aşılama ve tü ebbek bana dha erkn canm inşallah bu ay yakalıyabiliriz hepimizSoğan kürünü ben yaptım ama tamamlayamadım 5 gün falan içebildim midem bulandı sonrasında bendede iltihap var diye kullandım bide süt maydonoz buharından yaptım iki kere ama ondan korktum kaşıntı yaptı diye işe yaradımı bilmiyorum 12 gün kaldı ama yine olmadı sanırım banada aşılama tüp bebek yolları görünüyor
UYANDIM CANIM AMA REGLİ OLDUM ÇOK MORALİM BOZUK BELKI DE BU HAYIRLISIYDI HİÇ OLMAMALIYDI @gazelim_24 yeni bat 9 aralıkArel13
İnşllah canım kaç yaşındaydın senaşılama ve tü ebbek bana dha erkn canm inşallah bu ay yakalıyabiliriz hepimiz
İnşllah canım kaç yaşındaydın senaşılama ve tü ebbek bana dha erkn canm inşallah bu ay yakalıyabiliriz hepimiz
moralımı bozan tek şey o olsaydı eşim canımı sıktı hertürlü üzggünümhayırlısı olsun canım bir dahaki aya inşlllah güzel haberler verirsin üzülme dinlen güzelce bugün biraz üzücü geçer ama yarın kendine geleceksin yumurtlama zamanı yine heyecan umut olacak her ay kendimden biliyorum Allah bütün isteyenlere içlerindede bizlerde nasip etsin inşllah
Ya benim moralim şu an sıfır.benim yumurtam dün çatladı,ovulasyon kopkoyu iken birden siliklesti.
Bizde tabi hemen değerlendirdik,kadın söyledi diye bende sıcak su torbası koydum.
Ama bin pişmanım şimdi,biraz arastirma yaptim meğer spermin en büyük düşmanıymış sicak.
Yaaaa ben naptın tüm ay uğraştım kendi eklerimle mahvettim öldürdüm spermleri
Onlarda yıpranıyor canım erkekler bize belli etmesene onlarda çok üzülüyorlar çoğu zaman biz böyle heyecanlanınca onlarda içten içe umut ediyor sonra olmadı diyoruz yıkılıyorlar ama belli edmemeye çalışıyorlarmoralımı bozan tek şey o olsaydı eşim canımı sıktı hertürlü üzggünüm
moralımı bozan tek şey o olsaydı eşim canımı sıktı hertürlü üzggünüm
O belirtiler bende de oldu Klomen kullandım+duphaston dr folikasidi sürekli kullanmam için yazdı bende polikistik over başlangıcı varmıs normal yollardan hamile kalamıyorum insallah kim istiyorsa allahım herkese versin3kasım regl günüm insallah olmam
24 olmadım dha canmİnşllah canım kaç yaşındaydın sen
Insanin morali bozuluyor haklisin ama yeni bir ay için hazırlanman lazim bunu da unutma canim.UYANDIM CANIM AMA REGLİ OLDUM ÇOK MORALİM BOZUK BELKI DE BU HAYIRLISIYDI HİÇ OLMAMALIYDI @gazelim_24 yeni bat 9 aralıkArel13
An itibarıyla 1-2 damla kanamam oldu sanırım adetim başladı
hayırlısı olsun inşallah diğer ay hamile kalırsın.An itibarıyla 1-2 damla kanamam oldu sanırım adetim başladı
hayırlı olsun cnm daha bitmedi aralık ayımız var :) yeni bat tarihini de yaz arkadaş eklesinBenimde bu ay erken geldi kırmızılar. Asıl maraton bundan sonra başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?