- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Canım Allah evladina saglikli uzun ömurler versin.Bende klomen var evde ve uc aydir onu kullanmamak icin bi bahane urettim kendime bu ay da hayıt kullanıyım obur ay doktora gidip baslicam klomene diyodum bu ara da ilk iki cocuguma klomenle hamile kaldim ben ilk i 8 aylık dogdu bir gun yasadi vefat etti melegim ikincisi Allah uzun omurler versin su an 6 yasinda 1.sinifa gidiyor iste ucuncu de yolda klomen kullanirken birincide o ay hemen hamile kaldim ikinci de kullandigim ay kalamadim biraktim ertesi ay kullanmadan kaldim
Kızlar bugün 27 . Günüm progesteron sonucuna göre 13,2 yumurtam çatladı geçti 23.gün yaptırmıştım bu testi şimdi ovülasyon testi yaptım böyle çıktı neden böyle çıkıyor anlamadım SiZin yumurta çayladıktan sonra çizgi gösteriyor mu ?o zaman çok erkenmiş cnm
Canm inşallah ne güzel demişsin bakalım bekliyorum işteCancazım ben bir gün önce yaptım cikmadi gununde yaptim cok silik cikti
ovulasyon testlerinde ikinci çizgi hep olur hafiften ama. ilk çizgi kadar koyu olursa hamilelik belirtisidir. ama sen geç yumurtlamışsın galiba ne zaman yumurtlama olduKızlar bugün 27 . Günüm progesteron sonucuna göre 13,2 yumurtam çatladı geçti 23.gün yaptırmıştım bu testi şimdi ovülasyon testi yaptım böyle çıktı neden böyle çıkıyor anlamadım SiZin yumurta çayladıktan sonra çizgi gösteriyor mu ?
Canım Allah evladina saglikli uzun ömurler versin.
Benim bütün tahlillerim yapildi. Bir sorun yok cok sükür. Adetlerimde düzenlidir. Kürler yapip düzgün olanı bozarım diye korkuyorum. Hayıt ne işe yarıyor? Birde önümüzdeki ay klomenle birlikte kullansam birsey olur mu?[/QUO yaaa aynı senin gibi dusunuyordum benimde herseyim yolunda bi hormonal dengesizligim yok adet duzensizligim yok hersey yolunda ama olmuyordu hayıtı tek kullanmadım bu ebru destan kuru vardi onu gordum nette kullandigim ay hamile kaldim diyodu neden olmasin dedim gittim aldım otları tabi hersey vesile rabbim vaktini zamanini biliuor sifa Allahtan diyerek kullandim ve hic sıkıntıda yok cok sukur gercekten ayni senin gibi dusunyyordym hersey yolundayken ya hormonlari bozarsam falan diye ama oldu iste
Adete mi evet ona 2 gün var biliyrm canmo zaman daha 2 günün var. 15+14=29
Neyı hesapladın canımo zaman daha 2 günün var. 15+14=29
yumurtlama çatladıktan 14 gün sonra adet oluruz ya onu hesapladım cnm :)Neyı hesapladın canım
He tamam canım :)yumurtlama çatladıktan 14 gün sonra adet oluruz ya onu hesapladım cnm :)
hayırlısı inşallah güzel haberler alırızo zaman daha 2 günün var. 15+14=29
aynen baya kötü oluyor akşam biraz isyan ettim eşim oturdu teselli öğüt sakinleştirdi çok bunaldım cidden ama herşey geçecek inşallahHerşey üst üste gelince kötü oluyor gerçekten. Herşey güzel olucak dertlerinde biter inşallah Allah yardımcın olsun.
Adetin dördüncü günü başladım ben 14uncu gune kadar kullandim bak canım sabah aksam civan percemi aslan pencesi coban cantasi cayi bunlara ek ayni sabah aksam hayit tohumu nasil yaoacagina gelirsek uclu karisimi yarim litre suyu kaynatip icine atiyosun iki dakikadan az kaynasin kapat süz ilik olunca ic ama soyliyim cokkk acı tadi ben icerken Allahım şafi isminin yuzu suyu hurmetine sifa ver diyerek gozumu kapatip nefes almadan iciyordum hayıta gelince 1 tatli kasigi tohumu ez 1 su bardagina koy cezvede 1 su bardagi suyu kaynat ezdigin tohuma dök 15 dakika demlensin süz ic ama onu sicak sicak icmen lazim tadi guzel kekik gibi ayni ben acı olani acikcasi cok duzenli kullanamadim bir hafta belki ama hayıtı 14.gune kadar ictim ve ebru destan kürü yaz hemen cikiyo kadin kullandigim ay hamile kaldim demis bende ayni olduburcunzlcn48 canim zahmet olmazsa nasıl kullandığını yazar mısın?
Benim eşim çok pimpiriklidir. Kötü bir etki olursa konuşa konuşa başımın etini yer artık. Biraz da ondan yapmıyorum.
Canim çok tesekkur ederim uzun uzun yazmişsin sagol. Ilk karişimi da 1 bardak mi iciyoruz canim.Adetin dördüncü günü başladım ben 14uncu gune kadar kullandim bak canım sabah aksam civan percemi aslan pencesi coban cantasi cayi bunlara ek ayni sabah aksam hayit tohumu nasil yaoacagina gelirsek uclu karisimi yarim litre suyu kaynatip icine atiyosun iki dakikadan az kaynasin kapat süz ilik olunca ic ama soyliyim cokkk acı tadi ben icerken Allahım şafi isminin yuzu suyu hurmetine sifa ver diyerek gozumu kapatip nefes almadan iciyordum hayıta gelince 1 tatli kasigi tohumu ez 1 su bardagina koy cezvede 1 su bardagi suyu kaynat ezdigin tohuma dök 15 dakika demlensin süz ic ama onu sicak sicak icmen lazim tadi guzel kekik gibi ayni ben acı olani acikcasi cok duzenli kullanamadim bir hafta belki ama hayıtı 14.gune kadar ictim ve ebru destan kürü yaz hemen cikiyo kadin kullandigim ay hamile kaldim demis bende ayni oldu
Ay inşallah canm :) hepimizinLh degerin yüklesmis yani yumurtan catlayacak demektir canim. Bugunu ve yarini mutlaka degerlndir. Hayirli haberlerni bekliyorz.
Aaaa inşallahEvet ben de ovulasyon testiyle takip ettim . Testlerimi örnek olması için attım . Genel birliktelik düzenimiz gün aşırı . Pick yaptığı zamanda günlük ilişki oldu . İncir kürüyle destekledim 5-6 gün kadar .. İnşallah hayırlı sonuçlar gelir size de
Canim sen ovulasyon testi kullanmismiydin,tamm olarak kaçıncı gün yumurtladın acaba.gecikmen o yuzdendir belki gec yumurtladiysan gec geliraynen baya kötü oluyor akşam biraz isyan ettim eşim oturdu teselli öğüt sakinleştirdi çok bunaldım cidden ama herşey geçecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?