Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
beni silebilirsin canım başladı benim önümüzdeki ay için düşünmüyorum azıcık ara verip kendimi dinlendiricem iş değişikliği ihtimalimde var ozaman tamamen ertelemek zorunda kalıcam kalabalık etmiyim listede

Canım inşallah gönlüne göre olur sonucu, hayırlısı olsun inşallah

dlnslnkrmk ile canes arkadaşlar hasta olmuşlar yazdılar onlar

Gerçekten mi :) ayyy inşallah canlıdır yumurta değerlendirdiğimiz zaman inşallah :) çok sağol canım bilgi için

İnşallah canım umut oldunuz valla çok iyi oldu bunları öğrendiğim :) çok teşekkür ederim

5 aydır denedik olmadı canım biraz ara verip daha sonra tekrar denicez
Benimde 5 ay oldu canim :) ama bana doktor tedavi icin acele etmissin dedi doktorumu degistirdim digeri hemen klomeni dayadi. Bu doktorumda 30 yas ustune 6 ay veriyorum ben dedi vucudun alisma suresi varmis canim. Madem baslamissin devam edelim dedi. Bende diyorum bu ay olmazsa artik ara vereyim 3 ay falan diye ama bakicam duruma gore

Bu arada bazı arkadaşlar bu grup kalabalık olduğu için rahatsız olup başka grup açmışlar onları çıkardım listeden, halbuki kendi regl tarihlerine kadar baya aktiflerdi :) regl olup tarih ertelenince başka gruba doğru kayboldular hayırlısı :)
Asıl amaç zaten regl tarihleri aynı zamanlarda olanlar konuşsun belirtileri paylaşsın, çünkü yeni şeyler öğreniyoruz sürekli, hamişler örnek olsun yaşadıklarını anlatsın istiyoruz :)

bazende oluruna bırakmakta fayda var bence böyle çok yıpranıyorum beklemediğim bi anda gelirse süpriz olur

Bende anne adayıyım dün test yaptım 2 gün sonra tekrar yapıcam inş hamişimdir

Kizlar ben bu ay bal ve tarcin karisimina basladim, adetimin 2 gunu basladim, insallahh olur. Bugun aslanpencesi cayi da icmeye basladim :)))
Bu aslanpençesi çayı ne işe yarıyo canım baya yazan oldu ama soramadım daha kimseye

Reactions: D-E
bazende oluruna bırakmakta fayda var bence böyle çok yıpranıyorum beklemediğim bi anda gelirse süpriz olur
Ben en basinda acele ettim 2 ay denedim olmayinca hemen doktora kostum oda hemen ilac dayadi. Allahtan hayirlisi canim dua edelim birbirimize

Ben en basinda acele ettim 2 ay denedim olmayinca hemen doktora kostum oda hemen ilac dayadi. Allahtan hayirlisi canim dua edelim birbirimize
aynen sen baya acele etmişsin canım benim 5. ayımdı sadece yumurtalıklarıma baktırdım iyi dediler sol tarafımda ufak bi kist varmış onu biliyorum hiç tedaviye gitmedim şu iş meselesi olmasaydı bu ayda soğan suyu deneyecektim sonuç alan çok olmuş ilaç yerine böyle doğal yöntemleri deneseydin önce keşke yaşın kaçki?

Vay canınaaa Ben de başk gruba kayıyorum (temmuz anneleri) ama elim hep buraya geri gidiyor

Canim ben her ay ates olcumu ile birlikte akinti takibi de yapiyorum. Bugun ovulasyonun 9. gunu ve sari bir akinti geldi. Yalniz dikkat ettim diger aylarda da hep boyle olmus. Hep ovulasyonun 8 ya da 9. gununde sari akinti gelmis. O yuzden biraz canim sikildi acikcasi bu ay da olmadi herhalde diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…