Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuyla ilgili çok net bilgiye sahip değilim ama miyomun alınması en sağlıklısı olsa da tekrarladığını biliyorum garantisi yok . . Senin yerinde olsam alternatif bir hekimden de fikir almayı tercih ederdim ..
Öyle yapacam zaten iyiki bir dr bulmayı düşünüyorum.1 kızım var ama 2.ciye gebe kalamiyorum illede o miyomun alınması lazım bir hamile kalabilsem sonrası kolay olurdu kısmet Rabbimin bildiği şey var miyom olmazsa belki bu kadar gebeliği stres etmezdim kendime

Kizlar bugün adetimin 3. Günü ve ben halen olmadım (normalde adetim 3 gün sürer)
Birkaç günlüğüne tatile gittik ama tatil zehir olucak gibi bulantıdan ölücem

Kapalı ameliyat demişsin.O nasıl oluyor dr sordum illede sezaryen gibi operasyon geçirmem mi gerek evet dedi cunki başka çaresi yok 28 yaşındayım miyom oldukça küçük 3.40 ml falan dedi büyüme olduğunu düşünmüyorum rahime yakın bi yerde ilk etaplarda gebeliğe engel değil dedi.Bugun bunu bana öyle diyince moral sıfır yani bizde irsi de olabilir teyzemde de var ablamda da teyzemin rahmi alındı ablamda tedavi görüyor onun baya büyümüş portakal büyüklüğünde

Hanimlar merhaba. Sizlere minik bi sorun olucak yardmci olur musunz ? Gebelik testinde bizim bile zor gorebilceğimz cizgi var ise gebelik var midir ? Ilk idrarla yapilmadi ve 5-10 dk icinde belirdi. (Tam dakika tutmadim ama yaptiktan sonra çok gecmedi aslinda)

Bence zor bile görünüyorsa o çizgi geç döllenme bile olabiilir.Testi tekrarlamak lazım.Bneim öyle görünse saat başı tekrarlardım heralde

Kizlar gecen ay ovulasyon test kullandim teste gore 13. Gun catlama gerceklesti degerlendirdik ama tutmadi nasip. Sonra regl oldum normalde 6 gun surer ama 3 gun oldum bitti yogun akintim oldu birkac gun. Devaminda ovulasyon test kullanmaya basladim bugun 17 .gün ama cift koyu cizgiyi goremedim bir turlu kafam cok karisti

Silik dedigi ne t gorulcek derecede mi yoksa zor gorunen cizgi miydi canim. Dikkat et kendine stres yapma kontrolerine git devamli.

Bu doktorları anlamıyorum yaa ilk kan testi 9 kasımda verdim 65.19 çıktı 2.yi 11 kasımda verdim 108.9 çıktı 3.yüde bugün verdim 258. 9 çıktı çok güzel yükseliyor dediler kan vermicem artık haftaya salı ultrasona çağırdı kese için eğer görünmezse kanına ozaman bakarız dedi. Ümitsiz olma canım yükselir inş mümkünse başka doktora git

Kapalı ameliyat dediği laparoskopi yani 3 tane delikçik açıp öle alıolar miyomu ki senin ki küçükmş beni de o kadar gittiğim drlar korkuttuki rahmini kaybedebilirsin daha çocuğunda yok filan diye ama artk karnım büyümüştü aldırdım rahatladm bi kaç dra daha gitmelisin bence

Bence zor bile görünüyorsa o çizgi geç döllenme bile olabiilir.Testi tekrarlamak lazım.Bneim öyle görünse saat başı tekrarlardım heralde

Igneden sonraki 12.günüm ve ilk idrarla yapmadigim icin şüphe duydm. Yarn sabah veya carsmba sabah tekrarlicam mutlkaa

Silik dedigi ne t gorulcek derecede mi yoksa zor gorunen cizgi miydi canim. Dikkat et kendine stres yapma kontrolerine git devamli.
Net görünüyordu ama silikti. İki gün sonra tekrar yaptım idrar testini. Bu sefer net çift çizgiyi gördüm. Doktoru arayıp sordum o yükseliyordur normal dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…