Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

B blanche_ea ben pko var diye okudum bir an saldırıya geçtim :) düzenledim hemen yazıyı, sen adetin kaçıncı günü gittin muayeneye

Karindan ultrason ile görülmedi değil mi kese. Diğer ultrason ile görülmesi zarar verir mi diye düşünüyorum, korku da var. Yarın benim de 4+5 olacak. Ve yarın randevum var.

Alnımda minik sivilceler. Çenemde sivilceler çıktı. Üstüne burnum tıkandı. Yüzüm yanıyordu sabah kalktığımda. Sağ baskın olmak üzere bazen de solda minik sızılar oluyor. Göğüs ucum zaten acıyor. Ama yumurtlama ise 11-12 gün oldu. Testte çıkar mı? 2. Yumurtlama belirtisi de olabilir bu tabi

Cnm bnm kan grubm 0 rh + kocamn a rh + uyşmazlk var mı iğne olmam lazm mı bilmiyorm acaba ondan mı dış gebelk geçrdm

HAFTA SONU BENCE ÇIKABİİR DÖNGÜN NE BİLMİYORUM AMA CUMARTESİ YAPARSAN ÇIKAR ERKEN GEBELİK AL MERAKTA KALMAZSIN BENDE ALIP ALMAMA ARASINDAYIM TEST PAZAR GÜNÜ BENİMDE YAPASIM VAR AMA

Valla sen her ay varsın dualarimdasinnn canimsinnnnn

Kuzum hiçbir zararı olmaz alttan ultrasonun
Siz de baktirdin iz değil mi alttan. Rahatladım ya. Bi korku vardı hatta 6.haftada gitmeyi planlıyordum karindan görünsün diye. Ama yine de bi kontrol ediliyim diye yarına gideyim bakalım. Çok teşekkür ederim canimm

HAFTA SONU BENCE ÇIKABİİR DÖNGÜN NE BİLMİYORUM AMA CUMARTESİ YAPARSAN ÇIKAR ERKEN GEBELİK AL MERAKTA KALMAZSIN BENDE ALIP ALMAMA ARASINDAYIM TEST PAZAR GÜNÜ BENİMDE YAPASIM VAR AMA
En son yaptigim erken gebelik testiydi çizgi çıktı ama kanda 0 çıkmıştı. Testlere çok güvenemiyorum artık ama yine de yapmak istemiyorum. Albi marka da yapmıştım. Onda da çıkınca hamileyim demiştim. Aradan zaman geçince tekrar kan verdim. 2 çıktı. Belki yükselir dedim tekrar 2 çıkmıştı. Yani testlere güvenim kalmadı :) döngüm genelde 30. Ama pico var bende. Düzensiz olur genelde. Bilemedim bu belirtiler gebelikten mı :) göğüs uçlarım bayağı acıyor çünkü

HAFTA SONUNA KADAR BEKLE, BEN TESTTE LAPQUIK TEK GEÇERİM

Cnm sen dış gebelk ne zamn geçrdn ve nasl atlattn bnde geçrdm ya ondan diyom konşmştk senle ama haberm yoktu yada anlamamşm kaç ay korndn sn

M

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…