- 12 Ekim 2017
- 1.792
- 2.091
- 63
Sağlıklı olacağı vakit be zamansa o zaman olsun o zaman da en kısa süre olsun inşallahİnşallah canım ya bu ay da zaten adet 21 Kasıma atladı.Umaım gelmez adetim.Bir yandan çok istiyorum bir yandan da zamanı vardır elbet kasma kendini diyorum.
3 gün üst üste ilişki önerdi ama belli araliklarla tabibir daha ki ilişki ne zaman dedi ?
Öyle yapacam zaten iyiki bir dr bulmayı düşünüyorum.1 kızım var ama 2.ciye gebe kalamiyorum illede o miyomun alınması lazım bir hamile kalabilsem sonrası kolay olurdu kısmet Rabbimin bildiği şey var miyom olmazsa belki bu kadar gebeliği stres etmezdim kendimeKonuyla ilgili çok net bilgiye sahip değilim ama miyomun alınması en sağlıklısı olsa da tekrarladığını biliyorum garantisi yok . . Senin yerinde olsam alternatif bir hekimden de fikir almayı tercih ederdim ..
Kapalı ameliyat demişsin.O nasıl oluyor dr sordum illede sezaryen gibi operasyon geçirmem mi gerek evet dedi cunki başka çaresi yok 28 yaşındayım miyom oldukça küçük 3.40 ml falan dedi büyüme olduğunu düşünmüyorum rahime yakın bi yerde ilk etaplarda gebeliğe engel değil dedi.Bugun bunu bana öyle diyince moral sıfır yani bizde irsi de olabilir teyzemde de var ablamda da teyzemin rahmi alındı ablamda tedavi görüyor onun baya büyümüş portakal büyüklüğündeUzun zamandır grubu sessiz takip ediyodum ama konu miyom olunca geldim hemen :) miyomunun yeri boyutu önemli ameliyat kararı için 4 cm ken önemsemedim ta ki 16 cm yani büyük bir nar kadar olana kadar hamile kalmak için bekledim durdum o sırada bir kez hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldm. Snra gittiğim her dr ameliyat olmamı önerdi tabi boyutları sebebiyle kapalı ameliyat olamadım sezeryan gibi açık ameliyat oldm 6. aylık korunma sürem yeni bitti bu ay korunmadım. Bat a 2 gün var beklemedeyim bir kaç dra git ve ameliyat öneriolarsa büyümeden aneliyat ol bence
Olmadı canımTatlış hamiş arkadaşlarım size bi sorum olacak, adete 1 hafta kala başlayan sulu kıvamda akıntınız oldu mu?
Hanimlar merhaba. Sizlere minik bi sorun olucak yardmci olur musunz ? Gebelik testinde bizim bile zor gorebilceğimz cizgi var ise gebelik var midir ? Ilk idrarla yapilmadi ve 5-10 dk icinde belirdi. (Tam dakika tutmadim ama yaptiktan sonra çok gecmedi aslinda)
Amin canim çok tesekkür ederim.Evet sabah aksam yarım litre suya hazirlaniuo ama acı oluyo artik Allah şifa versin ve yardimcin olsun kullanirsan
Silik dedigi ne t gorulcek derecede mi yoksa zor gorunen cizgi miydi canim. Dikkat et kendine stres yapma kontrolerine git devamli.Merhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmak için beklemedeyim. Bizde ki problem 'sebepsiz infertelite'. Yani beklemeden başka yapacak birşey yok. Bu ay ilk defa adet günümün sabahı silik çizgi gördüm ve doktorumu aradım. Bana silik çizgi varsa bir şey olduğu anlamına geldiğini ve test yaptırabileceğimi söyledi. Hemen test yaptırdım ve sonucum 76 çıktı. Doktorum, bunun çok düşük olduğunu ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra ultrason için yanına gelmemi istedi. Çarşamba günü bu süre doluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Haydi hayırlı haberler gelsinKizlar bugün adetimin 3. Günü ve ben halen olmadım (normalde adetim 3 gün sürer)
Birkaç günlüğüne tatile gittik ama tatil zehir olucak gibi bulantıdan ölücem
Bu doktorları anlamıyorum yaa ilk kan testi 9 kasımda verdim 65.19 çıktı 2.yi 11 kasımda verdim 108.9 çıktı 3.yüde bugün verdim 258. 9 çıktı çok güzel yükseliyor dediler kan vermicem artık haftaya salı ultrasona çağırdı kese için eğer görünmezse kanına ozaman bakarız dedi. Ümitsiz olma canım yükselir inş mümkünse başka doktora gitMerhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmak için beklemedeyim. Bizde ki problem 'sebepsiz infertelite'. Yani beklemeden başka yapacak birşey yok. Bu ay ilk defa adet günümün sabahı silik çizgi gördüm ve doktorumu aradım. Bana silik çizgi varsa bir şey olduğu anlamına geldiğini ve test yaptırabileceğimi söyledi. Hemen test yaptırdım ve sonucum 76 çıktı. Doktorum, bunun çok düşük olduğunu ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra ultrason için yanına gelmemi istedi. Çarşamba günü bu süre doluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Kapalı ameliyat demişsin.O nasıl oluyor dr sordum illede sezaryen gibi operasyon geçirmem mi gerek evet dedi cunki başka çaresi yok 28 yaşındayım miyom oldukça küçük 3.40 ml falan dedi büyüme olduğunu düşünmüyorum rahime yakın bi yerde ilk etaplarda gebeliğe engel değil dedi.Bugun bunu bana öyle diyince moral sıfır yani bizde irsi de olabilir teyzemde de var ablamda da teyzemin rahmi alındı ablamda tedavi görüyor onun baya büyümüş portakal büyüklüğünde
Inşallah bitanem hepimizden güzel haberler gelsinHaydi hayırlı haberler gelsin
Igneden sonraki 12.günüm ve ilk idrarla yapmadigim icin şüphe duydm. Yarn sabah veya carsmba sabah tekrarlicam mutlkaaBence zor bile görünüyorsa o çizgi geç döllenme bile olabiilir.Testi tekrarlamak lazım.Bneim öyle görünse saat başı tekrarlardım heralde
Net görünüyordu ama silikti. İki gün sonra tekrar yaptım idrar testini. Bu sefer net çift çizgiyi gördüm. Doktoru arayıp sordum o yükseliyordur normal dedi.Silik dedigi ne t gorulcek derecede mi yoksa zor gorunen cizgi miydi canim. Dikkat et kendine stres yapma kontrolerine git devamli.
Hayrlisi olsun canim ❤Net görünüyordu ama silikti. İki gün sonra tekrar yaptım idrar testini. Bu sefer net çift çizgiyi gördüm. Doktoru arayıp sordum o yükseliyordur normal dedi.
anladım canım inşallah tutar3 gün üst üste ilişki önerdi ama belli araliklarla tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?