Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Test yapıyorum negatif, bat 2 gün geçmiş, madem değilim hastalanayım bari.. çok doluyum kızlar çok gergin bir süreçmiş, yeniden yumurtlama günü bekle, adeti bekleee.. rabbim sağlıklı evlatlar versin sonunda inşallah ne diyeyim sabır

benimde aynı hala olmadi bugün günümdü hafif sancimvar ama belirsizlikte kalmak kotu

Kaplıcalara hamamlara gidip geve kalanlarda var . Aradaki paradoksu çözünüz
Ben de bilemedim doğrusu . Ebeyi dinlemekte fayda var gibi
Benim kaynanam hamile olduğunu bilmiyomuş kaplıcaya gitmiş döktümde döktüm sıcak suyu diyo çok şükür sağlıklı doğum yapmış hey gidi eskiler

Hayirlisi olsun canim Allah bi kapi acacaktir mutlaka uzulme. Insallah hepimiz hamis oldugumuzu yazicaz buraya az kaldi :)

Canim benim bebisin tutmus olabilir o sebeple hamilelik agrisi olabilir ilacin etkisi biter bitmez hemen test yaptir. Güzel haberler alirsin cnm insallah

Maşallah canım inşallah hep böyle devam eder darısı da bana

Canim benim bebisin tutmus olabilir o sebeple hamilelik agrisi olabilir ilacin etkisi biter bitmez hemen test yaptir. Güzel haberler alirsin cnm insallah
Insaallah canim dua et benm icin rabbim hepimizjn guzel haberlr almasini nasip etsin insaallah ❤

Ya ben 2 ay bekledik ne gebeyim ne regl oluyorum doktora gittim ilac verdi 10 gun sonra geldi bu ayi ii degerlendirmem lazim yoksa yine 2 ay beklerim die korkuyorum.. sende cok stres yapma ondanda gelmez gebe deilsen eminsen yani kekik demle onu ic sanki bana o fayda sagladi gibi son gun 2 kerr yaptim ictim hemen geldi çünkü

Insaallah canim dua et benm icin rabbim hepimizjn guzel haberlr almasini nasip etsin insaallah ❤
Dualarim seninle cnm o kadar caba sarfettin mukafatinida alirsin insallaah :) ya benim cok agrim var nie cozemedim azcik atesimde var yumurtalar catliyomu acaba simdilik gun asiri yapiyoruz ama klomenin etkisi olabilirmi cnm?

Ne özenirdim gecikince test yapma heyecanina, bazen bende olmayacağını bile bile bi günüm bile geçse test yapıyorum.. sonuç hep negatif artık o sonuca üzülmüyorum gerçi, ama hala da tutar diye beklemiyor değilim:)
Bu arada ben tüp bebek yaptım bi oğlum oldu elhamdülillah, ocakta 3. Yaşını kutlayacağız Allah kısmet ederse.. tekrar tedaviye başlayacağım, yaş ilerliyor inşallah Allah hepimizin duasını dileğini kabul eder...

Kaplıcalara hamamlara gidip geve kalanlarda var . Aradaki paradoksu çözünüz
Ben de bilemedim doğrusu . Ebeyi dinlemekte fayda var gibi
Ya benim moralim şu an sıfır.benim yumurtam dün çatladı,ovulasyon kopkoyu iken birden siliklesti.
Bizde tabi hemen değerlendirdik,kadın söyledi diye bende sıcak su torbası koydum.
Ama bin pişmanım şimdi,biraz arastirma yaptim meğer spermin en büyük düşmanıymış sicak.
Yaaaa ben naptın tüm ay uğraştım kendi eklerimle mahvettim öldürdüm spermleri

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…