- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Tahmini yumurtlama 27 Ocak canım her ay ki gibi sol kasık sancım olmuştu. Bu kadar geç döllenme olamaz sanırım.Acaba gec döllenme mi bu durumu yasayan arkadaslar var cunku 4 5 gun sonra testi tekrarla canimm
aynen inşallah canım amiiiiiiiinİnşallah canım ya biliyorum ol derse olurAllah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda Belki bende ovulasyondan önce hamile kalanlar kadar şanslı olurum
canım seni üzmek istememBu kadar kesin konuşma kız ağlattın valla. Gebelik yok çıkarsa yıkılırım sonra bu lafınla bile ağlıyorsam
BAT 10 gün önceydi canım bu kadar geç döllenme de olamaz. 28-29 gün arası oluyorum ve 27 Ocak'ta sol kasık sancım olmuştu. O gün yumurtlamış olmam yani.
Canim umut vermek icin demiyorum bi arkadasta bat zamani kan verdi negatifti kanamasi oldu hafif gecti. Bir hafta sonra test yapti yeni olusmus bebegi gec dollenme yani :) o yuzden dedim testi tekrarlaTahmini yumurtlama 27 Ocak canım her ay ki gibi sol kasık sancım olmuştu. Bu kadar geç döllenme olamaz sanırım.
Âmin canım inşaAllah. Beklemeye devam o zaman.canım seni üzmek istemembaşıma geleni söylüyorum ben de adetten 5 gün sonra test yaptım çıktı çift çizgi çıktı .. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah 10 günde gecikmiş başka bişey olmasın Allah korusun
8 subatta yumurtlama olmussa 10 unda çatlamış varsayalim. 4 günlük bebegi nasil gorecek doktor anlamadım canım bence erkenKızlar benim bu ayki ayki hamile kalma şansı yüksek olan tarih 2-11 Şubat arası ovulasyon da 8 Şubat'ti. Bazı durumlardan dolayı 2 9 10 12 14 subatta deneyebildik sadece. Bat 23 şubat. 14 subatta doktora gittim muayene oldum alttan hamilelige dair bir şey yoktu. Sorum şu eğer 14 ünden önce verdiğim tarihlerde tutsaydi çıkar mıydı muayenede?
İşte ben BAT'tan 5 gün sonra verdim kuzum olsa çıkardı yaCanim umut vermek icin demiyorum bi arkadasta bat zamani kan verdi negatifti kanamasi oldu hafif gecti. Bir hafta sonra test yapti yeni olusmus bebegi gec dollenme yani :) o yuzden dedim testi tekrarla
Anladim canım eger imkanin varsa doktor a git istersen. Kanama durumundan da bahsedersinİşte ben BAT'tan 5 gün sonra verdim kuzum olsa çıkardı ya
5 gün önce kanda bile görünmeyen gebelik yarın testte çıkar mı ki?
Çok sakin herşey canım bu ara hiç belirti yok umutsuzum bu ay icinNapiyon canımm ne var ne yok
Tamam canım teşekkür ederim.Anladim canım eger imkanin varsa doktor a git istersen. Kanama durumundan da bahsedersin
Hayır canım uyuşmazlık olması demek, anne kan grubu rh- , baba kan grubu rh+ olması demek. Zaten hamile kalınca sorarlar hem senin hem eşinin kan grubunu. Ama sizde uyuşmazlık yokCnm bnm kan grubm 0 rh + kocamn a rh + uyşmazlk var mı iğne olmam lazm mı bilmiyorm acaba ondan mı dış gebelk geçrdm
Sizidan haric degisiklik varmi peki goguslerinde canimYa ben çok heyecan yaptım yine sağ tarafımda oluyor ne oluyorsainşallah bebik vardır orda. Bir de az önce seğirme oldu sağda. Hep göğüslerimi yokluyorum. Oh hala acıyor diyorum. Otobüsteyken de alt tarafımda sızılar oldu geçti sonra. Bu sızılar ağrılar beni çok mutlu ediyor bu yerleşme kanamasından olmadı ama sadece akıntı oluyor biraz o kadar. Yarın test alıp ertesi gün yapayım diyorum. Sonra saçmalama daha kaç gün oldu diyorum.
Hafif koyulaşmışlar sankii :))Sizidan haric degisiklik varmi peki goguslerinde canim
Sen zaten bilinçli bir annesin canım, arada ek bilgi olarak yazıyorum ben de doktorumun tavsiyelerini :)Meyve çok yiyorum zaten bide bu ara dondurmaya sardım sürekli canım dondurma çekiyor. Sürekli birşeyler içmek istiyorum hep su bayıyor arada limon sıkıyorum muz çok yiyorum bebeklere kilo yapıyormuş. sabah akşam zeytin yağı ve limon içiyorum kabız olmiyim diye kendi kendime çabalıyorum yürüyünce çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum işe gidip gelirken yürüyorum dahada yürümüyorum zaten
Ya ben çok heyecan yaptım yine sağ tarafımda oluyor ne oluyorsainşallah bebik vardır orda. Bir de az önce seğirme oldu sağda. Hep göğüslerimi yokluyorum. Oh hala acıyor diyorum. Otobüsteyken de alt tarafımda sızılar oldu geçti sonra. Bu sızılar ağrılar beni çok mutlu ediyor bu yerleşme kanamasından olmadı ama sadece akıntı oluyor biraz o kadar. Yarın test alıp ertesi gün yapayım diyorum. Sonra saçmalama daha kaç gün oldu diyorum.
Kızlar benim bu ayki ayki hamile kalma şansı yüksek olan tarih 2-11 Şubat arası ovulasyon da 8 Şubat'ti. Bazı durumlardan dolayı 2 9 10 12 14 subatta deneyebildik sadece. Bat 23 şubat. 14 subatta doktora gittim muayene oldum alttan hamilelige dair bir şey yoktu. Sorum şu eğer 14 ünden önce verdiğim tarihlerde tutsaydi çıkar mıydı muayenede?
Teşekkürler canım benim :) ben de çıktım boncuklu listeye :) sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Anaaam hadi insaAllah yaaa :)))))))))Hafif koyulaşmışlar sankii :))
Bosuna sana devretmek istememişim topiğiTeşekkürler canım benim :) ben de çıktım boncuklu listeye :) sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?