- 11 Ekim 2017
- 67
- 40
- 3
- 37
Kaplıcalara hamamlara gidip geve kalanlarda var . Aradaki paradoksu çözünüzBende öyle biliyordum ama kafamı karıştırdı kadın valla,yapsammi yapmadaki bilemedim
Aminnnn inşallahhhhRabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıkla versin bebeğini..
benimde aynı hala olmadi bugün günümdü hafif sancimvar ama belirsizlikte kalmak kotuTest yapıyorum negatif, bat 2 gün geçmiş, madem değilim hastalanayım bari.. çok doluyum kızlar çok gergin bir süreçmiş, yeniden yumurtlama günü bekle, adeti bekleee.. rabbim sağlıklı evlatlar versin sonunda inşallah ne diyeyim sabır
Benim kaynanam hamile olduğunu bilmiyomuş kaplıcaya gitmiş döktümde döktüm sıcak suyu diyo çok şükür sağlıklı doğum yapmış hey gidi eskilerKaplıcalara hamamlara gidip geve kalanlarda var . Aradaki paradoksu çözünüz
Ben de bilemedim doğrusu . Ebeyi dinlemekte fayda var gibi
Ey maşallahBenim kaynanam hamile olduğunu bilmiyomuş kaplıcaya gitmiş döktümde döktüm sıcak suyu diyo çok şükür sağlıklı doğum yapmış hey gidi eskiler
Hayirlisi olsun canim Allah bi kapi acacaktir mutlaka uzulme. Insallah hepimiz hamis oldugumuzu yazicaz buraya az kaldi :)Hamilelik süresini tahliller muayene doğum hiç birinde ödeme yapmıyorsun sen sigortanı yaptırıyorsun sirket odeme yapio hastaneye benimde 2. Ay denemem bu subat ayinda bebeğim i kaybetmstm hayırlısı olr hepimiz için
Canim senin bat listede 15 kasım yaziyor. Insallah olmazsinbenimde aynı hala olmadi bugün günümdü hafif sancimvar ama belirsizlikte kalmak kotu
Ya ben oraya yanlış söylemişim duzelttirmedim sonra 12 kasım varımCanim senin bat listede 15 kasım yaziyor. Insallah olmazsin
Canim benim bebisin tutmus olabilir o sebeple hamilelik agrisi olabilir ilacin etkisi biter bitmez hemen test yaptir. Güzel haberler alirsin cnm insallahHanımlar sizlerin bilgisine ihtiyacım var. Ovitrelle vuruldum 2 kasımda. Bugun 11.günüm ve dün geceden beri bel ağrım arttı yine. Ilk baslarda böyle çok aģrım oldu iğne etkisindendjr diye aldırış etmedim ama etkisi bitmek uzere rtk diye düsünuyorum. Son günlerinde boyle ağrıları olan oldu mu ? Yardmci olur musunz rica etsem
Maşallah canım inşallah hep böyle devam eder darısı da banaBeeeen .Regl günüme kadar hiçbir belirtim yoktu . Regl belirtilerim bile yoktu . Bat günü hafif kasık batmam oldu . Birde çok az bel ağrısı .. Sanırım çokta kolay bir gebelik geçireceğim çok az sağ kasık batmam oldu 3 gün artık oda yok
Bi an gunleri mi kariştirdin acaba dedim. Valla senin sonucu merakla bekliyorum canım. Sabrın sonu selamet olsun insallah.Ya ben oraya yanlış söylemişim duzelttirmedim sonra 12 kasım varım
Insaallah canim dua et benm icinCanim benim bebisin tutmus olabilir o sebeple hamilelik agrisi olabilir ilacin etkisi biter bitmez hemen test yaptir. Güzel haberler alirsin cnm insallah
Ya ben 2 ay bekledik ne gebeyim ne regl oluyorum doktora gittim ilac verdi 10 gun sonra geldi bu ayi ii degerlendirmem lazim yoksa yine 2 ay beklerim die korkuyorum.. sende cok stres yapma ondanda gelmez gebe deilsen eminsen yani kekik demle onu ic sanki bana o fayda sagladi gibi son gun 2 kerr yaptim ictim hemen geldi çünküTest yapıyorum negatif, bat 2 gün geçmiş, madem değilim hastalanayım bari.. çok doluyum kızlar çok gergin bir süreçmiş, yeniden yumurtlama günü bekle, adeti bekleee.. rabbim sağlıklı evlatlar versin sonunda inşallah ne diyeyim sabır
:) Inş canım inş hepimiz için test pozitif çıksada ben baya beklemeyi düşünüyorum hemen gitmicem doktora tam bi haftayı geçsin öyleBi an gunleri mi kariştirdin acaba dedim. Valla senin sonucu merakla bekliyorum canım. Sabrın sonu selamet olsun insallah.
İnşallah canımmmMaşallah canım inşallah hep böyle devam eder darısı da bana
Dualarim seninle cnm o kadar caba sarfettin mukafatinida alirsin insallaah :) ya benim cok agrim var nie cozemedim azcik atesimde var yumurtalar catliyomu acaba simdilik gun asiri yapiyoruz ama klomenin etkisi olabilirmi cnm?Insaallah canim dua et benm icinrabbim hepimizjn guzel haberlr almasini nasip etsin insaallah ❤
Ya benim moralim şu an sıfır.benim yumurtam dün çatladı,ovulasyon kopkoyu iken birden siliklesti.Kaplıcalara hamamlara gidip geve kalanlarda var . Aradaki paradoksu çözünüz
Ben de bilemedim doğrusu . Ebeyi dinlemekte fayda var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?