Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bugün de ovulasyon testim bembeyaz neden hiç silikte çıkmıyor bende bunla delirecem

Göğüslerime bakıp duruyorum ya geçen günlerde üşüdüğüm için koyulaşmışlardır dedim. Şimdi üşümüyorum hatta ateşim var biraz. Hala koyu :)
Dedim ya manyaga bagladim ben disardan biri gorse bu deli napiyor dicek o derece de ..disardaykrn unutuyom eve gelince aklima geliyor :)) )))))))))

Kuzum gebe olmanı okadaaar çok istiyorumki inan. Ama bu belirtilerin bana adet olamadığın için yaşanıyor gibi geliyor. Çok normal belirtiler. İnşallah yanılırım da hamilelik belirtileridir. Hamiş değilsende inşallah sökülürsün de rahatlarsın. Vucut ödem yapmış, hormonlar da napçağını bilemediğinden vücut tepkimeye giriyor. Allahım hayırlısını nasip etsin.

belim korkunç ağrıyooor, adet de yok allahım çıldırazaim akşam kan testi keyfii

Ahahha ay tipini yerimm :))) sabah yap bence ilk idrarla ya zaten sabaha bişi kalmadı kuzum tam sonuç alırsın hemde

Allahimmmmmmmm eşimi aradım akşama sana ne yapayım diye(yemem tatlı vb.)adam ne dese begenirsinuz cocukkk sanki ben önünü tutmusum

kızzz adam mikmik yapalım diyor yani seni özlemiş daha neeee belki de o gün bugündür adama malum olmuştur bellimi olur :)))

Almayacam almayacam dedim yine test aldim bi tane aksam da gelen giden olmazsa yaparim niye olmadim ki yaaaa kafama cok takiliyor

Haklısın valla seninki de muallakta kaldı. Neden gecikti regl anlamadım düzenli diyorsun hemde. İnşallah çok net görürsün ikinci çizgiyi de netleşir durumun be kuzum

Ahhh kuzum ahhh sorma totem bana nanik yaptı hala bekliyorum önceliği vosvosuma verdim belki sıra bana gelmiştir, çok teşekkür ederim iyi dilek ve niyetin için. Allah bebeğine sıkı sıkı tutunma gücü versin, su gibi geçsin şu zamanlarda rahatlayacağın dönemlere gir sağlıkla inşallah. Kendine çok dikkat et, relax olmaya gayret et herşey güzel olacak

Sormaya ben en cok ona takildim bu yasima kadar ben boyle birsey gormedim ....

Âmin canım inşaAllah.

İlk gebeliğinde olan bütün belirtiler bende var. Şu an çok kötü kasık ve bacak agrısı çekiyorum.

seymaka Amin canım söylediklerin hersey senin içinde benim içimde kabul olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…