Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hahaha öldüm gülmekten allah da seni güldürsün. Valla eşler de bizle kafayı yedi.

Benim esimde gecen yolda hamile bi bayan gorduk baya kilo almis bende mi boyle olurum acaba dedim tek olda Allah askina olsun bi kalsaydin diyor. Adamlarda sassti iyice

Hahahh onlarda bikti hadi hadi demelerimizden
adamlara kafayı yedirttirecegiz sonunda :)

Öyleymiş canım bende aptal gibi gece boyu sıcak su torbasıyla uyudum,kendi ellerimle öldürdüm yumurtlama günümde spermleri.
Yanlız anladığım kadarıyla sıcaklık erkekte olmamalı . Eğer sıcaklık erkekte olursa sağlıklı sperm üretimi olmazmış . Biz gelen spermi sıcaklıkla kalitesizleştirebiliyor muyuz ona dair bir bilgi yok okuduğum forumlarda . Bu hamamla saunayla kaplıcayla gebe kalanları da doğrular nitelikte oluyor sanırım . Olabilir mi ? @Sosyaljo

Eklentiler

• 714BE403-AE6A-4538-B268-580977817A90.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 28
evet katılıyorum sıcaklık erkekte olmamalı kadında sıcaklık olması iyiymiş. eskiler boşuna demiyorlardı betona oturma çocuğun olmaz diye :)

evet katılıyorum sıcaklık erkekte olmamalı kadında sıcaklık olması iyiymiş. eskiler boşuna demiyorlardı betona oturma çocuğun olmaz diye :)
Eskiden bizim köyde yol yapılırken asfalt döküldüğünde taze sıcaklığı geçince üstüne otururlarmış kadınlar . Ananem anlatırdı . Ne var ne yok bütün irin iltihap akarmış . Sağlıklı olup olmadığını bilemiyorum tabii de yani o kadar kimyasal sıcaklıkla yarar mı olur zarar mı olur tartışılır .

Ay bilmiyorum ya keşke yapmasaydım,şimdi kendini suçlar dururum.evet kadınlar için sıcaklık lazımmış ama spermin yaşaması ve hizi içinde soğuk ortam lazimmis.ikisi bir arada nasıl olacaksa

Haydaaaaa .. En önemli zamanda sakın olunsuzluğa düşme . İyi geleceğini düşün . İyi olacak . Eğer ki tam çatlama döllenme aşamalarında moral bozukluğuna kapılırsan asıl o zaman boşa çalışmış olursun . Ben iyi geleceğini düşünüyorum . Eve yahu tavsiyeyi veren de bu işin ehli . Lütfen moralini bozma .

EsTeLLa34 ben ysptırdım canım özelde anestezili hiç bir şey hissetmedim sonrasındada ağrı falan olmadı korkmanı gerektirecek birşey yok
Canımmm çok teşekkür ederim. Öncelikle devlet hastanesinde randevum var mehmet cüneyt uzun' a bakalım ne diyecek. Çünkü ben hiç test falan yaptrmadım daha. Hsg çektirmemi söyleyen dr beni muayene bike etmedi.

Ay bilmiyorum ya keşke yapmasaydım,şimdi kendini suçlar dururum.evet kadınlar için sıcaklık lazımmış ama spermin yaşaması ve hizi içinde soğuk ortam lazimmis.ikisi bir arada nasıl olacaksa
O zaman şöyle düşün . Adana da sıcaklık neredeyse 50 derecenin üzerine çıkıyor yaz dönemlerinde . Yazın kimse gebe kalmıyor mu ? Üstelik şunu da unutmamak lazım . Kadınlar sıcak bölgelerde daha erken ergenliğe giriyorlar . Sıcak şehirlerde de doğum oranları daha yüksek . ( tabii aile planlaması eğitimini baz almıyorum ) . Güzel düşün . Şifa olacak o sıcaklık sana

Ben varim canim gecen sene agustosta cektirdim ozelde anestesisiz benim baya agrili oldu 3 ay sonra hamile kaldim
Darısı bizlerin başına olsun inşallah. Gurbetteyim tek başıma biraz zor oluyor koşuşturmak. Bu yüzden bilenlere sormak istedim. 4 gün sonra muayene ye gideceğim. Kafama takılan olursa yazarım yine

canım kocan ilişkiden önce sıcak duş almamalı sadece buna dikkat etseniz yeterli diğer sıcaklara kafayı yorma kadının sıcaklığı beli tutar bebeği de tutar. soguk tutmazmış.

Öyleymiş canım bende aptal gibi gece boyu sıcak su torbasıyla uyudum,kendi ellerimle öldürdüm yumurtlama günümde spermleri.
Yok canim oyle hemen ölmezler herhalde. Zaten 1 tanesi yeterli. Kurtarmiştır belki kendini valla artik ne yapacagimizi şaşırdik. Sonumuz iyi olsun.

Sagol canim ya nasil içimi rahatlarsın suan anlatamam,inslalh dediğim gibi şifa olur.
Bir kaç forumda bununla ilgili yazılar okudum,hatta doktor asla denemeyin falan demiş ondan baya moralim bozuldu.
Ama yaki falanda yapıştırıyorlar sıcak tutsun diye bu nasil çelişki gelde çöz

Bak ben Adana da yaşıyorum. Burda herkes kolayca hamile kalıyor maşallah. Demekki sicaklık etkilemiyor dedigin gibi bir ben tutturamadim offff bu arada Adanalı degilim.

Nasılsa olur inşallah canım sen iciniiçini ferah tür rabbim koymuştur onu karnına dikkatli ol yeter bidakine

Merhabalar, birden konuya giris yaptim :) ben 3.hamileligim oncesi yumurtlama doneminde sicak su torbasi ile geziyordum.sicak yumurtanin gelismesine fayda sagliyor.o ayda hamile kaldim.o yuzden moralini bozma.erkeklerin normal zamanlarinda kasik bolgelerini sicak tutmamalari tavsiye ediliyor..sen gonlunu ferah tut.bir de ben kizima hamile kalmadan once gunde persembe gunleri 786 kez, niyet edip besmele cekerdim.kayinvalidemin haci komsusu soylemisti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…