Canim bende kac yerde okudum hamile kalmayi kolaylastiriyor, ingilizce sitelerde de gordum, hormonlari dengeliyor, gerci benim hormonlarimda sorun yok ama cok kisiye yardimici oldugu icin bende bi yapayim dedim, zararli olmaz:))Bu aslanpençesi çayı ne işe yarıyo canım baya yazan oldu ama soramadım daha kimseye
Benim de regl günüm 1 gün geçtikten sonraki betahcg sonucum 79 çıktı . Hiç korkma içini rahat tutMerhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmak için beklemedeyim. Bizde ki problem 'sebepsiz infertelite'. Yani beklemeden başka yapacak birşey yok. Bu ay ilk defa adet günümün sabahı silik çizgi gördüm ve doktorumu aradım. Bana silik çizgi varsa bir şey olduğu anlamına geldiğini ve test yaptırabileceğimi söyledi. Hemen test yaptırdım ve sonucum 76 çıktı. Doktorum, bunun çok düşük olduğunu ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra ultrason için yanına gelmemi istedi. Çarşamba günü bu süre doluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
canm merhaba kaç aylık evlisin. ve kahramanmaraş ta mısınBenimde 5 ay oldu canim :) ama bana doktor tedavi icin acele etmissin dedi doktorumu degistirdim digeri hemen klomeni dayadi. Bu doktorumda 30 yas ustune 6 ay veriyorum ben dedi vucudun alisma suresi varmis canim. Madem baslamissin devam edelim dedi. Bende diyorum bu ay olmazsa artik ara vereyim 3 ay falan diye ama bakicam duruma gore
Canım bhcg si 30-40 larda çıkan oluyor sağlıklı devam ediyor gebelikleri, nasıl pat diye böyle bişey söylemiş doktor. Benim içimden hiç kötü geçmedi bence sağlıklı gebelik inşallahMerhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmak için beklemedeyim. Bizde ki problem 'sebepsiz infertelite'. Yani beklemeden başka yapacak birşey yok. Bu ay ilk defa adet günümün sabahı silik çizgi gördüm ve doktorumu aradım. Bana silik çizgi varsa bir şey olduğu anlamına geldiğini ve test yaptırabileceğimi söyledi. Hemen test yaptırdım ve sonucum 76 çıktı. Doktorum, bunun çok düşük olduğunu ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra ultrason için yanına gelmemi istedi. Çarşamba günü bu süre doluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Bir ihtimal yumurta çatlamadıysa neden olmasın ... Yada çatladıysa da belki önceki ilişkiden canlı kalan sperm var ise o kurtarırKızlar yumurtlama gününden 4 gün sonra hamilelik ihtimali olabilirmi? Yani umarım vardır diye ümit ediyorum.O en yüksek günü kaçırdık ama 4 gün sonrası inşallah olmuştur.
Vay canınaaaBen de başk gruba kayıyorum (temmuz anneleri) ama elim hep buraya geri gidiyor
Merhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmak için beklemedeyim. Bizde ki problem 'sebepsiz infertelite'. Yani beklemeden başka yapacak birşey yok. Bu ay ilk defa adet günümün sabahı silik çizgi gördüm ve doktorumu aradım. Bana silik çizgi varsa bir şey olduğu anlamına geldiğini ve test yaptırabileceğimi söyledi. Hemen test yaptırdım ve sonucum 76 çıktı. Doktorum, bunun çok düşük olduğunu ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra ultrason için yanına gelmemi istedi. Çarşamba günü bu süre doluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?
Koyulaşma var mı canım bugünkü yaptığındaBen regli olmadım gebelik testi yaptım 3 tane 2 gün arayla falan hiç bi koyulaşma yok biri birinden daha koyugibi azcık sadece hepsi silik yani anlamadığım şey hamilelik varsa bu testin koyulaşması Lazım eğer yoksada o silik çizgiden sonra eski gebeliğimin değerleri isede kayboşması lazım o çizginin testlerin hepsi farklı marka allak bullak oldum ben
Benim takipli hemşirem de (aile hekimdeki ebe) kontrol doktorum da (kadın doğum uzmanı) sonucun çok düşük 1 haftadan sonraki sonucu değerlendirelim dediler . İnsanın içine kurt düşürüyor kemirip duruyor sonra da ...Canım bhcg si 30-40 larda çıkan oluyor sağlıklı devam ediyor gebelikleri, nasıl pat diye böyle bişey söylemiş doktor. Benim içimden hiç kötü geçmedi bence sağlıklı gebelik inşallah
Bir ihtimal yumurta çatlamadıysa neden olmasın ... Yada çatladıysa da belki önceki ilişkiden canlı kalan sperm var ise o kurtarırHayırla sonuçlansın
Boşverin canım düşünmeyin, gerçekten pozitif ve soğuk kanlı yaklaşan bi insansın hemen streslere girip dünyanı başına yıkmıyosun :) bunu çok belli ediyorsun, ben kolay kolay yapamam. Çok büyük bi artı senin içinBenim takipli hemşirem de (aile hekimdeki ebe) kontrol doktorum da (kadın doğum uzmanı) sonucun çok düşük 1 haftadan sonraki sonucu değerlendirelim dediler . İnsanın içine kurt düşürüyor kemirip duruyor sonra da ...
Bende bugün vurdurdum saat 12:00 de ertesi günü gece saat 12 de ilişkiye girin dedi yarın yumurtlama günüm nasıl olacam bu stres nereye kadarKızlar iğneyi 14:20 de vurdurdum doktor gece 3 te ilişki dedi diğer ilişki ne zaman olsun tutturamicağım diye korkuyorum
İyi düşünelim iyi olsun .Boşverin canım düşünmeyin, gerçekten pozitif ve soğuk kanlı yaklaşan bi insansın hemen streslere girip dünyanı başına yıkmıyosun :) bunu çok belli ediyorsun, ben kolay kolay yapamam. Çok büyük bi artı senin için
bir daha ki ilişki ne zaman dedi ?Bende bugün vurdurdum saat 12:00 de ertesi günü gece saat 12 de ilişkiye girin dedi yarın yumurtlama günüm nasıl olacam bu stres nereye kadar
Konuyla ilgili çok net bilgiye sahip değilim ama miyomun alınması en sağlıklısı olsa da tekrarladığını biliyorum garantisi yok . . Senin yerinde olsam alternatif bir hekimden de fikir almayı tercih ederdim ..Merhaba kızlar ben bugün dr gittim 5 aydır tedavi oluyorum ama olumlu sonuç alamıyorum 2 yıldır çocuğum olmuyor baya uğraşıyoruz.Miyomum var 3.40 ml boyunda gebeliğe engel olabilir dedi eğer bu ayda hamile kalamazsam ameliyat gerekiyor dedi.Dusuncelerinizi almak istiyorum Miyomu olupta hamile kalan var mı? Lütfen yardımcı olun yoksa dr degiştireyim mi
Merhaba kızlar ben bugün dr gittim 5 aydır tedavi oluyorum ama olumlu sonuç alamıyorum 2 yıldır çocuğum olmuyor baya uğraşıyoruz.Miyomum var 3.40 ml boyunda gebeliğe engel olabilir dedi eğer bu ayda hamile kalamazsam ameliyat gerekiyor dedi.Dusuncelerinizi almak istiyorum Miyomu olupta hamile kalan var mı? Lütfen yardımcı olun yoksa dr degiştireyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?