Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok ben tedavi görmedim kendiliğinden yedi kafayı

Canım yaptın mı test bir daha

Kaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük

Neden düşük :) Cok bildigimizi sandigimiz hesaplamalardan :) Yapma gozunu seveyim canım..Kafanizi cok bulandiriyorsunuz.
İnanç önemlidir♡

Ismimin olmadigi bile bile liste gorunce gozum aciliyor

Ben regli olmadım gebelik testi yaptım 3 tane 2 gün arayla falan hiç bi koyulaşma yok biri birinden daha koyugibi azcık sadece hepsi silik yani anlamadığım şey hamilelik varsa bu testin koyulaşması Lazım eğer yoksada o silik çizgiden sonra eski gebeliğimin değerleri isede kayboşması lazım o çizginin testlerin hepsi farklı marka allak bullak oldum ben

Bak ne dicem sana . Doktor bana ne dedi biliyo musun bilmiyosun doğal olarak . Ovulasyon testinden sonra yaklaşık 2 gün sonra çatlamış benim yumurtam . Değerim çok azdı çünkü . Ben de yumurtlama tarihimi falan gösterinde en az 2 gün sonra çatlayıp döllenmeye başlamış bu değerine göre dedi . Yani bu durumda senin umudunun kırılmaması lazım Akıntının birçok sevebi var olabiliyor . Enfeksiyonda da illa koku sarılık mukuslu olması gibi durumlar olması gerekmez . Sen yine de dikkatli ol diye yazdım sadece . İhtimal . Hayırlı sonuçlar olsun

Neden düşük :) Cok bildigimizi sandigimiz hesaplamalardan :) Yapma gozunu seveyim canım..Kafanizi cok bulandiriyorsunuz.
İnanç önemlidir♡

Ismimin olmadigi bile bile liste gorunce gozum aciliyor
Arel13 ben 28 29 gunde bir adet goruyorum ne ovulasyon testi ne baska bisi sadece bi period calender diye takvimim var onu kullaniuorum iki senedir duzenli bi sekilde takvimin gosterdigine gore 15nci gun yumutrlama gunumdu ama o gun esimle kavga ettik ve iliski olmadi ertesi gun veya daha ertesi gun olmustu sanirim yine de tuttu umutsuz konusma dusunme hersey olumlu olsun ben inaniyorum sen 2018 e anne adayi olarak gireceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…