- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Canim sen sabahlari test yapsama ara ara
Yerlesme kanamasi herkeste olmaz.
Benim kizimda da olmamisti,bunda da olmadı.
Yumurtlamadan 11-12 gün geçmiş oluyor. Yarın alıp ertesi gün yapsam çıkar mı
Canlilik suresinide dusununce tutma ihtimali cok.Nasip.Ama muayenede her turlu belli olmaz canim
Umutlanmayım dedim ama dayanamadım işte yine umut geldiAnaaam hadi insaAllah yaaa :)))))))))
Inşallah koyulaşırAlmayacam almayacam dedim yine test aldim bi tane aksam da gelen giden olmazsa yaparim niye olmadim ki yaaaa kafama cok takiliyor
Limonu kullanmakta sorun yok demi kulla digina göre.. . Limon bana zararlı geliyorMeyve çok yiyorum zaten bide bu ara dondurmaya sardım sürekli canım dondurma çekiyor. Sürekli birşeyler içmek istiyorum hep su bayıyor arada limon sıkıyorum muz çok yiyorum bebeklere kilo yapıyormuş. sabah akşam zeytin yağı ve limon içiyorum kabız olmiyim diye kendi kendime çabalıyorum yürüyünce çok yoruluyorum nefes nefese kalıyorum işe gidip gelirken yürüyorum dahada yürümüyorum zaten
Aynen yaaa insallah canim benim senden haberi alalim da ben yetisirim arkandan insallahOyyy kuzum benim Allah bin kere razı olsun dualarında yerim varsa. Sende dualarımdasın canım benim zaten geriye az kişi kaldık inşallah sıramız gelmiştir peşpeşe patlatırız imzaları :)
Valla ne bilim bu sfer de tirsiyom niye olmadim diye kanda dusuk ciktiya ..hayirlisi bakalimInşallah koyulaşır
Sonu hayır olsun inşallahValla ne bilim bu sfer de tirsiyom niye olmadim diye kanda dusuk ciktiya ..hayirlisi bakalim
Aminn amin amin hepimiz icin canimSonu hayır olsun inşallah
Herkesin sol tarafı sızlar ağrır. Benim sağA
Aminn amin amin hepimiz icin canim
İnşlhhh rüyaların gerçekleşir cnmmm benim
Ayyy inşallah o ayaklar sürtülmüştür kuzum bizde gelelim artık peşinizden yahu :)
İnşallah meleğin hayırlı zamanda bekletmeden gelir canım. Bat söle istersen ekliyim senide listeye
İnşallah süper çıkacak o sonuçlar
Allah korusun canım sen istirahat et, gerekmedikçe ayaklanma, stres yapma birşeye ilk zamanlar oluyor heralde böyle çoğu kişide duyuyorum dikkat edersen hiiçbişicik olmaz Allah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.
Kıyamam sana bi tanem inşallah bebişinin karnında olacağı zamanda olacak ama sen bukadar takma ne olur. İnsanın elinde değil ama bir uğraş bul kendine, bu şekilde devam etmen ve kendini üzmen Allah korusun hormonlarını da alt üst eder. Relax ol ki bebişte gelsinayrıca doktora neden gitmedin ya da gittin mi ? Hamile olmadığına eminsen civanperçemi içebilirsin sökülürsün en azından canım
Emin misin ki başka kadınlarla görüştüğüne ? Evlat sahibi olmayı kim istemezki Rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin sana, zamanı gelmiştir inşallah ama önemli olan evindeki sadakat ve huzur. O olmadıktan sonra çocuk sesi mutlu edebilecek mi seni ? İnşallah sen yalnış anlıyorsundur canım benim, yazdıklarına üzüldüm doğrusu umarım yoluna girer Allah hayırlısını nasip etsin.
Valla canım bence herkesin belirtisi kendinehiç belli olmuyor o işler baksana vosvosumun kulakları bile çınladı :)))
Canım hamile olmadığına eminsen kesinlikle civanperçemi
Amin kuzum benim sende benim duamdasın, güzel sonuçlarla gel inşallah. Su gibi akacak gebeliğin bi bakmışsın bebiş kucakta :)
8 subatta yumurtlama olmussa 10 unda çatlamış varsayalim. 4 günlük bebegi nasil gorecek doktor anlamadım canım bence erken
Canim sen sabahlari test yapsama ara ara
Yerlesme kanamasi herkeste olmaz.
Benim kizimda da olmamisti,bunda da olmadı.
Canlilik suresinide dusununce tutma ihtimali cok.Nasip.Ama muayenede her turlu belli olmaz canim
Valla paranoyak olduk inan :)))))) tovbe tovbe ya..bide sabah ki test bozuk cikiyormusHerkesin sol tarafı sızlar ağrır. Benim sağ
Vallaha merak ediyorum sonucu :)) inşallah daha koyu çıkarValla paranoyak olduk inan :)))))) tovbe tovbe ya..bide sabah ki test bozuk cikiyormushepten ayar olurum
KismetVallaha merak ediyorum sonucu :)) inşallah daha koyu çıkar
KVallaha merak ediyorum sonucu :)) inşallah daha koyu çıkar
Vallaha merak ediyorum sonucu :)) inşallah daha koyu çıkar[/QUOTE
Benim bugun basladi goguslerim sizlamaya yeni yeni ... belkide hastalanacam ne bilim
Bu kadar kesin konuşma kız ağlattın valla. Gebelik yok çıkarsa yıkılırım sonra bu lafınla bile ağlıyorsam
BAT 10 gün önceydi canım bu kadar geç döllenme de olamaz. 28-29 gün arası oluyorum ve 27 Ocak'ta sol kasık sancım olmuştu. O gün yumurtlamış olmam yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?