beni silebilirsin canım başladı benim önümüzdeki ay için düşünmüyorum azıcık ara verip kendimi dinlendiricem iş değişikliği ihtimalimde var ozaman tamamen ertelemek zorunda kalıcam kalabalık etmiyim listedeKızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
- @canparcamugurum 8 kasım
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @yassimin 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @RuveydaCihad 10 kasım
- @Efsununcivcivi 11 kasım
CanEs 11 kasım - @Semaa166 11 kasım
- @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
Rabbim sağlıklı gebelikler nasip etsin hepimizeAmin canım inşallah içiyorum sende dikkat et kendine
5 aydır denedik olmadı canım biraz ara verip daha sonra tekrar denicezAnladim canim ne zamandir deniyosunuz
Canım inşallah gönlüne göre olur sonucu, hayırlısı olsun inşallahBen regli olmadım gebelik testi yaptım 3 tane 2 gün arayla falan hiç bi koyulaşma yok biri birinden daha koyugibi azcık sadece hepsi silik yani anlamadığım şey hamilelik varsa bu testin koyulaşması Lazım eğer yoksada o silik çizgiden sonra eski gebeliğimin değerleri isede kayboşması lazım o çizginin testlerin hepsi farklı marka allak bullak oldum ben
dlnslnkrmk ile canes arkadaşlar hasta olmuşlar yazdılar onlarKızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @yassimin 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @RuveydaCihad 10 kasım
- @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
Gerçekten mi :) ayyy inşallah canlıdır yumurta değerlendirdiğimiz zaman inşallah :) çok sağol canım bilgi içinBak ne dicem sana . Doktor bana ne dedi biliyo musun bilmiyosun doğal olarak . Ovulasyon testinden sonra yaklaşık 2 gün sonra çatlamış benim yumurtam . Değerim çok azdı çünkü . Ben de yumurtlama tarihimi falan gösterinde en az 2 gün sonra çatlayıp döllenmeye başlamış bu değerine göre dedi . Yani bu durumda senin umudunun kırılmaması lazımAkıntının birçok sevebi var olabiliyor . Enfeksiyonda da illa koku sarılık mukuslu olması gibi durumlar olması gerekmez . Sen yine de dikkatli ol diye yazdım sadece . İhtimal . Hayırlı sonuçlar olsun
Dua ve pozitif enerjiGerçekten mi :) ayyy inşallah canlıdır yumurta değerlendirdiğimiz zaman inşallah :) çok sağol canım bilgi için
İnşallah canım umut oldunuz valla çok iyi oldu bunları öğrendiğim :) çok teşekkür ederimArel13 ben 28 29 gunde bir adet goruyorum ne ovulasyon testi ne baska bisi sadece bi period calender diye takvimim var onu kullaniuorum iki senedir duzenli bi sekilde takvimin gosterdigine gore 15nci gun yumutrlama gunumdu ama o gun esimle kavga ettik ve iliski olmadi ertesi gun veya daha ertesi gun olmustu sanirim yine de tuttu umutsuz konusma dusunme hersey olumlu olsun ben inaniyorum sen 2018 e anne adayi olarak gireceksin
Evet canım günler yazılmamış ona göre düzenleyeyim, görünce yazarlar zaten arkadaşlar.dlnslnkrmk ile canes arkadaşlar hasta olmuşlar yazdılar onlar
Benimde 5 ay oldu canim :) ama bana doktor tedavi icin acele etmissin dedi doktorumu degistirdim digeri hemen klomeni dayadi. Bu doktorumda 30 yas ustune 6 ay veriyorum ben dedi vucudun alisma suresi varmis canim. Madem baslamissin devam edelim dedi. Bende diyorum bu ay olmazsa artik ara vereyim 3 ay falan diye ama bakicam duruma gore5 aydır denedik olmadı canım biraz ara verip daha sonra tekrar denicez
bazende oluruna bırakmakta fayda var bence böyle çok yıpranıyorum beklemediğim bi anda gelirse süpriz olurBenimde 5 ay oldu canim :) ama bana doktor tedavi icin acele etmissin dedi doktorumu degistirdim digeri hemen klomeni dayadi. Bu doktorumda 30 yas ustune 6 ay veriyorum ben dedi vucudun alisma suresi varmis canim. Madem baslamissin devam edelim dedi. Bende diyorum bu ay olmazsa artik ara vereyim 3 ay falan diye ama bakicam duruma gore
Bende anne adayıyım dün test yaptım 2 gün sonra tekrar yapıcam inş hamişimdirMerhaba kızlar aktif kullanıcı olarak burada buluşup yeni yıla bebişlerimizle girmeye birlikte hazırlanalım :) gruptaki arkadaşlar bu mesajıma cevap vererek bat tarihini yazarsa düzenli birde liste yapalım.
HAMİŞLER
- @sarikirmizim
- @meltem151515515
- @Busra5834
- @PPERA
- @cigdemmm26
- @patate
- @elifindunyasi
- @Glylmz
- @cndyyyy
CansuErhan52 - @Scienceteacher10
- @burcunzlcn48
HAMİŞ ADAYLARI
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @yassimin 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @RuveydaCihad 10 kasım
- @Semaa166 11 kasım
- @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
- @bebeqimyoldamrc 13 kasım
- @ellmyyra 13 kasım
- @gizemlii123 13 kasım
- @gulsahali88 13-14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @GaSeLLe 14 kasım
- @hby88 14 kasım
- @Bir mucize 14 kasım
- @gzmdncr33 15 kasım
- @Selinokay 15 kasım
- @ela basak 15 ekim
- @CerenTurna5834 15-16 kasım
- @RanaZ33 16 kasım
- @Cagrii04 16 kasım
- @Smartanne 17 kasım
- @Emine0558 17 kasım
- @Juventass 17 kasım
- @madamsurgun27 17 kasım
- @gamlibaykuss 17 kasım
- @Ataabetull 17 kasım
- @Ankey 17 kasım
- @Mutocum34 17 kasım
- @Hsbgrhn 18 kasım
- @pelinimben 19 kasım
- @Missss 19 kasım
Arel13 19-20 kasım - @sinemm30 20 kasım
- @visne_receli 20 kasım
- @sahra41 20 kasım
- @Sanderling 20 kasım
- @maya_gallo 20 kasım
- @Birumuttur yasamak 21 kasım
- @Temtemmm 21 kasım
- @MiyavKedi 21 kasım
- @juliet55 21 kasım
- @kelebek1587 21 kasım
- @ylzkartal 21 kasım
- @Pudra16 21 kasım
- @Sibelak85 23 kasım
- @KumraL_KrakeR 23 kasım
- @bodrum90 23 kasım
- @Zehra ungrms 23 kasım
- @Bellinda 23 kasım
- @Sekermatik 23 kasım
- @Sosyaljo 23 kasım
- @Se25lm25a 24 kasım
- @oznuratas 24 kasım
- @sdrdvn1006 24-25 kasım
- @Efe2014 25 kasım
- @Efsunluk 25 kasım
- @tubamms 25 kasım
- @hiranur3419 25 kasım
- @Sosyaljo 25 kasım
- @sevgi5781 25 kasım
- @sozkan56 25 kasım
- @gazelim_24 25 kasım
- @hayaletcasper 26 kasım
- @begonyas 26 kasım
- @anne-oluyorum 26 kasım
- @plojovic 26 kasım
- @Jenep06 26-27 kasım
- @Omur3510 27 kasım
- @Zeycan123 27 kasım
- @Zeyzeyerva25 28 kasım
- @Incitanesi35 29 kasım
- @ankarali_94 30 kasım
- @Yukakita 30 kasım
- @fato38 30 kasım
- @Feyzaaaaaaaa 1 aralık
- @VosVos35 1 aralık
- @Hebehubele 1 aralık
- @kahverayihasii 2 aralık
- @Moon1224 2 aralık
- @patisserieyumyum 2 aralık
- @canparcamugurum 3 aralık
- @Sevvvv 3 aralık
- @inatci bebis annesi 4 aralık
- @Bearhug 5 aralık
- @Selay ay 5 aralık
- @gkymc 5 aralık
- @Birmelek35 6 aralık
- @merveeeeeeeee717 6 aralık
- @Bebis27 6 aralık
- @tugken 6 aralık
- @Ece Sultan 7 aralık
- @cibi35 7 aralık
D-E 8 aralık - @Aysimam85 9 aralık
- @rad-8 9 aralık
kubra5505 9 aralık
Bu aslanpençesi çayı ne işe yarıyo canım baya yazan oldu ama soramadım daha kimseyeKizlar ben bu ay bal ve tarcin karisimina basladim, adetimin 2 gunu basladim, insallahh olur. Bugun aslanpencesi cayi da icmeye basladim :)))
Ben en basinda acele ettim 2 ay denedim olmayinca hemen doktora kostum oda hemen ilac dayadi. Allahtan hayirlisi canim dua edelim birbirimizebazende oluruna bırakmakta fayda var bence böyle çok yıpranıyorum beklemediğim bi anda gelirse süpriz olur
aynen sen baya acele etmişsin canım benim 5. ayımdı sadece yumurtalıklarıma baktırdım iyi dediler sol tarafımda ufak bi kist varmış onu biliyorum hiç tedaviye gitmedim şu iş meselesi olmasaydı bu ayda soğan suyu deneyecektim sonuç alan çok olmuş ilaç yerine böyle doğal yöntemleri deneseydin önce keşke yaşın kaçki?Ben en basinda acele ettim 2 ay denedim olmayinca hemen doktora kostum oda hemen ilac dayadi. Allahtan hayirlisi canim dua edelim birbirimize
Kızlar var mı değişiklik olanlar? Hamiş olan yada regl olanlar?
- @Hakay3201 8 kasım
- @arkeolog01 8 kasım
- @arkeolog0635 9 kasım
- @fatmakhr 9 kasım
- @yassimin 9 kasım
- @Semaa166 9-10 kasım
- @cheesecake17 10 kasım
- @Bebis27 10 kasım
- @RuveydaCihad 10 kasım
- @dmlslnkrmk 11 kasım
- @Prmm 11-12 kasım
- @kbrnr1993 12 kasım
Vay canınaaaBu arada bazı arkadaşlar bu grup kalabalık olduğu için rahatsız olup başka grup açmışlar onları çıkardım listeden, halbuki kendi regl tarihlerine kadar baya aktiflerdi :) regl olup tarih ertelenince başka gruba doğru kayboldular hayırlısı :)
Asıl amaç zaten regl tarihleri aynı zamanlarda olanlar konuşsun belirtileri paylaşsın, çünkü yeni şeyler öğreniyoruz sürekli, hamişler örnek olsun yaşadıklarını anlatsın istiyoruz :)
Kaşıntı, yanma yada kötü koku yok bu arada, hafif sarıya yakın bej rengi gibi. İnşallah tutturmuşumdur, çok düşük bi ihtimal belki benimki ama. Çünkü çift koyu çizgi gördüğüm akşamın ertesi günü öğleden sonra tek ilişki oldu. Yani aslında 24 saat içinde ilişki oldu ama işte ihtimal düşük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?