- 11 Ekim 2017
- 67
- 40
- 3
- 37
Ya ben 2 ay bekledik ne gebeyim ne regl oluyorum doktora gittim ilac verdi 10 gun sonra geldi bu ayi ii degerlendirmem lazim yoksa yine 2 ay beklerim die korkuyorum.. sende cok stres yapma ondanda gelmez gebe deilsen eminsen yani kekik demle onu ic sanki bana o fayda sagladi gibi son gun 2 kerr yaptim ictim hemen geldi çünkü
Öyleymiş canım bende aptal gibi gece boyu sıcak su torbasıyla uyudum,kendi ellerimle öldürdüm yumurtlama günümde spermleri.Sicak iyi degil diye biliyorum canim. Duşta bile suya dikkat ediyorum ben. Spermleri öldürüyormuş.
Aynen öyle eskilerde patır kütür doğumlar 7-8 tane bizler bi tane için yapmadığımız kalmadıEy maşallahBizde iş yok . Yedik hormonu içtik kola nescafeyi uğraşıyoruz şimdi
Hahaha öldüm gülmekten allah da seni güldürsün. Valla eşler de bizle kafayı yedi.
Benim esimde gecen yolda hamile bi bayan gorduk baya kilo almis bende mi boyle olurum acaba dedim tek olda Allah askina olsun bi kalsaydin diyor. Adamlarda sassti iyice
adamlara kafayı yedirttirecegiz sonunda :)Hahahh onlarda bikti hadi hadi demelerimizden
Yanlız anladığım kadarıyla sıcaklık erkekte olmamalı . Eğer sıcaklık erkekte olursa sağlıklı sperm üretimi olmazmış . Biz gelen spermi sıcaklıkla kalitesizleştirebiliyor muyuz ona dair bir bilgi yok okuduğum forumlarda . Bu hamamla saunayla kaplıcayla gebe kalanları da doğrular nitelikte oluyor sanırım . Olabilir mi ? @SosyaljoÖyleymiş canım bende aptal gibi gece boyu sıcak su torbasıyla uyudum,kendi ellerimle öldürdüm yumurtlama günümde spermleri.
Aynen öyle eskilerde patır kütür doğumlar 7-8 tane bizler bi tane için yapmadığımız kalmadı
evet katılıyorum sıcaklık erkekte olmamalı kadında sıcaklık olması iyiymiş. eskiler boşuna demiyorlardı betona oturma çocuğun olmaz diye :)Yanlız anladığım kadarıyla sıcaklık erkekte olmamalı . Eğer sıcaklık erkekte olursa sağlıklı sperm üretimi olmazmış . Biz gelen spermi sıcaklıkla kalitesizleştirebiliyor muyuz ona dair bir bilgi yok okuduğum forumlarda . Bu hamamla saunayla kaplıcayla gebe kalanları da doğrular nitelikte oluyor sanırım . Olabilir mi ?
Eskiden bizim köyde yol yapılırken asfalt döküldüğünde taze sıcaklığı geçince üstüne otururlarmış kadınlar . Ananem anlatırdı . Ne var ne yok bütün irin iltihap akarmış . Sağlıklı olup olmadığını bilemiyorum tabii de yani o kadar kimyasal sıcaklıkla yarar mı olur zarar mı olur tartışılır .evet katılıyorum sıcaklık erkekte olmamalı kadında sıcaklık olması iyiymiş. eskiler boşuna demiyorlardı betona oturma çocuğun olmaz diye :)
evet katılıyorum sıcaklık erkekte olmamalı kadında sıcaklık olması iyiymiş. eskiler boşuna demiyorlardı betona oturma çocuğun olmaz diye :)
Ay bilmiyorum ya keşke yapmasaydım,şimdi kendini suçlar dururum.evet kadınlar için sıcaklık lazımmış ama spermin yaşaması ve hizi içinde soğuk ortam lazimmis.ikisi bir arada nasıl olacaksaYanlız anladığım kadarıyla sıcaklık erkekte olmamalı . Eğer sıcaklık erkekte olursa sağlıklı sperm üretimi olmazmış . Biz gelen spermi sıcaklıkla kalitesizleştirebiliyor muyuz ona dair bir bilgi yok okuduğum forumlarda . Bu hamamla saunayla kaplıcayla gebe kalanları da doğrular nitelikte oluyor sanırım . Olabilir mi ? @Sosyaljo
Haydaaaaa .. En önemli zamanda sakın olunsuzluğa düşme . İyi geleceğini düşün . İyi olacak . Eğer ki tam çatlama döllenme aşamalarında moral bozukluğuna kapılırsan asıl o zaman boşa çalışmış olursun . Ben iyi geleceğini düşünüyorum . Eve yahu tavsiyeyi veren de bu işin ehli . Lütfen moralini bozma .Ya benim moralim şu an sıfır.benim yumurtam dün çatladı,ovulasyon kopkoyu iken birden siliklesti.
Bizde tabi hemen değerlendirdik,kadın söyledi diye bende sıcak su torbası koydum.
Ama bin pişmanım şimdi,biraz arastirma yaptim meğer spermin en büyük düşmanıymış sicak.
Yaaaa ben naptın tüm ay uğraştım kendi eklerimle mahvettim öldürdüm spermleri
Canımmm çok teşekkür ederim. Öncelikle devlet hastanesinde randevum var mehmet cüneyt uzun' a bakalım ne diyecek. Çünkü ben hiç test falan yaptrmadım daha. Hsg çektirmemi söyleyen dr beni muayene bike etmedi.EsTeLLa34 ben ysptırdım canım özelde anestezili hiç bir şey hissetmedim sonrasındada ağrı falan olmadı korkmanı gerektirecek birşey yok
O zaman şöyle düşün . Adana da sıcaklık neredeyse 50 derecenin üzerine çıkıyor yaz dönemlerinde . Yazın kimse gebe kalmıyor mu ? Üstelik şunu da unutmamak lazım . Kadınlar sıcak bölgelerde daha erken ergenliğe giriyorlar . Sıcak şehirlerde de doğum oranları daha yüksek . ( tabii aile planlaması eğitimini baz almıyorum ) . Güzel düşün . Şifa olacak o sıcaklık sanaAy bilmiyorum ya keşke yapmasaydım,şimdi kendini suçlar dururum.evet kadınlar için sıcaklık lazımmış ama spermin yaşaması ve hizi içinde soğuk ortam lazimmis.ikisi bir arada nasıl olacaksa
Darısı bizlerin başına olsun inşallah. Gurbetteyim tek başıma biraz zor oluyor koşuşturmak. Bu yüzden bilenlere sormak istedim. 4 gün sonra muayene ye gideceğim. Kafama takılan olursa yazarım yineBen varim canim gecen sene agustosta cektirdim ozelde anestesisiz benim baya agrili oldu 3 ay sonra hamile kaldim
İyi akşamlar arkadaşlar geçen ay düşükle sonuçlanan bir gebeliğim vardı 2 adet sonrası bende aranıza katılacağım inşallah 2018 hepimize bebiş getirsin hayırlısı ile
canım kocan ilişkiden önce sıcak duş almamalı sadece buna dikkat etseniz yeterli diğer sıcaklara kafayı yorma kadının sıcaklığı beli tutar bebeği de tutar. soguk tutmazmış.Ay bilmiyorum ya keşke yapmasaydım,şimdi kendini suçlar dururum.evet kadınlar için sıcaklık lazımmış ama spermin yaşaması ve hizi içinde soğuk ortam lazimmis.ikisi bir arada nasıl olacaksa
Yok canim oyle hemen ölmezler herhalde. Zaten 1 tanesi yeterli. Kurtarmiştır belki kendiniÖyleymiş canım bende aptal gibi gece boyu sıcak su torbasıyla uyudum,kendi ellerimle öldürdüm yumurtlama günümde spermleri.
Sagol canim ya nasil içimi rahatlarsın suan anlatamam,inslalh dediğim gibi şifa olur.O zaman şöyle düşün . Adana da sıcaklık neredeyse 50 derecenin üzerine çıkıyor yaz dönemlerinde . Yazın kimse gebe kalmıyor mu ? Üstelik şunu da unutmamak lazım . Kadınlar sıcak bölgelerde daha erken ergenliğe giriyorlar . Sıcak şehirlerde de doğum oranları daha yüksek . ( tabii aile planlaması eğitimini baz almıyorum ) . Güzel düşün . Şifa olacak o sıcaklık sana
Bak ben Adana da yaşıyorum. Burda herkes kolayca hamile kalıyor maşallah. Demekki sicaklık etkilemiyor dedigin gibiO zaman şöyle düşün . Adana da sıcaklık neredeyse 50 derecenin üzerine çıkıyor yaz dönemlerinde . Yazın kimse gebe kalmıyor mu ? Üstelik şunu da unutmamak lazım . Kadınlar sıcak bölgelerde daha erken ergenliğe giriyorlar . Sıcak şehirlerde de doğum oranları daha yüksek . ( tabii aile planlaması eğitimini baz almıyorum ) . Güzel düşün . Şifa olacak o sıcaklık sana
Öyleymiş canım bende aptal gibi gece boyu sıcak su torbasıyla uyudum,kendi ellerimle öldürdüm yumurtlama günümde spermleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?