yok ben tedavi görmedim kendiliğinden yedi kafayıCanim benimde bu ay adetim kafayi yedi ve hic basima boyle bisey gelmemisti hep kahverengi geldi normal kanamayi bi kere gordum azicik doktoruma sordum hic oyle bisey yasamadim diye ilac kullaniyorsun tedavide oldugun icin onlara takilmamk gerek normal dedi sen tedavi goruyomusun
Anladim canim ne zamandir deniyosunuzyok ben tedavi görmedim kendiliğinden yedi kafayı
Canım yaptın mı test bir dahaBende kendime söz verdim hamile olduğumu öğrenirsem sadece kan testi yaprıcam bide doktora gidip troid için ilacımı değiştiricem sonra 8 haftada falan gidicem insanın psikolojini yoruyolar valla git 15 gün sonra gel falan filan derken stres sadece rabbim hayırlısını nasip etsin
Ah şu kocalarCan'ım benim kocam da öyleydi baktı olmuyor bu keZ kendisi git demişti:) hatta ben ona sende gel sana da baktıralım dediğinde istememişti şimdi ise bu ay da olmazsa bende doktora gideyim diyor
Haydaaaaaaaaaaaa
Bende de dünden beri oluyor, normal otururken yada ayaktayken nadir geliyor ama lavaboya her gidişimde daha çok görüyorum.Hemde nasıl bildigin su gibi ya bi anda geliodu
Beklicemtest yap artık yahu
Devam ediyormu takip et benim iki uc gun devam etmistiBende de dünden beri oluyor, normal otururken yada ayaktayken nadir geliyor ama lavaboya her gidişimde daha çok görüyorum.
Ediyo canım dün başladı bugün devam bakalım yarında sürecekmi.Devam ediyormu takip et benim iki uc gun devam etmisti
Insallah hayırlısıyla gelmistir benim daha once hic olmamsti boyle su gibi akıntı ilk defa oldu iki uc gun surdu sonra kivami degisti silikon kivaminda olmaya basladiEdiyo canım dün başladı bugün devam bakalım yarında sürecekmi.
Kaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük
Kızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
canparcamugurum 8 kasım - H Hakay3201 8 kasım
arkeolog01 8 kasım arkeolog0635 9 kasım - @fatmakhr 9 kasım
yassimin 9 kasım trueliving_ 9-10 kasım - C cheesecake17 10 kasım
Bebis27 10 kasım - @RuveydaCihad 10 kasım
- E Efsununcivcivi 11 kasım
CanEs 11 kasım trueliving_ 11 kasım - @dmlslnkrmk 11 kasım
Prmm 11-12 kasım - K kbrnr1993 12 kasım
Neden düşük :) Cok bildigimizi sandigimiz hesaplamalardan :) Yapma gozunu seveyim canım..Kafanizi cok bulandiriyorsunuz.
İnanç önemlidir♡
Valla vücudumu dinlemiyorum bu sefer oluruna bıraktım canım :) kendisini hissettiren şeyler olsada düşünmemeye çalışıyorum. Haklısın aslında inanç çok önemli. Rabbim hayırlısını versin inşallah
Ben regli olmadım gebelik testi yaptım 3 tane 2 gün arayla falan hiç bi koyulaşma yok biri birinden daha koyugibi azcık sadece hepsi silik yani anlamadığım şey hamilelik varsa bu testin koyulaşması Lazım eğer yoksada o silik çizgiden sonra eski gebeliğimin değerleri isede kayboşması lazım o çizginin testlerin hepsi farklı marka allak bullak oldum benKızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
canparcamugurum 8 kasım - H Hakay3201 8 kasım
arkeolog01 8 kasım arkeolog0635 9 kasım - @fatmakhr 9 kasım
yassimin 9 kasım trueliving_ 9-10 kasım - C cheesecake17 10 kasım
Bebis27 10 kasım - @RuveydaCihad 10 kasım
- E Efsununcivcivi 11 kasım
CanEs 11 kasım trueliving_ 11 kasım - @dmlslnkrmk 11 kasım
Prmm 11-12 kasım - K kbrnr1993 12 kasım
Bak ne dicem sana . Doktor bana ne dedi biliyo musun bilmiyosun doğal olarak . Ovulasyon testinden sonra yaklaşık 2 gün sonra çatlamış benim yumurtam . Değerim çok azdı çünkü . Ben de yumurtlama tarihimi falan gösterinde en az 2 gün sonra çatlayıp döllenmeye başlamış bu değerine göre dedi . Yani bu durumda senin umudunun kırılmaması lazımKaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük
Bende Yen’i 28 oldum ama eşimin yaşı biraz var oyuzden artık bu kış da olmazsa tüp bebek yapacağız mecbur24 olmadım dha canm
Folic asidini içmeyi ihmal etme . Sabrın sonu selamet inşallahbekliyorum
Neden düşük :) Cok bildigimizi sandigimiz hesaplamalardan :) Yapma gozunu seveyim canım..Kafanizi cok bulandiriyorsunuz.
İnanç önemlidir♡
Ismimin olmadigi bile bile liste gorunce gozum aciliyor
Amin canım inşallah içiyorum sende dikkat et kendineFolic asidini içmeyi ihmal etme . Sabrın sonu selamet inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?