Gebeliğe Hazırlık 2018’e Hamile olarak girmek isteyenler burada buluşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aslanpençesi çayı ne işe yarıyo canım baya yazan oldu ama soramadım daha kimseye
Canim bende kac yerde okudum hamile kalmayi kolaylastiriyor, ingilizce sitelerde de gordum, hormonlari dengeliyor, gerci benim hormonlarimda sorun yok ama cok kisiye yardimici oldugu icin bende bi yapayim dedim, zararli olmaz:))

Merhaba arkadaşlar, bende 2 senedir hamile kalmak için beklemedeyim. Bizde ki problem 'sebepsiz infertelite'. Yani beklemeden başka yapacak birşey yok. Bu ay ilk defa adet günümün sabahı silik çizgi gördüm ve doktorumu aradım. Bana silik çizgi varsa bir şey olduğu anlamına geldiğini ve test yaptırabileceğimi söyledi. Hemen test yaptırdım ve sonucum 76 çıktı. Doktorum, bunun çok düşük olduğunu ve kimyasal gebelik olabileceğini söyledi. 1 hafta sonra ultrason için yanına gelmemi istedi. Çarşamba günü bu süre doluyor. İnşallah güzel sonuçlar alırım. Benim gibi bir süreç yaşayan oldu mu acaba?

Benim de regl günüm 1 gün geçtikten sonraki betahcg sonucum 79 çıktı . Hiç korkma içini rahat tut Hayırlısıyla güzel olacak inşallah

kızlar adetli iken
canm merhaba kaç aylık evlisin. ve kahramanmaraş ta mısın

Canım bhcg si 30-40 larda çıkan oluyor sağlıklı devam ediyor gebelikleri, nasıl pat diye böyle bişey söylemiş doktor. Benim içimden hiç kötü geçmedi bence sağlıklı gebelik inşallah

Kızlar bugün doktora gittim yumurtam 23 mm olmuş çatlatma iğnesi verdi vurdurdum bu gece 3 te ilişki bide ertesi gün ilişki sonra gün aşırı dedi klomenle-çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar ilişki düzeniniz nasıl oldu ???

Kızlar yumurtlama gününden 4 gün sonra hamilelik ihtimali olabilirmi? Yani umarım vardır diye ümit ediyorum.O en yüksek günü kaçırdık ama 4 gün sonrası inşallah olmuştur.
Bir ihtimal yumurta çatlamadıysa neden olmasın ... Yada çatladıysa da belki önceki ilişkiden canlı kalan sperm var ise o kurtarır Hayırla sonuçlansın

Arel13 Bazı şeylere çok takılınca zaten olmaz diye mesajı sen verirsin zaten vücuduna.Herkesin hikayesi bambaşka hiç unutma♡

Vay canınaaa Ben de başk gruba kayıyorum (temmuz anneleri) ama elim hep buraya geri gidiyor

Tek grupla kimse kalmaz aslinda bende kardes zamani fln diye bi gruba bakiyorum.Eylul annelerine bebise gelir misin fln diye bile yazdim :))))))))
Ayni zamanlarda ayni seyler yasayacaksiniz orda olmanda sana cok sey katacak inan.

Değerin gayet iyi canım.
Takip olmadan değer hakkında konuşmak biraz savsaklık olur.Kan vermek iste keseyi goremedim vs derse cunku 1500 alti genelde gorunmez kese simdi onunlada sıkmasın canını.

Koyulaşma var mı canım bugünkü yaptığında

Canım bhcg si 30-40 larda çıkan oluyor sağlıklı devam ediyor gebelikleri, nasıl pat diye böyle bişey söylemiş doktor. Benim içimden hiç kötü geçmedi bence sağlıklı gebelik inşallah
Benim takipli hemşirem de (aile hekimdeki ebe) kontrol doktorum da (kadın doğum uzmanı) sonucun çok düşük 1 haftadan sonraki sonucu değerlendirelim dediler . İnsanın içine kurt düşürüyor kemirip duruyor sonra da ...

Bir ihtimal yumurta çatlamadıysa neden olmasın ... Yada çatladıysa da belki önceki ilişkiden canlı kalan sperm var ise o kurtarır Hayırla sonuçlansın

İnşallah canım ya bu ay da zaten adet 21 Kasıma atladı.Umaım gelmez adetim.Bir yandan çok istiyorum bir yandan da zamanı vardır elbet kasma kendini diyorum.

Merhaba kızlar ben bugün dr gittim 5 aydır tedavi oluyorum ama olumlu sonuç alamıyorum 2 yıldır çocuğum olmuyor baya uğraşıyoruz.Miyomum var 3.40 ml boyunda gebeliğe engel olabilir dedi eğer bu ayda hamile kalamazsam ameliyat gerekiyor dedi.Dusuncelerinizi almak istiyorum Miyomu olupta hamile kalan var mı? Lütfen yardımcı olun yoksa dr degiştireyim mi

Boşverin canım düşünmeyin, gerçekten pozitif ve soğuk kanlı yaklaşan bi insansın hemen streslere girip dünyanı başına yıkmıyosun :) bunu çok belli ediyorsun, ben kolay kolay yapamam. Çok büyük bi artı senin için

Kızlar iğneyi 14:20 de vurdurdum doktor gece 3 te ilişki dedi diğer ilişki ne zaman olsun tutturamicağım diye korkuyorum

İyi düşünelim iyi olsun . Ben önlemimi alıyorum gerisi biraz nasip . Bu grupta seneye bu zamanlar biçok kişi anne olmuş olacak . Bu terelelli hallerimize güleceğiz bence

Konuyla ilgili çok net bilgiye sahip değilim ama miyomun alınması en sağlıklısı olsa da tekrarladığını biliyorum garantisi yok . . Senin yerinde olsam alternatif bir hekimden de fikir almayı tercih ederdim ..

Uzun zamandır grubu sessiz takip ediyodum ama konu miyom olunca geldim hemen :) miyomunun yeri boyutu önemli ameliyat kararı için 4 cm ken önemsemedim ta ki 16 cm yani büyük bir nar kadar olana kadar hamile kalmak için bekledim durdum o sırada bir kez hamile kaldım ama kalbi durdu kürtaj oldm. Snra gittiğim her dr ameliyat olmamı önerdi tabi boyutları sebebiyle kapalı ameliyat olamadım sezeryan gibi açık ameliyat oldm 6. aylık korunma sürem yeni bitti bu ay korunmadım. Bat a 2 gün var beklemedeyim bir kaç dra git ve ameliyat öneriolarsa büyümeden aneliyat ol bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…