Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende sanirim bu ay bisyler olduda söküleceksin.Rahim kendini hazirliyor olabilir.
Lekelenme,damla damla gelme fln normalde olmayan seyler mi?
Carsambayi atlama canim yine soyluyorum beta icin kan ver.
bu ay pek normal değildi benim için halada öyle geliyor karnım kasığım dolu dolu geliyor ve farklı ağrıyor. zaten bu hafta hormon testi yaptırıcam araya hcg de ekletirim illaki bende bilemedim adetimin huyu suyumu değişti
hayırlısı olsun inşallah diğer ay hamile kalırsın.
inşallah canım kendi haline bırakıcam zaten artık üstüne düşmek istemiyorum
Rahim hzırlıyordur kendini. Sen yinede çok stres yapma canım vücudun dengesini bozmak istemeyiz
illaki canım sıkıldı üzüldüm ama yapacakta birşey yok

Dualarim seninle cnm o kadar caba sarfettin mukafatinida alirsin insallaah :) ya benim cok agrim var nie cozemedim azcik atesimde var yumurtalar catliyomu acaba simdilik gun asiri yapiyoruz ama klomenin etkisi olabilirmi cnm?
Amin insaallah canım. Bu hafta ögrenirim sonucu olumlu yada olumsuz. Catliyordur ağri falan hissediyor musun. Gün aşirıya devam canim insaallah guzel sonuclanir bu cabalarimiz

Hani üzülmek yoktu ama moral bozmuyoruz. Hepimizin melekleri gelicek inşallah

Hani üzülmek yoktu ama moral bozmuyoruz. Hepimizin melekleri gelicek inşallah
benimki genel bir moral bozukluğu oldu canım bu ara herşey okadar üstüste geldiki elimde değil çok kötü hissettim kendimi yoksa sağlık olsun nezaman hayırlıysa ozaman olsun. bu ara iş değiştirme durumum var eğer olursa 1 sene kadar düşünmemem lazım zaten

Herşey üst üste gelince kötü oluyor gerçekten. Herşey güzel olucak dertlerinde biter inşallah Allah yardımcın olsun.

Hayirli olsun canim.
Bak simdi aklimi çeldin
Bu ay gecti artik. Onumuzdeki ay da klomen baslayacagim. Doktorum oyle dedi. Eger onda da olmazsa baslarim bende canim.
Bende klomen var evde ve uc aydir onu kullanmamak icin bi bahane urettim kendime bu ay da hayıt kullanıyım obur ay doktora gidip baslicam klomene diyodum bu ara da ilk iki cocuguma klomenle hamile kaldim ben ilk i 8 aylık dogdu bir gun yasadi vefat etti melegim ikincisi Allah uzun omurler versin su an 6 yasinda 1.sinifa gidiyor iste ucuncu de yolda klomen kullanirken birincide o ay hemen hamile kaldim ikinci de kullandigim ay kalamadim biraktim ertesi ay kullanmadan kaldim

Bilmiyorum ya ne düşüneceğimi şaşırdım artık nolcaksa olsun tabi hayırlısı olsun
Rabbim hayirlisini versin insallah o kadar umutsuzdum kii anlatamam karın agrisi basladi iste dedim regl geliyo belim agridi tamam dedim adetlerim de aşırı duzenli hani saatini gecirmez 10 kasım gunu oglene kadar bekledim baktim yok test yaptim ikinci cizgi silik baya burda paylastim hatta resmini burdaki arkadaslar hamilesin diince kostum doktora ve sonuc pozitif rabbimin izniyle ve hala geceleri adet oluyorum psikolojisiyle uyaniyorum kasik bel agrilarima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…