- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Sen iyi olacağını düşünerek yaptın sana iyi olacakSagol canim ya nasil içimi rahatlarsın suan anlatamam,inslalh dediğim gibi şifa olur.
Bir kaç forumda bununla ilgili yazılar okudum,hatta doktor asla denemeyin falan demiş ondan baya moralim bozuldu.
Ama yaki falanda yapıştırıyorlar sıcak tutsun diye bu nasil çelişki gelde çöz
canım kocan ilişkiden önce sıcak duş almamalı sadece buna dikkat etseniz yeterli diğer sıcaklara kafayı yorma kadının sıcaklığı beli tutar bebeği de tutar. soguk tutmazmış.
Ne biliyim ya ne yapacağımı şaşırdım valla.ama yinede kimse denemesin bence,ben kobay olayım bakalım ne olacak sonuç:)))Yok canim oyle hemen ölmezler herhalde. Zaten 1 tanesi yeterli. Kurtarmiştır belki kendinivalla artik ne yapacagimizi şaşırdik. Sonumuz iyi olsun.
Tamda duymak istediğim şey bu.insllah banada şifa olur canım,rabbime emanet ettim kendimi en hayirli zamanda nasip eder insllah.Merhabalar, birden konuya giris yaptim :) ben 3.hamileligim oncesi yumurtlama doneminde sicak su torbasi ile geziyordum.sicak yumurtanin gelismesine fayda sagliyor.o ayda hamile kaldim.o yuzden moralini bozma.erkeklerin normal zamanlarinda kasik bolgelerini sicak tutmamalari tavsiye ediliyor..sen gonlunu ferah tut.bir de ben kizima hamile kalmadan once gunde persembe gunleri 786 kez, niyet edip besmele cekerdim.kayinvalidemin haci komsusu soylemisti :)
ıTest yapıyorum negatif, bat 2 gün geçmiş, madem değilim hastalanayım bari.. çok doluyum kızlar çok gergin bir süreçmiş, yeniden yumurtlama günü bekle, adeti bekleee.. rabbim sağlıklı evlatlar versin sonunda inşallah ne diyeyim sabır
Tamda duymak istediğim şey bu.insllah banada şifa olur canım,rabbime emanet ettim kendimi en hayirli zamanda nasip eder insllah.
Perşembelerimi okunacak besmele canim
Benim hala belirtim yok göğüs ağrım dışındaKızlar az belirtisi olup hamile olan var mı mesela göğüs ağrısı akıntı ve çok yemek yeme
BenimdeeeeeeeeBenim hala belirtim yok göğüs ağrım dışında
Canım bat 12 Kasım yeni geçti 9 kasımda öğrendim kanda pozitif çıktı 2 günde 1 kan veriyorum artması takip ediliyor şimdilik :)BenimdeeeeeeeeSon adet tarihin neydi canım ? Kan vermiş miydin ?
Haydi hayırlısı bakalımmmmmmmmm . Sağlıklı olsun miniğinnnCanım bat 12 Kasım yeni geçti 9 kasımda öğrendim kanda pozitif çıktı 2 günde 1 kan veriyorum artması takip ediliyor şimdilik :)
Amin canım inşallah seninde sağlıkla gelsinHaydi hayırlısı bakalımmmmmmmmm . Sağlıklı olsun miniğinnn
İnşallahAmin canım inşallah seninde sağlıkla gelsin
Canım üzülme bak stres de geciktiriyor bazıların geç döllenme oluyor belki seninkide yeni dolleniyordur olacakmış gibi mutlu pozitif ol olirİçim içimi yiyor kızlar ya adet olsam bile rahatlicam ama belirsizlikten çatlicam
Eşim hep olduğuna inanıyor ama ben kan sonucundan sonra umudumu yitirdimCanım üzülme bak stres de geciktiriyor bazıların geç döllenme oluyor belki seninkide yeni dolleniyordur olacakmış gibi mutlu pozitif ol olir
Icini o zaman rahat tut yarın bizlerde aynı şeyleri yasioz ama stres ettikçe vücudumuz etkilio bak ben geçen çok pozitif tim şüpheler varmış gibi hatta geçen eşim benim artık nezman çocuğum olacak dedi benden sonra evlenenler oldu ikinciyi bile yapı o bende kızdım ne strese sokuyorsun dedim allah'a karşı isyan edermiş gibi oysa ki eşim demezdi bole kolay kolay ve benim için okadar rahat ki olacak ama nezman hamile kaldım gecen aydan ama hep dua allahtanEşim hep olduğuna inanıyor ama ben kan sonucundan sonra umudumu yitirdimadetim hiç bukadar gecikmedi normalde 11 i değil 10 unda olmalıydı ben bilerek 11 dedim kendimi tutiyim diye yani 3 gün gecikti aslında şuanda bugüne kadar pek sitresim yoktu ama bugün baya sitresliyim
Bugünde adet olmazsam olmaz diye düşünüyorum zaten ama kasığımda hafif bi ağrı var başlayacak gibi sanki minik minik kahve rengi parçacıklar geldi ama adet başlamadı daha sabah ola hayrolaIcini o zaman rahat tut yarın bizlerde aynı şeyleri yasioz ama stres ettikçe vücudumuz etkilio bak ben geçen çok pozitif tim şüpheler varmış gibi hatta geçen eşim benim artık nezman çocuğum olacak dedi benden sonra evlenenler oldu ikinciyi bile yapı o bende kızdım ne strese sokuyorsun dedim allah'a karşı isyan edermiş gibi oysa ki eşim demezdi bole kolay kolay ve benim için okadar rahat ki olacak ama nezman hamile kaldım gecen aydan ama hep dua allahtan
Bak belki olursun bilemem ama bunu rabbim bilir bende yeni öğreniyorum ve adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor bu normalmis ve sen zaten adetim içindesin adet normal belki bu gelen lekelerini üzerine hamile kalirsin benim öbürü leke geldi ama ağrılar hep vardı üzerine bidaha görmedim iki günlük hamileydim düşük olmuştu ama belki sende olesindir lekenin üzerine görme çocuk yeni yerleşiyor olabilirBugünde adet olmazsam olmaz diye düşünüyorum zaten ama kasığımda hafif bi ağrı var başlayacak gibi sanki minik minik kahve rengi parçacıklar geldi ama adet başlamadı daha sabah ola hayrola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?