Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sen ovulasyon testi kullanmismiydin,tamm olarak kaçıncı gün yumurtladın acaba.gecikmen o yuzdendir belki gec yumurtladiysan gec gelir
test yaptım evet 12. gündü olsa çıkardı zaten bugün adet oldum bunada şükür adette yok bebişte yok insan iğce sinirleniyor en azından şimdi olmadığını biliyorum

test yaptım evet 12. gündü olsa çıkardı zaten bugün adet oldum bunada şükür adette yok bebişte yok insan iğce sinirleniyor en azından şimdi olmadığını biliyorum
Neyse canım rahatladın en azından,kafandan at olumsuzlukları bende hemen karamasara bağlıyorum ama yapmamalıyız işte.
Hala 2018e hamile girme şansım var sakın üzülme güzel haberler gelecek insllah

Neyse canım rahatladın en azından,kafandan at olumsuzlukları bende hemen karamasara bağlıyorum ama yapmamalıyız işte.
Hala 2018e hamile girme şansım var sakın üzülme güzel haberler gelecek insllah
yok canım zaten iş değiştirme durumum var öyle olursa bir süre ertelemem lazım malesef artık 2019 a hamile girmek isteyen bir gruba dahil olurum

Amin insaallah canım. Bu hafta ögrenirim sonucu olumlu yada olumsuz. Catliyordur ağri falan hissediyor musun. Gün aşirıya devam canim insaallah guzel sonuclanir bu cabalarimiz
Cok agrim var suanda yatiyorum feci bi bas agrisi mide bulantisi ayaga kalkamiyorum gozumun onu karariyor.. insallâh allahimmm gonlune gore versin cnm

Kızlar merhaba üstteki ov testi dün akşama ait, alttaki de bugüne ait. Sizce yumurtlama olmus mudur?

Eklentiler

• image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 44
Ay şimdi siz bana kizacaksiniz yeter artık git su doktora diye ama benim sevgili eşim beni yollamiyor ki bekle bekle bekle diye tutturdu hatta gitmim diye sabah beni uyandırmadan gidiyoradet oldum mu?hayır olmadım

Ay şimdi siz bana kizacaksiniz yeter artık git su doktora diye ama benim sevgili eşim beni yollamiyor ki bekle bekle bekle diye tutturdu hatta gitmim diye sabah beni uyandırmadan gidiyoradet oldum mu?hayır olmadım
Can'ım benim kocam da öyleydi baktı olmuyor bu keZ kendisi git demişti:) hatta ben ona sende gel sana da baktıralım dediğinde istememişti şimdi ise bu ay da olmazsa bende doktora gideyim diyor

An itibarıyla 1-2 damla kanamam oldu sanırım adetim başladı
Canim benimde bu ay adetim kafayi yedi ve hic basima boyle bisey gelmemisti hep kahverengi geldi normal kanamayi bi kere gordum azicik doktoruma sordum hic oyle bisey yasamadim diye ilac kullaniyorsun tedavide oldugun icin onlara takilmamk gerek normal dedi sen tedavi goruyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…