Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İşte 3 canlıyım diye abartılı yememem gerekiyormuş ama ben herşeyi 3 canlı yapıyorum eşime bile tek baş edemezsin sıkıyosa 3 kişi gel diyorum İnşallah herşey güzel geçer tek isteğimiz o tabi mükemmel beslenemesemde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ^^ sıra senin güzel haberlerinde inşallah

Canım ben yedisinde hastalandım bu ay benim pic bugün senin yumurtlamana daha var gibi benim iki gün önce olmasına rağmen daha bugün yarın çift çizgi de tam görmedim ben de Ovülasyona yapıyorum

Peki ozaman yumurtlamama daha var ise tek çizgi çıkması gerekmezmiydi? Kafam karıştı iyice havuz problemi işine döndü bu iş
Cevabın için çok teşekkür ederim ozaman deneye devam...

Endise etmene hiic gerek yok :) yumurtlamissin canım 18 subatta. 20 subatta da catlamis gorunuyor . bu gunu mutlaka degerlendir. 27 günde bir adet görüyorsan normal iste erken yumurtlamamissin tam zamaninda yanii. Beklenen adet tarihinden 14 gun geriye git yumurtlama gubub oluyor
Tekrar baktim 3 4 gun once yumurtlamissin oda cok sorun degil canım:)

Karından görüldü canım.7 mm demisti daha cok kucuk dedi hatta.
Alttan muayenenin kotu bi etkisi yok diye biliyorum.Gerekmeyen durumda doktorun sorar
Yani 4+5 haftalikken mi görüldü karindan ultrasonda. Anladim ben daha görülmez saniyordum. InşaAllah hakkımızda hayırlısı olur:)

Yok ben alttan baktırmadım , yani gerek görülmedi daha önceden kadın doğum polikliniğinde çalışmıştım bilgim var
O zaman insaallah bana da alttan gerek kalmaz. :) yarın insaallah her şey güzel ilerler:)

Ayyyy çok teşekkürler içim rahatladı canım ya süpersin.Gerçi adet bitiminde 2 gün sonrasını değerlendirmiştik ama yine bugünü kaçırmamak lazım.Allah hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin yuvalarımızı taçlandırsın.

Kızlar sabah ilk idrardan sonra akıntım çok azdı ve 1 tane kırmızı damar şeklinde idi. İkinci seferde ise kalın ve sarımsı bir akıntı geldi, sadece ucu açık kahverengiydi.

Âdet oluyorum sandım ama hâla başlamadı. İlk âdet akıntım normalde pembe gelir ve sancım olur. 2 gündür sancım sadece ara ara sol tarafta oluyor ve 2 gündür mide bulantım var. Bugün sabah başladı hâlâ midem kötü durumda.

BAT 10 Şubattı bu arada. 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Acaba bu garip akıntılar neye işaret?

Döngüme göre öyleydi canım.
Sat'a göre 5+3 idi ama gec dollenme dedi doktorumda.Zaten yumurtlamamda geç
Insallah guzel haberler alirsin :)

evet 40 gün oldu bugün geçen reglimden.

adet değilim, 40 gün geçti en son adetimin üzerinden.

Alhalh peki nededi doktor gecikme için ? Sebep neymiş ? Genelde ne görseler pko diyip sallıyolar ayar oluyorum sana dememişler çok şükürki. Söktücü mü verdi

CanEs Dediğin gb cuk olur cidden 1 taşla 2 minik kuş zatenn :))))))
Allah yardimcin olsuun
Buarada şeker yüklemesini atlatmadan çok abanma canım meyveye vs Aman dikkat❤
2 tane minis hayal ediyorumda sana yazarken insanin ici kıpır kıpır oluyor

İnşallah kuzum sağol. Bana da ikiz kısmet olsa keşke ama hayırlısınla bir hamiş kalayım sağlıklı olsunda tek çift farketmiyo artık

Canın ne çekiyosa ye tabiki aklında kalacağına midende dursun :) sen dengeyi bulursun

Son birşey daha sormak istiyorum 18 inde yumurtlmışşsın dedin ya biz 16 sında denedik acaba 18 ine kadar tutan tutmuş mudur?? Ogünden sonra birliktelik olmadı da başka hiç.Çok sordum kusura bakma nolur...

canım benim çnceki gebeliğimde adet günü kılcal damar şekilde akıntı gelmişti kahverengi de geldi geç dölllenme olmuş dikkat et sen

Son birşey daha sormak istiyorum 18 inde yumurtlmışşsın dedin ya biz 16 sında denedik acaba 18 ine kadar tutan tutmuş mudur?? Ogünden sonra birliktelik olmadı da başka hiç.Çok sordum kusura bakma nolur...
Yok canım zaten esinde sorun yoksa 2 3 gun kaliyor spolar vucutta tabi gun asiri olmasinda fayda var. Ama sen bugunu boş gecme :) insallah tutmustur

Acaba gec döllenme mi bu durumu yasayan arkadaslar var cunku 4 5 gun sonra testi tekrarla canimm

canım tutmuş olabilir sperm vücutta 48 saat yaşıyor hatta bir kaç kişi öyle hamile kaldı ovulasyondan iki gün önceki ilişkiyle :) Allah verirse her türlü olur canım merak etme:)

Ya ben çok heyecan yaptım yine sağ tarafımda oluyor ne oluyorsa inşallah bebik vardır orda. Bir de az önce seğirme oldu sağda. Hep göğüslerimi yokluyorum. Oh hala acıyor diyorum. Otobüsteyken de alt tarafımda sızılar oldu geçti sonra. Bu sızılar ağrılar beni çok mutlu ediyor bu yerleşme kanamasından olmadı ama sadece akıntı oluyor biraz o kadar. Yarın test alıp ertesi gün yapayım diyorum. Sonra saçmalama daha kaç gün oldu diyorum.

canım tutmuş olabilir sperm vücutta 48 saat yaşıyor hatta bir kaç kişi öyle hamile kaldı ovulasyondan iki gün önceki ilişkiyle :) Allah verirse her türlü olur canım merak etme:)

İnşallah canım ya biliyorum ol derse olur Allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda Belki bende ovulasyondan önce hamile kalanlar kadar şanslı olurum

canım benim çnceki gebeliğimde adet günü kılcal damar şekilde akıntı gelmişti kahverengi de geldi geç dölllenme olmuş dikkat et sen
Bu kadar kesin konuşma kız ağlattın valla. Gebelik yok çıkarsa yıkılırım sonra bu lafınla bile ağlıyorsam

BAT 10 gün önceydi canım bu kadar geç döllenme de olamaz. 28-29 gün arası oluyorum ve 27 Ocak'ta sol kasık sancım olmuştu. O gün yumurtlamış olmam yani.

Kızlar benim bu ayki ayki hamile kalma şansı yüksek olan tarih 2-11 Şubat arası ovulasyon da 8 Şubat'ti. Bazı durumlardan dolayı 2 9 10 12 14 subatta deneyebildik sadece. Bat 23 şubat. 14 subatta doktora gittim muayene oldum alttan hamilelige dair bir şey yoktu. Sorum şu eğer 14 ünden önce verdiğim tarihlerde tutsaydi çıkar mıydı muayenede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…