Oyy senin ikizler sömürüyorlar anasını desene. Maşallah yaa çok güzel. İnşallah sağlıklı ve fazla kilo almadan geçirirsin hamişlik sürecini. E sonuçta 3 canlısın normal kilo alman ama dengeli gitmek lazım. Vosvosumun tavsiyelerini dikkate alırsın
Canım ben yedisinde hastalandım bu ay benim pic bugün senin yumurtlamana daha var gibi benim iki gün önce olmasına rağmen daha bugün yarın çift çizgi de tam görmedim ben de Ovülasyona yapıyorum
Endise etmene hiic gerek yok :) yumurtlamissin canım 18 subatta. 20 subatta da catlamis gorunuyor . bu gunu mutlaka degerlendir. 27 günde bir adet görüyorsan normal iste erken yumurtlamamissinKızlar merhaba uzun zamandır konuya bakamadım ve ovulasyon testi ile ile ilgili tecrübelerinize ihtiyacım var.
1-Adet terihlerim çok düzenlidir 27 yada 28 günde bir olurum.
2-Bu ay ki adete tarihim 9-10-11-12-13-14 Şubat arası idi.Buna göre adetin 14. günü sonra yumurtlamam gerekir.Yani ayın 22 Şubati tam pik seviye.
3-16 Şubatta adet bitiminden 2 gün sonra bebek denememiz oldu.
4-Ben yumurtlama günümü kaçırmamak için 17 sinde itibaren ovulasyon testi yaptım
5- 17-18-19 Şubattakilerde iki çizgi çıktı bugün yaptığımda çıkmadı hiç birşey.
Ben erken mi yumurtladım,yoksa yumurtlayamadan kaldım mı ve düzenli adeti olan biri erken yumurtlayabilir mi?Kafamda deli sorular.
Ozaman takvim yanıltabiliyor mu? Biraz uzun yazdım ama hakkınızı helal edin.Tüm anne ve adaylarına sevgiler...
Not: Testler hergün aynı satte sıvı alımına dikkat ederek yaptım.
Eki Görüntüle 2113762
Yani 4+5 haftalikken mi görüldü karindan ultrasonda. Anladim ben daha görülmez saniyordum. InşaAllah hakkımızda hayırlısı olur:)Karından görüldü canım.7 mm demisti daha cok kucuk dedi hatta.
Alttan muayenenin kotu bi etkisi yok diye biliyorum.Gerekmeyen durumda doktorun sorar
O zaman insaallah bana da alttan gerek kalmaz. :) yarın insaallah her şey güzel ilerler:)Yok ben alttan baktırmadım , yani gerek görülmedi daha önceden kadın doğum polikliniğinde çalışmıştım bilgim var
Endise etmene hiic gerek yok :) yumurtlamissin canım 18 subatta. 20 subatta da catlamis gorunuyor . bu gunu mutlaka degerlendir. 27 günde bir adet görüyorsan normal iste erken yumurtlamamissintam zamaninda yanii. Beklenen adet tarihinden 14 gun geriye git yumurtlama gubub oluyor
Tekrar baktim 3 4 gun once yumurtlamissin oda cok sorun degil canım:)
Yani 4+5 haftalikken mi görüldü karindan ultrasonda. Anladim ben daha görülmez saniyordum. InşaAllah hakkımızda hayırlısı olur:)
O zaman insaallah bana da alttan gerek kalmaz. :) yarın insaallah her şey güzel ilerler:)
evet 40 gün oldu bugün geçen reglimden.
adet değilim, 40 gün geçti en son adetimin üzerinden.
Valla sen her ay varsın dualarimdasinnncanimsinnnnn
İşte 3 canlıyım diye abartılı yememem gerekiyormuş ama ben herşeyi 3 canlı yapıyorum eşime bile tek baş edemezsin sıkıyosa 3 kişi gel diyorumİnşallah herşey güzel geçer tek isteğimiz o tabi mükemmel beslenemesemde elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ^^ sıra senin güzel haberlerinde inşallah
Endise etmene hiic gerek yok :) yumurtlamissin canım 18 subatta. 20 subatta da catlamis gorunuyor . bu gunu mutlaka degerlendir. 27 günde bir adet görüyorsan normal iste erken yumurtlamamissintam zamaninda yanii. Beklenen adet tarihinden 14 gun geriye git yumurtlama gubub oluyor
Tekrar baktim 3 4 gun once yumurtlamissin oda cok sorun degil canım:)
canım benim çnceki gebeliğimde adet günü kılcal damar şekilde akıntı gelmişti kahverengi de geldi geç dölllenme olmuş dikkat et senKızlar sabah ilk idrardan sonra akıntım çok azdı ve 1 tane kırmızı damar şeklinde idi. İkinci seferde ise kalın ve sarımsı bir akıntı geldi, sadece ucu açık kahverengiydi.
Âdet oluyorum sandım ama hâla başlamadı. İlk âdet akıntım normalde pembe gelir ve sancım olur. 2 gündür sancım sadece ara ara sol tarafta oluyor ve 2 gündür mide bulantım var. Bugün sabah başladı hâlâ midem kötü durumda.
BAT 10 Şubattı bu arada. 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Acaba bu garip akıntılar neye işaret?
Yok canım zaten esinde sorun yoksa 2 3 gun kaliyor spolar vucuttaSon birşey daha sormak istiyorum 18 inde yumurtlmışşsın dedin ya biz 16 sında denedik acaba 18 ine kadar tutan tutmuş mudur??Ogünden sonra birliktelik olmadı da başka hiç.Çok sordum kusura bakma nolur...
Acaba gec döllenme mi bu durumu yasayan arkadaslar var cunku 4 5 gun sonra testi tekrarla canimmKızlar sabah ilk idrardan sonra akıntım çok azdı ve 1 tane kırmızı damar şeklinde idi. İkinci seferde ise kalın ve sarımsı bir akıntı geldi, sadece ucu açık kahverengiydi.
Âdet oluyorum sandım ama hâla başlamadı. İlk âdet akıntım normalde pembe gelir ve sancım olur. 2 gündür sancım sadece ara ara sol tarafta oluyor ve 2 gündür mide bulantım var. Bugün sabah başladı hâlâ midem kötü durumda.
BAT 10 Şubattı bu arada. 5 gün önce kanda 0.100 çıkmıştı. Acaba bu garip akıntılar neye işaret?
canım tutmuş olabilir sperm vücutta 48 saat yaşıyor hatta bir kaç kişi öyle hamile kaldı ovulasyondan iki gün önceki ilişkiyle :) Allah verirse her türlü olur canım merak etme:)Son birşey daha sormak istiyorum 18 inde yumurtlmışşsın dedin ya biz 16 sında denedik acaba 18 ine kadar tutan tutmuş mudur??Ogünden sonra birliktelik olmadı da başka hiç.Çok sordum kusura bakma nolur...
canım tutmuş olabilir sperm vücutta 48 saat yaşıyor hatta bir kaç kişi öyle hamile kaldı ovulasyondan iki gün önceki ilişkiyle :) Allah verirse her türlü olur canım merak etme:)
Bu kadar kesin konuşma kız ağlattın valla. Gebelik yok çıkarsa yıkılırım sonra bu lafınla bile ağlıyorsamcanım benim çnceki gebeliğimde adet günü kılcal damar şekilde akıntı gelmişti kahverengi de geldi geç dölllenme olmuş dikkat et sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?