- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
Benimki arttı bayağı acısı. Inşallah bebektendir ya. Vallahi çok istiyorum miniğimi
Vallahi yerleşsin de artık. Nereye isterse orası olsun
Hayirlisiyla tez zamanda gelir sana tatlim insaAllah ya ...Benimki arttı bayağı acısı. Inşallah bebektendir ya. Vallahi çok istiyorum miniğimi
Yaniii ona takilma iste :)))Vallahi yerleşsin de artık. Nereye isterse orası olsun
InşallahHayirlisiyla tez zamanda gelir sana tatlim insaAllah ya ...
Amin amin amin insaAllah..ben de kan aldirmaya tirsiyom bide dogumu dusundukce :))))) onada tirsiyomInşallahtedavi görmek istemiyorum o da yıpratıcı olur. Inşallah tutmuştur da sadece kontrol için gidip gelirim hastaneye
Göğüslerime bakıp duruyorum yaYaniii ona takilma iste :)))
Vallaha bir gelsinler de o kısımlar vallahi daha kolay geliyor banaAmin amin amin insaAllah..ben de kan aldirmaya tirsiyom bide dogumu dusundukce :))))) onada tirsiyom
Dedim ya manyaga bagladim ben disardan biri gorse bu deli napiyor dicek o derece de ..disardaykrn unutuyom eve gelince aklima geliyor :))Göğüslerime bakıp duruyorum yageçen günlerde üşüdüğüm için koyulaşmışlardır dedim. Şimdi üşümüyorum hatta ateşim var biraz. Hala koyu :)
Hic bilmiyorum tatlim yumurylama sona erdi sanirim.ben hic kullanmadim da bilmiyorumYa kızlar bugün de ovulasyon testim bembeyaz neden hiç silikte çıkmıyor bende bunla delirecem
O ates bende de var yaniyoruuuum yangin ayse gibi :))))Göğüslerime bakıp duruyorum yageçen günlerde üşüdüğüm için koyulaşmışlardır dedim. Şimdi üşümüyorum hatta ateşim var biraz. Hala koyu :)
Alnımda minik sivilceler. Çenemde sivilceler çıktı. Üstüne burnum tıkandı. Yüzüm yanıyordu sabah kalktığımda. Sağ baskın olmak üzere bazen de solda minik sızılar oluyor. Göğüs ucum zaten acıyor. Ama yumurtlama ise 11-12 gün oldu. Testte çıkar mı? 2. Yumurtlama belirtisi de olabilir bu tabi
belim korkunç ağrıyooor, adet de yok allahım çıldırazaim akşam kan testi keyfii
Allahimmmmmmmmeşimi aradım akşama sana ne yapayım diye(yemem tatlı vb.)adam ne dese begenirsinuz cocukkk sanki ben önünü tutmusum
Almayacam almayacam dedim yine test aldim bi tane aksam da gelen giden olmazsa yaparim niye olmadim ki yaaaa kafama cok takiliyor
Bosuna sana devretmek istememişim topiği@seymaka tembel çıktı hala güzel haber veremedi Şaka bi yana darısı onun başına :) İyim inşallah dahada iyi olurum.Geçen hafta biraz lekelenmem oldu 1 haftadır dinleniyorum.Bebişm rahimden biraz ayrılmış baya korkuttu beni halada korkuyorum biraz düzelme var ama her gün kasık agrım oluyo şu 1 -1.5 ay bir an önce geçsin diye dua ediyorum
Sormaya ben en cok ona takildim bu yasima kadar ben boyle birsey gormedim ....Kuzum gebe olmanı okadaaar çok istiyorumki inan. Ama bu belirtilerin bana adet olamadığın için yaşanıyor gibi geliyor. Çok normal belirtiler. İnşallah yanılırım da hamilelik belirtileridir. Hamiş değilsende inşallah sökülürsün de rahatlarsın. Vucut ödem yapmış, hormonlar da napçağını bilemediğinden vücut tepkimeye giriyor. Allahım hayırlısını nasip etsin.
Ahahha ay tipini yerimm :))) sabah yap bence ilk idrarla ya zaten sabaha bişi kalmadı kuzum tam sonuç alırsın hemde
kızzz adam mikmik yapalım diyor yani seni özlemiş daha neeee belki de o gün bugündür adama malum olmuştur bellimi olur :)))
Haklısın valla seninki de muallakta kaldı. Neden gecikti regl anlamadım düzenli diyorsun hemde. İnşallah çok net görürsün ikinci çizgiyi de netleşir durumun be kuzum
Ahhh kuzum ahhh sorma totem bana nanik yaptı hala bekliyorumönceliği vosvosuma verdim belki sıra bana gelmiştir, çok teşekkür ederim iyi dilek ve niyetin için. Allah bebeğine sıkı sıkı tutunma gücü versin, su gibi geçsin şu zamanlarda rahatlayacağın dönemlere gir sağlıkla inşallah. Kendine çok dikkat et, relax olmaya gayret et herşey güzel olacak
Âmin canım inşaAllah.Merhaba deyip konuya daliyorum .
Sen doktora gitmelisin bence. Ultrasonla bakar hem. Hayirli bir zamanda olaun insallah. Ben de bekliyorum haftasonu Bat ... Belirti hiiiiiiiiic yok ben de. Ilk gebeligimde gögüslerim sisti , hassasti. Sinirlerim de cok hassasti. Bulanti ve uyku hali vardi fena halde. Simdi hic bir sey yok. Onun icin cok umudum yok. Ama istiyorum tabiki. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biraz sagligimsan endiselenmistim. O zaman ne kadar istedigimi anladim. Allah önce saglik ve sonra gebelik nasip etsin bizlere
Bu ay bitmeden uğurlu gelsin bize de inşallahDedim ya manyaga bagladim ben disardan biri gorse bu deli napiyor dicek o derece de ..disardaykrn unutuyom eve gelince aklima geliyor :)))))))))))
Hastalık mı bebiş mı çözemedim benO ates bende de var yaniyoruuuum yangin ayse gibi :))))
Hayirlisi canim insaAllahBu ay bitmeden uğurlu gelsin bize de inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?