Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aşılama ve tü ebbek bana dha erkn canm inşallah bu ay yakalıyabiliriz hepimiz

UYANDIM CANIM AMA REGLİ OLDUM ÇOK MORALİM BOZUK BELKI DE BU HAYIRLISIYDI HİÇ OLMAMALIYDI @gazelim_24 yeni bat 9 aralık Arel13
hayırlısı olsun canım bir dahaki aya inşlllah güzel haberler verirsin üzülme dinlen güzelce bugün biraz üzücü geçer ama yarın kendine geleceksin yumurtlama zamanı yine heyecan umut olacak her ay kendimden biliyorum Allah bütün isteyenlere içlerindede bizlerde nasip etsin inşllah

moralımı bozan tek şey o olsaydı eşim canımı sıktı hertürlü üzggünüm

Erkek soguk,kadin sicak sever :)
Bebeklerde bile boyle denir.
Duyduklarinizla heba olmaktan yurudugunuz yolu unutuyorsunuz yapmayin cok uzuluyorum cok sasirdigim seyler okuyorum.Yapilan kürlerin bile o kadar ince zaman ayari ve miktarlari var ki belki de kimler kendine zarar veriyor bilmiyor...
Regl sonrasi sicaklik iyidir yardimci olur.Erkege iyi gelmez.
Dusunsene zaten vucut isin o zaman yuksek ve sonrasinda yuksek kalmasi gebelige isaret.Ekstra bisy yapmasanda ayaklarini sirtini sicak tut hep zaten enfeksiyonun başı ayaklari kollamamaktir.

Onlarda yıpranıyor canım erkekler bize belli etmesene onlarda çok üzülüyorlar çoğu zaman biz böyle heyecanlanınca onlarda içten içe umut ediyor sonra olmadı diyoruz yıkılıyorlar ama belli edmemeye çalışıyorlar

Kubra caninizi sikmayin iyi biliyoruz ki birsey nasip degilse yolun sonunada gelsek kismet degilse yine bisy cikar olmaz.
Kimbilir ne hayır var şu işte duysak seviniriz.

Merhaba Canım, bendede pko var ama doktor çocuk için engel değil kimi kadınlarda zorlaştırır kimi kadınlarda sorun yaratmaz, hamile kalmaya engel bir durum değil dedi.

Kızlar hiç başınıza geldimi bilmiyorum ama yeni evlendiğimde 2 yıl önce aşırı adet ağrısı ile Ankara Ünv doktora gittiğimde polikistik over olduğunu söylediler. 1 yıl sonra yine aşırı adet sancısı ile Yenimahalle Dev. Hastanesine acile gittiğimde polikistik over olmadığımı 2 cm kist olduğunu söylediler. 1 ay sonra kontrole gittim kist yada poliskistik yok temiz dediler.
Poliskistik over varsa hep vardır değil mi bir görünüp bri kaybolmaz bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Kızlar günaydın, bende yumurtlama tembelliği var. Doktorum adetimin dördüncü gününde klomen ve estrofem verdi 10 kasımda kontrole gittim sol tarafta çok güzel bir yumurta oluşmuş dedi ve hemen ertesi güne çatlatma iğnesi verdi. İlişkiye girmem gereken günleride yazdı ve hatta çatlatma iğnesinden bir gün sonrası akşam ilişkiye saat kaçta girmem gerektiğini bile söyledi. Yorganı üzerimden oynatmayan ben bu gece sıcaktan üstüm hep açık yattım zannediyorum çatlama oldu. Sizce doğru teşhismi

UYANDIM CANIM AMA REGLİ OLDUM ÇOK MORALİM BOZUK BELKI DE BU HAYIRLISIYDI HİÇ OLMAMALIYDI @gazelim_24 yeni bat 9 aralık Arel13
Insanin morali bozuluyor haklisin ama yeni bir ay için hazırlanman lazim bunu da unutma canim.
Bedenimize ruh sagligimiza iyi bakmamiz lazim bebislerimiz icin

An itibarıyla 1-2 damla kanamam oldu sanırım adetim başladı

Sende sanirim bu ay bisyler olduda söküleceksin.Rahim kendini hazirliyor olabilir.
Lekelenme,damla damla gelme fln normalde olmayan seyler mi?
Carsambayi atlama canim yine soyluyorum beta icin kan ver.

Bende henüz bir şey Yok adet olacaksam da bir an önce olurum inşallah yoksa bir an önce belli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…