Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım seni üzmek istemem başıma geleni söylüyorum ben de adetten 5 gün sonra test yaptım çıktı çift çizgi çıktı .. hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah 10 günde gecikmiş başka bişey olmasın Allah korusun

Tahmini yumurtlama 27 Ocak canım her ay ki gibi sol kasık sancım olmuştu. Bu kadar geç döllenme olamaz sanırım.
Canim umut vermek icin demiyorum bi arkadasta bat zamani kan verdi negatifti kanamasi oldu hafif gecti. Bir hafta sonra test yapti yeni olusmus bebegi gec dollenme yani :) o yuzden dedim testi tekrarla

Âmin canım inşaAllah. Beklemeye devam o zaman.

8 subatta yumurtlama olmussa 10 unda çatlamış varsayalim. 4 günlük bebegi nasil gorecek doktor anlamadım canım bence erken

Canim umut vermek icin demiyorum bi arkadasta bat zamani kan verdi negatifti kanamasi oldu hafif gecti. Bir hafta sonra test yapti yeni olusmus bebegi gec dollenme yani :) o yuzden dedim testi tekrarla
İşte ben BAT'tan 5 gün sonra verdim kuzum olsa çıkardı ya

5 gün önce kanda bile görünmeyen gebelik yarın testte çıkar mı ki?

İşte ben BAT'tan 5 gün sonra verdim kuzum olsa çıkardı ya

5 gün önce kanda bile görünmeyen gebelik yarın testte çıkar mı ki?
Anladim canım eger imkanin varsa doktor a git istersen. Kanama durumundan da bahsedersin

Cnm bnm kan grubm 0 rh + kocamn a rh + uyşmazlk var mı iğne olmam lazm mı bilmiyorm acaba ondan mı dış gebelk geçrdm
Hayır canım uyuşmazlık olması demek, anne kan grubu rh- , baba kan grubu rh+ olması demek. Zaten hamile kalınca sorarlar hem senin hem eşinin kan grubunu. Ama sizde uyuşmazlık yok

Sizidan haric degisiklik varmi peki goguslerinde canim

Sen zaten bilinçli bir annesin canım, arada ek bilgi olarak yazıyorum ben de doktorumun tavsiyelerini :)

Canim sen sabahlari test yapsama ara ara
Yerlesme kanamasi herkeste olmaz.
Benim kizimda da olmamisti,bunda da olmadı.

Canlilik suresinide dusununce tutma ihtimali cok.Nasip.Ama muayenede her turlu belli olmaz canim

Teşekkürler canım benim :) ben de çıktım boncuklu listeye :) sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Bosuna sana devretmek istememişim topiği @seymaka tembel çıktı hala güzel haber veremedi Şaka bi yana darısı onun başına :) İyim inşallah dahada iyi olurum.Geçen hafta biraz lekelenmem oldu 1 haftadır dinleniyorum.Bebişm rahimden biraz ayrılmış baya korkuttu beni halada korkuyorum biraz düzelme var ama her gün kasık agrım oluyo şu 1 -1.5 ay bir an önce geçsin diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…