Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen iyi olacağını düşünerek yaptın sana iyi olacak Sadece bunu düşün gerisi boş . Forumları okuyunca ben gebe olmadığımı bile düşünüyorum elimde pozitif çıkan değerim varken

canım kocan ilişkiden önce sıcak duş almamalı sadece buna dikkat etseniz yeterli diğer sıcaklara kafayı yorma kadının sıcaklığı beli tutar bebeği de tutar. soguk tutmazmış.
Yok canim oyle hemen ölmezler herhalde. Zaten 1 tanesi yeterli. Kurtarmiştır belki kendini valla artik ne yapacagimizi şaşırdik. Sonumuz iyi olsun.
Ne biliyim ya ne yapacağımı şaşırdım valla.ama yinede kimse denemesin bence,ben kobay olayım bakalım ne olacak sonuç:)))

Tamda duymak istediğim şey bu.insllah banada şifa olur canım,rabbime emanet ettim kendimi en hayirli zamanda nasip eder insllah.
Perşembelerimi okunacak besmele canim

Aynı durumdayız testler negatif ama adet de gecikti
ı

Tamda duymak istediğim şey bu.insllah banada şifa olur canım,rabbime emanet ettim kendimi en hayirli zamanda nasip eder insllah.
Perşembelerimi okunacak besmele canim

Allah in izni ile olur canim merak etme.hamile kaldiktan sonra sicaktan uzak durursun :) evet persembeleri okuyordum..

Kızlar adet olduğunuz tarih başını söyleyin ve 28 gündemi 30 gündemi onu şeyin hesaplayın gecmis mi nekadar

Kizlar bir de su bilgiyi paylasmak isterim.tabi bu konu inanc ile ilgili bir durum.ben 3 kez dusuk yaptigim icin kizima hamile kalmadan once ummu subyan duasi yazdirmistim adima.yesil bir kumasa sarip deri muska seklinde surekli boynuma takmistim.tuvalete giderken cikariyordum.hamile kaldiktan sonrada doguma gidecegim gune kadar hic cikarmadim.Allah in takdiri ile saglikla dogum yaptim.

İçim içimi yiyor kızlar ya adet olsam bile rahatlicam ama belirsizlikten çatlicam
Canım üzülme bak stres de geciktiriyor bazıların geç döllenme oluyor belki seninkide yeni dolleniyordur olacakmış gibi mutlu pozitif ol olir

Canım üzülme bak stres de geciktiriyor bazıların geç döllenme oluyor belki seninkide yeni dolleniyordur olacakmış gibi mutlu pozitif ol olir
Eşim hep olduğuna inanıyor ama ben kan sonucundan sonra umudumu yitirdim adetim hiç bukadar gecikmedi normalde 11 i değil 10 unda olmalıydı ben bilerek 11 dedim kendimi tutiyim diye yani 3 gün gecikti aslında şuanda bugüne kadar pek sitresim yoktu ama bugün baya sitresliyim

Icini o zaman rahat tut yarın bizlerde aynı şeyleri yasioz ama stres ettikçe vücudumuz etkilio bak ben geçen çok pozitif tim şüpheler varmış gibi hatta geçen eşim benim artık nezman çocuğum olacak dedi benden sonra evlenenler oldu ikinciyi bile yapı o bende kızdım ne strese sokuyorsun dedim allah'a karşı isyan edermiş gibi oysa ki eşim demezdi bole kolay kolay ve benim için okadar rahat ki olacak ama nezman hamile kaldım gecen aydan ama hep dua allahtan

Bugünde adet olmazsam olmaz diye düşünüyorum zaten ama kasığımda hafif bi ağrı var başlayacak gibi sanki minik minik kahve rengi parçacıklar geldi ama adet başlamadı daha sabah ola hayrola

Bugünde adet olmazsam olmaz diye düşünüyorum zaten ama kasığımda hafif bi ağrı var başlayacak gibi sanki minik minik kahve rengi parçacıklar geldi ama adet başlamadı daha sabah ola hayrola
Bak belki olursun bilemem ama bunu rabbim bilir bende yeni öğreniyorum ve adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor bu normalmis ve sen zaten adetim içindesin adet normal belki bu gelen lekelerini üzerine hamile kalirsin benim öbürü leke geldi ama ağrılar hep vardı üzerine bidaha görmedim iki günlük hamileydim düşük olmuştu ama belki sende olesindir lekenin üzerine görme çocuk yeni yerleşiyor olabilir

Benimde kasık ağrılarım var bat 17 ayın 8 inde test yaptım negatif ama erken yaptım sanırım çok azda beyaz akıntım var bi kaç gün sonra tekrar test yapmayı düşünüyorum inşallah pozitif çıkar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…