Karindan ultrason ile görülmedi değil mi kese. Diğer ultrason ile görülmesi zarar verir mi diye düşünüyorum, korku da var. Yarın benim de 4+5 olacak. Ve yarın randevum var.Canım ben dış gebelik gecirdiğim icin erken gittim keseyi dogru yerde gormemiz onemliydi.4+5te gormustum.
Sonra tahliller icin gittigimde daha da buyumustu.
Ama kalp atisi icin daha gitmedim, 2 hafta sonra demisti Pazartesi kontrolümüz.
Görürüz duyarız inşallah❤
Beklemen daha iyi evet
Cnm bnm kan grubm 0 rh + kocamn a rh + uyşmazlk var mı iğne olmam lazm mı bilmiyorm acaba ondan mı dış gebelk geçrdmAynen haklısın canım, şu an bir sıkıntı da yok çok şükür. Kan uyuşmazlığı ignemi de vuruldum yazın. O yüzden biraz rahatım ama sürekli kendimi dinliyorum, ne olur ne olmaz. Sağlık ocağı da yakın, bir durum olursa atlar giderim.
Sen de bulacaksın bebişi sakın kafana takma. Unutmayın ki bu iki taraflı bir mesele, eşleri de takviye etmek gerekir ki sipocanlar güçlenip içerde hayatta kalabilsinler :)
HAFTA SONU BENCE ÇIKABİİR DÖNGÜN NE BİLMİYORUM AMA CUMARTESİ YAPARSAN ÇIKAR ERKEN GEBELİK AL MERAKTA KALMAZSIN BENDE ALIP ALMAMA ARASINDAYIM TEST PAZAR GÜNÜ BENİMDE YAPASIM VAR AMAAlnımda minik sivilceler. Çenemde sivilceler çıktı. Üstüne burnum tıkandı. Yüzüm yanıyordu sabah kalktığımda. Sağ baskın olmak üzere bazen de solda minik sızılar oluyor. Göğüs ucum zaten acıyor. Ama yumurtlama ise 11-12 gün oldu. Testte çıkar mı? 2. Yumurtlama belirtisi de olabilir bu tabi
evet 40 gün oldu bugün geçen reglimden.canım sen gecikmiş miydin de gittin doktora?
adet değilim, 40 gün geçti en son adetimin üzerinden.B blanche_ea ben pko var diye okudum bir an saldırıya geçtim :) düzenledim hemen yazıyı, sen adetin kaçıncı günü gittin muayeneye
Kuzum hiçbir zararı olmaz alttan ultrasonunKarindan ultrason ile görülmedi değil mi kese. Diğer ultrason ile görülmesi zarar verir mi diye düşünüyorum, korku da var. Yarın benim de 4+5 olacak. Ve yarın randevum var.
Hadi bakalim mart ayina guzel haberinle gireriz insallah canimmyok değilim bu klomenciyim bat 1 mart
Uyuşmazlık yok .sen negatif ,eşin pozitif olursa uyuşmazlık olur ona göre iğne yapılırCnm bnm kan grubm 0 rh + kocamn a rh + uyşmazlk var mı iğne olmam lazm mı bilmiyorm acaba ondan mı dış gebelk geçrdm
ouuw yumurtan çatlayacak dediklerine göre, geç döllenme dedikleri hadise sanırsam. yani şimdi tutsan öyle olacak diye anladım.evet 40 gün oldu bugün geçen reglimden.
adet değilim, 40 gün geçti en son adetimin üzerinden.
Valla sen her ay varsın dualarimdasinnnOyy senin ikizler sömürüyorlar anasını desene. Maşallah yaa çok güzel. İnşallah sağlıklı ve fazla kilo almadan geçirirsin hamişlik sürecini. E sonuçta 3 canlısın normal kilo alman ama dengeli gitmek lazım. Vosvosumun tavsiyelerini dikkate alırsın
Ahaha gaz olsa duramazdınsalardın gitsin. İnşallah bebiştir o hareketlilik. Ben bu ay belirti aramıyorum ya eski halime geri döndüm ne rahatmışım onu farkettim
Demekki biri “hamilesin” diyene kadar ısrar etmiş kız konu açmaktarabianın da bazen mizacı sert olabiliyordu, iyi niyetle de yazsa yalnış anlaşıldı heralde.
Neden verdiki kuzum ilaçları ? Bu alanın ilaçları da ayrı bir yük cidden. Bizde geçen gün bir hesap çıkardık ( tamamen meraktan ) deli para gitmiş hastanesiydi tahliliydi testleriydi ikaçlarıydı filmiydi derken o paraya doğururdum şimdiye. Allah dermansız dert vermesin yeterki işimiz hallolsun diye bakıyoruz işte. İnşallah çabalarını sonuç verir canım benim. Ne güzel demişsin bak; ümit hep var
El-mubdiu oku, yasin oku bolbol meryem suresi oku kuzum benim Allah hayırlı olanı nasip etsin. Zor bir süreç oluyor senin için inşallah atlatırsın güzelim sabır ve sağlıkla inşallah.
Hadi bakalım gözün aydın canım bebiş görünmüş :) kanda baktır emin olalımda hemen boncuklara gönderelim senide :)))
O listede bende varmıyımkiiii
@Sessizgemi86 canım eşin test yaptırmaya gitti mi naptınız ?
Siz de baktirdin iz değil mi alttan. Rahatladım ya. Bi korku vardı hatta 6.haftada gitmeyi planlıyordum karindan görünsün diye. Ama yine de bi kontrol ediliyim diye yarına gideyim bakalım. Çok teşekkür ederim canimmKuzum hiçbir zararı olmaz alttan ultrasonun
Aynen bende canım acaba nasil bi his neler değisecek diyorum bakalim hayırlısı ile gelsinler meraklarımizi gidersinler:)Çok merak ediyorum zaten acaba hamile kalırsam vücudum nasıl belli edecek değişiklikler nasıl olacak merakla bekliyorum
En son yaptigim erken gebelik testiydi çizgi çıktı ama kanda 0 çıkmıştı. Testlere çok güvenemiyorum artık ama yine de yapmak istemiyorum. Albi marka da yapmıştım. Onda da çıkınca hamileyim demiştim. Aradan zaman geçince tekrar kan verdim. 2 çıktı. Belki yükselir dedim tekrar 2 çıkmıştı. Yani testlere güvenim kalmadı :) döngüm genelde 30. Ama pico var bende. Düzensiz olur genelde. Bilemedim bu belirtiler gebelikten mı :) göğüs uçlarım bayağı acıyor çünküHAFTA SONU BENCE ÇIKABİİR DÖNGÜN NE BİLMİYORUM AMA CUMARTESİ YAPARSAN ÇIKAR ERKEN GEBELİK AL MERAKTA KALMAZSIN BENDE ALIP ALMAMA ARASINDAYIM TEST PAZAR GÜNÜ BENİMDE YAPASIM VAR AMA
HAFTA SONUNA KADAR BEKLE, BEN TESTTE LAPQUIK TEK GEÇERİMEn son yaptigim erken gebelik testiydi çizgi çıktı ama kanda 0 çıkmıştı. Testlere çok güvenemiyorum artık ama yine de yapmak istemiyorum. Albi marka da yapmıştım. Onda da çıkınca hamileyim demiştim. Aradan zaman geçince tekrar kan verdim. 2 çıktı. Belki yükselir dedim tekrar 2 çıkmıştı. Yani testlere güvenim kalmadı :) döngüm genelde 30. Ama pico var bende. Düzensiz olur genelde. Bilemedim bu belirtiler gebelikten mı :) göğüs uçlarım bayağı acıyor çünkü
Bakacaz canim iste kismette ne varsa artikGununde bayaa gecti sanki artik.
Hadi bakalim bekliyoruz guzel haberini :)
Sevinn bence :)))))
Kimseye soylememe konusunda haklisin ama cok erken❤
Oyy❤Sağlıkla sıkı sıkı tutunuyordur inşallah canım..Hiç belli olmazz..
Baska doktorlada gorustun mu hic?
Bir miniş daha geliyoorr ❤ :)))
Gozunaydiinnn![/QUOT
Cnm yazdgmı sana yazmştm bi bak mesajma tekrar yazmiyim istersnCanım ben dış gebelik gecirdiğim icin erken gittim keseyi dogru yerde gormemiz onemliydi.4+5te gormustum.
Sonra tahliller icin gittigimde daha da buyumustu.
Ama kalp atisi icin daha gitmedim, 2 hafta sonra demisti Pazartesi kontrolümüz.
Görürüz duyarız inşallah❤
Beklemen daha iyi evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?