- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Aynen çok iyi yapmışsın o konuda. Beklentiye girmesinBi
Biizimkine adet oldum dedim ne yani bu aydami bos simdi diyor ... valla sirf uzulmesin diye yalan soylemek zorunda kaldim simdi olmadim deyip borsey cikmazsa daha cok uzulecek biliyorum
Ne demek hemen listeyi tazeleyeyimBeni de düşün lütfen
Insallah kuzumm insallahh Allah razi olsnnKıyamam,Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah.Hakkınızda hayırlısını versin
Yok bende oyleyim emin olmadan soylemem yani. Kan testinden sonra soylerim sende oyle yap :)yaaaa canım benim insaAllah dua niyetine geçmiştir. bakalım bir umut bekliyorum .ben biraz garantici bir insanım belki benim yerimde başkası olsa demişti birilerine bende diyemedim
Aa sen hamile degil misinbenide katın bir umut
oyle yapicam insaAllah ama eşim testti görmüş kabini ona açıklamak zorunda kaldım. kimseye söyleme dedimYok bende oyleyim emin olmadan soylemem yani. Kan testinden sonra soylerim sende oyle yap :)
Buarada ilk hamileligin mi esinde benimki gibi ajanlik mi yapiyor . ben ovulasyon testi yapip testleri kontrol ediyorum arkamdan gelip sen orda napiyosuunn bakiim demesi yok mu ahh bende gizleyemem herhaldeeoyle yapicam insaAllah ama eşim testti görmüş kabini ona açıklamak zorunda kaldım. kimseye söyleme dedim
1 haftaya kadar eger adet olmazsa ancak o zaman canim
2 kez daha yapmıştım geçen ay hiç böyle çıkmadı hatta bembayzdi diğer taraf .ayyy sevinsenmi acaba2
yok değilim bu klomenciyim bat 1 martAa sen hamile degil misinolur canım en guzel zamanda insallah
yok canım söylemicem. desteğin için çok teşekkür ederimGununde bayaa gecti sanki artik.
Hadi bakalim bekliyoruz guzel haberini :)
Sevinn bence :)))))
Kimseye soylememe konusunda haklisin ama cok erken❤
Hayırlı uğurlu olsun canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ^^ Bizde iyiyiz çelışıyoruz sürünüyoruz ya nolsun sağlıkları yerinde 2li tarama testini geçtik 2 kilo almışım şimdiden azmı çokmu bilemedim dikkat etmeye çalışıyorum ama hiç durmadan yiyorum nasıl olacak böyle bilmiyorum. Sürekli açız
Hahhaha bundan ala ceza olmaz bebişlerimize. Allah biliyor ya olacak diye hissediyorum. Gerçi her ay aynı hissiyat ama bu sefer daha bir başka gibi. Kasıklarımda sürekli bir hareketlilik hissediyorum acaba gaz mı ya
Hamile biri sürekli topik açmış hamile miyim diye rabia da tepki göstermiş sonra kapatmış bu olaydan mi bilmiyorum tabi dönerse sorariz
Ahh ablam insallah yaa bugun dr.a gittim esime 3 adet ilac yazdi vitaminler fln maddi acidan baya yipratici olmaya basladi cnm sikildi Allahim buyuk insallah daha azla zorlanmadan gelir melegim
Canım benim ne iyi oldumu biliyorum nede kötü oldumu inan bana karışık. Değerlerim iyi doktor kese kasıkta dedi.bu kese geriye çekilmez dedi.yani başta keseyi bile göremedi kanamayla gitmis dedi sonra değerler iyi deyince alttan baktı 7.8 mm kese büyümüş dedi.kanama için iğne ve ilaç verdi onları kullanıyorum.bu kanamayla çocuk durmaz dursa da kalbi atmayabilir sorunlu olabilir dedi.yani anlayacağın Allarımın takdirine kaldık.yatiyorum kalkmıyorum iğneli vurguluyorum.ama kanamam biraz azaldı ama yine de çok.bakalim hayırlısı be kuzum.hep ayet-el kürsüyü okuyorum elimden geldiğince.tek yapcam şey beklemek.
merhaba kızlar bu topikte benden haber bekleyenler vardı .ekte testim pozitif görünse bile silik bir çizgim var insaAllah hamileyimdir kızlar.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin .
Arada listeye bakiyorum icimden bu ay hamile kalacaklar listesi yapiyorum o listede sende vardin inan ki alemim bende yaaaaama hep tutacak diye bisey yok cunku bazen dua niyetine de soyluyorum
Çok merak ediyorum zaten acaba hamile kalırsam vücudum nasıl belli edecek değişiklikler nasıl olacak merakla bekliyorumKimisi hic hissetmiyor canisi belli olmaz belirti ler hele biz hic hamile kalamayanlar bilmiyoruz o durumda vucudumuz ne tepki verecek.
Oyy senin ikizler sömürüyorlar anasını desene. Maşallah yaa çok güzel. İnşallah sağlıklı ve fazla kilo almadan geçirirsin hamişlik sürecini. E sonuçta 3 canlısın normal kilo alman ama dengeli gitmek lazım. Vosvosumun tavsiyelerini dikkate alırsın
Ahaha gaz olsa duramazdınsalardın gitsin. İnşallah bebiştir o hareketlilik. Ben bu ay belirti aramıyorum ya eski halime geri döndüm ne rahatmışım onu farkettim
Demekki biri “hamilesin” diyene kadar ısrar etmiş kız konu açmaktarabianın da bazen mizacı sert olabiliyordu, iyi niyetle de yazsa yalnış anlaşıldı heralde.
Neden verdiki kuzum ilaçları ? Bu alanın ilaçları da ayrı bir yük cidden. Bizde geçen gün bir hesap çıkardık ( tamamen meraktan ) deli para gitmiş hastanesiydi tahliliydi testleriydi ikaçlarıydı filmiydi derken o paraya doğururdum şimdiye. Allah dermansız dert vermesin yeterki işimiz hallolsun diye bakıyoruz işte. İnşallah çabalarını sonuç verir canım benim. Ne güzel demişsin bak; ümit hep var
El-mubdiu oku, yasin oku bolbol meryem suresi oku kuzum benim Allah hayırlı olanı nasip etsin. Zor bir süreç oluyor senin için inşallah atlatırsın güzelim sabır ve sağlıkla inşallah.
Hadi bakalım gözün aydın canım bebiş görünmüş :) kanda baktır emin olalımda hemen boncuklara gönderelim senide :)))
O listede bende varmıyımkiiii
@Sessizgemi86 canım eşin test yaptırmaya gitti mi naptınız ?
Inşallah hayırlı sonuçlarla dönersin sende :) sabırsızlanıyorum şimdi görünür diyorum görmek istyrm çocuğumu göremedim diyip ağlıyorum saçma sapanCanım ben dış gebelik gecirdiğim icin erken gittim keseyi dogru yerde gormemiz onemliydi.4+5te gormustum.
Sonra tahliller icin gittigimde daha da buyumustu.
Ama kalp atisi icin daha gitmedim, 2 hafta sonra demisti Pazartesi kontrolümüz.
Görürüz duyarız inşallah❤
Beklemen daha iyi evet
seymaka insaAllah canım ya .kan testinde onaylıyim yazicam buraya.rabbim herkese nasip etsin
aminnn insaAllahhhhhAmin kuzum inşallah, değerin süper çıksın bebiş sımsıkı tutunsun
Kızlar kendi doktoruma gittim, polikistik over yok dedi.
Fakat, yakında regl olursun, kocaman bir yumurta görünüyor çatlar birkaç güne dedi. O ne demek? Çatlayınca ilişki gerkmez mi?
Ay çok kafam karışıyor ya...
canım sen gecikmiş miydin de gittin doktora?Kızlar kendi doktoruma gittim, polikistik over yok dedi.
Fakat, yakında regl olursun, kocaman bir yumurta görünüyor çatlar birkaç güne dedi. O ne demek? Çatlayınca ilişki gerkmez mi?
Ay çok kafam karışıyor ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?