralim bozulduOyy❤Sağlıkla sıkı sıkı tutunuyordur inşallah canım..Hiç belli olmazz..
Baska doktorlada gorustun mu hic?
Bir miniş daha geliyoorr ❤ :)))
Gozunaydiinnn!
Bilmem nasip canimInşallah yükselir değerin :)
Biizimkine adet oldum dedim ne yani bu aydami bos simdi diyor ... valla sirf uzulmesin diye yalan soylemek zorunda kaldim simdi olmadim deyip borsey cikmazsa daha cok uzulecek biliyorumInşallah yükselir değerin :)
insaAllah sevinemiyorumki kan testtinde pozitif goryim öyle.burda bazı kızların pozitif olsa bile negatif ,negatif olsa bile pozitif moralim bozuldu(ama görünüşe göre bence hamileyim ama yinede ümitlenmek istemiyorum
Bi
Biizimkine adet oldum dedim ne yani bu aydami bos simdi diyor ... valla sirf uzulmesin diye yalan soylemek zorunda kaldim simdi olmadim deyip borsey cikmazsa daha cok uzulecek biliyorum
1 haftaya kadar eger adet olmazsa ancak o zaman canimYaa :) varsa nasilda şok olacak ama :)
İnşallah gonlunuze gore olsun saglikla gelsin canim.Ne zaman yaptiracaksin kan testi? Elinde bi deger oldugu icin belli eder
2 kez daha yapmıştım geçen ay hiç böyle çıkmadı hatta bembayzdi diğer taraf .ayyy sevinsenmi acaba2Hic cikiyor muydu onceden boyle?
Benim hic olmadi mesela en cok memnun olmayan testten almisti hatta esim ama onda cikti ilk hatta cok silik..
En guzel hisler❤Hislerine guven canim.
Yoksa olumlu olumsuz olaylarin ucu bucağı yok
Ben olsam ucardim :) masallah canım cok sevindim kan testinde de cikar saglikla buyur insallah :)2 kez daha yapmıştım geçen ay hiç böyle çıkmadı hatta bembayzdi diğer taraf .ayyy sevinsenmi acaba2
ayyy amin canım rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları .Ben olsam ucardim :) masallah canım cok sevindim kan testinde de cikar saglikla buyur insallah :)
Arada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaaayyy amin canım rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları .
Benide kat o listeye canımArada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaaama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum
Arada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaaama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum
benide katın bir umutArada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaaama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum
yaaaa canım benim insaAllah dua niyetine geçmiştir. bakalım bir umut bekliyorum .ben biraz garantici bir insanım belki benim yerimde başkası olsa demişti birilerine bende diyemedimArada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaaama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum
Aynen öyle. Hayırlısı olsunBilmem nasip canim
Kiiz benimki eglencesine. Ama insallah olur Canisi sen icini ferah tut bi basaklar icin pek mumkun olmasa daBenide kat o listeye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?