Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 2 mart netten gebelik ve erken gebelik testi alcam. Daha uygun. Sizce kaç tane almaliym
Bn innovita kullandm yumurtlama testyle beraber 35 miydi 25 miydi bilmiyorm ama çok memnunum kullandm da epeyi içinde birsürü geblk testi ve erkn geblk testide hediye gldi

Canım..Rabbim yardımcınız olsun güç kuvvet şifa versin bebeğine.Tek doktorla kalmamakta fayda var bence örneklerini oldukça fazla görüyoruz maalesef.
Sen zaten yapman gerekenleri biliyorsun en az 1 ay kalkma lütfen.Bak sende bana diyordun sakın kalkma diye şimdi elhamdülillah herşey yolunda sıra sizde..
El şafi çek bebeğine sürekli ne güzel ayetel kursi de okuyormuşsun..Eminim ki çok iyi geliyordur size.
Allah hayırlısı neyse onu versin inşallah,evladını sana bağışlasın.

Belki geç döllenme olmuştur kan testi yaptırdın mı? Valla kırmızılar gelmedikçe umudumuzu yitirmiyoruz. Bikaç gün daha bekle istersen test için yada bhcg ye baktır canım. Umarım hamilesindir
Faladdib ne ki

Karindan ultrason ile görülmedi değil mi kese. Diğer ultrason ile görülmesi zarar verir mi diye düşünüyorum, korku da var. Yarın benim de 4+5 olacak. Ve yarın randevum var.

Karından görüldü canım.7 mm demisti daha cok kucuk dedi hatta.
Alttan muayenenin kotu bi etkisi yok diye biliyorum.Gerekmeyen durumda doktorun sorar

Cnm sen dış gebelk ne zamn geçrdn ve nasl atlattn bnde geçrdm ya ondan diyom konşmştk senle ama haberm yoktu yada anlamamşm kaç ay korndn sn

Eylul'de gecirdim canım.
Evet o yuzden sana surekli yazdim.
İğne ile sonlandı.

Sonrasında kist olustugu icin ilac kullandim 2 ay,doktorum olabilir artik dedi ama 1 ayda kendim normal adet gormeyi bekledim.
3 ay korundum yani

Yok ben alttan baktırmadım , yani gerek görülmedi daha önceden kadın doğum polikliniğinde çalışmıştım bilgim var

Kızlar merhaba uzun zamandır konuya bakamadım ve ovulasyon testi ile ile ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var.
1-Adet terihlerim çok düzenlidir 27 yada 28 günde bir olurum.
2-Bu ay ki adete tarihim 9-10-11-12-13-14 Şubat arası idi.Buna göre adetin 14. günü sonra yumurtlamam gerekir.Yani ayın 22 Şubati tam pik seviye.
3-16 Şubatta adet bitiminden 2 gün sonra bebek denememiz oldu.
4-Ben yumurtlama günümü kaçırmamak için 17 sinde itibaren ovulasyon testi yaptım
5- 17-18-19 Şubattakilerde iki çizgi çıktı bugün yaptığımda çıkmadı hiç birşey.

Ben erken mi yumurtladım,yoksa yumurtlayamadan kaldım mı ve düzenli adeti olan biri erken yumurtlayabilir mi?Kafamda deli sorular.
Ozaman takvim yanıltabiliyor mu? Biraz uzun yazdım ama hakkınızı helal edin.Tüm anne ve adaylarına sevgiler...
Not: Testler hergün aynı satte sıvı alımına dikkat ederek yaptım.

Meyve çok yiyorum zaten bide bu ara dondurmaya sardım sürekli canım dondurma çekiyor. Sürekli birşeyler içmek istiyorum hep su bayıyor arada limon sıkıyorum muz çok yiyorum bebeklere kilo yapıyormuş. sabah akşam zeytin yağı ve limon içiyorum kabız olmiyim diye kendi kendime çabalıyorum yürüyünce çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum işe gidip gelirken yürüyorum dahada yürümüyorum zaten

Canım ben yedisinde hastalandım bu ay benim pic bugün senin yumurtlamana daha var gibi benim iki gün önce olmasına rağmen daha bugün yarın çift çizgi de tam görmedim ben de Ovülasyona yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…