Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım Allah evladina saglikli uzun ömurler versin.
Benim bütün tahlillerim yapildi. Bir sorun yok cok sükür. Adetlerimde düzenlidir. Kürler yapip düzgün olanı bozarım diye korkuyorum. Hayıt ne işe yarıyor? Birde önümüzdeki ay klomenle birlikte kullansam birsey olur mu?

o zaman çok erkenmiş cnm
Kızlar bugün 27 . Günüm progesteron sonucuna göre 13,2 yumurtam çatladı geçti 23.gün yaptırmıştım bu testi şimdi ovülasyon testi yaptım böyle çıktı neden böyle çıkıyor anlamadım SiZin yumurta çayladıktan sonra çizgi gösteriyor mu ?

Eklentiler

• B0D8840E-23D8-4C3A-999D-5F36D27DEEC9.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 48
ovulasyon testlerinde ikinci çizgi hep olur hafiften ama. ilk çizgi kadar koyu olursa hamilelik belirtisidir. ama sen geç yumurtlamışsın galiba ne zaman yumurtlama oldu

burcunzlcn48 canim zahmet olmazsa nasıl kullandığını yazar mısın?
Benim eşim çok pimpiriklidir. Kötü bir etki olursa konuşa konuşa başımın etini yer artık. Biraz da ondan yapmıyorum.

Herşey üst üste gelince kötü oluyor gerçekten. Herşey güzel olucak dertlerinde biter inşallah Allah yardımcın olsun.
aynen baya kötü oluyor akşam biraz isyan ettim eşim oturdu teselli öğüt sakinleştirdi çok bunaldım cidden ama herşey geçecek inşallah

burcunzlcn48 canim zahmet olmazsa nasıl kullandığını yazar mısın?
Benim eşim çok pimpiriklidir. Kötü bir etki olursa konuşa konuşa başımın etini yer artık. Biraz da ondan yapmıyorum.
Adetin dördüncü günü başladım ben 14uncu gune kadar kullandim bak canım sabah aksam civan percemi aslan pencesi coban cantasi cayi bunlara ek ayni sabah aksam hayit tohumu nasil yaoacagina gelirsek uclu karisimi yarim litre suyu kaynatip icine atiyosun iki dakikadan az kaynasin kapat süz ilik olunca ic ama soyliyim cokkk acı tadi ben icerken Allahım şafi isminin yuzu suyu hurmetine sifa ver diyerek gozumu kapatip nefes almadan iciyordum hayıta gelince 1 tatli kasigi tohumu ez 1 su bardagina koy cezvede 1 su bardagi suyu kaynat ezdigin tohuma dök 15 dakika demlensin süz ic ama onu sicak sicak icmen lazim tadi guzel kekik gibi ayni ben acı olani acikcasi cok duzenli kullanamadim bir hafta belki ama hayıtı 14.gune kadar ictim ve ebru destan kürü yaz hemen cikiyo kadin kullandigim ay hamile kaldim demis bende ayni oldu

Canim çok tesekkur ederim uzun uzun yazmişsin sagol. Ilk karişimi da 1 bardak mi iciyoruz canim.

aynen baya kötü oluyor akşam biraz isyan ettim eşim oturdu teselli öğüt sakinleştirdi çok bunaldım cidden ama herşey geçecek inşallah
Canim sen ovulasyon testi kullanmismiydin,tamm olarak kaçıncı gün yumurtladın acaba.gecikmen o yuzdendir belki gec yumurtladiysan gec gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…