Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah öyledir iki gündürde çok iş yaptım ev taşıdık ettik ağır kaldırdım inşallah tutunabilir olmazsa baya bir süre kendi haline bırakıcam zaten kendimi kötü hissediyorum

İnşallah öyledir iki gündürde çok iş yaptım ev taşıdık ettik ağır kaldırdım inşallah tutunabilir olmazsa baya bir süre kendi haline bırakıcam zaten kendimi kötü hissediyorum
Inşallah vardır dua edecem allahım tüm isteyenlere nasip et bilirim o beklemeleri allah sabır versin ama ümidimizi yitirmenin inşallah vardir ve ağır iş yapma doktor dedi ilk aylarda ağır ilişki eğilmek uzanmak falan dikkat et

merhaba hoşbulduk,ne güzel kalpli kadınlar varmış valla ilk defa okuyorum portalı ,yalnız olmadığımı bilmek güzel
Aynen canım bende ole bisi olsa paylaşıp bilgi ediniyorsin bense hamis olduğumdan beri üyeyim heyecandan uykular yok yalnız değiliz

1 özel 1 devlet olmak üzere 2 farklı doktorun daha fikrini aldım beklemek istemiyorsanız aşılama yapın dedi son gittiğim, artık tmm dedim sakin sakin beklicem :)

kızlar günaydın dün adet oldum gecikmeli de olsa. adetim bittikten sonra soğan kürüne mi başlamalıyım yoksa incir e mi. yada ikisi birlikte olabilir mi

amin canm inşallah
Soğan kürünü ben yaptım ama tamamlayamadım 5 gün falan içebildim midem bulandı sonrasında bendede iltihap var diye kullandım bide süt maydonoz buharından yaptım iki kere ama ondan korktum kaşıntı yaptı diye işe yaradımı bilmiyorum 12 gün kaldı ama yine olmadı sanırım banada aşılama tüp bebek yolları görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…