İnşallah öyledir iki gündürde çok iş yaptım ev taşıdık ettik ağır kaldırdım inşallah tutunabilir olmazsa baya bir süre kendi haline bırakıcam zatenBak belki olursun bilemem ama bunu rabbim bilir bende yeni öğreniyorum ve adet olacakmış gibi ağrılarım oluyor bu normalmis ve sen zaten adetim içindesin adet normal belki bu gelen lekelerini üzerine hamile kalirsin benim öbürü leke geldi ama ağrılar hep vardı üzerine bidaha görmedim iki günlük hamileydim düşük olmuştu ama belki sende olesindir lekenin üzerine görme çocuk yeni yerleşiyor olabilir
Inşallah vardır dua edecem allahım tüm isteyenlere nasip et bilirim o beklemeleri allah sabır versin ama ümidimizi yitirmenin inşallah vardir ve ağır iş yapma doktor dedi ilk aylarda ağır ilişki eğilmek uzanmak falan dikkat etİnşallah öyledir iki gündürde çok iş yaptım ev taşıdık ettik ağır kaldırdım inşallah tutunabilir olmazsa baya bir süre kendi haline bırakıcam zatenkendimi kötü hissediyorum
Hoşgeldin canımkızlar merhaba Rabbim bekleyen umut eden herkese versinbanada dilerim..yeni katıldım
merhaba hoşbulduk,ne güzel kalpli kadınlar varmış vallaHoşgeldin canım
Aynen canım bende ole bisi olsa paylaşıp bilgi ediniyorsin bense hamis olduğumdan beri üyeyim heyecandan uykular yok yalnız değilizmerhaba hoşbulduk,ne güzel kalpli kadınlar varmış vallailk defa okuyorum portalı ,yalnız olmadığımı bilmek güzel
Hayırlı olsun tanımıyorum ama çok sevindim inşallah rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip ederCok sagol canim darisi senin basina. Tatlim belirtilerim yazdim gordun mu ? Sormak istedigin varsa sor cevapliyim
33,35,40,45 canım değişiyor yani ama 30 günden aşağı hiç olmuyorumPeki kaç gün gecikmeli oluyor canım
Benimde 2 kaybim var. Doktorum teste gerek yok dedi. Ama ben başka doktorla görüştüm. Hemen testleri yaptirmami ve rahim filmi cektirmemi istedi.Eşimle bütün testlerimizi yaptırdık. Kan pıhtılaşması varmiş bende.
Farklı bir doktora gitmeni tavsiye ederim. 2 tane olunca araştırılmasi iyi olur.
Çok geçmiş olsun canım Allahım bi an önce hayırlısı ile unuttrsun o günleriAmin inşalla, benim durumumda benzer seninle bir kimyasal gebelik bide kürtajım var malesef..
Günaydın canım hayırlısı olsun inşllah önümüzdeki ay olurkızlar günaydın dün adet oldum gecikmeli de olsa. adetim bittikten sonra soğan kürüne mi başlamalıyım yoksa incir e mi. yada ikisi birlikte olabilir mi
amin canm inşallahGünaydın canım hayırlısı olsun inşllah önümüzdeki ay olur
Soğan kürünü ben yaptım ama tamamlayamadım 5 gün falan içebildim midem bulandı sonrasında bendede iltihap var diye kullandım bide süt maydonoz buharından yaptım iki kere ama ondan korktum kaşıntı yaptı diye işe yaradımı bilmiyorum 12 gün kaldı ama yine olmadı sanırım banada aşılama tüp bebek yolları görünüyoramin canm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?