Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyy❤Sağlıkla sıkı sıkı tutunuyordur inşallah canım..Hiç belli olmazz..
Baska doktorlada gorustun mu hic?

Bir miniş daha geliyoorr ❤ :)))
Gozunaydiinnn!
insaAllah sevinemiyorumki kan testtinde pozitif goryim öyle.burda bazı kızların pozitif olsa bile negatif ,negatif olsa bile pozitif moralim bozuldu (ama görünüşe göre bence hamileyim ama yinede ümitlenmek istemiyorum

insaAllah sevinemiyorumki kan testtinde pozitif goryim öyle.burda bazı kızların pozitif olsa bile negatif ,negatif olsa bile pozitif moralim bozuldu (ama görünüşe göre bence hamileyim ama yinede ümitlenmek istemiyorum

Hic cikiyor muydu onceden boyle?
Benim hic olmadi mesela en cok memnun olmayan testten almisti hatta esim ama onda cikti ilk hatta cok silik..
En guzel hisler❤Hislerine guven canim.
Yoksa olumlu olumsuz olaylarin ucu bucağı yok

Bi

Biizimkine adet oldum dedim ne yani bu aydami bos simdi diyor ... valla sirf uzulmesin diye yalan soylemek zorunda kaldim simdi olmadim deyip borsey cikmazsa daha cok uzulecek biliyorum

Yaa :) varsa nasilda şok olacak ama :)
İnşallah gonlunuze gore olsun saglikla gelsin canim.Ne zaman yaptiracaksin kan testi? Elinde bi deger oldugu icin belli eder

Hic cikiyor muydu onceden boyle?
Benim hic olmadi mesela en cok memnun olmayan testten almisti hatta esim ama onda cikti ilk hatta cok silik..
En guzel hisler❤Hislerine guven canim.
Yoksa olumlu olumsuz olaylarin ucu bucağı yok
2 kez daha yapmıştım geçen ay hiç böyle çıkmadı hatta bembayzdi diğer taraf .ayyy sevinsenmi acaba2

2 kez daha yapmıştım geçen ay hiç böyle çıkmadı hatta bembayzdi diğer taraf .ayyy sevinsenmi acaba2
Ben olsam ucardim :) masallah canım cok sevindim kan testinde de cikar saglikla buyur insallah :)

ayyy amin canım rabbim herkese nasip etsin bu güzel duyguları .
Arada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaa ama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum

Arada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaa ama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum
yaaaa canım benim insaAllah dua niyetine geçmiştir. bakalım bir umut bekliyorum .ben biraz garantici bir insanım belki benim yerimde başkası olsa demişti birilerine bende diyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…