Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Muanede belli olmaz da test de çıksa da yeter hemen

Limonu kullanmakta sorun yok demi kulla digina göre.. . Limon bana zararlı geliyor

Oyyy kuzum benim Allah bin kere razı olsun dualarında yerim varsa. Sende dualarımdasın canım benim zaten geriye az kişi kaldık inşallah sıramız gelmiştir peşpeşe patlatırız imzaları :)
Aynen yaaa insallah canim benim senden haberi alalim da ben yetisirim arkandan insallah

İnşlhhh rüyaların gerçekleşir cnmmm benim

Inşallah ama artık umudum tükendi yok kacinci test bu soğan suyu icecegim artık korku dan icemi

Gitmedim eşim izin alamadı test negatif çıkıyor hep ondan hamile olmadığımi düşünüyorum 10 gün sonra zaten adet olmazsam tekrar test yapacagim

8 subatta yumurtlama olmussa 10 unda çatlamış varsayalim. 4 günlük bebegi nasil gorecek doktor anlamadım canım bence erken

Bebek için gitmemiştim başka bir rahatsızlık için gitmiştim.belki ilk denemede tutmuştur da muayene olunca cikar diye ummustum sonucta Rabbim ol derse olur Sagol canım

Canim sen sabahlari test yapsama ara ara
Yerlesme kanamasi herkeste olmaz.
Benim kizimda da olmamisti,bunda da olmadı.

Canlilik suresinide dusununce tutma ihtimali cok.Nasip.Ama muayenede her turlu belli olmaz canim

Hayırlısı artık beklemedeyim sagolasin

Merhaba deyip konuya daliyorum .
Sen doktora gitmelisin bence. Ultrasonla bakar hem. Hayirli bir zamanda olaun insallah. Ben de bekliyorum haftasonu Bat ... Belirti hiiiiiiiiic yok ben de. Ilk gebeligimde gögüslerim sisti , hassasti. Sinirlerim de cok hassasti. Bulanti ve uyku hali vardi fena halde. Simdi hic bir sey yok. Onun icin cok umudum yok. Ama istiyorum tabiki. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biraz sagligimsan endiselenmistim. O zaman ne kadar istedigimi anladim. Allah önce saglik ve sonra gebelik nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…